مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

شیرین کننده های مصنوعی و ضررهای زیاد

[ad_1]

شیرین کننده های مصنوعی و ضررهای زیاد

شیرین کننده های مصنوعی و ضررهای زیاد 

شیرین کننده های مصنوعی با شعار جایگزین برای قند و شکر به بازار آمدند اما باید بدانید که این تبلیغاتی برای فروش است. شیرین کننده مصنوعی چیست؟ در واقع شیرین کننده های مصنوعی یک سری مواد شیمیایی و یا طبیعی هستند که به جای شکر معمولی در غذاها و انواع نوشیدنی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی که به آنها جایگزین شکر نیز گفته می‌شود بسیار رایج شده است.استفاده از این محصولات برای کسانی که می‌خواهند وزن کم کنند و یا در افراد مبتلا به دیابت که می‌خواهند از بالا رفتن قند خون جلوگیری کنند رایج می‌باشد.

 

شیرینی این مواد بسته به نوع آنها چندین برابر شکر معمولی است لذا مقدار بسیار کمی از آن را می‌توان جایگزین شکر معمولی نمود.
شیرین کننده های مصنوعی و ضررهای زیاداینگونه شیرین کننده‌ها همچنین کالری بسیار کمتری نسبت به شکر معمولی دارند.تحقیقات در زمینه شیرین کننده‌های مصنوعی محدود هستند ولی سازمان غذا و دارو که وظیفه نظارت بر این محصولات را بر عهده دارد با توجه به تحقیقاتی که در این زمینه وجود دارد انواعی از آنها را با مقدار مشخص مصرفی ایمن معرفی کرده است که در ذیل به آن اشاره می‌کنیم.

 

مقدار تعیین شده توسط سازمان غذا و دارو حداکثر مقدار مصرفی است که برای سلامت ضرری ندارد و در حدود صد برابر کمتر از مقداری است که ممکن است مشکلی برای سلامتی ایجاد کند.

 

انواع شیرین کننده‌های مصنوعی که سازمان غذا و دارو استفاده متعادل از آنها را حتی در طول دوران بارداری و شیردهی مجاز شمرده است عبارتند از: ساخارین، آسه سولفام -K، سوکرالوز، آسپارتام، نئوتام، ادوانتام و استویول گلیکوزید که از برگ‌های استویا حاصل می‌‌شود و عصاره میوه monk.

 

ساخارین: ارزش شیرینی ساخارین 300 برابر شکربوده و با نام های Sweet Sweet’N Low, Sweet Twin, Sugar Twin, Necta نیز شناخته می‌‌شود.

 

این شیرین کننده از جفت عبور می‌‌کند و ممکن است در جنین و در شیر مادر تجمع یابد، ولی عوارض سوئی بر جنین و کودک مشاهده نشده است.

 

آسه سولفام- K: ارزش شیرینی آسه سولفام- K (Sunett, Sweet One) 200 برابر شکر می‌‌باشد. استفاده از آن در بارداری ایمن در نظر گرفته می‌‌شود و به نظر می‌‌رسد در انسان متابولیزه نشده و دارای کالری صفر می‌باشد.

 

سوکرالوز: سوکرالوز Splenda, Nevella)) مشتق شده از کربوهیدرات سوکروز بوده و به نظر می‌رسد بدون تغییر از لوله گوارش عبور می‌‌کند.

 

این شیرین کننده از لحاظ شیمیایی فعال نمی‌باشد و تجمع پیدا نمی‌کند. ارزش شیرینی آن 600 بربر شکر می‌‌باشد.

 

آسپارتام: ارزش شیرینی آسپارتام 180 برابر شکر می‌‌باشد. آسپارتام (Equal, NutraSweet, Natra Taste) در لوله گوارشی به فنیل آلانین، اسید آسپارتیک و متانول متابولیزه می‌‌گردد.

 

استفاده از آسپارتام در تمامی افراد مبتلا به فنیل کتونوری (زنان باردار و غیرباردار) مضر است زیرا این ماده به فنیل آلانین و اسید آسپارتیک متابولیزه می‌‌شود. این شیرین کننده دارای انرژی می‌‌باشد.

