به گزارش جام جم آنلاین، ویلیام گورمن، کارشناس انجمن چای و نوشیدنیهای بریتانیا گفت جوشاندن آب بیش از یکبار برای سلامتی انسان خطرناک است. این کار باعث کاهش اکسیژن و نیتروژن در آب میشود.
معمولا همه برای درست کردن چای همان آب موجود در کتری را چند بار جوش میآورند، اما این پیامدهای خطرناک برای سلامتی شما دارد و باید هربار آب تازه در کتری ریخت.
دکتر هانی الناظر، مدیر مرکز ملی تحقیقات مصر گفت در صورتی که هربار به آب جوشانده شده آب تازه اضافه کنید میتوانید آن را دوباره بجوشانید و خطری برای شما ندارد.
اما اگر آب تازه اضافه نکنید، جوشاندن دوباره آب برای درست کردن چای یا قهوه باعث غلظت مواد معدنی و نمک در آن میشود و این می تواند به کلیهها آسیب برساند و باعث سنگ کلیه شود.
الناظر گفت همواره قبل از جوشاندن آب، مقداری آب تازه به کتری اضافه کرده و خیال خود را از مصرف آن راحت کنید.
لینک منبع :
2 بار جوشاندن آب برای چای و قهوه خطرناک است!2 بار جوشاندن آب برای چای و قهوه خطرناک است! - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/.../2-بار-جوشاندن-آب-برای-چای-و-قهوه-خطرناک-استCached28 مارس 2017 ... کارشناس بریتانیایی نسبت به ۲ بار جوشاندن آب برای درست کردن چای یا قهوه هشدار
داد.
هشدار... 2 بار جوشاندن آب برای چای و قهوه خطرناک است - صفحه اصلى
farsi.alarabiya.net/.../هشدار-۲-بار-جوشاندن-آب-برای-چای-و-قهوه-خطرناک-است.htmlCached25 مارس 2017 ... کارشناس بریتانیایی نسبت به ۲ بار جوشاندن آب برای درست کردن چای یا قهوه هشدار
داد. به گزارش روزنامه بریتانیایی laquo;تلگرافraquo;، ویلیام ...
هشدار... 2 بار جوشاندن آب برای چای و قهوه خطرناک است! | آفتاب
www.aftabir.com/news/article/view/2017/03/29/1668060
29 مارس 2017 ... کارشناس بریتانیایی نسبت به ۲ بار جوشاندن آب برای درست کردن چای یا قهوه هشدار
داد.
[PDF] ﭼﺮا دوﺑﺎر ﺟﻮﺷﺎﻧﺪن آب ﺑﺮای ﭼﺎی و... ﺧﻄﺮﻧﺎک اﺳﺖ؟
zums.ac.ir/.../mousavi_hospital_zanjan_-چرا_دوبار_جوشاندن_آب_برای_چای_و..._خطرناک_است؟.pdfCachedﭼﺮا دوﺑﺎر ﺟﻮﺷﺎﻧﺪن آب ﺑﺮای ﭼﺎی و... ﺧﻄﺮﻧﺎک اﺳﺖ؟ ﮐﺎرﺷﻨﺎس ﺑﺮﯾﺘﺎﻧﯿﺎﯾﯽ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ. 2. ﺑﺎر ﺟﻮﺷﺎﻧﺪن آب ﺑﺮای
درﺳﺖ ﮐﺮدن ﭼﺎی ﯾﺎ ﻗﻬﻮه ﻫﺸﺪار داد . وﯾﻠﯿﺎم ﮔﻮرﻣﻦ، ﮐﺎرﺷﻨﺎس اﻧﺠﻤﻦ ﭼﺎی و ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ. ﻫﺎی ﺑﺮﯾﺘﺎﻧﯿﺎ ﮔﻔﺖ ﺟﻮﺷﺎﻧﺪن
...
هشدار: 2 بار جوشاندن آب برای چای و قهوه خطرناک است - عصر خبر - شهرخبر
www.shahrekhabar.com/medical/149068584038933
کارشناس بریتانیایی نسبت به ۲ بار جوشاندن آب برای درست کردن چای یا قهوه هشدار
داد. به گزارش عصرخبر به نقل از روزنامه بریتانیایی «تلگراف»، ویلیام گورمن، ...
هشدار...2 بار جوشاندن آب برای چای و...
www.lahzeblahze.com/post/2017/03/26/69719Cached26 مارس 2017 ... ۴. ۱. ۳. هشدار...2 بار جوشاندن آب برای چای و قهوه خطرناک است ... کارشناس بریتانیایی
نسبت به ۲ بار جوشاندن آب برای درست کردن چای یا قهوه هشدار داد.
چرا دوبار جوشاندن آب برای چای و... خطرناک است؟ - الو دکتر
https://www.alodoctor.ir/news/details/29075Cached29 مارس 2017 ... کارشناس بریتانیایی نسبت به ۲ بار جوشاندن آب برای درست کردن چای یا قهوه هشدار
داد.
خبرگزاری آریا - 2 بار جوشاندن آب برای چای و قهوه خطرناک است!
www.aryanews.com/News/.../2-بار-جوشاندن-آب-برای-چای-و-قهوه-خطرناک-است
خبرگزاری آریا - کارشناس بریتانیایی نسبت به 2 بار جوشاندن آب برای درست کردن
چای یا قهوه هشدار داد. به گزارش خبرگزاری آریا ، ویلیام گورمن، کارشناس انجمن چای و ...
2 بار جوشاندن آب برای چای و قهوه خطرناک است! - جام جم | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/35589062
28 مارس 2017 ... 2 بار جوشاندن آب برای چای و قهوه خطرناک است! ... برای درست کردن چای، 1 قاشق
چایخوری برگ خشک شده ی نعناع را به یک فنجان آب در حال جوشیدن ...
چرا دوبار جوشاندن آب برای چای و... خطرناک است؟ | کارشناس بریتانیایی
www.ghatreh.com/news/.../چرا-دوبار-جوشاندن-برای-چای-خطرناک-است
29 مارس 2017 ... کارشناس بریتانیایی نسبت به 2 بار جوشاندن آب برای درست کردن چای یا قهوه هشدار
داد. -کلید واژه ها: کارشناس - خطرناک.
یکشنبه 22 مرداد 1396 ساعت 22:10