به گزارش جام جم آنلاین، حسن اکبری گفت: برای درک بیماری نقرس باید ابتدا فرآیند متابولیسم پروتئینها را در سلولها بشناسیم.پورین یک مولکول آلی دارای کربن، نیتروژن و هیدروژن است و دارای دو حلقه است. این مولکول جزء اصلی ساختمان DNA و RNA هسته سلولها است.
وی ادامه داد: اسید اوریک نیز یک مولکول آلی است که دارای کربن، نیتروژن، اکسیژن و هیدروژن است که یونها و نمکهایی را میسازد به نام اورات و اسید اوریک. این اسید اوریک نیز یک محصول سوخت و ساز و پورین است.
این محقق طب اسلامی و ایرانی افزود: بالا بودن میزان اسید اوریک در خون میتواند همراه با کریستالیزه شدن آنها در مفاصل بدن شود و ایجاد یک التهاب حاد به نام نقرس کند که معمولاً همراه با اختلالات متابولیک دیگر در سلولها از جمله دیابت همراه شود.
اکبری تصریح کرد: در طب جدید به جای حل اساسی مشکل سوخت و ساز سلولها که عامل اصلی افزایش اسید اوریک در خون است و این اختلال بخصوص در سلولهای توبولهای کلیوی وجود دارد که باعث دفع ناقص و ناکافی اسید اوریک از کلیهها میشود و حدود 90درصد علت بالا رفتن اسید اوریک در خون را تشکیل میدهد، اقدام به تجویز داروهای شیمیایی مثل هیدروکلرتیازید، آلوپرینیول، اسید سالیسیلیک و حتی گاهی داروهای ایمونوساپرسیو که در درمان سرطانها استفاده میشود میکنند.
این متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: در طب اسلامی و ایرانی درمان نقرس یک درمان ریشهای و اساسی است که در درجه اول در این طب توصیه اکید بر روی مصرف متعادل گوشت است که در روایات حداکثر میزان مصرف گوشت دو تا سه بار در هفته است و حداقل مصرف چهل روز یک بار است، بنا بر این الگو، امکان بروز نقرس به علت پر مصرفی پروتئینها بوجود نمیآید.
وی افزود: نکته دوم نوع گوشت مصرفی است که در طب اسلامی و ایرانی تاکید بر عدم مصرف گوشت گاو است که حاوی بیشترین میزان اسید اوریک است و همچنین به ترک مصرف گوشت مرغ و کم مصرف کردن گوشت ماهی توصیه شده است.
اکبری گفت: نکته دیگر این است که با رعایت کامل دستورات اصلاح سلولی به تدریج تمام سلولها عملکرد درست و واقعی خود را باز مییابند و در نتیجه متابولیسم کلی بدن چه در مورد پروتئینها و چه در مورد قند و چربیها به حالت طبیعی خود باز میگردد و احتمال بروز بیماریهای همراه مثل دیابت و افزایش چربیهای خون و خطر سکته قلبی و مغزی نیز کاهش مییابد.
منبع: فارس
لینک منبع :
چرا نقرس میگیریم؟چرا نقرس میگیریم؟ - مشرق نیوز
www.mashreghnews.ir/news/589876/Cached15 ژوئن 2016 ... به گزارش مشرق، حسن اکبری گفت: برای درک بیماری نقرس باید ابتدا فرآیند
متابولیسم پروتئینها را در سلولها بشناسیم.پورین یک مولکول آلی ...
چرا نقرس میگیریم؟
www.fardanews.com/fa/news/533519/چرا-نقرس-میگیریمCached19 ژوئن 2016 ... چرا نقرس میگیریم؟ متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: بالا بودن میزان اسید
اوریک در خون میتواند همراه با کریستالیزه شدن آنها در مفاصل بدن شود و ...
چرا نقرس میگیریم؟ - باشگاه خبرنگاران
www.yjc.ir/fa/news/5435425/چرا-نقرس-میگیریمCached22 دسامبر 2015 ... چرا نقرس میگیریم؟ تجزیه خوراکیهای دارای پروتئین در بدن باعث ایجاد مادهای
شیمیایی به نام پورین میشود که اسید اوریک را در خون بالا میبرد.
متخصص آسیبشناسی سلولی در گفتوگو با فارس: چرا نقرس میگیریم ...
www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950325001052Cached15 ژوئن 2016 ... متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: بالا بودن میزان اسید اوریک در خون میتواند همراه
با کریستالیزه شدن آنها در مفاصل بدن شود و ایجاد یک التهاب حاد ...
دانشیار آسیبشناسی سلولی در گفتوگو با فارس: چرا نقرس میگیریم؟
www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930718000272Cached10 ا کتبر 2014 ... دانشیار آسیبشناسی سلولی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: معمولا نقرس
در محدودهای از مفاصل که سرد هستند ایجاد میشود چرا که ...
چرا نقرس میگیریم؟ - پارسینه
www.parsine.com/fa/news/290126/چرا-نقرس-میگیریمCached18 ژوئن 2016 ... چرا نقرس میگیریم؟ اکبری گفت: بالا بودن میزان اسید اوریک در خون میتواند همراه با
کریستالیزه شدن آنها در مفاصل بدن شود و ایجاد یک التهاب حاد به ...
نقرس چیست؟ – سایت پزشکان بدون مرز
www.pezeshk.us/?p=31413Cachedچرا نقرس میگیریم؟ تجزیه خوراکیهای دارای پروتئین در بدن باعث ایجاد مادهای
شیمیایی به نام پورین میشود که اسید اوریک را در خون بالا میبرد. در کسانی که
متابولیسم ...
چرا نقرس میگیریم؟ مصرف گوشت به حداقل برسد | خبر فارسی
khabarfarsi.gq/2016/06/15/چرا-نقرس-میگیریم؟-مصرف-گوشت-به-حداقل/
15 ژوئن 2016 ... چرا نقرس میگیریم؟ مصرف گوشت به حداقل برسد. [ad_1] متخصص آسیب شناسی
سلولی گفت: بالا بودن میزان اسید اوریک در خون میتواند همراه با ...
چرا نقرس میگیریم؟ | مجله خبری دابی
news.dabi.ir/Default.aspx?Type=News&id=60263&idG=2
15 ژوئن 2016 ... به گزارش جام جم آنلاین، حسن اکبری گفت: برای درک بیماری نقرس باید ابتدا
فرآیند متابولیسم پروتئینها را در سلولها بشناسیم.پورین یک مولکول ...
چرا نقرس می گیریم؟ مصرف گوشت به حداقل برسد | خبر از ما
www.khabarazma.com/128010
متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: بالا بودن میزان اسید اوریک در خون میتواند همراه
با کریستالیزه شدن آنها در مفاصل بدن شود و ایجاد یک التهاب حاد به نام نقرس کند.
دوشنبه 23 مرداد 1396 ساعت 23:17