مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

از پیشگیری تا درمان بیماری‌های آمیزشی

به گزارش جام جم آنلاین ، همچنین پیشگیری اولیه را که از طریق آموزش است و پیشگیری ثانویه را که از طریق تشخیص بموقع و درمان مناسب شخص مبتلا انجام می‌گیرد، ‌مورد بررسی قرار دادیم و گفتیم، عامل اصلی انتقال بیماری‌های آمیزشی در جامعه خانم‌ها هستند چون یک خانم اگر در مواجهه با بیماری آمیزشی قرار گیرد، احتمال بیشتری دارد که مبتلا شود و نیز احتمال این که بدون علامت باشد، بیشتر است. در نتیجه دنبال درمان نمی‌رود و بیماری را در جامعه منتقل می‌کند. در ادامه باید گفت، بعضی بیماری‌های مقاربتی سبب ایجاد زخم در ناحیة تناسلی می‌شود. خطر ابتلا به ایدز در این افراد نیز 10 برابر افراد عادی است. بنابراین هرگونه زخم، بریدگی یا حتی خراش جلدی، خطر ابتلا به بیماری‌های آمیزشی را بشدت افزایش می‌دهد.

اهمیت کاندوم‌های لاتکس

در این که کاندوم در پیشگیری از عفونت‌های آمیزشی مؤثر است، هیچ شکی وجود ندارد ولی استفاده از کاندوم اگر به صورت صحیح صورت نگیرد، از قدرت پیشگیری‌کنندگی آن کم می‌شود. کاندوم فقط نواحی‌ای را که می‌پوشاند حفاظت می‌کند. اگر ناحیه‌ای از پوست بدن خراش داشته باشد (مثل دست)، عفونت بویژه ویروس ایدز براحتی وارد بدن می‌شود. حتی بعضی میکروارگانیسم‌ها و ویروس‌ها از سوراخ‌های کاندوم‌های معمولی عبور می‌کنند. بنابراین بهتر است از کاندوم‌هایی که دارای جنس لاتکس هستند، استفاده کرد. از طرفی با کاندوم‌های لاتکس نباید از مواد روان‌کننده یا نرم‌کننده استفاده کرد، چون سوراخ‌های کاندوم را قابل نفوذ می‌کند. کاندوم‌هایی هم که در آنها از مواد طعم‌دهنده استفاده می‌شود، سبب رشد قارچ می‌شوند.

علائم شایع بیماری‌های آمیزشی

سازمان بهداشت جهانی، استراتژی‌هایی را برای دولت‌ها جهت پیشگیری از بیماری‌های آمیزشی ارائه کرده است که از جمله آنها می‌توان به آگاهی دادن مردم نسبت به رفتارهای جنسی پرخطر، دسترسی عمومی به کاندوم‌های با کیفیت خوب و قیمت مناسب و تشویق افراد مبتلا به بیماری آمیزشی برای مراجعه سریع با شریک جنسی به مراکز بهداشتی درمانی اشاره کرد.

فراموش نکنید در افرادی که روابط مشکوک و خارج از خانواده داشته‌اند، می‌توان با اخذ شرح حال، هفت نوع بیماری آمیزشی(STD) یعنی سیفلیس، سوزاک، کلامیدیا، هرپس، تریکومونا، هپاتیت و ایدز را بررسی کرد. البته بیماری‌های آمیزشی می‌توانند بدون علامت باشند و این بویژه در باره خانم‌ها صدق می‌کند. مثلا 70 درصد خانم‌هایی که مبتلا به سوزاک یا عفونت کلامیدیایی هستند،می توانند بدون علامت باشند.

از طرفی هر کدام از بیماری‌های آمیزشی دارای علائم و نشانه‌های اختصاصی مربوط به خود هستند اما علائمی مثل ترشح از مجرا، زخم در ناحیة تناسلی، بزرگ شدن غدد لنفاوی کشاله ران، تورم کیسه‌های بیضه، ترشح از واژن، درد در قسمت تحتانی شکم و عفونت چشمی در نوزاد تازه متولد شده می‌تواند ناشی از وجود احتمالی بیماری‌های آمیزشی باشد و باید بلافاصله به پزشک مراجعه و نسبت به درمان اقدام کرد.

