مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

پوست کدام میوه‌ها را بخوریم؟

به گزارش جام جم سرا ، توصیه‌های این کارشناس ارشد تغذیه را در مطلب زیر بخوانید.

مرکبات

پوست مرکباتی نظیر پرتقال، گریپ فروت و لیمو، اگرچه تلخ و دیرهضم هستند، اما مقادیر فراوانی ویتامین C، ریبو فلاوین، ویتامین B6، کلسیم، منیزیم، پتاسیم به همراه «فلانوئید»های ضد التهاب دارند. لایه سفیدی که بین پوست و میوه قراردارد نیز دارای فیبر فوق العاده بالایی است. سعی کنید به هنگام مصرف پرتقال این لایه را زیاد برندارید. پوست مرکبات می‌توانند به صورت خلالی و رنده شده در سس سالاد و یا در ترکیب با مقداری شکر، روغن یا سرکه مصرف شوند.

پیاز

هرچند خوردن پوست پیاز ایده زیاد جالبی نیست، اما کارشناسان مصرف مقادیر زیادی از این ماده را توصیه می‌کنند. پوست پیاز قرمز منبعی غنی از «کوئرستین» است که مانع تشکیل رادیکال‌های آزاد شده می‌شود و به بهبود جریان خون سالم در عروق کمک می‌کند. کوئرستین همچنین سبب اتساع عروق خونی و افزایش پمپاژ خون در عضلات می‌شود. افزون بر این، پوست پیاز قرمز سرشار از ترکیبات شیمیایی است که می‌توانند از بدن در برابر سرطان‌ها محافظت کنند. پوست پیاز را همچنین می‌توان یک منبع آنتی‌باکتریال به شمار آورد.

موز

پوست موز اگرچه طعم تلخ و بافت زمختی دارد، اما دارای مقادیر زیادی پتاسیم، لوتئین (آنتی اکسیدانی قوی برای چشم) و تریپتوفان (که موجب افزایش تولید سروتونین –هورمون شادی- در بدن می‌شود) است. استفاده از پوست این میوه در نوشیدنی‌ها یا جوشانیدن و پختن آن، به مصرف آسان‌تر این ماده کمک می‌کند.

خیار

خیارهای پوست کنده کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K کمتری نسبت به یک خیار کامل دارند و تقریباً همه فیبر خیار در پوست آن است. حجم عمده میوه داخل پوست را آب تشکیل می‌دهد.

کدو سبز

پوست کدو سبز دارای مقادیر زیادی ویتامین C، فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان‌هایی نظیر کاروتنوئید، لوتئین و زیگزانتین است. پوست کدو مسما اگرچه کمی تلخ مزه است، اما می‌تواند به صورت پخته و در ترکیب با دیگر طعم‌ها مورد استفاده قراربگیرد.

سیب

با پوست گرفتن سیب مقادیر زیادی «پکتین» فیبر محلول و تنظیم کننده LDL یا کلسترول بد و قند خون - را از دست خواهید داد. پکتین همچنین هضم را کند کرده و سبب می‌شود کمتر احساس گرسنگی کنید.

سیب زمینی

تحقیقات نشان داده اند، هر گرم پوست سیب زمینی دارای مقادیر بیشتری فیبر، آهن، پتاسیم، ویتامین B، ویتامین C و فولیک اسید نسبت به ماده اصلی است.

کیوی

پوست کیوی فلانوئید، آنتی اکسیدان و ویتامین C بیشتری نسبت به میوه داخل آن دارد. می‌توانید پرزهای ناخوشایند پوست کیوی را بتراشید.

بادمجان

پوست بادمجان غنی از آنتی اکسیدانی به نام «ناسونین» است که مانع از آسیب سلول‌های مغزی می‌شود و همچنین دارای مقادیری پتاسیم، منیزیم و فیبر مؤثر در لاغری شکم می‌باشد. رنگ ارغوانی پوست بادمجان به خاطر آنتی اکسیدانی از خانواده «آنتوسیانین» هاست که در خود بادمجان به مقدار بسیار کم وجوددارد.

هویج

هویج غنی از ترکیباتی هستند که «پلی استیلن» نامیده می‌شوند و در از بین بردن سرطان تأثیر داشته و خواص ضد قارچ، ضد باکتری و ضد التهاب دارند. هویج ها همچنین غنی از کاروتن و آنتی اکسیدان‌های مختلف هستند، اما همه این مواد مغذی در زیر پوست هویج متمرکز شده اند.

