هدف از پاستوریزه کردن شیر، کشتن باکتریهای بدی است که ممکن است به داخل شیر راه پیدا کرده باشند، اما مشکل اینجاست که پاستوریزه کردن، در کنار از بین بردن همه باکتریهای بد، باکتریهای مفید شیر را نیز از بین میبرد و به ویتامینها و مواد معدنی آن نیز آسیب میزند و منجر به شایع ترین مشکلات سلامت میشود که امروز شاهد آنها هستیم.
در طول پاستوریزه شدن، شیر به مدت نیم دقیقه تا بیش از 160 درجه فارنهایت (حدودا 72 درجه سانتیگراد) گرم میشود تا چیزهایی که احتمالا هضم آن برای شما مشکل است، استریلیزه شود. حتی توقف پاستوریزه کردن در درجات پایین تریعنی حدود 145 فارنهایت (حدود 62 درجه سانتیگراد) نیز بسیاری از آنزیمهای مفید موجود در شیر را از بین میبرد.
هموژنیزه کردن شیر نیز که از اوایل قرن 20 به یک استاندارد صنعتی تبدیل شد، با نوآرایی مولکولهای پروتئین و چربی شیر، در نحوه تاثیرگذاری آنها بر بدن انسان تغییر ایجاد و ایجاب میکند که ویتامینهای A و D به جهت تقویت خواص شیر به آن اضافه شوند. برخلاف آنچه رسانهها و صنایع لبنی به ما القا میکنند، پاستوریزه و هموژنیزه کردن، لزوما برای سلامت ما مفید نیستند.
با این حال شیر به عنوان یک ماده حساس غذایی که قابلیت جذب میکروارگانیسمهای زیادی را به خود دارد لازم است همواره پیش از مصرف جوشانده شود، یا اینکه به صورت پاستوریزه یا هموژنیزه مصرف شود تا در این صورت سلامت ما به عنوان مصرفکنندگان این ماده غذایی مفید بیشتر تامین شود.
منبع: naturalnews.com
مترجم: یاسمین مشرف
لینک منبع :
باکتریهای مفید در شیرهای فرآوری شده تا حد زیادی از بین رفتهاندباکتریهای مفید در شیرهای فرآوری شده تا حد زیادی از بین رفتهاند
jamejamonline.ir/.../باکتریهای-مفید-در-شیرهای-فرآوری-شده-تا-حد-زیادی-از-بین-رفتهاندCached31 جولای 2016 ... هدف از پاستوریزه کردن شیر، کشتن باکتریهای بدی است که ممکن است به داخل شیر
راه پیدا کرده باشند، اما مشکل اینجاست که پاستوریزه کردن، در ...
باکتریهای مفید در شیرهای فرآوری شده تا حد زیادی از بین رفتهاند
77.104.65.15/.../باکتریهای-مفید-در-شیرهای-فرآوری-شده-تا-حد-زیادی-از-بین-رفتهاندCached31 جولای 2016 ... هدف از پاستوریزه کردن شیر، کشتن باکتریهای بدی است که ممکن است به داخل شیر
راه پیدا کرده باشند، اما مشکل اینجاست که پاستوریزه کردن، در ...
[PDF] باکتری های مفید در شیرهای فرآوری شده تا حد زیادی از بین رفته اند -آکا
www.akairan.com/health/pdf/bimari.../news2016731172257530.pdfCachedﺷﯿﺮﻫﺎﯼ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭﯾﺰﻩ، ﺷﯿﺮﻫﺎﯼ ﻣﺮﺩﻩ ﻫﺴﺘﻨﺪ؟ ﺁﮐﺎﺍﯾﺮﺍﻥ: ﺑﺎﮐﺘﺮﯼ ﻫﺎﯼ ﻣﻔﯿﺪ ﺩﺭ ﺷﯿﺮﻫﺎﯼ ﻓﺮﺁﻭﺭﯼ ﺷﺪﻩ ﺗﺎ ﺣﺪ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ
ﺭﻓﺘﻪ ﺍﻧﺪ. ﻫﺪﻑ ﺍﺯ ﭘﺎﺳﺘﻮﺭﯾﺰﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﺷﯿﺮ، ﮐﺸﺘﻦ ﺑﺎﮐﺘﺮﯼ ﻫﺎﯼ ﺑﺪﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺍﺧﻞ. ﺷﯿﺮ ﺭﺍﻩ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ ...
