مطالعه ای جدید آشکار ساخته است که سرخ کردن مواد غذایی در روغن زیتون تصفیه نشده موجب بهبود ترکیبات شیمیایی موجود در سبزیجات می شود.
به گزارش مهر، محققان دانشگاه گرانادا اسپانیا اثبات نموده اند که سرخ کردن در روغن زیتون تصفیه نشده موجب افزایش میزان ترکیبات شیمیایی فنولیک در سبزیجات خام مورد استفاده در رژیم غذایی مدیترانه ایی از جمله سیب زمینی، کدو تنبل، گوجه فرنگی و بادمجان می شود.
به گفته محققان این تحقیق، سبزیجات سرخ شده در روغن زیتون تصفیه نشده موجب بهبود قابلیت های آنتی اکسیدانی این مواد خوراکی شده و به عنوان عامل بازدارنده فعالی در بیماری هایی نظیر سرطان و دیابت عمل می کند.
طبق یافته های این مطالعه، استفاده از روغن زیتون خام و تصفیه نشده برای سرخ کردن سبزیجات موجب افزایش میزان چربی آنها شده و رطوبت آنها را کاهش می دهد، در حالیکه این حالت در سایر شیوه های پخت و پز دیده نمی شود.
همچنین به گفته محققان، روغن زیتون تصفیه نشده موجب انتقال فنول ها به سبزیجات می شود و در نتیجه ترکیبات شیمیایی ای که به طور طبیعی در سبزیجات خام وجود ندارند، تقویت می شوند.
محققان در این مطالعه، ۱۲۰ گرم سیب زمینی، کدو تنبل، گوجه فرنگی و بادمجان را بدون پوست و دانه پختند. سبزیجات به سه شیوه سرخ شدن در روغن زیتون تصفیه نشده، جوشانده شدن در آب و جوشانده شدن در ترکیب آب و روغن زیتون آماده شدند.

بعد از آن محققان با استفاده از روش HPLC میزان ترکیبات فنولیک هر ماده را تعیین نموده و متوجه شدند که در سبزیجات سرخ شده در روغن زیتون خام این ترکیبات شیمیایی بیشتر هستند.
لینک منبع :
بهترین روغن برای سرخ کردن چیست؟سالم ترین روغن برای سرخ کردن کدام است ؟ – سایت پزشکان بدون مرز
www.pezeshk.us/?p=28797Cached
Similarروغنی برای چند بار سرخ کردن مناسب است که نقطه ی دود بالایی داشته باشد.البته
بهتر است همیشه فقط یک بار از روغن برای سرخ کردن استفاده کنید ، و روغن های مانده
را ...
میگنا - بهترین روغن برای سرخ کردن، زیتون ، کنجد یا...؟ - نسخه قابل ...
migna.ir/prtiw5az.t1au32bcct.htmlCached
Similarبا توجه به وجود انواع و اقسام روغن های گیاهی و حیوانی، همیشه این سوال پیش می آید که
بالاخره کدام روغن مناسب سرخ کردن است. این موضوع وقتی پیچیده تر می شود که هر ...
بهترین روغن برای سرخ کردن، زیتون ، کنجد یا...؟ - تغذیه - سلامت نیوز
www.salamatnews.com/.../بهترین-روغن-برای-سرخ-کردن-زیتون--کنجد-یا--Cached
Similar22 آوریل 2012 ... سلامت نیوز: با توجه به وجود انواع و اقسام روغن های گیاهی و حیوانی، همیشه این سوال
پیش می آید که بالاخره کدام روغن مناسب سرخ کردن است. این موضوع ...
مواد غذایی را با چه روغنی سرخ کنیم؟ - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/online/1074058869316470089Cached
Similar8 ژوئن 2013 ... در برخی تبلیغات عنوان میشود که روغن کنجد برای سرخکردن مناسب بوده و ... به
گفته متخصصان علوم غذایی، روغن زیتون بهترین روغن است، اما یک ...
سالم ترین روغن برای سرخ کردن کدام است؟؟
https://www.miyanali.com/no-or/42Cached25 دسامبر 2012 ... سالم ترین روغن !! روغن با نقطه ی دود بالا، یعنی روغنی که قبل از اینکه سطح آن
تولید دود کند، بتوان تا درجه بالایی آن را حرارت داد. وقتی روغن به نقطه ...
این روغنها را با خیال راحت بخورید! - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/news/.../این-روغنها-را-با-خیال-راحت-بخوریدCached
Similar9 جولای 2014 ... این روزها خیلیها با شنیدن کلمه «روغن» چهارستون بدنشان میلرزد که «وای! باز هم روغن!
» و حق هم ... اصلا بهترین روغن برای مصرف خانگی کدام است؟ با ما همراه ... اسید چرب
ترانس چیست؟ .... هیچ جای دنیا روغن سرخ کردنی مصرف نمیکنند! .... شما با این تعرفه
که کردن همه را راهی قبرستان میکنید احیا با کارخانه روغن کشی دارین.
سالم ترین روغن برای سرخ کردن غذا - نمناک
namnak.com/سالم-ترین-روغن-برای-سرخ-کردن-غذا.p358Cachedروغن و روغن سالم و روغن سرخ کردنی و بهترین روغن را در نمناک بخوانید.
بررسی انواع روغن ها برای سرخ کردن غذا - مجله پزشکی دکتر سلام
www.hidoctor.ir/19078_بررسی-انواع-روغن-ها-برای-سرخ-کردن-غذا.html/Cached
Similarیک کارشناس می گوید برخی روغن های مایع برای سرخ کردن مناسب بوده و حتی اگر روی
... کدام یک در اثر حرارت بالا، آسیب کمتری دیده و مزیت بارز هر کدام در چیست؟ .... به
گفته متخصصان علوم غذایی، روغن زیتون بهترین روغن است، اما یک نقص دارد.
کشفیات غافلگیر کننده درباره بهترین روغن هابرای سرخ کردن غذا ...
7sobh.com/.../کشفیات-غافلگیر-کننده-درباره-بهترین-رو/Cached
Similarچه چربی یا روغنی بهترین روغن برای پخت غذاست؟ آیا برای سرخ کردن روغن نباتی
بهتر از روغن حیوانی است؟ بیبیسی برای پاسخ دادن به این سوال تحقیقی انجام داده…
بهترین روغن برای سرخ کردن کدام است؟ - عصر ایران
www.asriran.com/fa/news/.../بهترین-روغن-برای-سرخ-کردن-کدام-استCachedدر حالی که روغن زیتون در مرحله سرخ شدن عمیق بیشترین مقاومت برای تجزیه شدن را
نشان ... اجتناب ناپذیر است ، اما بهترین روغنی که می توانیم استفاده کنیم چیست؟
شنبه 21 مرداد 1396 ساعت 06:59