مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

«تب کریمه کنگو» در کمین رستوران های بین راهی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میزان، محمد حسین عزیزی گفت: بیماری تب کریمه کنگو در کشور شایع شده است که بر اثر ارتباط مستقیم با دام به انسان منتقل می‌شود بنابر این علاوه برقصابان وکارگران کشتارگاه در صورت عدم رعایت نکات ایمنی امکان انتقال بیماری به دامداران و مردم عادی نیز وجود دارد.

وی افزود: با توجه به شرایط ایجاد شده در کشور مبنی بر انتشار تب کنگو در شهرهای مختلفی چون اصفهان و ایرانشهر سیستان و بلوچستان به شهروندان توصیه می شود مصرف گوشت‌های گرم و تازه ذبح شده، جگر و کلیه های گوسفندان جدا خودداری کنند و تمامی محصولات گوشتی مربوط به دام را از کشتارگاه‌ها و قصابی های مجوز دار تهیه کنند.

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: برخی از رستوران‌های داخل وبالاخص خارج از شهر برای جلب مشتری اقدام به تهیه غذا از گوشت‌های تازه ذبح شده می‌کنند که در این شرایط بحرانی این عمل می‌تواند خطرناک ومنجر به انتشاربیماری در کشور شود بنابر این ضمن تأکید بر نظارت های دقیقتر وزارت بهداشت بر این اماکن به مردم هشدار جدی داده می‌شود که تا مهار شدن کامل بیماری اصول ایمنی لازم را رعایت کنند.

وی اذعان داشت: بر طبق آزمایش‌های انجام شده جگر وکلیه‌های گوسفند به عنوان منبع ذخیره بیماری تب کریمه کنگو محسوب می شود بنابر این استفاده از امعاء واحشاء گوسفندان تازه ذبح شده تا اطلاع ثانوی پرهیز شود.

عزیزی گفت: در شرایطی که بیماری تب کریمه کنگو توسط دام‌های وارداتی در کشور شایع شده است این اطمینان به مردم داده می‌شود که گوشت‌های استرالیایی وارد شده توسط دولت از سلامت کامل برخوردار بوده وبا نظارت وزارت بهداشت در کشوراسترالیا ذبح شده‌اند و بنابر شرایط بهداشتی و عدم وجود بیماری‌های دامی در این کشورهیچ گونه نگرانی نسبت به گوشت‌های وارداتی وجود ندارد.

وی در پایان افزود: با توجه به رسم قربانی کردن دراعیاد و مناسبت‌های مختلف مردم می‌توانند برای تهیه دام سالم زنده به شرکت پشتیبانی اموردام مراجعه کنند. گفتنی است این شرکت با نظارت جهاد کشاورزی فعالیت می‌کند.



لینک منبع :«تب کریمه کنگو» در کمین رستوران های بین راهی

تب کریمه کنگو در کمین رستوران‌های بین راهی - باشگاه خبرنگاران www.yjc.ir/fa/.../تب-کریمه-کنگو-در-کمین-رستوران‌های-بین-راهی‎Cached1 ژوئن 2017 ... رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو از مراجعه به رستوران‌های بین راهی که اقدام به تهیه غذا با گوشت کشتار ... Images for «تب کریمه کنگو» در کمین رستوران های بین راهی تب کریمه کنگو در کمین رستوران‌های بین راهی - عصر ایران www.asriran.com/.../تب-کریمه-کنگو-در-کمین-رستوران‌های-بین-راهی‎Cachedرئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو از مراجعه به رستوران‌های بین راهی که اقدام به تهیه غذا با گوشت کشتار روز می‌کنند ... تب کریمه کنگو در کمین رستوران‌های بین راهی www.fardanews.com/.../تب-کریمه-کنگو-در-کمین-رستوران‌های-بین-راهی‎Cached1 ژوئن 2017 ... رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو از مراجعه به رستوران‌های بین راهی که اقدام به تهیه غذا با گوشت کشتار ... تب کریمه کنگو در کمین رستوران‌های بین راهی | فعلا جگر نخورید » درنگ derang.ir/تب-کریمه-کنگو-در-کمین-رستوران‌های-بین/‎Cached1 ژوئن 2017 ... درنگ: محمدحسین عزیزی گفت: برخی از رستوران‌های داخل و بالاخص خارج از شهر برای جلب مشتری اقدام به تهیه غذا از گوشت‌های تازه ذبح شده می‌کنند که در ... تب کریمه کنگو در کمین رستوران‌های بین راهی/جگر وکلیه‌های ... - رویداد۲۴ www.rouydad24.ir/.../تب-کریمه-کنگو-در-کمین-رستوران‌های-بین-راهیجگر-وکلیه‌های-گوسفند-منبع-ذخیره-بیماری-تب-کریمه-کنگو‎Cached1 ژوئن 2017 ... رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو از مراجعه به رستوران‌های بین راهی که اقدام به تهیه غذا با گوشت کشتار ... تب کریمه کنگو در کمین رستوران های بین راهی - اطلاعات روز | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/39277427 تب کریمه کنگو در کمین رستوران های بین راهی. رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو از مراجعه به رستوران های بین راهی که ... تب کریمه کنگو در کمین رستوران های بین راهی - روزنامه نصف جهان nesfejahan.net/fa/.../تب-کریمه-کنگو-در-کمین-رستوران-های-بین-راهی‎Cached1 ژوئن 2017 ... رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو از مراجعه به رستوران‌های بین راهی که اقدام به تهیه غذا با گوشت کشتار ... تب کریمه کنگو در کمین رستوران zwnj های بین راهی - متن matn.xyz/.../تب-کریمه-کنگو-در-کمین-رستوران-zwnj-های-بین-راهی‎Cachedرئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو از مراجعه به رستوران های بین راهی که اقدام به تهیه غذا با گوشت کشتار روز می کنند ... تب کریمه کنگو در کمین رستوران‌های بین راهی/جگر ... - ایران آنلاین www.ion.ir/News/223662.html‎Cached1 ژوئن 2017 ... ایران آنلاین-تب کریمه کنگو در کمین رستوران‌های بین راهی/جگر وکلیه‌های گوسفند منبع ذخیره بیماری تب کریمه کنگو : : رئیس انجمن علوم و صنایع ...