باکتری های مفید در شیرهای فرآوری شده تا حد زیادی از بین رفته اند -آکا
www.akairan.com/health/bimari-behdasht/news2016731172257530.html
31 جولای 2016 ... هدف از پاستوریزه کردن شیر، کشتن باکتری های بدی است که ممکن است به داخل شیر
راه پیدا کرده باشند، اما مشکل اینجاست که پاستوریزه کردن، در ...
باکتری های مفید در شیرهای فرآوری شده تا حد زیادی از بین رفته اند ...
www.akairan.com/.../باکتری%20های%20مفید%20در%20شیرهای%20فرآوری%20شده...Cachedکسانی که در مزرعه بزرگ شده اند نسبت به آلرژی مقاوم اند. آلرژی نوعی پاسخ
فیزیولوژیکی سلول های بدن است که در اثر برخورد با عامل خارجی که حتی ممکن است
برای ...
ارتباط مواد افزودنی در غذاهای فرآوری شده با سرطان روده - جام جم آنلاین
188.75.89.4/.../ارتباط-مواد-افزودنی-در-غذاهای-فرآوری-شده-با-سرطان-رودهCached12 نوامبر 2016 ... مطالعه جدید نشان می دهد افزودنی های استفاده شده در اکثر غذاهای فرآوری شده با بروز ...
باکتریهای مفید در شیرهای فرآوری شده تا حد زیادی از بین رفتهاند.
[DOC] گروه علوم و صنایع غذایی مجموعه خلاصه سمینارهای درس صنایع لبنی ...
drmahdian.iauq.ac.ir/assets/subdomains/.../dairy%20abstarcts.docCached
Similarشیرهای تخمیری طبیعی اگر چه نوشیدنی های شیر تخمیر شده به طور عمده از .... فساد در
مواد غذایی با فرآوری نامناسب و کیفیت و مطلوبیت مواد غذایی می باشند. .... در مقیاس
زمانی بین میکروثانیه و میلی ثانیه در اتاقک فرآیند بین الکترودها تولید می شود. .....
مورد استفاده قرار گرفته و قابلیت ماندگاری و زیست پذیری باکتری تا حد زیادی به
...
باکتریهای مفید - مجله تفریحی ایران مارکت
iranmc.in/search/?q=%20باکتریهای%20مفید
برای آنکه باکتریهای مفید بتوانند انواع مضر را دور کنند، نیازمند آن هستند که به
کمک انواع... باکتری های مفید در شیرهای فرآوری شده تا حد زیادی از بین رفته اند -آکا.
تحقیق و توسعه - دامداران
damdaran.ir/fa/مقالات/صفحه/1/تعداد-در-صفحه/30Cachedفلاوانول ترکیب بسیار مفید در شکلات و عامل ایجاد مزه تلخ در آن می باشد که همانند ...
هموژنیزاسیون این کار فرآیند از بین بردن باکتری ها در شیر نیست بلکه در شیر
گویچه ... امروزه با پیشرفت صنایع غذایی فرآوری بسیاری از نوشیدنی ها و مواد
خوراکی .... تفاوت های مشاهده شده در ترکیب اسیدهای چرب شیر تا حد زیادی به تفاوت در
تغذیه و ...
پزشکی بالینی - باکتری
www.clinicalmedicine.ir/tag/باکتریCached
Similarمحققان توانستند تفاوتهایی را بین باکتری مایع مجرایی زنان دارای تجربه سرطان ...
چگونه جهت نور را تشخیص میدهد باعث شده سوالات بسیار زیادی در این زمینه مطرح شود.
... کنند و تا حد بسیاری از ایجاد حساسیت در افراد و بهخصوص کودکان پیشگیری
کنند. ...... محققان بیش از 700 گونه باکتری مفید را در شیر مادر شناسایی کرده اند که
در ...
دوشنبه 23 مرداد 1396 ساعت 19:37