[ad_1]
به گزارش صبحانه، وای فای (Wi-Fi) نامی تجاری است که «اتحادیه وای فای (Wi-Fi Alliance)» ثبت کرده است. ارتباط وای فای بیشتر بر پایه ارتباط شبکه اینترنت به صورت بیسیم و در فاصله های کوتاه و در داخل ساختمان ها و اماکن عمومی است و با استفاده از این تکنولوژی می توان به راحتی در سفرها، اقامتگاه ها و اماکن عمومی از طریق رایانه همراه به اینترنت متصل شد.
از فناوری وای فای برای ایجاد ارتباطی بی سیم راحت تر و بی هزینه تر و با سرعت بالا در محیط های داخلی استفاده می شود که این روزها با گسترش فناوری و استفاده بیش از پیش از این فناوری نگرانی هایی در بین مردم در مورد ضرر امواج منتشر شده از مودم های بی سیم ایجاد شده است. در همین رابطه «حسن پاشایی» رییس اداره پژوهش و فناوری دانشکده پست و مخابرات ضمن رد شایعه های مطرح شده درباره خطرناک بودن امواج وای فای برای بدن انسان افزود: امواج منتشر شده از این دستگاه ارتباطی از نوع کم خطرترین ها محسوب می شود، ضمن آنکه این نوع دستگاه ها قبل از ارایه به بازار همه استاندارد های لازم را دریافت می کنند.
وی با یادآوری این موضوع که همه تجهیزات رادیویی که تولید می شوند و به نوعی گیرنده و یا فرستنده امواج هستند قبل و پس از تولید یک سری آزمایش هایی باید بر روی آنها انجام شود، گفت: علاوه بر این آزمایش ها باید یک سری استاندارد هایی را نیز دریافت کنند.
پاشایی خاطرنشان کرد: تجهیزات رادیویی برای ورود به هر کشوری باید دارای استانداردهای مربوطه باشد و آزمایش های لازم را هم بگذراند تا اجازه ورود برای آنها صادر شود. این استاد دانشکده پست و مخابرات ادامه داد: تجهیزاتی که وارد کشور ما می شود از این استاندارد ها برخوردارند و علاوه برآن باید استانداردهای داخلی را نیز کسب کنند، بنابراین برای همه تجهیزاتی که در کشور هستند استاندارد ها رعایت شده است. پاشایی ضرر داشتن امواج برای بدن انسان را وابسته به شاخص های مختلف دانست و گفت: مهمترین شاخص توان فرستنده ها است؛ ممکن است فرستنده ای با توان خیلی خیلی بالا در فاصله ای بسیار دور باشد که تا رسیدن امواج آن به افراد، توان خود را از دست بدهد.
کارشناس ارشد فناوری اطلاعات افزود: اگر فرستنده ای با توان خیلی قدرتمند مثلا در کشور آلاسکا امواج را منتشر کند، ممکن است امواجی بسیار خفیف و با قدرت بسیار ناچیز از آن به ما برسد. اما درعین حال ممکن است دستگاه تلفن همراهی در کنار ما باشد و بیشتر بتواند ما را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین نزدیک بودن به منبع تشعشع امواج با توان بالا آسیب پذیری انسان را بالا می برد.
رییس اداره پژوهش و فناوری دانشکده پست و مخابرات با یادآوری این موضوع که بحث تاثیر امواج بر روی بدن انسان همواره در حال مطالعه است، تاکید کرد: اکنون امکان فرار از این امواج برای انسان وجود ندارد و امواج به صورت طبیعی در جهان هستند و امروزه تصور دنیای بدون امواج رادیویی غیر ممکن است.
پاشایی افزود: امروز امواج رادیویی کاربردهای بسیار وسیعی در پزشکی، فضا، مطالعات زمین شناسی، تلفن همراه، خودروهای هوشمند، هواپیماها و رادارها، ماهواره ها، موقعیت یاب ها و رادیو و تلویزیون و هزاران کاربرد دیگر پیدا کرده اند و یکی از اساسی ترین روش های ارتباطی بشمار می روند.
استاد دانشگاه گفت: بنابراین توان این امواج است که بر بدن انسان اثرگذار است و هرچه توان آنها بیشتر باشد، احتمال آسیب پذیری برخی نقاط بدن افزایش خواهد یافت و این درحالی است که امواج وای فای جزو کم ضررترین ها محسوب می شوند.
امواج وای.فای از مودم شروع و به دستگاه کاربر ختم میشود، اما بر خلاف امواج گوشی تلفن همراه، امواج وای فای بر روی نقطه خاصی از بدن تجمع و تمرکز ندارند.
