برای همه ما پیش آمده که جایی یک غذایی خورده باشیم که تا سال ها طعم آن زیر دندان مان حس می شود. آشپزی خوب نیازمند ترفندهای خوب و کارآمد است. در این مطلب رازهایی که در آشپزی به دردتان می خورد را بیان کرده ایم.
۱) رب انار + مرغ

پس از اینکه تکههای مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخشده و یک قاشق چایخوری زعفران دمکرده کمی تفت بدهید و روی مرغها بریزید. سپس اجازه دهید تکههای مرغ طعمدار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.
۲) قهوه + استیک
اگر قصد درست کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید، میتوانید از پودر قهوه نیمکوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمهای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعمدار کردن گوشتهای استیک و کبابی است.
۳) مایونز + جوجه کباب
اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجهکباب میتواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرمتر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکههای گوشت به آن اضافه کنید.
۴) آبلیمو + ماکارونی
خیلیها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه میکنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش میدهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.
معمولاً بیشتر افراد طعم سبزیهای بخارپز را دوست ندارند اما میتوانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزیهای بخارپز، طعمی مطلوب به آنها بدهید
۵) آب سیب + کتلت
اگر میخواهید طعم کتلت شما با تمام کتلتهای تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت میتواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند.
۶) برنج + شامی
اگر مقداری از برنج مهمانی شب گذشتهتان باقی مانده است، اصلاً نگران نباشید. شما میتوانید یک لیوان برنج پخته را خوب بکوبید و با کمی گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده آن را مخلوط کنید و پس از افزودن ادویه و سبزیهای معطر، یک شامی بسیار خوشمزه سر میز غذایتان بگذارید.
۷) پنیر پیتزا + فیله سوخاری
معمولاً بچهها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند. شما میتوانید برای بالا بردن کالری و بهبود طعم گوشتهای سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آبلیموی تازه استفاده کنید.
۸) خامه + سوپ سفید
اگر اضافه وزن ندارید، چربی خونتان بالا نیست یا میخواهید مهمانی برگزار کنید، حتماً به سوپهای سفید خود کمی خامه هم بزنید. افزودن خامه و جعفری تازه به سوپهای سفید عطری دلپذیر و طعمی به یاد ماندنی به آن میدهد.
۹) پنیر صبحانه + ماکارونی
وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.
۱۰) پنیر خامهای + تخممرغ
۲ تخممرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یکچهارم فنجان پنیر خامهای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخممرغها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخممرغها ببندید. بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوقالعاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزهترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد.
منبع : وبسایت سوران
10 راز آشپزی برای خوش طعم کردن غذا - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/news/.../10-راز-آشپزی-برای-خوش-طعم-کردن-غذاCached14 نوامبر 2016 ... برای همه ما پیش آمده که جایی یک غذایی خورده باشیم که تا سال ها طعم آن زیر دندان مان حس
می شود. آشپزی خوب نیازمند ترفندهای خوب و کارآمد است. در این ...
۱۰ راز جالب آشپزی برای خوش طعم کردن غذا | بدندید
bedandid.com/.../۱۰-راز-جالب-آشپزی-برای-خوش-طعم-کردن-غذا/Cached27 نوامبر 2016 ... برای همه ما پیش آمده که جایی یک غذایی خورده باشیم که تا سال ها طعم آن زیر دندان مان حس
می شود. آشپزی خوب نیازمند ترفندهای خوب و کارآمد است.
10 راز جالب آشپزی برای خوش طعم کردن غذا - آریا | دمادم
https://damadam.ir/news/...راز-جالب-آشپزی-برای-خوش-طعم-کردن-غذا/8176323
25 آوریل 2017 ... خبرگزاری آریا - برای همه ما پیش آمده که جایی یک غذایی خورده باشیم که تا سال ها طعم
آن زیر دندان مان حس می شود. آشپزی خوب نیازمند ترفندهای خوب و ...
۱۰ راز جالب آشپزی برای خوش طعم کردن غذا - جدیدترین های روز ایران و دنیا
irirani.ir/news/200Cached2 مه 2017 ... برای همه ما پیش آمده که جایی یک غذایی خورده باشیم که تا سال ها طعم آن زیر دندان مان حس
می شود. آشپزی خوب نیازمند ترفندهای خوب و کارآمد است.
خبرگزاری آریا - 10 راز جالب آشپزی برای خوش طعم کردن غذا
www.aryanews.com/News/.../10-راز-جالب-آشپزی-برای-خوش-طعم-کردن-غذا
خبرگزاری آریا - برای همه ما پیش آمده که جایی یک غذایی خورده باشیم که تا سال ها طعم
آن زیر دندان مان حس می شود. آشپزی خوب نیازمند ترفندهای خوب و کارآمد است.
نکاتی برای خوش طعم کردن غذا که سرآشپزها به شما نمی گویند - سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle/cooking/cooking.../164734-164734/Cached
Similar18 آگوست 2013 ... آشپزی خوب اسراری دارد که مهم ترین آن دانستن اصول صحیح آشپزی است …
سرآشپزهای معروف این نکته ها را رعایت می کنند و به همین دلیل آشپزی آنها ...
10 راز آشپزی برای خوش طعم کردن غذا +عکس • مجله اینترنتی پارسی وان
www.parsi1.com/38732_secrets-cooking-tasty-meals.htmlCached۱) رب انار + مرغ پس از اینکه تکه های مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری
رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ شده و یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده کم.
10 راز آشپزی برای خوش طعم کردن غذا
life.shafaqna.com/FA/0257356
10 راز آشپزی برای خوش طعم کردن غذا. ... چند درمان خانگی برای برطرف کردن
سرماخوردگی در زنان باردار ... واکنش جالب مربی پرسپولیس به گلنزدنهای طارمی. -
سیمرغ ...
قاشقی که طعم غذا را بهتر می کند - onvansho
onvansho.ir/result/قاشقی-که-طعم-غذا-را-بهتر-می-کند.html
20 توصیه جالب که غذای شما را خوش طعم تر می کند آخرین خبر. بهتر است ... 10 راز
آشپزی برای خوش طعم کردن غذا دیس میس ... فوتفن خوش طعم کردن غذاها زیباشو دات
کام.
برترین ترفند های آشپزی - Download | Install Android Apps | Cafe ...
https://cafebazaar.ir/app/com.roj.ashpazi/?l=enCached Rating: 4.4 - 983 votes - Free - Android - Business/Productivity
ترفندهای سرعت در آشپزی 5. نکاتی جالب راجع به پخت غذا برای حفظ ویتامینها 6. در
چه قابلمههائی غذا میپزید و چگونه؟ 7. ۱۴ راه برای خوش طعم کردن خوراک ها 8.