[ad_1]
وی افزود: براساس اطلاعاتی که در طول سه تا پنج دهه اخیر به دست آمده، افزایش آگاهی اجتماعی در مورد مضرات عوامل خطرساز مانند چربی و فشار خون بالا، دیابت، افزایش وزن و ...میتواند مبارزه خوبی برای کاهش بیماریهای قلب و عروق انجام دهد. اساس این برنامهریزی پایهای این اسـت که رژیم غذایی کودک را از همان دوران، طوری با سبدغذایی خانواده متناسب کنیم که عادتهای تغذیهای صحیح در او به وجود آید.
رییس انجمن آترواسکلروز ایران، در ادامه به نقش وراثت در بروز بیماری بیماریهای قلبی اشاره کرد و گفت: ثابت شده اسـت که نقش ژن در بروز بیماریهای قلبی غیر قابل انکار اسـت. به همین خاطر کسانی که در فامیل درجه یک و دو خود سابقه بیماریهای قلبی و عروقی را دارند، باید آگاهانهتر با این موضوع برخورد کنند.
قاسمی همچنین بر بهبود فرهنگ عمومی جهت پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی تاکید کرد و گفت: علت موفقیت کشورهایی که در زمینه پیشگیری درست عمل کردهاند، فقط به خاطر مشاورههای پزشکی نبوده اسـت، بلکه به خاطر تغییر فرهنگ و نقش مهم رسانهها نیز بوده اسـت. ما نیز پیشنهاد میکنیم برنامههای آموزشی در سطح گستردهتر همچنان ادامه پیدا کنند.
رییس انجمن آترواسکلروز ایران با بیان اینکه باید سلیقه مصرف مواد غذایی به سمت غذاهای کم نمک و کم چرب پیش رود، اظهار کرد: مجموع چربی دریافتی روزانه باید به حدود ۲۵ درصد برسد. همچنین مردم باید به طور جدی از مصرف روغنهای نباتی جامد به هرنوع و شکل اجتناب کنند. متاسفانه روغنهایی که دارای درصد بالای ایزومر ترانس هستند، در بستنیها و شیرینیهای قنادی نیز وجود دارند.
وی تصریح کرد: اینکه روی ظروف روغن جامد نباتی کلمه بدون کلسترل نوشته شود، نباید موجب گمراهی مردم شود؛ چون طبیعت آن، کلسترول اسـت. روغن جامد نباتی که اشباع شده وایزومر ترانس آن نیز بالا باشد، در صورت مصرف، چربی بد را در سطح بدن افزایش میدهد.
این متخصص قلب و عروق ضمن تاکید بر لزوم کاهش مصرف روغنها، به نقش فشار خون در بروز بیماریهای قلب و عروق نیز اشاره کرد و گفت: شایعترین علامت فشار خون، بیعلامتی اسـت. اگر بیمارانی سابقه ابتلا به فشار خون دارند، به هیچ وجه نباید حال عمومی خود را ملاک مصرف دارو قرار دهند یا خودشان دوز آن را تغییر دهند. این بیماری اگر تشخیص داده شود که نیاز به دارو دارد، باید به طور مداوم مصرف شود. تغییر میزان آن هم با نظر پزشک صورت گیرد.
وی همچنین اظهار کرد: فشارخون یکی از فاکتورهای بسیار خطرساز در بیماریهای قلبی و عروقی اسـت که کاملا به رژیم غذایی، نمک، چربی و کاهش تحرک وابسته اسـت و در صورت رعایت آن، میتوان از آسیب جانبی مانند سکته قلبی و مغزی دور ماند.
رییس انجمن آترواسکلروز، نقش دخانیات در بروز این بیماریها را موثر عنوان کرد و گفت: مصرف سیگار و قلیان بار بزرگی به جامعه وارد میکند. هر وعده قلیان معادل استعمال بیش از ۱۲۰ نخ سیگار اسـت و این دو عامل پرخطر، اگر با سایر فاکتورها همراه باشند، آسیب بیشتری میرسانند.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
کلماتی برای این موضوع با واژه روغن جامد بدون کلسترول مردم را گمراه نکنید
لینک منبع :با واژه "روغن جامد بدون کلسترول" مردم را گمراه نکنید
با واژه "روغن جامد بدون کلسترول" مردم را گمراه نکنید - ایسنا
www.isna.ir/.../با-واژه-روغن-جامد-بدون-کلسترول-مردم-را-گمراه-نکنیدCached28 سپتامبر 2016 ... رییس انجمن آترواسکلروز ایران، پیشگیری اولیه از ابتلا به بیماریهای قلب و عروقی
را عامل اصلی کاهش بار بیماریهای قلبی و عروقی عنوان کرد و بر ...
روغن جامد بهتر است یا مایع؟ - تبیان
article.tebyan.net/23909/روغن-جامد-بهتر-است-یا-مایع-Cachedبدون شک یک علت عمده ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی ، شیوه... ... روغن های مایع به
دلیل داشتن چربی غیر اشباع برای مصرف بهتر از روغن جامد هستند؛ مثل روغن ذرت، ...
بنابراین از روغن های مایع برای سرخ کردن مواد غذایی با درجه بالا استفاده نکنید.
این روغنها را با خیال راحت بخورید! - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/news/.../این-روغنها-را-با-خیال-راحت-بخوریدCached
Similar9 جولای 2014 ... این روزها خیلیها با شنیدن کلمه «روغن» چهارستون بدنشان میلرزد که «وای! ... از آنجا که
روغنهای مایع گیاهی نسبت به روغنهای جامد برتری دارند و از نظر ... 30 درصد باشد؛
فراموش نکنید که این مقدار فقط به روغنها اختصاص ندارد بلکه تمام .... بدون نام. Iran,
Islamic Republic of. ۲۰:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۲. خیلی با نظرتان حال کردم ای ول.
وقتی روغن جامد در رسانه ملی تبلیغ و سلامت مردم بازیچه میشود - ایلنا
www.ilna.ir/.../465120-وقتی-روغن-جامد-در-رسانه-ملی-تبلیغ-سلامت-مردم-بازیچه-می-شودCached1 مارس 2017 ... وقتی روغن جامد در رسانه ملی تبلیغ و سلامت مردم بازیچه میشود ... سهامداران با ملیت
عربی در هیئت مدیره شرکت تولیدکننده و تبلیغ کننده روغن جامد ...
روغن سرخ کردنی بدون پالم - اویلا
fa.oilaoil.com/?part=menu&inc=menu&id=182Cachedمعمولیِ موجود در بازار از حداقل 50 درصد روغن پالم استفاده می شود. متفاوت ترین اثر
تغذیه ای: روغن سرخ کردنی بدون پالم اویلا حاوی اسیدهای چرب امگا 3، امگا 6 ... بندد) و
به همین دلیل می تواند با بسته بندی شفاف به بازار عرضه شود و مصرف کننده می تواند
...
نتایج جستجو برای عبارت دکتر تغذیه فاطمه قنادی اصل - صفحه 8 ...
khabarkhoon.com/Search?q=دکتر+تغذیه+فاطمه+قنادی...p...Cached«زمانی که دایناسور بزرگ سوسیالیسم جهان، آقای کاسترو و رائول با آمریکایی ها دیدار
کردند و رئیس ... با واژه "روغن جامد بدون کلسترول" مردم را گمراه نکنید.
دوشنبه 16 مرداد 1396 ساعت 09:29