نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه فلافل ماهی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم برای فلافل ماهی چهار نفر :
ماهی (فیتو) : 300 گرم
نخود خیس شده : 400 گرم
پودر زیره سبز : 1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ : 2 عدد
پیاز رنده شده : 1 عدد متوسط
سیر له شده : 2 حبه
گشنیز خرد شده : 3 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ، زرد چوبه و روغن : به میزان لازم
طرز تهیه فلافل ماهی :
ابتدا ماهی ، نخود چرخ شده ، پیاز رنده شده ، سیر له شده و گشنیز کاملاً ساطوری شده را با هم مخلوط کرده سپس پودر زیره ، نمک ، بکینگ پودر ، فلفل و زرد چوبه را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مخلوط شود . سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در روغن فراوان سرخ کنید . فلافل را همراه نان باگت ، خیار شور ، کاهو و گوجه فرنگی سرو میکنند .
این مطلب مفید بود ؟ |