 

نئوتام: نئوتام (NutraSweet) نیز حاوی فنیل آلانین و آسپارتیک اسید می‌‌باشد اما به دلیل اینکه به میزان بیشتری شیرین می‌‌باشد و مقداری از آن که استفاده می‌‌گردد قابل اغماض است نیازی به در نظر گرفتن آن نمی‌‌باشد. ارزش شیرینی نئوتام 8000 برابر شکر می‌‌باشد.

 

ادوانتام: ادوانتام (Advantame) که به تازگی تایید شده است نیز حاوی فنیل آلانین می‌‌باشد.

 

از نئوتام شیرین‌تر می‌‌باشد بنابراین به دلیل اینکه مقادیر بسیار کمی از آن مورد استفاده قرار می‌گیرد نیازی به احتساب مقادیر فنیل آلانین آن نمی‌‌باشد.

 

استویا: مصرف آن در زنان باردار یا شیرده و یا مصرف آن برای بیش از 2 سال بهتر است با احتیاط صورت گیرد، زیرا شواهد در مورد ایمن بودن آن ناکافی است..

 

استویا و میوه ی Monk هر دو شیرین کننده‌های گیاهی هستند.
شیرین کننده های مصنوعی و ضررهای زیاداثرات شیرین کننده‌های مصنوعی

سلامت دندان‌ها: بر خلاف شکر، شیرین‌ کننده‌‌های مصنوعی در تخریب دندان‌ها اثر چندانی ندارند لذا مصرف شکلات‌ها و آدامس‌هایی که حاوی شیرین کننده‌های مصنوعی هستند نسبت به انواع دارای شکر معمولی مفید‌تر می‌‌باشند.

 

صنایع غذایی: از آنجا شیرین‌ کننده‌ های مصنوعی هیچ کالری را به رژیم غذایی اضافه نمی‌‌کنند و یا کالری بسیار پایینی دارند امروزه به صورت گسترده‌ ای در غذاهای فرآوری شده تحت عنوان ترکیبات رژیمی استفاده می‌‌شوند از جمله نوشیدنی‌ های شیرین، آدامس ها، شیرینی‌ جات، ژله‌ها،

 

کنسروها و غیره. توجه داشته باشید که هرچند این ترکیبات رژیمی هستند ولی این بدان معنا نیست که به مقادیر دلخواه و بیش از حد می‌‌توان استفاده کرد و مصرف تعادل بسیار مهم است.

 

کنترل وزن: با توجه به اینکه شیرین کننده های مصنوعی کالری ندارند، برخی افراد که بدنبال کاهش وزن هستند استفاده از آنها را ترجیح می‌‌دهند.اگر چه در نگاه اول مصرف آنها در کنترل وزن ایده آل بنظر می‌‌رسد ولیکن تحقیقات در این زمینه ادامه داشته و بنظر نمی‌‌رسد نقش چندان موثری در کاهش وزن داشته باشند.

 

دیابت: گرچه تصور بر این است که جانشین کردن شکر با این مواد به افراد دیابتی در کنترل قند خون کمک می‌کند ولی باید توجه داشت که هرچند این مواد قند خون را افزایش نمی‌‌دهند ولیکن به این دلیل نگرانی‌ هایی که از بابت خطرناک بودن برخی انواع محصولات حاوی شیرین کننده مصنوعی وجود دارد،

 

قبل از مصرف هر نوع شیرین کننده مصنوعی باید با پزشک یا متخصص تغذیه مشاوره شود و بطور کلی از مقادیر متعادل استفاده شود و از زیاده‌روی در مصرف این ترکیبات اجتناب گردد.