منبع : قدس آنلاین



لینک منبع :پوست کدام میوه‌ها را بخوریم؟

Images for پوست کدام میوه‌ها را بخوریم؟ پوست کدام میوه‌ها را بخوریم؟ - قدس آنلاین | پایگاه خبری - تحلیلی qudsonline.ir/news/381259/‎Cached18 مه 2016 ... قدس ‌آنلاین/یاسمین مشرف : شاید درباره مصرف پوست میوه‌ها زیاد شنیده باشید. «لی باخ»، کارشناس ارشد تغذیه و مواد غذایی از «کلرادو» آمریکا می‌گوید، ... پوست کدام میوه‌ها را بخوریم؟ - مواد غذایی - تغذیه - سلامت نیوز www.salamatnews.com/news/183193/-پوست-کدام-میوه‌ها-را-بخوریم- 18 مه 2016 ... «لی باخ»، کارشناس ارشد تغذیه و مواد غذایی از «کلرادو» آمریکا می‌گوید، واقعیت دو سویه ماجرا این است که پوست میوه‌ها با توجه به اینکه دارای ... میوه‌هایی که باید با پوست بخورید - عصر ایران www.asriran.com/fa/news/.../میوه‌هایی-که-باید-با-پوست-بخورید‎Cached Similar21 ا کتبر 2013 ... البته نمی توان به مردم توصیه کرد که هر نوع میوه ای را با پوست بخورند چرا که طعم بسیاری از میوه ها به ویژه پرتقال، نارنگی، موز، کیوی و انار با پوست ... پوست این میوه‌ها را بخورید - ایسنا www.isna.ir/news/93071307233/پوست-این-میوه-ها-را-بخورید‎Cached5 ا کتبر 2014 ... حتما می‌پرسید چه میوه‌ها و صیفی‌هایی را باید با پوست بخوریم؟ آیا پوست موز را هم می‌توان خورد؟ پوست هندوانه چطور؟ جواب این سوال‌ها مثبت است چون ... میوه را با پوست بخوریم یا پوست کنده؟ - تبیان article.tebyan.net/238802/میوه-را-با-پوست-بخوریم-یا-پوست-کنده-‎Cached24 فوریه 2013 ... سال‌های سال است که بزرگ‌ترها به کوچک‌ترها توصیه می‌کنند میوه‌هایی مثل سیب و خیار را با پوست بخورند. از سوی دیگر، بحث‌های فراوانی که درباره ... میوه را با پوست بخوریم یا بدون پوست؟ - راستینه - سایت پزشکی و ... https://rastineh.com/میوه-را-با-پوست-بخوریم-یا-بدون-پوست؟/‎Cachedخیلی از افراد تصور میکنند اگر میوه‌ها و بعضی ‌سبزیها را با پوست مصرف کنند، مفیدتر است اما همیشه اینطور نیست مثلا از آنجا که برای نگهداری محصولاتی مانند سیب ... بالاخره سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست ؟ - پرشین استار www.persian-star.org/بالاخره-سیب-را-با-پوست-بخوریم-یا-بدون-پو/‎Cached Similarسیب درختی را همیشه میوه ای فوق العاده مفید می شناختیم کمااینکه تمام کارشناسان تغذیه با این نظریه موافق بودند که حتی سیب را هر روزه بخوریم آنهم با پوست ... شاید باورتان نشود اما پوست این میوه ها را باید بخوریم - الو دکتر https://www.alodoctor.ir/.../شاید-باورتان-نشود-اما-پوست-این-میوه-ها-را-باید-بخوریم‎Cached14 مارس 2016 ... بیشتر ما پوست میوه‌ها را دور می‌ریزیم، چون فکر می‌کنیم دیگر با آنها کاری نمی‌توانیم انجام دهیم. اما ما می‌گوییم آنها را بخورید! بنظر می‌رسد که آنها ... کدام میوه را با پوست بخوریم؟ - ایسکانیوز www.iscanews.ir/news/682828/کدام-میوه-را-با-پوست-بخوریم؟‎Cached2 ا کتبر 2016 ... به گزارش ایسکانیوز به نقل از مهر، به گفته کارشناسان تغذیه پوست برخی میوه‌ها و سبزیجات سرشار از مواد مغذی است و نباید گرفته شوند.