طرز تهیه: ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و سپس به صورت حلقهای خرد کنید و به مدت دو ساعت در آب و نمک قرار دهید. این کار باعث میشود تا بادمجانها هنگام سرخ شدن روغن کمتری را جذب کنند.
مرغ را بشویید و با کمی نمک آبپز کنید. در این مرحله آب را به جوش بیاورید و برنج شسته شده را داخل آن بریزید. همزمان با نیمپز شدن برنج، بادمجانها را سرخ کنید. در یک ظرف جداگانه ماست را به همراه زرده تخممرغ و زعفران خوب هم بزنید.
برنج را آبکش کنید و با مخلوط ماست به هم بزنید. کف یک قابلمه نچسب روغن بریزید و یکسوم از مخلوط برنج را کف قابلمه بریزید.
یک لایه مرغ روی برنج بریزید و یک لایه بادمجان روی آن بچینید. درنهایت مقداری زرشک که قبلا آن را با پیاز داغ و شکر تفت دادهاید، روی مرغ و بادمجان بریزید.این کار را یک بار دیگر تکرار کنید و درنهایت آخرین بخش از برنج را ریخته و روی آن را صاف و فشرده کنید.
دقت داشته باشید که تهچین باید با شعله کم و در مدت زمان طولانی طبخ شود تا تهدیگ بهتری داشته باشید.
شما میتوانید تهچین را در فر نیز درست کنید. برای این کار بعد از اتمام کار روی ظرف را یک لایه فویل بکشید و روی آن چند سوراخ ایجاد کنید تا خمیر نشود. برای پختن تهچین در فر آن را به مدت 50 دقیقه در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
(چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
لینک منبع :
تهچین بادمجان و مرغطرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان - بیتوته
www.beytoote.com/cookery/.../techinese-chicken1-eggplant1.htmlCachedته چین مرغ و بادمجان,پخت ته چین مرغ و بادمجان,طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان,ته چین
مرغ و بادمجان شیرازی,مواد لازم برای ته چین مرغ و بادمجان,پخت ته چین مرغ و بادمجان ...
Images for تهچین بادمجان و مرغ
ته چین - طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی | ایران کوک
https://irancook.ir/11/12/polo-tahchin-shirazi/4586/Cachedته چین مرغ و بادمجان شیرازی : بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید ، روی بادمجان ها
نمک بپاشید و ...
ته چین مرغ و بادمجان تصویری - آکا - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/201412623472.htmlCached
Similarدر این مقاله از سایت آکاایران مطلبی در مورد ته چین مرغ و بادمجان تصویری ارائه شده
است ، همچنین برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته از سایت آشپزی آکاایران مقالات ...
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی-غذاهای محلی استان فارس
www.citypedia.ir/ته-چین-مرغ-و-بادمجان-شیرازی-طرز-تهیه/Cached
Similarته چین مرغ و بادمجان از انواع ته چین های سنتی ایرانی است که مخصوص استان فارس و
شهر شیراز است. این ته چین یک غذای مجلسی است که برای م.
ته چین بادمجان خیلی خوشمزه، افطاری دادن بدون گوشت! - پرشین وی
persianv.com/.../ته-چین-بادمجان-خیلی-خوشمزه،-افطاری-د.htmlCached18 ژوئن 2016 ... بعد آن را برگردانده و با خلال پسته و بادام و مقداری زرشک که کنار گذاشتهاید، تزئین
کنید. آشپزی مثبت. اخبار مرتبط. ته چین مرغ و بادمجان+عکس.
طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان مرحله به مرحله • دونفره
https://www.2nafare.com/طرز-تهیه-ته-چین-گوشت-و-بادمجان-مرحله-به/Cachedته چین از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ما ایرونی هاست که به روش های کمی متفاوتی تهیه
میشه. ته چین مرغ رو قبلا در مطلبی براتون گذاشته بودم و خانوم محمد هاشم هم ته چین مرغ
...
طرز تهیه «ته چین مرغ و بادمجان» - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/news/387860/طرز-تهیه-ته-چین-مرغ-و-بادمجانCached17 سپتامبر 2016 ... وبسایت سوران: امروز در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان را به شما آموزش داده ایم.
این غذا را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم: مرغ یک عدد ...
ته چین مرغ و بادمجان
www.chefartist.ir/showpages437.htmlCachedمواد لازم این ته چین شوهر پسند: برنج:3 پیمانه. بادمجان:3 عدد. 1 ران مرغ پخته شده (
سینه یا هر جا دیگه مرغ هم میتونه باشه اصـــــــــــــــلا فرقی نداره). ماست:1 پیمانه.
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان - Delkhoshi.com
www.delkhoshi.com/7377/طرز-تهیه-ته-چین-مرغ-و-بادمجان/Cached20 ژانویه 2016 ... بهترین دستور پخت ته چین مرغ،ته چین مرغ و بادمجان را حرفه ای درست کنید،این
دستور ته چین مرغ همیشه خوب از آب درمیاید، دستور امتحان شده ته چین ...
چهارشنبه 25 مرداد 1396 ساعت 07:21