به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، منوچهر دادگرنژاد معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ایمنی مواد غذایی از نظر سرعت فساد پذیری نکته مهمی است که روزه داران باید به آن توجه زیادی داشته باشند ، اظهار کرد: با توجه به تغییر برنامه غذایی از نظر زمان مصرف، نوع، حجم و مقدار آن در ماه رمضان ممکن است عدهای بخواهند بشتر از مصرف یک وعده خود فراوردههای غذایی تهیه نمایند و برای تسهیل در پخت و پز از مقادیر مازاد در وعدههای دیگر مثل سحری استفاده کنند.
دادگر نژاد با توصیه به مصرف غذای تازه در هر وعده ضمن طبقه بندی مواد غذایی تحت نامهای فساد پذیری زیاد، متوسط و کم فراوردههایی چون شیر پاستوریزه، گوشت، ماهی، مرغ، تخم مرغ و سایر مواد غذایی حیوانی که باید آنها را برای مدت کوتاه در یخچال نگهداری نمود را از نوع اول برشمرد و از سبزیجات و میوهها تحت عنوان مواد غذایی با فساد پذیری متوسط نام برد.
معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: این قبیل فراوردههای غذایی را میتوان برای کوتاه مدت در هوای خنک و خارج از یخچال نگهداری کرد و در هوای گرم باید آنها را در یخچال قرار داد.
وی مواد غذایی با فسادپذیری کم را اقلامی مثل حبوبات و دانههای غلات خشک گندم، برنج و امثال آن دانست و بیان کرد: این مواد غذایی قادر هستند در شرایط مناسب برای مدت طولانی در هوای خشک و خنک نگهداری شوند.
معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه اسهال خونی و تب رودهای از بیماریهای بسیار خطرناکی هستند که معمولا از طریق تماس دستهای الوده با مواد غذایی به انسان منتقل میشوند به مردم هشدار داد قبل از مصرف از عدم آلوده بودن مواد غذایی نظیر سبزیجات و کاهو به تخم انگلهای رودهای اطمینان حاصل کنند.
وی با اشاره به این که این ینها میتوانند باعث انتقال بیماریهای انگلی نظیر آلودگی به آسکاریس و ژیاردیا به افراد شوند، گفت: قارچ ها و کپکهایی که روی مواد غذایی همچون آبلیمو، آبغوره، سس گوجه فرنگی و ... رشد میکنند ممکن است باعث مسمومیت شوند و مصر این مواد غذایی در دراز مدت حتی میتواند موجب بروز سرطان شود.
دادگرنژاد با تاکید بر برنامههای مهم سازمان غذا و دارو برای پایش سموم و تدوین و اجرایی شدن بسیاری آز آنها در چند سال اخیر عنوان کرد: باید در مکان تهیه سبزیجات و میوهها دقت فراوان بکار برد که در غیر اینصورت علاوه بر میکروب ها، مواد شیمیایی و سموم هم میتوانند مواد غذایی را ناسالم نموده و مثلا از طریق سموم بکار رفته در باغهای میوه و مزرعهها موجبات آلودگی محصول را فراهم آورند.
معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو در پایان به مردم توصیه کرد برای اینکه غذایی سالمتری داشته باشند موارد ذیل را رعایت کنند:
- مواد غذایی را در جای تمیز نگهداری کنید
- مواد غذایی خام و پخته شده را جدا از هم نگهداری کنید
- مواد غذایی را بطور کامل بپزید
- مواد غذایی را در دمای مناسب نگهداری کنید
- از آب و مواد تازه سالم استفاده کنید
لینک منبع :
مراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + توصیههامراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + توصیهها
www.yjc.ir/.../مراقب-مسمومیت-و-بیماریهای-انگلی-در-ماه-رمضان-باشید-توصیههاCached27 مه 2017 ... معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو به روزه داران توصیه کرد: با
رعایت برخی نکات بهداشتی میتوان از مسمویت و بیماریهای انگلی ...
مراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + توصیهها | تهران ...
tehranpress.com/.../مراقب-مسمومیت-و-بیماریهای-انگلی-در-ماه-رمضان-باشید-+-توصیهها/Cached27 مه 2017 ... معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو به روزه داران توصیه کرد: با
رعایت برخی نکات بهداشتی میتوان از مسمویت و بیماریهای انگلی ...
مراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + توصیهها - عصر ...
https://damadam.ir/.../مراقب-مسمومیت-و-بیماریهای-انگلی-در-ماه-رمضان-باشید-توصیهها/8475243Cached27 مه 2017 ... مراقب مسمومیت و بیماری های انگلی در ماه رمضان باشید + توصیه ها. معاون اداره کل
نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو به روزه داران توصیه کرد: با ...
مراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + توصیهها - titr98
https://titr98.ir/news/813896Cached27 مه 2017 ... مراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + توصیهها به گزارش حوزه
بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منوچهر ...
مراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + توصیهها
www.aryanews.com/.../مراقب-مسمومیت-و-بیماریهای-انگلی-در-ماه-رمضان-باشید-توصیههاCached27 مه 2017 ... خبرگزاری آریا - معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو به روزه داران
توصیه کرد: با رعایت برخی نکات بهداشتی میتوان از مسمویت و ...
مراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + توصیهها
www.24khabar.com/.../مراقب-مسمومیت-و-بیماریهای-انگلی-در-ماه-رمضان-باشید-توصیهها/Cached27 مه 2017 ... مراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + توصیهها ... زمان مصرف، نوع،
حجم و مقدار آن در ماه رمضان ممکن است عدهای بخواهند بیشتر از مصرف ...
بایگانیها مراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + ...
https://www.zdr.ir/.../%25d9%2585%25d8%25b1%25d8%25a7%25d9%2582%25d8%25...Cachedمراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + توصیهها. به گزارش جام جم
آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، منوچهر دادگرنژاد معاون اداره کل نظارت بر
فراوردههای ...
مراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + توصیهها
vipmed.ir/.../مراقب-مسمومیت-و-بیماریهای-انگلی-در-ماه-رمضان-باشی.htmCachedاخبار پزشکی,مراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + توصیهها -
معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو به روزه داران توصیه کرد: با ...
مراقب مسمومیت و بیماری های انگلی در ماه رمضان باشید توصیه ها
newzz.ir/search/?...مراقب+مسمومیت...بیماری...انگلی...ماه+رمضان+باشید+توصیه...Cached25 مه 2017 ... مراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + توصیهها ... در ماه رمضان، اگر
برنامه غذایی مناسبی داشته باشید، نه تنها در درمان بیماری ها نقش ...
مراقب مسمومیت و بیماریهای انگلی در ماه رمضان باشید + توصیهها
khoubi.ir/search/?...مراقب+مسمومیت...بیماریهای+انگلی...ماه+رمضان+باشید...توصیههاCached25 مه 2017 ... به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ منوچهر
دادگرنژاد معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با ...
یکشنبه 22 مرداد 1396 ساعت 16:18