مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

توصیه‌های نوروزی در خصوص مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال با انتشار اطلاعیه ای از عموم هموطنان درخواست کرد با توجه به انجام سفرهای نوروزی و افزایش استفاده از غذاهای فوری (فست فودها) نظیر سوسیس و کالباس و همچنین محصولات لبنی که مشمول نظارت های سازمان ملی استاندارد ایران است، به نکات زیر توجه کنند:

1- در هنگام خرید توجه داشته باشند که محصول خریداری شده حتما دارای نشان استاندارد باشد و از خرید محصولات فاقد علامت استاندارد خودداری کنید.

2- تمامی محصولات دارای نشان استاندارد معتبر مورد تایید سازمان ملی استاندارد ایران است و به منظور اطمینان از معتبر بودن آن کد 10 رقمی ذیل آن را به سامانه 10001517 پیامک فرمایید.

3- سوسیس و کالباس و محصولات لبنی باید در یخچال نگهداری شود و حمل و نقل و توزیع این فرآورده تا زمان فروش نیز باید با همین شرایط باشد و از قراردادن آن در بیرون از یخچال خودداری شود.

4- هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضاء معتبر بوده، برروی آن نوع و درصد گوشت به کار رفته درج شده باشد.



لینک منبع :توصیه‌های نوروزی در خصوص مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی

توصیه‌های نوروزی در خصوص مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی www.farsnews.com/13951225001143‎Cached15 مارس 2017 ... سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر بوده و روی آن نوع و درصد گوشت بکار ... توصیه‌های نوروزی در خصوص مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی | کُردتودی kurdtoday.ir/.../توصیه‌های-نوروزی-در-خصوص-مصرف-فرآورده‌های-گوشتی-و-لبنی‎Cached17 مارس 2017 ... سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر بوده و روی آن نوع و درصد گوشت بکار ... توصیه نوروزی سازمان استاندارد درباره مصرف فرآورده های گوشتی و لبنی www.irna.ir/fa/News/82465702/‎Cached15 مارس 2017 ... تهران - ایرنا - سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر بوده و روی آن نوع و درصد ... توصیه‌های نوروزی در خصوص مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی - دولت بهار www.dolatebahar.com/view-374575.html‎Cached16 مارس 2017 ... توصیه‌های نوروزی در خصوص مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی. دولت بهار: سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای ... توصیه نوروزی سازمان استاندارد درباره مصرف فرآورده های گوشتی و لبنی www.salamatnews.com/.../-توصیه-نوروزی-سازمان-استاندارد-درباره-مصرف-فرآورده-های-گوشتی-و-لبنی‎Cached15 مارس 2017 ... سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر بوده و روی آن نوع و درصد گوشت بکار ... توصیه‌های نوروزی در خصوص مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی - رویداد ۲۴ rooydad24.com/.../توصیه_های_نوروزی_در_خصوص_مصرف_فرآورده_های_گوشتی_و_لبنی‎Cached31 مه 2017 ... سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر بوده و روی آن نوع و درصد گوشت بکار ... - توصیه نوروزی سازمان استاندارد درباره مصرف فرآورده های گوشتی و لبنی banounews.ir/.../توصیه-نوروزی-سازمان-استاندارد-درباره-مصرف-فرآورده-های-گوشتی-و-لبنی‎Cached15 مارس 2017 ... سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر بوده و روی آن نوع و درصد گوشت بکار ... توصیه‌های نوروزی در خصوص مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی ... webgardiha.com/توصیه‌های-نوروزی-در-خصوص-مصرف-فرآورده/ 16 مارس 2017 ... سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر بوده و روی آن نوع و درصد گوشت بکار ... توصیه‌های نوروزی در خصوص مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی | تسنیم ... khabarone.ir/.../توصیه‌های-نوروزی-در-خصوص-مصرف-فرآورده‌های-گوشتی-و-لبنی‎Cached16 مارس 2017 ... سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر بوده و روی آن نوع و درصد گوشت بکار ... توصیه‌های نوروزی در خصوص مصرف فرآورده‌های گوشتی و لبنی - تریتا ... tritanews.com/توصیه‌های-نوروزی-در-خصوص-مصرف-فرآورده/‎Cachedسازمان ملی استاندارد اعلام کرد: هر نوع فرآورده گوشتی خریداری شده باید دارای تاریخ تولید و انقضای معتبر بوده و روی آن نوع و درصد گوشت بکار رفته، درج شده باشد.