مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

بادمجان شکم پر (شکم پاره)

1.بادمجان ها را به صورت خط خط پوست کنده و در آب نمک به مدت یک ساعت میخوابانیم تا تندی آن گرفته شود سپس بادمجان ها را خشک کرده و به صورت درسته در روغن کمی سرخ میکنیم . دقت کنید که در این مرحله لایه روی بادمجان ها خشک نشود سویا را در شیر به مدت 45 دقیقه میخیسانیم و با فشار دادن سویا کل شیر آن را خارج میکنیم (دقت کنید که درست انجام دادن این کار باعث خواهد شد که بوی سویا کاملا از بین برود ). سپس سویا را در دستگاه غذا ساز ریخته و کامل له میکنیم .


2.یک عدد پیاز درشت را خرد کرده در روغن تفت میدهیم . مخلوط گوشت چرخ کرده و سویا را به پیاز افزوده و کامل تفت میدهیم در این مرحله ادویه ها را اضافه میکنیم تا روی حرارت عطر آن ها خارج شود . رب را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم .


3.سپس قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه میکنیم و پس از کمی تفت دادن یک استکان آب اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم زمان میدهیم تا مواد پخته و آب آن جمع شود .

4.بادمجان ها را به صورت طولی از وسط برش داده به گونه ای که کامل بریده نشود و فقط شکم آن باز شود . از مواد گوشتی داخل بادمجان ها داده و در یک ماهیتابه در دار میچینیم .


5.در ظرفی جدا یک عدد پیاز و دوحبه سیر را رنده کرده در کمی روغن تفت میدهیم و پوره گوجه را به آن افزوده به همراه آب غوره و کمی حرارت میدهیم تا جوش بیاید . کمی نمک و فلفل به سس زده و روی بادمجان ها ریخته در ظرف را بسته و به مدت 40 دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد .

نکات :

۱ – میتوانید بادمجان ها را از وسط نصف کرده و مواد را روی آن بدهید و در فر قرار دهید . در این روش میتوانید پنیر پیتزا نیز روی مواد بریزید تا در فر طلایی شود .

۲ – به مواد بالا میتوانید زیتون سیاه نیز بیفزایید که این مورد در نوع یونانی این غذا به چشم میخورد .

این خوراک لذیذ در آشپزی بسیاری از کشورها به ویژه کشورهای مدیترانه ای یافت میشود . در آشپزی ایرانی نیز شکم پاره غذایی قدیمی و اصیل است .
این خوراک خوشمزه به همراه تکه ای نان تازه حتما شامی مناسب و لذیذ است.(پیمونه)



لینک منبع :بادمجان شکم پر (شکم پاره)

Images for بادمجان شکم پر (شکم پاره) طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریز - نمناک namnak.com/بادمجان-شکم-پر.p15366‎Cachedبادمجان شکم پر و درست کردن بادمجان شکم پر و تهیه بادمجان شکم پر را در نمناک بیاموزید. طرز تهیه بادمجان شکم پر مرحله به مرحله • دونفره https://www.2nafare.com/بادمجان-شکم-پر-filled-eggplant-recipe/‎Cachedطرز تهیه کامل بادمجان شکم پر با آموزش مرحله به مرحله و با عکس. بادمجان های سرخ شده که با مایه ی گوشتی پر میشن و داخل یک سس خوشمزه طعم دار میشه با برنج. آموزش کامل طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده قارنی یاریخ mepatogh.ir/4605/بادمجان-شکم-پر/‎Cached28 ژوئن 2017 ... برای تهیه بادمجان شکم پر ابتدا بادمجان ها را راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان میدیم مثل نون باگت که برا ساندویج برش می زنیم بعد ... بادمجان شکم پر، خوشمزه و انرژی‌زا - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/.../بادمجان-شکم-پر-خوشمزه-و-انرژی‌زا‎Cached Similar3 روز پیش ... بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه و انرژی زا است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید . طرز تهیه بادمجان شکم پر در فر (گارنی یاریخ) | ستاره setare.com/fa/.../طرز-تهیه-بادمجان-شکم-پر-در-فر-گارنی-یاریخ‎Cached20 آگوست 2016 ... برای تهیه بادمجان شکم پر یا گارنی یاریخ، بادمجان قلمی، گوشت چرخ ... بادمجان شکم پر، طرز تهیه بادمجان شکم پر، بادمجان شکم پاره، گارنی یاریخ ... آشپزی - بادمجان شکم پر - شکم پاره groohashpazi.blogfa.com/post-5799.aspx‎Cached Similarآشپزی - بادمجان شکم پر - شکم پاره - آموزش آنلاین شیرینی پزی و آشپزی ایرانی و ملل. بادمجان شکم پر (شکم پاره) - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../بادمجان-شکم-پر-شکم-پاره‎Cached12 جولای 2015 ... تصویر بادمجان شکم پر (شکم پاره). 1.بادمجان ها را به صورت خط خط پوست کنده و در آب نمک به مدت یک ساعت میخوابانیم تا تندی آن گرفته شود سپس ... بادمجان شکم پر - فیلم آشپزی www.filmashpazi.com/home/player/22/596‎Cachedدر این فیلم طرز تهیه بادمجان شکم پر آموزش داده شده است . موادلازم: گوشت چرخ کرده 200 گرم. بادمجان 4 عدد. پیاز 1 عدد. سیر 2 حبه. جعفری 50 گرم. گوجه فرنگی 2 عدد. طرز تهیه بادمجان شکم پاره - آپارات ► 8:52www.aparat.com/v/lDYhz/طرز_تهیه_بادمجان_شکم_پاره Jul 2, 2014 - 9 min چاشنیک جامع ترین پایگاه دستور آشپزی* اطلاعات جامع رستورانی* سفارش آنلاین و تلفنی غذا* Chashnik.com طرز تهیه بادمجان شکم پاره آشپزی ...