طرز تهیه:
1. بادنجان ها را روی صفحه گریل چرب شده، گریل کنید، سپس پوست آنها را بگیرید و از چرخ گوشت رَد کنید. برنج، گوشت، سبزی و پیاز را نیز به ترتیب از چرخ گوشت، رد کنید؛
2. بادنجان های چرخ شده را در ظرفی ریخته، گوشت، برنج، سبزی، پیاز، ادویه مخلوط و نمک را به آن افزوده و با دست ورز دهید تا یکدست شده و کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. مایه آماده شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد؛
3. کفِ دستتان را با آب، کمی خیس کنید. از مایه آماده شده به اندازه نارنگی برداشته و به شکل گرد فرم دهید. ابتدا آنها را در پودر سوخاری، سپس در تخم مرغ و مجدداً در پودر سوخاری بغلتانید و در قابلمه ای کوچک حاوی روغن داغِ فراوان، سرخ کنید (روغن جوش). توپک ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود، سپس در ظرف موردنظر چیده و به همراه ترشی سرو کنید.
جایگزین
در صورت تمایل، میتوانید به جای چرخگوشت از غذاساز استفاده کنید که در این صورت، به جای پیاز چهارقاچ شده، باید از پیاز رنده و آب گرفته شده استفاده کنید.(ساناز سانیا)
لینک منبع :
توپک بادنجانImages for توپک بادنجان
توپک بادنجان - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/2040707262166006089/توپک-بادنجان
توپک بادنجان. یکشنبه 11 مرداد 1394 ساعت 13:05. مواد لازم: بادنجان (باپوست و
طولی خردشده) 150 گرم، برنج (پخته شده) 60 گرم، گوشت مخلوط گوسفند و گوساله ...
طرز تهیه توپک بادمجان - سوران
www.sooran.com/fa/recipes/7840/Cached
Similar30 جولای 2015 ... طرز تهیه بادنجان ها را روی صفحه گریل چرب شده، گریل کنید، سپس پوست آنها را
بگیرید و از چرخ گوشت رَد کنید برنج، گوشت، سبزی و پیاز را نیز ...
طرز تهیه توپک بادمجان( Eggplant) | مجله اینترنتی زندگی سالم
www.zendegisalem.com/طرز-تهیه-توپک-بادمجان-eggplant/Cached12 مارس 2016 ... Eggplant مواد لازم برای تهیه پیش غذای توپک بادمجان: 1 عدد تخم مرغ همزده 1 عدد پیاز 4
قاچ شده 150 گرم بادمجان (با پوست و خردشده به صورت طولی) ...
طرز تهیه توپک بادنجان - تابناک باتو
tabnakbato.ir/fa/news/23275/طرز-تهیه-توپک-بادنجانCached3 ژانویه 2016 ... طرز تهیه توپک بادنجان. در صورت تمایل، میتوانید به جای چرخ گوشت از غذاساز
استفاده کنید که در این صورت، به جای پیاز چهار قاچ شده، باید از پیاز ...
توپک بادنجان - جام جم آنلاین
77.104.65.15/sara/2040707262166006089/توپک-بادنجان
2 آگوست 2015 ... مواد لازم: بادنجان (باپوست و طولی خردشده) 150 گرم، برنج (پخته شده) 60 گرم، گوشت
مخلوط گوسفند و گوساله (خردشده) 250 گرم، سبزی* (پاک شده) 40 ...
توپک های مرغ و بادنجان، غذای مورد علاقه کودکان - برترین ها
www.bartarinha.ir/.../توپک-های-مرغ-و-بادنجان-غذای-مورد-علاقه-کودکانCachedاگر فرزندتان بدقلق است و به راحتی هر غذایی را نمیخورد، اصلا ننگرانی به دل راه
ندهید. ما برای شما راه حلی پیشنهاد کرده ایم. این توپک های مرغ و بادنجان را درست کنید،
...
تهیه توپک بادنجان | دستور غذا فودگاه
recipes.foodgah.com/recipe-items/تهیه-توپک-بادنجان/Cached24 ژانویه 2016 ... مواد لازم: بادنجان (باپوست و طولی خردشده) ۱۵۰ گرم، برنج (پخته شده) ۶۰ گرم، گوشت
مخلوط گوسفند و گوساله (خردشده) ۲۵۰ گرم، سبزی* (پاک شده) ۴۰ ...
Lahzehnama.ir | توپک بادنجان - لحظه نما
lahzehnama.ir/fa/news/12498/توپک-بادنجان
31 آگوست 2014 ... بادنجان ها را روی صفحه گریل چرب شده ، گریل کنید ، سپس پوست آن هارا بگیرید و از
چرخ گوشت رد کنید. برنج ، گوشت ، سبزی و پیاز را نیز به ...
طرز تهیه توپک بادنجان-مجله یک پارس
yekpars.com/a-variety-of-foods/16228/طرز-تهیه-توپک-بادنجان
3 ژانویه 2016 ... طرز تهیه توپک بادنجان. تعداد نفرات ۴ نفر زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه زمان استراحت: ۳۰
دقیقه زمان پخت: ۲۰ دقیقه. مواد لازم. بادنجان (باپوست و طولی خرد ...
چهارشنبه 25 مرداد 1396 ساعت 03:22