به گزارش جام جم آنلاین به نقل از برنا، اجازه دهید که بگوییم استفاده از مایکروویو و اجاق گاز شما برای گرم کردن دوباره ی برخی غذاها می تواند خیلی وحشتناک باشد.
تحقیقات نشان داده اند که برخی عناصر موجود در این مواد غذایی در صورت گرم شدن دوباره به شدت مضر می شوند.
مرغ
مرغ سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره ی آن می تواند مشکلات گوارشی جدی برایتان ایجاد کند. بهترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود.
اسفناج
اسفناج پر از آهن و نیترات است. وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری سرطان زاست تبدیل شده و غیر قابل مصرف می گردد.
تخم مرغ
تحقیقات می گویند گرم کردن تخم مرغ باعث ناراحتی معده می شود، زیرا حرارت دوباره آن را سمی می کند. پس دوباره تخم مرغ را نجوشانید.
قارچ
بهترین کار این است که قارچ را در همان روزی که پخته اید مصرف کنید، علتش هم وجود پروتئین در آن است. پس هیچ گاه آن را دوباره گرم نکنید.
برنج
گرم کردن دوباره برنج بین ما ایرانی ها بسیار شایع است. برنج نپخته به باکتری هایی آلوده است که بعد از پخت هم زنده می مانند. گرم کردن دوباره نه تنها آنها را از بین نمی برد، بلکه باعث مسموم شدن غذا هم می شود.
سیب زمینی
سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره سمی می شود، بهترین روش برای مصرف آن جوشاندنش است.
لینک منبع :
گرم کردن مجدد این غذاها بسیار خطرناک هستندگرم کردن مجدد این غذاها بسیارخطرناک هستند - خبرگزاری برنا
www.bornanews.ir/.../353278-گرم-کردن-مجدد-این-غذاها-بسیارخطرناک-هستندCached26 دسامبر 2015 ... تهیه غذا و نگه داشتن باقی مانده ی آن برای روز بعد برای ما کاری عادی است. در حقیقت
اکثر ما فکر می کنیم گرم کردن دوباره پیتزا، مرغ سوخاری و …
مواد غذایی که با گرم کردن دوباره سمی می شوند - نمناک
namnak.com/مواد-غذایی-گرم-کردن.p14336Cachedنکات بسیار مهمی که باید در مورد گرم کردن این مواد غذایی بدانید ... چغندر هم مانند
اسفناج حاوی نیترات است که با گرم کردن دوباره تبدیل به ماده ای خطرناک می شود.
خبرگزاری تسنیم - گرم کردن مجدد این غذاها بسیار خطرناک هستند
https://www.tasnimnews.com/.../گرم-کردن-مجدد-این-غذاها-بسیار-خطرناک-هستند
26 دسامبر 2015 ... تهیه غذا و نگه داشتن باقی مانده ی آن برای روز بعد برای ما کاری عادی است. در حقیقت
اکثر ما فکر می کنیم گرم کردن دوباره پیتزا، مرغ سوخاری و …
8 ماده غذایی که نباید دوباره گرم شوند - کلینیک آنلاین پزشکی
www.behpu.com/article/.../8-ماده-غذایی-که-نباید-دوباره-گرم-شوندCachedما تحقیقات نشان داده اند که گرم کردن برخی غذاها برای سلامت بدن بسیار خطرناک است
، ... اگر این منبع پروتئین را که آب پز یا نیمرو شده دوباره گرم کنید، می تواند سمی ...
این مواد غذایی را دوبار گرم نکنید - بیتوته
www.beytoote.com/housekeeping/.../heat1-food-twice1.htmlCached
Similarگرم کردن مجدد اسفناج می تواند بسیار خطرناک باشد؛ این سبزی حاوی درصد بالایی
نیترات است که پس از گرم کردن مجدد به نیتریت تبدیل می شود که سرطان زاست.
7ماده غذایی را هیچگاه دو بار گرم نکنید! - آموزش آشپزی زعفرون
cafezaferoon.com/blog/single/271Cachedاین مواد غذایی در اثر گرم شدن مجدد، تغییر ماھیت داده و ارزش غذایی شان دستخوش
تغییرات اساسی می شود. ... اسفناج: گرم کردن مجدد اسفناج بسیار خطرناک است.
اسفناج ...
این هفت خوراکی رو هرگز دوباره گرم نکنید » رژیم غذایی یکا
yeka.ir/blog/?p=2373Cached
Similar5 مه 2015 ... این کار برای بعضی از مواد غذایی بلامانع است اما در مورد بعضی دیگر از مواد غذایی، به
هیچ وجه کار ... گرم کردن مجدد اسفناج بسیار خطرناک است.
این مواد غذایی را هیچگاه دو بار گرم نکنید! | اقتصاد آنلاین
www.eghtesadonline.com/.../208810-این-مواد-غذایی-را-هیچ-گاه-دو-بار-گرم-نکنیدCached30 جولای 2017 ... اما واقعیت این است که این مواد غذایی در اثر گرم شدن مجدد، تغییر ماھیت داده و ارزش
غذاییشان ... اسفناج: گرم کردن مجدد اسفناج بسیار خطرناک است.
این غذاها را دوبار گرم نکنید - انتشارات تاجیک
www.tajikpub.com/اخبار/اخبار.../410-این-غذاها-را-دوبار-گرم-نکنیدCachedاین غذاها را دوبار گرم نکنیدبه گفته متخصصان نگه داری باقیمانده غذاها و گرم کردن ...
گرم کردن مجدد اسفناج میتواند بسیار خطرناک باشد این سبزی حاوی درصد بالایی ...
۷ ماده غذایی را هیچگاه دو بار گرم نکنید! - همشهری آنلاین
hamshahrionline.ir/details/377287/Lifeskills/NutritionCached25 جولای 2017 ... اما واقعیت این است که این مواد غذایی در اثر گرم شدن مجدد، تغییر ماھیت داده و ارزش
غذاییشان ... اسفناج: گرم کردن مجدد اسفناج بسیار خطرناک است.
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 12:24