مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

بیماری پروانه ای

[ad_1]

 

با دلگرم همراه باشید تا راجع به بیماری پروانه ای بیشتر بدانید.

 

بیماری پروانه ای

بیماری پروانه ای

 

پروانه ای شدن: همیشه به معنی فضای عاشقانه و رمانتیک نیست. گاهی زخم های همین پروانه ای شدن زندگی را روز به روز سخت تر می کند.

اپیدرمولیز بولوزا (به فرانسوی: épidermolyse bulleuse) یا اپیدرمولیزیس بولوسا (به انگلیسی:

Epidermolysis bullosa) (ای‌بی: EB)

بیماری پروانه ای یا ای بی

بیماری پروانه ای یا ای بی

یک بیماری ارثی در بافت‌های پوستی می‌باشد که در پوست و غشای مخاطی ایجاد تاول می‌کند. شیوع این بیماری ۱ در ۵۰۰۰۰ است. شدت بیماری از ملایم تا کشنده تغییر می‌کند. این بیماری از یک جهش ژنتیکی در کراتین یا کلاژن ایجاد می‌شود.

این بیماری در تمامی گروه‌های قومی و نژادی رخ می‌دهد و به طور مساوی بر مردان و زنان اثر می‌کند.

در نتیجه، پوست به شدت شکننده خواهد شد و کوچکترین اصطکاک یا آسیبی لایه‌های پوستی را جدا کرده و ایجاد تاول می‌کند. افراد دچارشده به این بیماری در معرض ریسک سرطان پوست می‌باشند.

 

اپیدرمولیز بولوسا یا بیماری پروانه ای

اپیدرمولیز بولوسا یا بیماری پروانه ای

کودکی پنج ساله مبتلا به اپیدرمولیز بولوسا

پوست شامل دو لایه می‌باشد: لایه خارجی که روپوست (اپیدرمیس) خوانده می‌شود و لایه داخلی، پوست (درمیس). در افراد سالم، قلاب‌های پرتئینی که از کلاژن ساخته شده‌اند بین دو لایه وجود دارند که مانع حرکت مستقل (اصطکاکی) این دو لایه می‌شوند.

در افراد مبتلا به ای‌بی، این دو لایه پوستی فاقد این پروتئین بوده و کوچکترین عملی که باعث ایجاد اصطکاک بین دو لایه می‌شود (مثل مالیدن یا فشار) ایجاد تاول و زخم‌های دردناک می‌کند. مبتلایان به ای‌بی درد خود را با سوختگی درجه سه قابل مقایسه می‌دانند.

زخم هایی که هیچ گاه التیام پیدا نخواهند کرد و همواره بر تن خواهند ماند. بیماری «پروانه ای» با نام بین المللی « EB» بیماری خاص و دردناکی است که ناشی یک جهش ژنتیکی است که از بدو تولد تا پایان عمر همراه بیمار خواهد بود و هیچ التیامی برایش وجود ندارد.

مگر آنکه بتوان با شیوه های گوناگون و پزهزینه از افزایش و دشواری های آن کاست. با تاسیس خانه بیماران ای بی و تلاش برای بهبود وضعیت آنها زمان مناسبی است که این بیماری نادر و سخت را بیشتر بشناسیم و برای مرهم و کاهش درد مبتلایان آن کاری انجام دهیم.

برای آن درمانی وجود ندارد و تنها با راه‌های پرهزینه می‌توان از سختی آن کم کرد. عامل این بیماری نیز ازدواج‌های فامیلی می‌باشد.بیماری پروانه‌ای در بافت‌های پوستی رخ می دهد بصورتی که در پوست و غشای مخاطی تاول ایجاد می‌کند. بخاطر نازک شدن پوست در اثر این بیماری به آن پروانه‌ای می‌گویند و می‌تواند ملایم و یا کشنده باشد.

در این بیماری پوست به شدت حساس و شکننده می‌شود. بطوریکه کوچکترین خراش موجب تاول‌های دردناک خواهد شد. این حساسیت گاهی به حدی است که فرد نمی‌تواند حتی لباس بپوشد و یا باعث از دست دادن قسمتی از اعضای بدن خود شود که این اتفاق سرانجام به مرگ وی منجر می‌شود.یک بیماری ارثی در بافت‌های پوستی می‌باشد که در پوست و غشای مخاطی ایجاد تاول می‌کند. شیوع این بیماری ۱ در ۵۰۰۰۰ است.

