مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

آموزش درست کردن خورش لپه و بادمجان

[ad_1]

آموزش درست کردن خورش لپه و بادمجان

آموزش درست کردن خورش لپه و بادمجان 

خورش لپه و بادمجان که بسیار خوش طعم است و منبع انرژی نیز می باشد. حتما این خورش را گهگاهی در خانه درست کنید. خورش قیمه بادمجان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه است که در وعده های غذایی همه ما ایرانی قرار دارد. در این مطلب نوع دیگری از این خورش را به شما آموزش می دهیم که برای تنوع بد نیست گاهی این خورش را جایگزین آن نوع همیشگی کنید.

 

مواد لازم:
گوشت قرمز (چرخکرده) 300گرم
پیاز (بزرگ) 1عدد
لپه 1 استکان
بادمجان 1 کیلو
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
کره به میزان لازم
گوجه فرنگی گیلاسی 300گرم
زعفران (آبکرده و غلیظ) 3قاشق سوپخوری
گرد لیمو به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زرده تخم مرغ 3عدد

آموزش درست کردن خورش لپه و بادمجان

طرز تهیه:

در ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کرده و با مقدار کمی کره سرخ می کنیم. لپه را شسته و بعد از خشک کردن به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی لپه از بین برود. زردچوبه و رب را در این مرحله اضافه می کنیم. لازم است که رب را تفت دهیم چون باعث لعاب دار شدن خورش می شود.

 

3 تا 4 لیوان آب روی آن ریخته و به محض این که جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم خوب بپزد. بادمجان را از قبل شسته و از وسط دو نیم کرده یا حلقه حلقه برش می دهیم و داخل روغن یا کره سرخ می کنیم. گوشت چرخکرده را با زرده های تخم مرغ مخلوط کرده و به خوبی ورز میدهیم

 

و آن را به صورت گلوله در آورده و در کره یا روغن سرخ میکنیم.20 دقیقه قبل از این که ظرف را از روی حرارت برداریم بادمجان های سرخ شده را روی خورش چیده و زعفران آب کرده، گرد لیمو یا آب لیمو، فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش آماده شود.گوجه های گیلاسی را شسته و درسته سرخ میکنیم و روی خورش آماده شده میریزیم.

 

نکات:

1)حتما لپه را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 3مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی کنید تا نفخ آن گرفته شود.

 

2)اگر لپه قبل از پختن خوب تفت داده شود له نمیشود.

 

3)در صورت تمایل مقداری لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید.

 

4)بهتر است مقداری سیب زمینی هم سرخ کرده و با خورش سرو کنید.

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

سوپ، انواع سوپ، آموزش پخت سوپ، آموزش درست کردن سوپ آموزش آموزش آشپزی ، آشپزی ایرانی ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی کپی‌رایت خورش بادمجان، طرز تهیه خورش بادمجان مجلسیروش تهیه خورش بادمجان آکاایران بادمجانها را پوست بگیرید و با نوک چاقو چند شکاف روی خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم را با ترفندهای زیر درست …خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم را با ترفندهای زیر درست کنیدطرز تهیه خورش مرغ و آلو بخارا جذابآلوبخارا خیسانده و هسته گرفته شده نیم کیلو زعفران وزردچوبه آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی …مزایای لیوان کاغذی حتما بخوانید بیماری واگیر دار تناسلی زنان و مردان افزایش قد آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانیآشپزی ایرانی‌ و غذای ایرانی‌ مطمئنا یکی‌ از بهترین و خوشمزه‌ترین‌ها در دنیاست طرز درست کردن ژلــه رنگین کمانآموزش درست کردن ژله رنگین کمان ژله رنگین کماندرست کردن ژله رنگین کمانآموزش تصویری آموزش پخت انواع غذاهای ایرانیآموزش تهیه زولیبا و بامیه آموزش درست کردن زولبیا و بامیه مواد لازم برای بامیه طرز تهیه خورش قیمه برای سرخ کردن بادمجانها بعد از پوست کندن و برش زدن، دوطرف ورقه های بادمجان را ماست طرز تهیه خورش مرغ و آلو بخاراخورش مرغ ،آلو بخاراطرز تهیه خورش مرغ و آلو بخاراآموزش طرز تهیه انواع کتلت های خوشمزهمواد لازم • دو عدد بادمجان • سه عدد سیب زمینی آب پز • یک عدد پیاز و دستور طرز تهیه دلمه کلم برگ تبریزی خوشمزه و …آشپزیدستور طرز تهیه دلمه کلم برگ تبریزی خوشمزه و مجلسی قالبی برای این پست آموزش طرز تهیه خورش ماست اصفهانی چی بپزمپیش غذاعرض ادب این خورش هست خورش ماست هم هست چون همه مخلفات لازم واسه یه خورش را داره و ماست طرز تهیه کیک بدون نیاز به فرساده و خوشمزهاگر میخواهید مرغ هایتان در اشپزی سفت نشوند قبل از درست کردن مرغ مرغ را نیم ساعت در اب ناگت مرغ چی بپزم دیگرابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوط‌کن له کنید تا به صورت شهید عبدالحسین برونسی شهید والا تبار عبد الحسین برونسی در سال در روستای گلبوی کدکن تربت حیدریه چشم به



