به گزارش
جام جم سرا به نقل از مهر، طبق تحقیقات پژوهشگران دانشگاه تکزاس، افرادی که دارای تنوع ژنتیکی خاصی هستند بیشتر در معرض خطر ابتلا به اثرات مضر مواد شیمیایی سرطان زای گوشت هایی که در دمای بسیار بالا و شلعه شدید پخته می شوند، قرار دارند.
در همین رابطه تیم پژوهشی مرکز سرطان «اندرسون ام دی» دانشگاه تکزاس آمریکا اعلام کرد: «یک وعده غذایی غنی از گوشت ممکن است از طریق مکانسیم های مرتبط با ترکیبات پخت خاص آن، باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان کلیه شود.»
این تیم تحقیقاتی به سرپرستی دکتر «ژی فنگ وو» مطالعات خود بر مصرف و خطر ژنتیکی عوامل غذایی ۶۵۹ بیمار مبتلا به بیماری کارسینوم سلول کلیوی، رایج ترین شکل سرطان کلیه در بزرگسالان، و۶۹۹ داوطلب سالم آغاز کردند.
محققان از مقایسه داده های این دو گروه دریافتند که بیماران مبتلا به سرطان کلیه نسبت به افراد سالم گوشت قرمز و سفید بیشتری مصرف می کنند. همچنین این بیماران مبتلا به سرطان، مواد شیمیایی سرطان زای بیشتری را که توسط گوشت های سرخ شده، کبابی و بریان شده تولید می شود، جذب کردند.
پژوهشگران معتقدند که عوامل مربوط به سبک زندگی غربی مانند یک رژیم غذایی غنی از گوشت و پروتئین های فرآوری شده و نشاسته ممکن است نقش مهمی در روند ابتلا به سرطان کلیه ایفا کند.
این تیم تحقیقاتی اعلام کردند که کاهش مصرف گوشت به ویژه گوشت های پخته شده در درجه حرارت بسیار بالا و شعله شدید، در بهداشت عمومی جامعه اثر داشته و باعث کاهش خطر ابتلا به کارسینوم سلول های کلیوی یا سرطان کلیه می شود.
لینک منبع :
مصرف گوشت کبابی ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهدمصرف گوشت کبابی خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد ...
www.mehrnews.com/.../مصرف-گوشت-کبابی-خطر-ابتلا-به-سرطان-کلیه-را-افزایش-می-دهدCached15 نوامبر 2015 ... پژوهشگران با توجه به تازه ترین تحقیقات خود هشدار دادند مصرف گوشت هایی که با
شلعه شدید و درجه حرارت بسیار بالا سرخ شده و یا کبابی می شوند، ...
مصرف گوشت کبابی خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد | تی ...
plus.ir/.../مصرف-گوشت-کبابی-خطر-ابتلا-به-سرطان-کلیه-را-افزایش-می-دهدCachedمصرف گوشت کبابی خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد ... گزارشی از
رستورانی ایرانی که خوردن گوشت حیوانات در آن ممنوع است و قرمه سبزی شان. ۹۶. 11:
05 ...
مصرف گوشت کبابی ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد - لادین
ladin.ir/other/مصرف-گوشت-کبابی-ابتلا-به-سرطان-کلیه-را-ا/Cachedمصرف گوشت کبابی خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد. پژوهشگران با توجه
به تازه ترین تحقیقات خود هشدار دادند مصرف گوشت هایی که با شلعه شدید و درجه
مصرف گوشت کبابی خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد | تی ...
www.ritmezendegi.ir/news/4958/Cachedگزارشی از رستورانی ایرانی که خوردن گوشت حیوانات در آن ممنوع است و قرمه سبزی
شان را با پنیر می خورند/پاتوق گیاهخواران تهران را از نزدیک ببینید. تی وی پلاس.
مصرف گوشت کبابی خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد
www.zahedan-tebyan.ir/main.asp?id=33326Cached15 نوامبر 2015 ... پژوهش های جدید نشان می دهد؛مصرف گوشت کبابی خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش
می دهدپژوهشگران با توجه به تازه ترین تحقیقات خود هشدار دادند ...
مصرف گوشت قرمز با ابتلا به سرطان کلیه و دیگر سرطان ها مرتبط است
www.phce.org/1390-07-13-10.../807-1390-12-03-19-44-41.htmlCached22 فوریه 2012 ... به گزارش فارس یک پژوهش جدید علمی نشان می دهد خطر ابتلا به نوع ... که تمایل زیادی
به خوردن گوشت قرمز به ویژه کباب شده دارند، افزایش می یابد.
حرارت بالا - بنیتا
www.mybenita.com/benidana/specific/حرارت-بالا-ndpq1xCachedایا حرارت بالا در پختن گوشت ( کبابی) باعث سرطان می شود؟ ... کباب کردن، یک روش
کم چربی برای طبخ غذا است واگر گوشت کبابی زیاد مصرف شود، خطر ... داده پختن
گوشت در دمای بالا چه کبابی چه در ماهی تابه خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می
دهد.
گوشت کبابی و گریل شده خطر مرگ را در مبتلایان به سرطان سینه ...
www.novindiet.com/.../گوشت-کبابی-و-گریل-شده-خطر-مرگ-را-در-مبتلایان-به-سرطان-سینه-افزایش-می-دهدCached14 ژانویه 2017 ... گوشت کبابی و گریل شده خطر مرگ را در مبتلایان به سرطان سینه افزایش می دهد.
لاغری ... شده که ترکیبات شیمیایی محرک تغییرات DNA بوده و می تواند خطر سرطان
را افزایش دهد. ... به طور کلی زنانی که مصرف بالایی از گوشت های قرمز کبابی، دودی و
گریل داشتند 17 درصد ... تاثیر گوشت قرمز بر ابتلا به سرطان کلیه ...
مصرف گوشت کبابی ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می دهد - جام جم آنلاین
tnews.ir/جام-جم-آنلاین/140e52006925.html
پژوهشگران با توجه به تازه ترین تحقیقات خود هشدار دادند مصرف گوشت هایی که با
شلعه ... بالا سرخ شده و یا کبابی می شوند، خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش می
دهند.
افزایش ابتلا به سرطان کلیه با مصرف گوشت کبابی | رویداد ۲۴
rooydad24.com/.../افزایش_ابتلا_به_سرطان_کلیه_با_مصرف_گوشت_کبابیCached9 جولای 2017 ... بیماران مبتلا به سرطان کلیه نسبت به افراد سالم گوشت قرمز و سفید بیشتری ...
نباید کسی سپاه را تضعیف و مورد حملههای گوناگون قرار دهد/ من را هدف قرار دهید نه سپاه
را ... بالا سرخ شده و یا کبابی میشوند، خطر ابتلا به سرطان کلیه را افزایش میدهند. ....
سالانه ۳۰ هزار نفر در اثر ابتلا به سرطان جان خود رااز دست می دهند.
سهشنبه 24 مرداد 1396 ساعت 16:21