دکتر محمدرضا صفری‌نژاد

جراح و متخصص بیماری‌های کلیه و مجاری ادراری



لینک منبع :از پیشگیری تا درمان بیماری‌های آمیزشی

از پیشگیری تا درمان بیماری‌های آمیزشی - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../از-پیشگیری-تا-درمان-بیماری‌های-آمیزشی‎Cached5 نوامبر 2016 ... هفته گذشته درباره بیماری‌های آمیزشی صحبت کردیم؛ بیماری‌هایی که از طریق روابط جنسی منتقل می‌شود. تصویر از پیشگیری تا درمان بیماری‌های ... بیماریهای مقاربتی – سایت پزشکان بدون مرز www.pezeshk.us/?p=3751‎Cached Similarبیماریهای مقاربتی قابل پیشگیری و درمان هستند. .... اگر مبتلایان به بیماریهای مقاربتی نتوانند از فعالیت جنسی تا بهبودی کامل خودداری کنند باید در تمام مراحل ... بیماری‌های آمیزشی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/بیماری‌های_آمیزشی‎Cached Similarبیماری‌های آمیزشی یا عفونتهای منتقله آمیزشی (به انگلیسی: sexually ... ۲ بیماری‌ها; ۳ تظاهرات بیماریها; ۴ درمان بیماریها; ۵ روش های پیشگیری .... ترجمه مبانی طب داخلی سیسیل، ویرایش ششم ۲۰۰۴، انتشارات تیمورزاده، فصل ۱۰۶ (صفحات ۱۳۲۶ تا ۱۳۴۰) ... بیماری های مقاربتی از تشخیص تا درمان - تنظیم خانواده www.tanzimekhanevadeh.com/.../1131-se-xually-transmitted-diseases‎Cached Similarعلائم بیماریهای آمیزشی در دستگاه تناسلی مرد و زن و همچنین در سایر دستگاه‌های .... آموزش طرق پیشگیری از انتقال این عفونت به علت عودهای مکرر بیماری ضروری است. بیماری جنسی که به راحتی قابل درمان است! - بیتوته www.beytoote.com/wedlock/.../transmitted1-diseases-treatable.html‎Cached Similarتحریک جنسی آمیزش جنسی,نقاط تحریک سوزاک‌ بیماری جنسی بیماریهای ... که تمامی‌این بیماریها براحتی قابل پیشگیری است وآموزش در این زمینه اولین قدم در پیشگیری می‌باشد. ... دوره‌ کمون‌ بیماری‌ (از زمان‌ ورود میکرب‌ تا بروز علایم‌) 2 تا10 روز است‌. پیشگیری، علایم و درمان بیماری های جنسی - شفا آنلاین shafaonline.ir/fa/news/.../پیشگیری-علایم-و-درمان-بیماری-های-جنسی‎Cachedبیماری‌های مقاربتی ناشی از عفونت‌های آمیزشی هستند که واگیر دارند و به‌طور عمده از ... عفونی از جمله راه‌های انتقال این بیماری است و علایم پس از گذشت مدت زمان 2 تا 4 ... شایع ترین بیماری های مقاربتی در ایران - نمناک namnak.com/شایع-ترین-بیماری-های-مقاربتی.p17273‎Cachedانواع بیماری مقاربتی و بیماری مقاربتی شایع و بیماری مقاربتی زنان و علائم بیماری ... حدود 60 تا 70 درصد از آقایان مبتلا به این بیماری نیز بی علامت هستند. ... می کند، بنابراین روشی مطمئن برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها محسوب می شود، ... عفونت قارچی واژن از پیشگیری تا درمان - نمناک namnak.com/عفونت-قارچی-واژن.p9045‎Cachedنمناک بهداشت و سلامتسلامت جنسی عفونت قارچی واژن از پیشگیری تا درمان ... مقداری عسل ار به مدت 15 تا 20 دقیقه به ناحیه واژن خود بمالید تا علایم بیماری تسکین ... بیماریهای مقاربتی و جنسی : نکات، درمان و پیشگیری - مردمان www.mardoman.net/health/std‎Cached Similarبیماریهای مقاربتی و جنسی : نکات، درمان و پیشگیری مـتاسفانه این روزها شیوع ... آزمایشـهای پزشکی را انـجـام دهـیـد تـا از سـلامـت فردی خود و شخص مقابل آگاهی لازم را ... دکتر عباس انتظاری » آشنایی با سوزاک (پیشگیری و درمان) - دکتر ... https://drentezari.com/آشنایی-و-درمان-سوزاک/‎Cached Similarسوزاک دومین بیماری واگیردار مقاربتی از نظر شیوع در جهان است که در صورت .... تجویز میشود تا با شیوه های جلوگیری از انتقال، شیوع و درمان بیماری آگاه شوند.