مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند

1- برای رفع بوی بد سیر و پیاز از دستتان، ‌آن‌ها را به یک ظرف استیل بمالید. ظرف استیل بوی بد سیر و پیاز را به خود جذب خواهد کرد.

2- دانه‌های تازه قهوه نیز می‌تواند بوی بد را از دستان شما دور کند.

3- اگر در غذا نمک بیش از اندازه ریخته‌اید، با انداختن یک سیب‌زمینی درون غذا، مشکل خود را حل کنید. سیب‌زمینی نمک‌های اضافی را به خود جذب خواهد کرد.

4- برای پیشگیری از شکسته شدن تخم‌مرغ هنگام جوشیدن، کمی نمک روی پوسته تخم‌مرغ بپاشید.

5- ظروف چدنی را با مواد شوینده نشویید بلکه آن‌ها را با نمک، ساییده، بشویید و با یک دستمال خشک کنید.

6- برای رفع جرم از کتری، درون آن، مخلوط نیمی از آب و نیمی سرکه ریخته بجوشانید سپس آن را خالی کنید.

7- برای پیشگیری از بد بو شدن ظروف پلاستیکی درب بسته‌ای که هوا وارد آن‌ها نمی‌شود، مقداری نمک درون آن‌ها بریزید.

8- اگر غذای‌اتان ته گرفته و بوی سوختگی می‌دهد نگران نشوید بلکه مقدار سالم غذا را جدا کرده و درون قابلمه دیگری بریزید و درون ظرف مقداری شکر بریزید و به پختن ادامه دهید فقط مراقب باشید شکر را تا اندازه‌ای بریزید که غذا طعم شیرین به خود نگیرد. شکر طعم سوختگی را از بین می‌برد.

9- اگر برنج‌اتان بوی سوختگی به خود گرفته، روی برنج به مدت 10 - 5 دقیقه چند تکه نان قرار دهید تا بوی سوختگی را به خود جذب کند. فقط مراقب باشید هنگام کشیدن غذا در بشقاب، برنج‌های سوخته ته قابلمه را استفاده نکنید.

10- اگر از تازه بودن تخم‌مرغ‌اتان مطمئن نیستید آن‌ها را درون کاسه بزرگی از آب بریزید، اگر زیر آب قرار گرفتند یعنی تازه هستند و اگر در آب یکوری شده و کج شدند به این معناست که زیاد تازه نیستند و باید سریع‌تر مصرف شوند و اگر در آب معلق شدند یعنی دیگر تازه نیستند.

11-برای از بین بردن مورچه‌ها از آشپزخانه، باید لانه آن‌ها را پیدا کرده و جلوی آن را با وازلین مسدود کنید.

12- موزها را به صورت دسته‌ای کنار هم نگه‌داری نکنید چرا که آن‌‌ها گازهایی را از خود متصاعد می‌کنند که باعث می‌شود به سرعت رسیده شوند و از حالت تازه‌گی بیرون آیند.

13- برای پیشگیری از جوانه زدن سیب‌زمینی، درون کیسه آن‌ها، یک سیب درختی قرار دهید.

14- پس از جوشیدن پاستا یا سیب زمینی آب آن‌ها را دور نریزید بلکه بگذارید خنک شود سپس با آن گیاهان خود را آبیاری کنید، درون این آب مواد مغذی وجود دارد که گیاهان عاشق آن هستند.

15- خمیر دندان، پاک کننده خوبی برای ظروف نقره‌ای است.

16- برای براق کردن ظروف آلومینیومی،‌ درون آن‌ها مقداری پوست سیب درختی ریخته و بجوشانید با اینکار هم ظروف را براق می‌کنید و هم آشپزخانه و خانه بوی خوبی می‌گیرد.

17- برای تازه ماندن کرفس در یخچال آن‌ها را ابتدا درون پارچه نخی پیچیده سپس درون ظرف دربسته‌ای قرار دهید با این کار کرفس مدت بیشتری تازه خواهد ماند.

18- اگر سوپی که پخته‌اید خیلی چرب شده، یک تکه یخ درون آن بیاندازید با این کار یخ، چربی‌ها را به خود جذب می‌کند. با قاشق چربی‌ها را بیرون بریزید.

برای خواندن اخبار پزشکی ، سلامت و سبک زندگی در کانال سرای زندگی عضو شوید.

https://telegram.me/SarayeZendegi



لینک منبع :ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند

ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند - برترین ها www.bartarinha.ir/.../ترفندهای-آشپزی-که-هر-بانوی-ایرانی-باید-بداند‎Cachedکارهای آشپزی و آشپزخانه خود را را با رعایت این نکات با سهولت بیشتری انجام دهید. ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند - سه نشانه www.3neshaneh.com/.../ترفندهای+آشپزی+که+هر+بانوی+ایرانی+باید+بداند‎Cachedکارهای آشپزی و آشپزخانه خود را را با رعایت این نکات با سهولت بیشتری انجام دهید. آخرین خبر | ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند akharinkhabar.com/.../ترفندهای-آشپزی-که-هر-بانوی-ایرانی-باید-بداند‎Cachedسوران/ کارهای آشپزی و آشپزخانه خود را را با رعایت این نکات با سهولت بیشتری انجام دهید. 1- برای رفع بوی بد سیر و پیاز از دستتان، ‌آن‌ها را به یک ... ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند - شبکه اجتماعی هم میهن https://hammihan.com/post/10841816 ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند [لینک] · ilike · و 5 نفر · 0 نظر. محتوای سایت توسط کاربران تولید شده است و «شبکه اجتماعی هم میهن» هیچ مسئولیتی ... ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند - آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/.../news201752218393513962.html‎Cached22 مه 2017 ... ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند کارهای آشپزی و آشپزخانه خود را را با رعایت این نکات با سهولت بیشتری انجام دهید. ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند | | توصیه tosiye.ir/tag/ترفندهای-آشپزی-که-هر-بانوی-ایرانی-باید/‎Cached26 مه 2016 ... آشپزی کردن در ظاهر ممکن است کار ساده‌ای به نظر برسد اما حقیقت ماجرا این است که آشپزی ترفندهای زیادی دارد که هر کدبانویی باید بداند. در این مقاله از ... ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند - برترین ها | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/18305188/redirect/bartarinha.ir برای راحتی جداشدن پوست تخم مرغ باید بعد از خارج ساختن شان از ظرف آب جوش ، بلافاصله در ظرف محتوی آب سرد قرار داده و کمی صبر کنید . * برای جلوگیری از کپک ... ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند | برای پیشگیری - قطره www.ghatreh.com/news/.../ترفندهای-آشپزی-بانوی-ایرانی-باید-بداند‎Cached12 مه 2016 ... ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند. برای پیشگیری از جوانه زدن سیب زمینی، درون کیسه آن ها، یک سیب درختی قرار دهید. - پیامبر اکرم ... ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند - دانلود و نمایش ویدیو www.airvideo.ir/.../ترفندهای_آشپزی_که_هر_بانوی_ایرانی_باید_بداند‎Cachedدانلود روایت دو بانوی ایرانی از یک بیماری در «ماه عسل». ترفندهای آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند ... دانلود 6 تکنیک گرافیک که هر گرافیستی باید بداند. 18 ترفند آشپزی که هر کدبانویی باید بداند! | رسانه تی وی alamto.rasanetv.com/page-847095.html‎Cachedدارد که هر کدبانویی باید 18 ترفند آشپزی که هر بانوی ایرانی باید بداند 1 ایرانی باید بداند کارهای آشپزی و آشپزی که هر و ترفند مهم آشپزی ترفندهای آشپزی که هر ...