دفتر بررسی های فنی اقتصادی معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در گزارش اخیر خود آورده، تا پایان شهریور ماه امسال 30 میلیون و 389 هزار و 108 شماره تلفن ثابت دایری در کشور ثبت شده است. براساس این گزارش، هشت میلیون و 979 هزار و 291 مشترک تا پایان شهریور ماه از پهن باند ثابت (اینترنت آی.دی.اس.ال) استفاده کرده اند و 23 میلیون و 445 هزار و 748 مشترک نیز از پهن باند سیار(اینترنت تلفن همراه) استفاده کرده اند.
بر اساس اعلان مرکز آمار، پارسال از مجموع خانوارهای کشور در حدود 13.5 میلیون خانوار(55.5درصد) در محل سکونت به اینترنت دسترسی داشته و هشت میلیون خانوار (33درصد) در محل سکونت به اینترنت دسترسی نداشته و 2.8میلیون خانوار(11.6درصد)دسترسی به اینترنت در محل سکونت را اظهار نکرده اند. براساس گزارش مرکز آمار ایران، از کل خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت در محل سکونت، تعداد 11.2 میلیون خانوار (82.2 درصد) در نقاط شهری و 2.3 میلیون خانوار (17.2درصد)در نقاط روستایی زندگی می کرده اند.
مرکز آمار ایران اعلام کرده، اندازه سهم خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت در محل سکونت برای خانوارهای شهری 62.1 درصد و برای خانوارهای روستایی 36.7درصد بوده است.
بر اساس گزارش مرکز آمار از کل خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت در محل سکونت، هفت میلیون خانوار(51.9درصد) حداقل به اینترنت پرسرعت ثابت و 10.7 میلیون خانوار (79درصد)حداقل به اینترنت پرسرعت سیار دسترسی داشته اند.
منبع:ایرنا
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع تفاوت میان ، و چیست؟ آفتابهنگامی که شما در جستجوی دستگاهی هستید تا با کمک آن بتوانید در حال حرکت موسیقی گوش دهید همه چیز درباره آزمون آیلتس آفتابدر واقع آزمون آیلتس که مخفف است، سالانه صدها هزار نفر در معنای تکنوکرات در ایران چیست؟ فرهنگ نیوز حاکمیت وسایل فنی بر انسان در این معنا به پدیده خاصی اطلاق می شود که مخصوصا در عصر آرشیو آینده ی برجام جزئیات عزل رئیس جمهور کره جنوبی، پارک گون هه فیلم بسته شدن پرونده لیگ در مثلث برمودا چه میگذرد؟ تصاویر فرهنگ نیوزبرمودا منطقهای مثلثی شکل است که در بخش غربی اقیانوس آتلانتیک شمالی اطلس قرار دارد اخبار پزشکی سلامت زیر تمام بطریهای آب معدنی، عددی درج شده که نشانه کیفیت پلاستیک آن بطری و سمی بودن یا تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تابناک میباشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع ترفندهای موبایل، دنیای موبایل، تبلت،ترفند …روش های افزایش امنیت وای فای مخفی کردن وای فای چگونه هنگام عکس گرفتن لاغر به نظر پربیننده ترین و آخرین اخبار پزشکی و اخبار سلامت …صفحه اصلی خبرپو آخرین اخبار آخرین اخبار ایران و جهان پخش زنده آخرین اخبار آخرین تفاوت میان ، و چیست؟ آفتاب هنگامی که شما در جستجوی دستگاهی هستید تا با کمک آن بتوانید در حال حرکت موسیقی گوش دهید و همه چیز درباره آزمون آیلتس آفتاب در واقع آزمون آیلتس که مخفف است، سالانه صدها هزار نفر در سراسر معنای تکنوکرات در ایران چیست؟ فرهنگ نیوز حاکمیت وسایل فنی بر انسان در این معنا به پدیده خاصی اطلاق می شود که مخصوصا در عصر جدید با آرشیو آینده ی برجام جزئیات عزل رئیس جمهور کره جنوبی، پارک گون هه فیلم بسته شدن پرونده لیگ اروپا در مثلث برمودا چه میگذرد؟ تصاویر فرهنگ نیوز برمودا منطقهای مثلثی شکل است که در بخش غربی اقیانوس آتلانتیک شمالی اطلس قرار دارد و اخبار پزشکی سلامت زیر تمام بطریهای آب معدنی، عددی درج شده که نشانه کیفیت پلاستیک آن بطری و سمی بودن یا نبودن تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تابناک میباشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع ترفندهای موبایل، دنیای موبایل، تبلت،ترفند موبایل کامپیوتر دنیای موبایل ،دنیای موبایل و کامپیوتر،دنیای موبایل و تبلت،دنیای موبایل،دنیای موبایل پربیننده ترین و آخرین اخبار پزشکی و اخبار سلامت روز صفحه اصلی خبرپو آخرین اخبار » آخرین اخبار ایران و جهان پخش زنده آخرین اخبار » آخرین اخبار
لینک منبع :خطرناک بودن امواج وای فای شایعه است
خطرناک بودن امواج وای فای شایعه است - سایت خبری تحلیلی تابناک ...
www.tabnak.ir/fa/news/.../خطرناک-بودن-امواج-وای-فای-شایعه-استCached3 دسامبر 2016 ... رییس اداره پژوهش و فناوری دانشکده پست و مخابرات می گوید، امواج منتشر شده از
سیستم ارتباطی وای فای ( WiFi ) از نوع کم ضررترین امواج است و ...
