وی همچنین مصرف سیب قرمز، فلفل سیاه، سیب و طالبی را نیز برای تقویت حافظه مفید دانست.
این کارشناس تغذیه مصرف یک عدد "کندر" در روز را نیز برای تقویت حافظه مناسب دانست و یادآوری کرد: مصرف منابع کلسیم از جمله لبنیات کم چرب نیز برای سازماندهی اطلاعات در مغز مفید است.
شیرمستی خاطرنشان کرد: باید در این ایام از مصرف مایعات و آب غافل نشد، زیرا عدم مصرف مایعات و کاهش فشار خون، افت عملکرد مغز را به همراه دارد.
وی در خصوص مواد خوراکی که برای آرامش اعصاب مفید است نیز ادامه داد: مصرف عرق بهارنارنج و عرق بادرنجبویه به میزان یک تا دو وعده در روز و هر بار یک نصفه استکان مفید است و حتی میتوان آن را به صورت شربت کم شکر هم استفاده کرد.
به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف دمنوش گل گاور زبان و سنبلالطیب و همچنین دمنوش نعناع نیز برای کاهش استرس مفید است.
شیرمستی به کنکوریها توصیه کرد: به هیچ عنوان برای کاهش استرس از قهوه، چای غلیظ و نوشابهها استفاده نکنند.
وی اظهار کرد: غذاهای چرب و شیرینیهای ساده نیز هم استرسزا است و هم چون خونرسانی به معده را زیاد میکند باعث کاهش خونرسانی به مغز شده و توصیه نمیشود.
این کارشناس تغذیه در مورد خوراکی که کنکوریها بهتر است برای جلسه کنکور همراه داشته باشند نیز یادآوری کرد: آبنبات و شکلات توصیه نمیشود و بهتر است خرما، کشمش و توت خشک جایگزین آن شود.
به گفته شیرمستی، به جای بیسکویت و کیک هم بهتر است برای جلوگیری از گرسنگی از لقمه نان و پنیر و گردو استفاده شود.
وی افزود: کنکوریها نباید بطری آب را برای جلسه فراموش کنند و حتی اگر مقدور بود آبمیوه طبیعی همراه ببرند.