لینک منبع :آموزش درست کردن خورش لپه و بادمجان

طرز تهیه قیمه بادمجان مجلسی • دونفره https://www.2nafare.com/طرز-تهیه-قیمه-بادمجان-مجلسی/‎Cachedیه وقتایی هست که از تکراری بودن غذاها خسته میشیم و دیگه گزینه ای برای تنوع خورشت ها نمیمونه. اون موقع هست که اضافه کردن یه چیزی مثل بادمجون میتونه طعم غذا رو ... قیمه - طرز تهیه خورش قیمه بادمجان خوشمزه | ایران کوک https://irancook.ir/06/09/khoresh-gheimeh-bademjan/13336/‎Cachedطرز تهیه خورش قیمه بادمجان خوشمزه : پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و ... طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان | پرتال پارسه گرد https://www.parsegard.com/foodnutrition/قیمه-بادمجان.html‎Cachedخورشت قیمه بادمجان یک غذای خوشمزه و خوش طعم ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. برای درست کردن این غذای خوشمزه این مطلب را مطالعه کنید تا با طرز تهیه صحیح ... طرز تهیه خورش قیمه بادمجان - بیتوته www.beytoote.com/cookery/.../eggplant1-stew-recipe1.html‎Cachedطرز تهیه خورش قیمه بادمجان خورش قیمه بادمجان پخت خورش قیمه بادمجان,تهیه خورش قیمه بادمجان,درست کردن خورش قیمه بادمجان,روش پخت خورش قیمه بادمجان,نکاتی برای ... Images for آموزش درست کردن خورش لپه و بادمجان طرز تهیه خورش قیمه بادمجان تصویری - آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/khoresh/20134197926.html‎Cached Similarنحوه پخت خورش قیمه بادمجان,طرز تهیه خورش قیمه بادمجان,طرز تهیه خورش قیمه بادمجان, طرز تهیه خورش قیمه بادمجان با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی ... خورش بادمجان، طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/khoresh/11247.html‎Cached Similarخورش بادمجان,خورش بادمجان با مرغ,خورش بادمجان بدون گوشت,خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده,خورش بادمجان با غوره,خورش بادمجان خوشمزه ... طرز تهیه خورش لپه بادمجان .... هنگام خرد کردن گوشت بهتر است قطعات گوشت را کمی درشت تر از حد معمول خرد کنید. فوت و فن های پخت خورش بادمجان - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../فوت-و-فن-های-پخت-خورش-بادمجان‎Cached Similar4 فوریه 2013 ... خورش بادمجان را هم با مرغ و هم با گوشت می‌توانید تهیه کنید. ... به این روش تلخاب بادمجان گرفته می‌شود. ... سرخ شده را آماده کنید، سپس لپه را بریزید و گوشت را ریز خرد کرده و بگذارید تا بپزد و در آخر بادمجان‌های سرخ‌شده را اضافه کنید و ... طرز تهیه قیمه بادمجان مجلسی خوشمزه | ستاره setare.com/fa/news/6664/طرز-تهیه-قیمه-بادمجان-مجلسی-خوشمزه‎Cached29 سپتامبر 2016 ... خورشت قیمه بادمجان مجلسی یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع خورشت ایرانی است. طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان مانند همان روش تهیه خورش قیمه ... آموزش طرز تهیه و دستور پخت خورش قیمه بادمجان خوشمزه | شبنم نیوز www.shabnamnews.com/news/74402‎Cached Similar2 ژانویه 2015 ... خورش قیمه بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. برای آموزش تهیه و پخت این خورشت اصیل و لذیذ به ادامه مطلب رجوع کنید.