مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

نکاتی درباره ی فوت و فن قورمه سبزی

[ad_1]

اگر میخواهید قورمه سبزی خوشمزه ای درست کنید به نکات زیر توجه کنید.هنگام طلایی شدن پیاز داغ و زردچوبه و ادویه مخلوط خورشی را اضافه کرده و ( اگر خورش نیاز به رب گوجه فرنگی داشته باشد رب گوجه فرنگی را نیز همان وقت اضافه کرده و ) تفت بدین .

 

گاهی داخل برخی غذاها نیاز داریم ادویه های خاص اضافه کنیم مثلا هنگام تهیه قورمه سبزی از شنبلیله خشک هم استفاده می کنیم .حتی اگه از شنبلیله تازه استفاده کرده باشین ، اضافه کردن شنبلیله خشک ، عطر خوبی به خورش میده و اندازه درشتی و ریزی سبزی خرد شده سلیقه ایست .

 

فوت و فن کوزه گری خورش قرمه سبزی برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بیاندازد برای سرخ کردن سبزی از روغن جامد استفاده کنید . البته این برای سلامتی مضر اسـت . بهتر اسـت که از تره و اسفناج ( یا برگ چغندر ) بیشتری در ترکیب سبزی قورمه استفاده کنید تا سبزی لعاب بیشتری داشته باشد و زیباتر شود

 

نکاتی درباره ی فوت و فن قورمه سبزی

 

اسفناج به جهت رنگ سبز و لعاب دادن به خورش قورمه سبزی لازمه . ولی مزه اصلی رو تره و جعفری و ( از نظر آذریها گشنیز ) به خورش قورمه سبزی میده و بدون هرکدوم از اینا خورش مزه ای رو کم داره . پس حتما از سبزی ها کامل و فراوون بریزید .البته در فصولی که اسفناج در دسترس نباشه معمولا از برگ چغندر استفاده میشه .

 

برخی از هموطنان در استان فارس شوید هم اضافه می کنن .لیموعمانی ( لیمو امانی ) جز لاینفک خورش قورمه سبزی اسـت که دونوع روشن و تیره داره . برای قورمه سبزی بهتره از نوع تیره تر استفاده بشه . بهتره که یا درسته بمونه و با چنگال سوراخهایی روش تعبیه بشه تا مزه اش داخل خورش بشه .

 

یا اگه خرد میشه حتما دانه های اون رو بیرون بیارید تا خورش رو تلخ نکنه .حبوبات حتما قبلش خوب خیس بخورن و خوب بپزه . لعاب حبوباتی که خوب پخته شده باشد باعث لعاب و مزه خوب خورش میشه . برای خورش قورمه سبزی برخی : لوبیا قرمز و برخی لوبیا چیتی و برخی خصوصا آذری ها از لوبیا چشم بلبلی استفاده میکنند .

 

در استان فارس برخی از سیب زمینی به جای لوبیا استفاده میکنند . ضمنا یادتون نره هیچوقت به حبوبات تا اتنهای پخت نمک نمی زنیم چون دیر می پزن .برخی علاوه بر گوشت خورشی و عصاره موجود در آن عصاره مرغ یا گوشت یا قلم اضافی به خورش اضافه میکنند .

 

نکاتی درباره ی فوت و فن قورمه سبزی

 

خورش نباید آبکی باشه در انتها خورش باید با حرارت کم بجوشد تا کاملا جا بیفتد . برخی خورش قورمه سبزی را سیاه و تیره میپسندند که با سرخ کردن زیاد سبزی میسر میشود ولی اینکار خیلی روش صحیح و بهداشتی نیست چون تمام ویتامین های سبزی در سرخ کردن زیاد از بین میرود و سبزی به تفاله تبدیل میشود .

 

قبل از خاموش کردن شعله – برخی از دوستان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه میکنند تا روغن خورش به سطح خورش بیاید و زودتر جا افتاده شود ( جا افتاده دیده شود ! ) .در آذربایجان برخی داخل خورش قورمه سبزی  رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنن که خوشمزه میشه .

 

برخی هم خورش قورمه سبزی را بدون سرخ کردن تهیه میکنند .ترشی و چاشنی خورش رو معمولا در انتها اندازه میکنند .اصولا برای تهیه خورش قورمه سبزی باید دقت کرد که چه سبزی و به چه میزان سبزی نیاز داریم در هرشهر و هر خانواده بنا به ذائقه خود در اونها تغییراتی میده و این قاعده کلی نداره ولی روش معمول رو در نظر میگیرن


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

غذاهای رژیمی انواع غذای رژیمی آموزش آشپزی آکا و طرز …فلافل و فوت و فن های تهیه آن رسپی ژله انار و زنجبیل را یاد بگیریم سالاد سریع رسپی سالاد کباب کوبیده، طرز تهیه کباب کوبیده آکاطرز تهیه ته چین کباب کوبیدهشیک و کجلسی نکته کلیدی که در تهیه کباب کوبیده باید رعایت نوشته های خواندنی روح‌اله یکشنبه ‏ ‏ سه نفر آمریکایی و سه نفر ایرانی با همدیگر برای شرکت در جهان پزشکی پزشکان ایران متخصص گوش و حلق و بینی گفت یکی از ساده‌ترین کارهایی که می‌تواند خارش گوش را به حداقل کاردرمانی اوتیسماولین وبلاگ ایرانی کاردرمانی با هدف انتقال تجربیات و تبادل نظر درباره ی حیطه های خلیج پارسخلیج پارس آموزش سرگرمی و نرم افزار انتخاب استاد پرویز شهریاری به عنوان برترین



