طرز تهیه:
برای تهیه این خورش خوشمزه از باقلای تازه استفاده نمایید. باقلا را پوست بگیرید و دانهها را از پوشش کپسولی هم درآورید و کنار بگذارید.
گوشت و پیاز و سیر را خرد کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و ابتدا پیاز و سیر را سرخ کرده و بعد گوشت را اضافه کنید و آن را هم تفت دهید.
بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید تا خورش شما طعم لذیذتری داشته باشد. فلفل و زرد چوبه و زعفران آب کرده را هم به همراه 3 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بگذارید پخته شود.
بعد باقلا را به آن افزوده و بعد از 10 دقیقه، نمک و گشنیز خرد شده را هم به خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.
در صورت تمایل می توانید دو قاشق غذاخوری آب لیمو یا آب نارنج به آن بزنید و با پلو زعفرانی میل کنید.
لینک منبع :
طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز و سیرخورش باقلا و گشنیز با طعم سیر - بیتوته
www.beytoote.com/cookery/ghazaha/bean-stew2-coriander.htmlCached
Similarخورش باقلا و گشنیز طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز,مواد لازم برای خورش باقلا و
گشنیز,طرز تهیه انواع خورش,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,خورش باقلا و گشنیز با طعم
...
طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز و سیر - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../طرز-تهیه-خورش-باقلا-و-گشنیز-و-سیرCached28 آوریل 2016 ... مواد لازم: گوشت: 600 گرم ترجیحا گوسفندی، باقلا: نیم کیلو، سیر: یک بوته،
گشنیز خرد شده: 1 لیوان، زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل ...
طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر - عصر ایران
www.asriran.com/fa/.../طرز-تهیه-خورش-باقلا-و-گشنیز-با-طعم-سیرCached
Similarطرز تهیه: 1. باقلا را از هر دو پوست در آورده، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را
پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید.حبه های سیر را هم خرد کنید. 2. گوشت را هم شسته
و ...
خورش باقلا و گشنیز و سیر ، یک غذای خوشمزه - فردا
www.fardanews.com/.../خورش-باقلا-و-گشنیز-و-سیر-یک-غذای-خوشمزهCachedگوشت: 600 گرم ترجیحا گوسفندی، باقلا: نیم کیلو، سیر: یک بوته، گشنیز خرد
شده: 1 ... طرز تهیه: برای تهیه این خورش خوشمزه از باقلای تازه استفاده نمایید. باقلا را
...
طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر - مجله آنلاین میهنی ها
mihaniha.ir/.../طرز-تهیه-خورش-باقلا-و-گشنیز-با-طعم-سیر.phpCachedطرز تهیه خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر هم اکنون در مجله آنلاین توما طرز تهیه خورش
باقلا و گشنیز با طعم سیر رو واستون آماده کردم..
طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر - فراناز
www.faranaz.com/directions-bean-stew-flavored-with-garlic-and-coriander.html
طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر را در اینجا به شما آموزش می دهیم با فراناز
همراه باشید و غذاهای خوشمزه درست کنید مواد لازم برای.
طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر - خانواده ایرانی
khanevadeirani.ir/fa/news/15307
گوشت گوسفندی, 500 گرم. باقلا سبز, 500 گرم. گشنیز خرد شده, 4 قاشق سوپخوری.
پیاز, 1 عدد. سیر, 6 حبه. زعفرن آب کرده, 1 قاشق سوپخوری. زردچوبه, 1 قاشق مربا ...
خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر
www.akairan.com/.../خورش%20باقلا%20و%20گشنیز%20با%20طعم%20سیر/
خورش ماست، پیش غذای محلی اصفهانی ها - آکا · اسنک سبزیجات - طرز تهیه اسنک باقلا
سبز و پیازچه با پنیر - آکا · طرز تهیه گشنیز ماهی - آکا · دستور تهیه گشنیز ماهی ...
دستور پخت و طرز تهیه خورش باقلا گشنیز به همراه سیر - آشپزی
akbarbalal.persianblog.ir/post/48
2 آوریل 2017 ... دستور پخت و طرز تهیه خورش باقلا گشنیز به همراه سیر نویسنده: اکبر ... طرز تهیه
خورش باقلا گشنیز بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.
خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر | |
linkchee.com/g6ka4aaaaaaia/
31 دسامبر 2016 ... خورش باقلا و گشنیز, طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز ... پیاز سیر توی سفره ها بود
کنار هر غذا بود سفید بود و تمیز بود خوش مزه، تند و تیز بود یه ...
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 02:42