به گزارش جام جم آنلاین ، این روش طبخ در اغلب رستورانها و حتی خانهها متداول شده است. در این روش برخلاف سرخ کردن از روغن استفاده نشده و غذا بسیار لذیذ و مطبوع میشود، اما چون ماده غذایی در مجاورت مستقیم شعله گاز یا زغال کبابی میشود، توجه به نکاتی لازم به نظر میرسد.
اگر گوشت یا سبزیجاتی که توسط توری کبابی شده، سطحشان سیاه و سوخته شود، نشاندهنده این است که حرارت منتقل شده به ماده غذایی بسیار زیاد است و نه تنها بافت سطحی ماده غذایی تخریب و سمی و سرطانزا شده بلکه قسمتهای میانی ماده غذایی هم نیم پز و خام مانده است. وقتی سطح ماده غذایی بسرعت سیاه شود و بسوزد، فرصتی برای ماندن بیشتر مواد گوشتی همچون استیک یا بیفتک در برابر حرارت و پخته شدن درون آن نخواهد بود. هنگام مصرف مواد گوشتی گریل شده رستورانی به ظاهر و میانیترین نقطه آن توجه کنید که ناپز نمانده باشد.
برخی خانوادهها در خانه و با اجاق گاز تکههای گوشت، مرغ، ماهی یا قارچ و فلفل را کباب میکنند. توصیه میشود،از توری مخصوص گریل استفاده کنید. در بازار توریهای گریل غیراستاندارد و غیربهداشتی وجود دارد که در مجاورت با حرارت آسیب میبیند و قوام خود را از دست میدهد، ضمن این که ترکیبات فلزی مضرآن میتواند وارد بافت ماده غذایی شود و آن را ناسالم کند.
اگر قصد دارید گوشت را روی زغال با توری گریل کبابی کنید، به این نکته مهم توجه داشته باشید که قبل از شروع، ابتدا زغال را آماده کنید. منقلی که زغال آن شعله ور است و کاملا سرخ نشده و گل نینداخته، گاز منواکسید کربن منتشر میکند که میتواند به بافت غذای کبابی نفوذ و آن را سمی و غیرقابل مصرف کند.
برای کباب کردن از تکههای گوشت و ماهی و مرغی استفاده کنید که ضخامت زیادی نداشته باشد چون مرکز آن نیمپز میماند، ضمن این که تکهها بیش از حد نازک نباشند زیرا بسرعت سیاه و سوخته میشود.
قبل از کباب کردن تکههای گوشت، چربیهای ظاهری آن را بگیرید و در میان دستمالی آنها را بفشارید تا بخوبی آبگیری شوند. با این کار، از میزان تراوش آب و چربی به داخل شعله و دود کردن و ایجاد ترکیبات سرطانزا جلوگیری خواهید کرد.
برای آن که انتقال ترکیبات مضر حاصل از زغال یا گاز شهری به بافت گوشت و مرغ و ماهی را به حداقل برسانید، ماهی و مرغ را با پوست کباب کنید و زمان خوردن، پوست آنها را دور بیندازید. تکههای گوشت را هم میتوانید با ادویه و سس مخصوص پوشش دهید تا به این شیوه، درصد نفوذ ترکیبات مضر دود را به حداقل برسانید.
بهترین روش کبابی کردن، استفاده از دستگاه کبابپز است که به جای توری گریل، مجهز به صفحاتی است که بدون قرار دادن ماده غذایی در مجاورت با حرارت مستقیم شعله گاز یا زغال، احتمال آسیب به بافت و ترکیبات مغذی ماده غذایی را به حداقل میرساند.
لینک منبع :
7 نکته بهداشتی هنگام کباب پختنImages for 7 نکته بهداشتی هنگام کباب پختن
7 نکته بهداشتی هنگام کباب پختن - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../7-نکته-بهداشتی-هنگام-کباب-پختنCached9 فوریه 2017 ... تصویر 7 نکته بهداشتی هنگام کباب پختن. به گزارش جام جم آنلاین ، این روش طبخ در
اغلب رستورانها و حتی خانهها متداول شده است. در این روش برخلاف ...
7 نکته بهداشتی هنگام کباب پختن - آشپزی سالم - تغذیه - سلامت نیوز
www.salamatnews.com/news/205941/7-نکته-بهداشتی-هنگام-کباب-پختن
11 فوریه 2017 ... 7 نکته بهداشتی هنگام کباب پختن. سلامت نیوز: امروزه سادهترین روش پختن تکههای
گوشت و مرغ و ماهی و سبزیجات با استفاده از توری مشبک است که ...
7 نکته بهداشتی هنگام پختن کباب
news0.ir/.../7%20نکته%20بهداشتی%20هنگام%20پختن%20کباب%20.htmlCached29 ژوئن 2017 ... 7 نکته بهداشتی هنگام پختن کباب - دویماجdoimaj.ir › اجتماعی ،اقتصادی و سیاسیبه
گزارش دویماج و به نقل از بهداشت نیوز ، کد خبر: 24128 تاریخ ...
آخرین خبر | تغذیه/ 7 نکته بهداشتی هنگام کباب پختن
akharinkhabar.ir/health/3279597
11 فوریه 2017 ... جام جم/ امروزه سادهترین روش پختن تکههای گوشت و مرغ و ماهی و سبزیجات با استفاده از
توری مشبک است که روی منقل زغالی یا اجاق گاز قرار میگیرد.
7 نکته بهداشتی هنگام کباب پختن - 24Khabar.com
www.24khabar.com/news/10254463/7-نکته-بهداشتی-هنگام-کباب-پختن/
7 نکته بهداشتی هنگام کباب پختن. امروزه سادهترین روش پختن تکههای گوشت و مرغ و
ماهی و سبزیجات با استفاده از توری مشبک است که روی منقل زغالی یا اجاق گاز قرار ...
خبرگزاری آریا - 7 نکته بهداشتی هنگام کباب پختن
www.aryanews.com/News/20170620161130771/7-Cached20 ژوئن 2017 ... 7 نکته بهداشتی هنگام کباب پختن. خبرگزاری آریا-امروزه سادهترین روش پختن
تکههای گوشت و مرغ و ماهی و سبزیجات با استفاده از توری مشبک است ...
میهن مگ - 7 نکته بهداشتی هنگام پختن کباب
https://mihanmag.com/.../7_نکته_بهداشتی_هنگام_پختن_کبابCached29 ژوئن 2017 ... میهن مگ -. 7 نکته بهداشتی هنگام پختن کباب. منبع: آخرین اخبار فناوری | شهر خبر.
اخبار پزشکی · حضور آزمون در معاینات پزشکی روبین کازان.
7 نکته بهداشتی هنگام پختن کباب - بهداشت نیوز | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/40777812
29 ژوئن 2017 ... 7 نکته بهداشتی هنگام پختن کباب. امروزه ساده ترین روش پختن تکه های گوشت و مرغ
و ماهی و سبزیجات با استفاده از توری مشبک است که روی منقل ...
7 نکته بهداشتی هنگام کباب پختن - onvansho
onvansho.ir/result/7-نکته-بهداشتی-هنگام-کباب-پختن.html
7 نکته بهداشتی هنگام کباب پختن امروزه سادهترین روش پختن تکههای گوشتمرغماهی
. برچسب ها بدنسازی روزی 4 دقیقه می شود ماهی 2 ساعتسالی 24 ساعت ...
دوشنبه 23 مرداد 1396 ساعت 01:38