لینک منبع :نکاتی درباره ی فوت و فن قورمه سبزی

نکاتی درباره ی فوت و فن قورمه سبزی - ایران ناز www.irannaz.com/نکاتی-ی-فوت-فن-قورمه-سبزی.html‎Cachedاگر میخواهید قورمه سبزی خوشمزه ای درست کنید به نکات زیر توجه کنیدهنگام طلایی شدن پیاز داغ و زردچوبه و ادویه مخلوط خورشی را اضافه کرده و اگر خو. همه دانستنیها درباره قورمه سبزی و فوت و فن طبخ بهتر و خوشمزه تر شدن ... www.netgasht.com/.../jaoftadan-tabkh-ravesh-darbare-ghorme-sabzi.html‎Cached Similarهمه دانستنیها درباره قورمه سبزی و فوت و فن طبخ بهتر و خوشمزه تر شدن آن .... نکات: 1- اگر از تره بیش از اندازه استفاده کنید طعم خورش تند می‌شود. 2- اگر از شنبلیله ... فوت و فن قورمه سبزی - رزبلاگ shahidpirani.rozblog.com/tag/فوت-و-فن-قورمه-سبزی همه دانستنیها درباره قورمه سبزی و فوت و فن طبخ بهتر و خوشمزه تر شدن ... هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید مطالب جالب و متنوع اخبار. 2 . نکاتی درباره ی فوت و فن ... فوت و فن در پختن خورش ها ( رمز و راز - جا افتادن و ... ) : خورش و قلیه ... novinpendar.blogsky.com/.../فوت-و-فن-در-پختن-خورش-ها-رمز-و-راز-جا-افتادن-و-خورش-و-قلیه‎Cached24 مه 2014 ... فوت و فن در پختن خورش ها ( رمز و راز - جا افتادن و . ... درباره من. این وبلاگ برای مدیریت شروع ارتباط جوانان ، آگاهی از اصول ازدواج ایده آل و ... نکات پزشکی، بهداشت و سلامتی [972] ... خورشت کرفس و قورمه سبزی ام هیچوقت غلیظ نمی شه چکار کنم؟ ... هیچگاه نیاز ی به اضافه کردن آرد به خورش یا خوراک یا آش نخواهید داشت . ". طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی و خوشمزه و 10 ترفند خوشمزه تر شدن آن namakstan.net/49741-ghormeh-sabzi.html‎Cached12 ژوئن 2017 ... نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت قورمه سبزی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این ... نکات مهم در مورد سبزی قورمه سبزی. فوت و فن های یک قرمه سبزی ایرانی - ایرانیان انگلستان iranianuk.com/.../فوت-و-فن-های-یک-قرمه-سبزی-ایرانی‎Cached2 دسامبر 2015 ... فوت و فن های یک قرمه سبزی ایرانی ... نکاتی در مورد گوشت قورمه سبزی ... حتی الامکان از سبزی های تازه برای تهیه ی خورش استفاده کنید؛ چرا که ... باید و نبایدهای قورمه سبزی - پرشین وی persianv.com/ashpazi/باید-و-نبایدهای-قورمه-سبزی.html‎Cached5 دسامبر 2012 ... به طور معمول، همه خانم ها قورمه سبزی را به یک شکل و شیوه درست می کنند و همه می ... یکی از فوت و فن های پخت قورمه سبزی این است که باید مراقب باشید ... فوت وفن اشپزی برای خوشمزه شدن غذاهامون - انجمن نوعروس https://www.nowaroos.com/Thread-فوت-وفن-اشپزی-برای-خوشمزه-شدن-غذاهامون--4504?...‎Cached28 آگوست 2012 ... من تو قرمه سبزی کنسرو لوبیا می ریزم خیلی خوشمزه میشه. ... بچه ها یه ایده ی جدید همین امروز یافتیدمش از طریق مامان شوشو .... نکات ریز (سبزی): قرمه سبزی - انجمن نوعروس https://www.nowaroos.com/Thread-قرمه-سبزی--823‎Cached13 نوامبر 2011 ... نمیدونم چرا از هرکس میپرسم فوت و فن قورمه سبزیت چیه درست بهم نمیگه!:D دوستای گلم لطفا بگید توصیه ی خاصی برای خوب شدن قورمه سبزی دارید؟ ... در مورد قرمه سبزی من شخصن به نظرم اگر سبزی رو خودت بگیری و پاک کنی و بعد خرد .... دوستان از نکات خوب همتون ممنون من که خیلی استفاده کردم چند روز پیش یه قرمه ... نکات مهم برای طبخ خورش سبزی - مجله پزشکی دکتر سلام www.hidoctor.ir/122942_نکات-مهم-برای-طبخ-خورش-سبزی.html/‎Cached20 ژانویه 2016 ... برای طبخ بهتر قورمه سبزی چه نکاتی را باید مد نظر بگیریم برای اینکه این خورشت خوشمزه تر و دلچسب تر شود چه فوت و فن هایی باید مد.