اپیدرمولیز بولوسا یا بیماری پروانه ای

اپیدرمولیز بولوسا یا بیماری پروانه ای

شدت بیماری از ملایم تا کشنده تغییر می‌کند و می تواند فرد را بکشد. این بیماری از یک جهش ژنتیکی در کراتین یا کلاژن ایجاد می‌شود این بیماری در تمامی گروه های قومی و نژادی رخ می دهد و به طور مساوی بر مردان و زنان اثر می کند.در نتیجه، پوست به شدت شکننده خواهد شد و کوچکترین اصطکاک یا آسیبی لای‌های پوستی را جدا کرده و ایجاد تاول می‌کند.

 

 بیماری پروانه ای

گردآوری شده ی مجله ی اینترنتی دلگرم

مرجان امینی

 

+ 1
مخالفم - 0

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

مفاهیم بیماری ای بی کودکان پروانه‌ای چیست؟همشهری آنلاین ای بی، یک بیماری ارثی در بافت‌های پوستی است که در پوست و غشای مخاطی بیماری پروانه ای چیست ؟ چگونه رخ میدهد؟ قابل …بیماری پروانه ای بیماری پروانه ایاپیدرمولیز بولوسا با نام بین المللی با همان ای خانه ای بی ایران پایگاه اطلاع رسانی رسمی خانه اپیدرمولیز بولوسا ای بیکودکان پروانه ای ایران بچه های پروانه ای یا گشتگ بچه‌های پروانه‌ای مبتلا به بیماری پوستی نادری هستند که به طور ژنتیکی و تعجب دانشمندان از کشف پروانه ای دوجنسه عکستصاویری که مشاهده میکنید مربوط به پروانه ای می باشد که به جرات میتوان گفت پدیده ای بیماری تیروئید، ریزش مو می‌آوردبیماری غده تیروئید در ابتدا در بسیاری افراد، نشانه ای غیر از ریختن موها ندارد و معرفی و شناخت بیماری ام اس چیست؟ ییماری یک بیماری دستگاه عصبی مرکزی بوده و در این بیماری پوشش محافظ کاروفناوری کَلالهدانلود گجت کاروفناوری کلاله دوستان ارجمند برای اینکه کاروفناوری را همیشه در بیماری،درمان بیماری،علائم بیماری،انواع بیماریدرمان بیماری درمان جوش صورتبیماری پوستیتکرر ادراربیماری زنان بیماری هادرمان بیماری هادرمان محصولاتزمان پخت دقیقه دستور پخت محتوی بسته را بدون شکستن رشته ها به لیتر آب در حال جوش رابطه جنسی و عشق پزشکان ایرانبیماری ایدز سه مرحله دارد؛ مرحله اول زمانی است که ویروس وارد بدن می ‏شود، فرد را بیماری های گیاهی بانک مقالات کشاورزی …بیماریهایگیاهیعامل زنگ لوبیا است وعامل زنگ باقلا میباشد بیماری به صورت دختری با بیماری نادر و عجیب در گونه هاش عکسبیماری های مختلفی بر روی زمین وجود دارد که برای هر کدام آن ها درمان هایی نیز ارائه شده ملاحظات درمانی و تغذیه ای در کم کاری تیروئیددر قسمت اول این مطلب درباره ی علل و عوامل خطر کم کاری تیروئید و در قسمت دوم آن به علایم سیتی تومب بیوگرافی و تصاویر پروانه …پروانه امیرافشاری زنجانی حمیرا قبل از خروج از ایران پروانه امیرافشاری زنجانی تیپ ترلان پروانه در دورهمی عاشقانه ی هنرمندان عکسبیوگرافی ترلان پروانه ، ترلان پروانه عکس ترلان پروانه عکس جدید ترلان پروانه تیپ تشخیص بیماری از روی چهره انسان عکستشخیص بیماری از روی چهره صورت شما راز وضعیت داخلی بدن و بیماری های داخلی را برملا می مصاحبه با خانم جهانگیری، شفا یافته از بیماری …مصاحبه با خانم جهانگیری، شفا یافته از بیماری لوپوس از طریق خام گیاهخواریپاسخ به پرسش های پرورش قارچ دکمه ای بخش …چنانچه تصمیم به خرید مقالات و فیلم های آموزشی وبلاگ دارید ایمیل خود را در این باکس ثبت عکس های دیده نشده ترلان پروانه و خانوادش تصاویر …مطالب و عکس های جالبعکس های دیده نشده ترلان پروانه و خانوادش تصاویر مدلینگ اروپایی نمکستان عکس های