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

امّ الامراضی به نام یبوست آرشیو مقالات اعصاب و روان بهداشت زناشویی و تنظیم خانواده بیماری های عفونی پرونده هااعتراف کردن خواهران دوقلو به ساله ها تن فروشی عکسلوئیس و مارتین دو قلوی ساله هلندی هستند که در یک مصاحبه تلویزیونی شرکت کرده و و به امّ الامراضی به نام یبوست بسم الله الرّحمن الرّحیم و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی رژیم و تغذیه رژیم و تغذیهرژیم لاغریکوچک کردن شکمچگونه لاغر شویمورزش شکمچگونه چاق شویمغذاهای مقالات پزشکی و بهداشتی،توصیه های پزشکی ، …استفاده زیاد از موبایل باعث بروز سرطان چشم میشود مقابله با ضعف بینایی خردسالانآب کردن شکم سوزاندن چربی شکم همه چیز در باره …روشهایی برای سوزاندن چربی های شکم با این حرکت ورزشی، شکم و پشت ران خود را آب کنیدبرق قدرت کنترل الکترونیک مخابرات تاسیسات …طبقه بندی قصه های قبیله معرفی نویسنده و مدیر وبلاگ لغت آیلتس ضروری برای بزرگ کردن سینه ها به صورت طبیعی با گیاهان …بهداشت و سلامتزنانبزرگ کردن سینه ها و داشتن پستان های خوش فرم و زیبا جزو آرزوها و تمایلات اکثر خانم ها در مشروب خواری،الکل خواری لامرد نوشتبا سلام در تکمیل مقاله فوق باید عرض نمود که پیغام مقاله، مضر بودن و عدم استفاده از خبرهای علمی و پزشکی خبر فارسیبیشتر افراد به خصوص در مواقع تعطیلات و مهمانی ها از مصرف خوراکی های سالم و مورد نیاز امّ الامراضی به نام یبوست درمان های ساده و عملی انگل های گوارشیبازدید روش های تعیین جنسیت جنینبازدید سویا؛ تقلبی بزرگ در تولید مواد غذایی جهانی – بخش اول مرجع اسلایدر صفحه اول با سلام و احترام عمر طولانی دلایل مختلفی دارد ولی قطعاً با مطالعه تمامی پنج بخش این مقاله و امّ الامراضی به نام یبوست بسم الله الرّحمن الرّحیم و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین اعتراف کردن خواهران دوقلو به ساله ها تن فروشی عکس لوئیس و مارتین دو قلوی ساله هلندی هستند که در یک مصاحبه تلویزیونی شرکت کرده و و به صورت رژیم و تغذیه رژیم و تغذیهرژیم لاغریکوچک کردن شکمچگونه لاغر شویمورزش شکمچگونه چاق شویمغذاهای رژیمی آب کردن شکم سوزاندن چربی شکم همه چیز در باره شکم آکا آب کردن شکماب کردن شکمشکم بزرگچربی شکمآب کردن پهلوچربی اضافی شکمتجمع چربیچربی های شکمی برق قدرت کنترل الکترونیک مخابرات تاسیسات مقایسه کولر طبقه بندی قصه های قبیله معرفی نویسنده و مدیر وبلاگ لغت آیلتس ضروری برای همه مقالات پزشکی و بهداشتی،توصیه های پزشکی ، بهداشت مقالات سلامت استفاده زیاد از موبایل باعث بروز سرطان چشم میشود مقابله با ضعف بینایی خردسالان مشروب خواری،الکل خواری لامرد نوشت درود آقای علیزاده عزیز و تشکر از ابراز لطف حضرتعالی حق با شماست تقصیر حضورم بیشتر بخاطر تعبیر خواب قرانابن سیرینسلمانحضرت یوسف تعبیر خواب قرانابن سیرینسلمانحضرت یوسفروانشناسیزیست شناسیمعاصررویای صادقهبرحسب حروف



