به گزارش جام جم سرا ، افراد چاق بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی، دیابت، عفونت های باکتریایی و ویروسی قرار دارند، اما به گفته محققان، ترکیبات طبیعی موسوم به «فیتوشیمیایی» که در میوه هایی نظیر انگور و توت فرنگی یافت می شود به کاهش این ریسک کمک می کند.
سوزان زونینو، عضو تیم تحقیق از مرکز تحقیقات تغذیه انسان در کالیفرنیا، در مطالعه قبلی خود به رابطه بین خوردن انگور و پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع ۱ در موش ها پی برده بود.
حال وی دریافته است که مصرف انگور توسط افراد چاق می تواند منجر به کاهش سطح برخی از چربی های خاص مرتبط با بیماری قلبی در خون و کاهش ریسک ابتلا به عفونت ها شود.
وی در این باره می گوید: «اسناد مربوط به عفونت ویروسی و باکتریایی موجود در بیمارستان ها نشان می دهد که افراد چاق بیشتر در معرض ابتلا به انواع عفونت ها بعد از عمل جراحی قرار دارند.»
«در پی بروز اپیدمی آنفلوآنزا H۱N۱ در سال ۲۰۰۹، افراد چاق بیشتری نسبت به افراد با وزن عادی در بیمارستان ها پذیرش شدند چراکه قادر به مقابله با ویروس نبودند.»
در مطالعه اخیر زونینو، به ۲۴ فرد چاق پودر انگور یا دارونما که در آب حل شده بود، داده شد و آنها روزی دو بار این مخلوط را می خوردند.
این مطالعه به شکل مقطعی انجام شد، بدین معنا که هر یک از شرکت کنندگان به مدت ۳ هفته دارونما یا پودر انگور مصرف می کردند و بعد از اتمام این مدت و وقفه ۳ هفته ای، پودر مصرفی شرکت کنندگان عوض می شد و به مدت ۳ هفته دیگر مخلوط جدید را مصرف می کردند.
در طول ۹ هفته مطالعه، دانشمندان نمونه خون هر فرد را در شش زمان متفاوت گرفتند و تاثیرات انگور را بر لیپیدهای خون، نشانگرهای التهابی خون و سلول های سیستم ایمنی اندازه گیری کردند.
در مقایسه با گروه دارونما، افراد حاضر در گروه مصرف کننده پودر انگور، دارای میزان تجمع کمتر LDL (کلسترول بد) در پلاسمای خون شان بودند.
زونینو در مطالعه انجام شده با توت فرنگی هم به نتایج مشابهی دست یافت.
منبع: مهر
لینک منبع :
کاهش ابتلا به عفونت با مصرف انگور و توت فرنگیکاهش ریسک ابتلا به عفونت با مصرف انگور و توت فرنگی ...
www.mehrnews.com/.../کاهش-ریسک-ابتلا-به-عفونت-با-مصرف-انگور-و-توت-فرنگیCached27 مارس 2016 ... به گفته محققان، مصرف انگور به کاهش ریسک ابتلا به عفونت در افراد چاق کمک می
کند.
کاهش ابتلا به عفونت با مصرف انگور و توت فرنگی | مجله خبری دابی
news.dabi.ir/Default.aspx?Type=News&idG=2&id=55826
27 مارس 2016 ... به گزارش جام جم سرا ، افراد چاق بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی، دیابت،
عفونت های باکتریایی و ویروسی قرار دارند، اما به گفته محققان، ...
کاهش ریسک ابتلا به عفونت با مصرف انگور و توت فرنگی
www.zahedan-tebyan.ir/cms/printit.asp?id=35133Cachedبر اساس نتایج پژوهش ها؛. کاهش ریسک ابتلا به عفونت با مصرف انگور و توت
فرنگی. به گفته محققان، مصرف انگور به کاهش ریسک ابتلا به عفونت در افراد چاق
کمک ...
کاهش ریسک ابتلا به عفونت با مصرف انگور و توت فرنگی - همشهری ...
khabarfarsi.com/u/16127876
2 آوریل 2016 ... کاهش ریسک ابتلا به عفونت با مصرف انگور و توت فرنگی. - همشهری آنلاین: به
گفته محققان، مصرف انگور به کاهش ریسک ابتلا به عفونت در افراد ...
کاهش ریسک ابتلا به عفونت با مصرف انگور و توت فرنگی - میوه باکس
mivehbox.com/.../کاهش-ریسک-ابتلا-به-عفونت-با-مصرف-انگور-و/Cachedماموریت: میوه ها هدایای خداوند به انسان ها هستند، و رساندن میوه ها در کوتاه ترین زمان و به
زیباترین شکل ماموریت میوه باکس است. www.mivehbox.com.
سالمترین توت ها برای خوردن - رژیم سلامتی
https://www.foodregime.com/.../1313-سالمترین-توت-ها-برای-خوردن.htmlCachedدر نتیجه، ترکیب انواع توت ها در رژیم غذایی شما ممکن است به جلوگیری و کاهش نشانه
های ... سلامت قلب را با کاهش کلسترول LDL "بد" در خون بهبود بخشد خطر ابتلا به
حمله ... مطالعات دیگر نشان داده است که توت فرنگی ممکن است تعدادی از عوامل خطر
برای .... یک مطالعه کوچک از 25 زن نشان داد که مصرف 12 اونس (355 میلی لیتر) آب
انگور هر ...
۸ دلیل خوب برای خوردن انگور - همشهری آنلاین - شهرخبر
www.shahrekhabar.com/medical/149969034087496Cached10 جولای 2017 ... همشهری آنلاین: انگور حاوی مواد مغذی گیاهی برای حفظ سلامت قلب از جمله پلی ... کاهش
ریسک ابتلا به عفونت با مصرف انگور و توت فرنگی · انگور: ...
نارسایی کلیه - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/نارسایی_کلیهCached
Similarنارسایی حاد کلیوی (ARF) در اثر تخریب کلیهها پدید میآید و با فقدان سریع عملکرد
... پیش کلیوی: ناشی از نقص در پرفیوژن خون به کلیه(گلومرولها) بدلیل کاهش در
برونده ... بنابراین افرادی که در معرض ابتلا به این بیماری هستند(مثل افراد دیابتی
یا ... گریپفروت، انگور، گیلاس، توتفرنگی، هلو، آناناس، هندوانه، تمشک، زغالاخته.
موادغذایی سرطانزا را بشناسیم - موسسه خیریه بهنام دهش پور
https://behnamcharity.org.ir/موادغذایی-سرطانزا-بشناسیم/Cached22 مه 2017 ... در ادامه به برخی از موادغذایی سرطانزا و مضر پرداخته میشود که اغلب افراد از آنها ...
همچنین براساس مطالعه دیگری، مصرف گوشتهای فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان ...
مایکروویو کردن باعث تبخیر این موادشیمیایی و مخلوط آنها با ذرت بوداده خواهد شد. ...
آلوده به آفت کشها میتوان به سیب زمینی، انگور، توت فرنگی، گشنیز و ...
میوه توت فرنگی – سایت پزشکان بدون مرز
www.pezeshk.us/?p=27716Cached
Similarاین بیماران اگر به مقدار کافی هر روز توت فرنگی مصرف کنند، علاوه بر جذب املاح ...
توت فرنگ سنگین و سقل استو کسانی که معده حساس دارند باید کمی انگور ... نیز به
وسیله همین کود به میوه چسبیده ، با خوردن آن شخص مبتلا به این بیماری مهلک می گردد.
... فرنگی بعنوان یک جایگزین شیرین، باعث افزایش سلامت قلب، کاهش خطر ابتلا ...
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 05:20