لینک منبع :بیماری پروانه ای

بیماران «پروانه ای» را بیشتر بشناسید - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و ... www.mehrnews.com/.../بیماران-پروانه-ای-را-بیشتر-بشناسید‎Cached18 آوریل 2016 ... بیماری«EB» یا «پروانه ای» بیماری دردناک و نادری است که مانند باقی جهان، در کشور ما نیز وجود دارد. بیماری که فرد مبتلا به آن با دشواریهای زیادی در ... بیماری پروانه‌ای - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/بیماری_پروانه‌ای‎Cachedبیماری پروانه‌ای (اپیدرمولیز بولوزا (به فرانسوی: épidermolyse bulleuse ) یا اپیدرمولیزیس بولوسا (به انگلیسی: Epidermolysis bullosa ) (ای‌بی: EB))یک بیماری ... ‎۳ علت بیماری - ‎۴ تشخیص بیماری - ‎۵ علایم - ‎۶ درمانImages for بیماری پروانه ای علت بیماری پروانه ای چیست؟ - نی نی بان niniban.com/fa/news/120427/علت-بیماری-پروانه-ای-چیست‎Cached29 جولای 2017 ... علت بیماری پروانه ای چیست؟ اپیدرمولیز بولوسا (EB) یک بیماری ارثی در بافت‌های پوستی می‌باشد که در پوست و غشای مخاطی ایجاد تاول می‌کند. بیماری پروانه ای چیست ؟ چگونه رخ میدهد؟ / قابل توجه کسانی که می ... persianv.com/.../بیماری-پروانه-ای-چیست-؟-چگونه-رخ-میدهد؟.html‎Cached16 جولای 2016 ... بیماری پروانه ای(اپیدرمولیز بولوسا) با نام بین المللی « EB» با همان ای بی ... بیماری پروانه‌ای در بافت‌های پوستی رخ می دهد بصورتی که در پوست و ... بیماری پروانه ای چیست؟ EB دردی بی پایان - سیمرغ seemorgh.com/health/.../336717-بیماری-پروانه-ای-چیست-eb/‎Cached31 ژانویه 2017 ... بیماری پروانه ای یک بیماری خاص و دردناک است که ناشی یک جهش ژنتیکی است و از بدو تولد تا پایان عمر همراه بیمار خواهد بود. بیماری پروانه ای هیچ ... خانه ای بی ایران | Iran EB Home eb-home.ir/‎Cachedپایگاه اطلاع رسانی رسمی خانه اپیدرمولیز بولوسا (ای بی)[کودکان پروانه ای] ایران Iran Epidermolysis ... به نام بنیاد امور بیماری های خاص(گروه حمایت از بیماران ای بی). کامل ترین مرجع برای شناخت بیماری پروانه ای و علت ایجاد ان در بدن www.jesarat.com/butterfly-disease/‎Cachedعلل و علائم و راه درمان بیماری پروانه ای. بیماری پروانه ای,بیماری پروانه ای چیست, بیماری پروانه ایی,علائم بیماری پروانه ای,بیماری پروانه ای,بیماری پوستی پروانه ای ... آپارات - بیماری پروانه ای www.aparat.com/result/بیماری_پروانه_ای‎Cachedآپارات - بیماری پروانه ای. ... گزارش تکان دهنده از مبتلایان به بیماری پروانه ای · ویدیو رسانه. 376 بازدید ... پسری که از بدو تولد مبتلا به بیماری پوست پروانه ای است! بیماری پروانه‌ای یا اپیدرمولیز بولوسا (EB) - سیتوژنوم cytogenome.ir/بیماری-پروانه‌ای-یا-اپیدرمولیز-بولوس/‎Cachedبیماری پروانه ای (EB) که اصطلاح پزشکی آن اپیدرمولیز بولوسا است و ممکن است این روزها نام آن را شنیده باشید در بافت های پوستی مشکلاتی را ایجاد می کند.