لینک منبع :شیرین کننده های مصنوعی و ضررهای زیاد

شیرین کننده های مصنوعی و ضررهای زیاد - پارس ناز www.parsnaz.com/شیرین-کننده-های-مصنوعی-ضررهای-زیاد.html‎Cachedشیرین کننده های مصنوعی و ضررهای زیاد ،شیرین کننده های خطرناک مصنوعی،شیرین کننده های مصنوعی و سلامتی انسان ها،خطر سلامتی بوسیله شیرین کننده ها. [PDF] شیرین کننده های مصنوعی و ضررهای زیاد - آکا - آکاایران www.akairan.com/health/pdf/rijim.../news20175151803153921.pdf‎Cachedﺁﮐﺎﺍﯾﺮﺍﻥ: ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﻭ ﺿﺮﺭﻫﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩ. ﺁﮐﺎﺍﯾﺮﺍﻥ: ﺷﯿﺮﯾﻦ ... ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﯾﮏ ﺳﺮﯼ ﻣﻮﺍﺩ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻭ ﯾﺎ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺷﮑﺮ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﺩﺭ ﻏﺬﺍﻫﺎ ﻭ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﻫﺎ. ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ... شیرین‌کننده‌های مصنوعی خطرناک‌تر از قند - تبیان article.tebyan.net/.../شیرین-کننده-های-مصنوعی-خطرناک-تر-از-قند‎Cached21 فوریه 2012 ... افراد بسیاری برای جلوگیری از چاقی به شیرین‌کننده‌های مصنوعی کم‌کالری روی آورده‌اند. ... در نتیجه مصرف نوشابه‌های رژیمی که منبعی سرشار از شیرین‌کننده‌ها است، خطر سندرم ... این همان اتفاقی است که به دنبال مصرف قند زیاد می‌افتد. عوارض و مضرات خطرناک شیرین کننده های مصنوعی : دیابت، سکته و زوال ... www.coca.ir/artificial-sweetener-obesity-diabetes/‎Cachedعوارض شیرین کننده های مصنوعی برای سلامتی بدن، ضررهای شیرین کننده های مصنوعی برای ابتلا به دیابت و سکته قلبی، چاقی و افزایش وزن، ساخارین، آسپارتام . آسپارتام شیرین اما سم مرگ آور - دیابت diabetestma.org/view.php?id=883‎Cached Similarمشهورترین شیرین کننده ی مصنوعی که در رستورانها ، سوپرمارکت ها وحتی آشپزخانه ... در اکثر رستورانها کنار پاکت های حاوی شکر یک پاکت حاوی ماده شیمیایی آسپارتام است. ... تحریکات زیاد نوروترانسمیتورهایی نظیر گلوتامیت تخریب شده و میمیرند). ... متیل الکل آزاد شده از مصرف آسپارتام سبب نوروپاتی و افزایش خطر قطع عضو در ... جنبه ی منفی مصرف شیرین کننده های مصنوعی - دیابت diabetestma.org/.../جنبه%20ی%20منفی%20مصرف%20شیرین%20کننده%20های%20م...‎Cached Similarهر روز به تعداد افرادی که به مصرف شیرین کننده های مصنوعی رو می ٱورند، افزوده می ... آمده خلاف این ایده را که مصرف نوشیدنیهای رژیمی بدون خطر است، ثابت کرده است. ... را سرکوب کرده و موجب می گردد حیوان درخوردن مواد پرکالری و شیرین دیگر زیاده روی ... شیرین کننده های مصنوعی و 5 ضرری که درباره آنها نمی دانستید - مواد ... www.salamatnews.com/.../شیرین-کننده-های-مصنوعی-و-5-ضرری-که-درباره-آنها-نمی-دانستید‎Cached26 آوریل 2016 ... اگرچه تا به حال شایعاتی درباره رابطه مصرف شیرین کننده های مصنوعی و ... پس برای دستگاه گوارش هم بی خطر نیستند به خصوص سوربیتول که زیاده ... ساخارین - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/ساخارین‎Cached Similarساخارین (به انگلیسی: Saccharin) که از آن به عنوان شکر مصنوعی نیز یاد می‌شود، بلورهای سفید رنگی با دمای ذوب ۲۲۴ درجه سانتیگراد هستند ... از این ماده به شکل گسترده‌ای به‌عنوان شیرین کننده استفاده می‌شود. ... این شیرین کننده بصورت پودر یا قرص عرضه می‌گردد؛ و در جهان توسط بیماران زیادی مصرف می‌شود. ... شیرین کننده‌های رژیمی ... مضرات شیرین کننده های مصنوعی و نقش آن ها در سلامتی - پیام سلامت https://www.payamesalamat.com/مضرات-شیرین-کننده-های-مصنوعی/‎Cached26 ژانویه 2016 ... در این مطلب، پیرو مطالب هفتگانه مضرات مواد اولیه موجود در غذاهای فرآوری شده، به بررسی مهمترین مضرات شیرین کننده های مصنوعی در این غذاها خواهیم ... شیرین کننده های مصنوعی، چاقی و دیابت - رژیم درمانی نوین www.novindiet.com/.../شیرین-کننده-های-مصنوعی-چاقی-و-دیابت‎Cached Similar23 فوریه 2011 ... شیرین کننده های مصنوعی، چاقی و دیابت لاغری,کاهش وزن,چاقی,تغذیه,رژیم لاغری ... لذا آگاه شدن از فواید و مضرات شیرین کننده های مصنوعی ایده بسیار ...