خطرناک بودن امواج وای فای شایعه است؟ - محیط زیست - سلامت نیوز
www.salamatnews.com/news/.../خطرناک-بودن-امواج-وای-فای-شایعه-است-Cached1 دسامبر 2016 ... رییس اداره پژوهش و فناوری دانشکده پست و مخابرات می گوید، امواج منتشر شده از
سیستم ارتباطی وای فای ( WiFi ) از نوع کم ضررترین امواج است و ...
خطرناک بودن امواج وای فای شایعه است - 24Khabar.com
www.24khabar.com/news/.../خطرناک-بودن-امواج-وای-فای-شایعه-است/Cachedخطرناک بودن امواج وای فای شایعه است. وای فای (Wi-Fi) نامی تجاری است که «اتحادیه
وای فای (Wi-Fi Alliance)» ثبت کرده است. ارتباط وای فای بیشتر بر پایه ارتباط ...
آیا امواج وای فای برای سلامتی مضرند؟ - زومیت
www.zoomit.ir/2015/9/22/24341/is-wifi-harmful-for-health/Cached22 سپتامبر 2015 ... در سالهای اخیر، همراه با رشد چشمگیر صنعت ارتباطات، ترس از خطرناک بودن امواج
الکترومغناطیسی ناشی از موبایلها و امواج وای فای هم شدت یافته است.
خطرناک بودن امواج وای فای شایعه است - صبحانه انلاین | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/29007885
3 دسامبر 2016 ... خطرناک بودن امواج وای فای شایعه است. رییس اداره پژوهش و فناوری دانشکده پست و
مخابرات می گوید، امواج منتشر شده از سیستم ارتباطی وای فای ( WiFi ) ...
نگران نباشید! امواج وایفای به هیچ وجه خطرناک نیستند. - فرامین صنعت ...
faraminsanat.com/dont-worry-wi-fi-isnt-dangerous/Cachedحجم بسیار زیادی مقاله در اینترنت موجود است که بوق و کرنا کردهاند امواج وایفای برای
انسان ... این وبسایتها و مقالات به خاطر واقعی بودن این خطرات بیانشده و اخبار کذب
وجود ... جمعیت کثیری از مردم، این مقالات کذب و شایعات در مورد امواج وایفای (یا دیگر
...
تاثیرات شدید امواج وای فای در زندگی | سایت تفریحی خبری خرگوش
khargush.com/severe-effects-lives-wi-fi-waves/Cachedبه گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، وای فای (Wi-Fi) نامی تجاری است که «اتحادیه ...
رد شایعه های مطرح شده درباره خطرناک بودن امواج وای فای برای بدن انسان افزود: امواج ...
خطرناک بودن امواج وای فای شایعه است؟ - عصر ایران - شهرخبر
www.shahrekhabar.com/medical/148074282025822
اگر فرستنده ای با توان خیلی قدرتمند مثلا در کشور آلاسکا امواج را منتشر کند، ممکن
... اما درعین حال ممکن است دستگاه تلفن همراهی در کنار ما باشد و بیشتر بتواند ما را ...
خطرناک بودن امواج وای فای شایعه است؟ - خبر روز |مجله خبر آنلاین
khabrroz.ir/خطرناک-بودن-امواج-وای-فای-شایعه-است؟/
خبر روز |مجله خبر آنلاین پایگاه خبر روز , فرهنگی, هنری , پزشکی , زیبایی و…
سیاسی · ورزشی · اقتصادی · بین الملل · مذهبی · آشپزی · اخبار هنری · اخبار سینمای
جهان ...
خطرناک بودن امواج وای فای شایعه است - نشرنامه
www.nashrname.ir/news/detail?id=خطرناک+بودن+امواج+وای+فای+شایعه+است
3 دسامبر 2016 ... رییس اداره پژوهش و فناوری دانشکده پست و مخابرات می گوید، امواج منتشر شده از
سیستم ارتباطی وای فای ( WiFi ) از نوع کم ضررترین امواج است و ...
جمعه 20 مرداد 1396 ساعت 07:57