مریم صالحی با بیان اینکه همه افراد باید از خوردن چربی بویژه غذاهای سرخشده پرهیز کنند، گفت: در چند سال اخیر نتایج بررسیها نشان داده است که اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع موجود در انواع روغنها، ایزومر ترانس دارند و ایزومر ترانس اسیدهای چرب (به ویژه اسید چرب اشباع شده) میتوانند چربی بد خون (LDL) را بالا برند.
وی گفت: در فرایند هیدروژناسیون روغنهای مایع و تبدیل آن به روغن جامد، در اثر فشار و گرمای بالا برای هیدروژناسیون، مقدار زیادی ایزومر ترانس اسید چرب ساخته میشود که این ایزومر ترانس موجود در روغن جامد، باعث افزایش LDL میشود.
این کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: در طی سرخ کردن غذاها، روغن اگر بیشتر از 150 درجه حرارت دریافت کند، میزان اسید چرب ترانس در آن بالا میرود، حال هرچه حرارت وارده به روغن بیشتر باشد یا زمان حرارت دادن طولانیتر شود، میزان اسید چرب ترانس بیشتر و مصرف این غذا باعث میشود تا چربی بد خون نیز بیشتر افزایش یابد.
صالحی خاطرنشان کرد: در صورت جمعآوری روغن حرارت دیده و استفاده از آن برای بار دوم و سوم، میزان اسید چرب ترانس آن بسیار بیشتر و باعث بالارفتن LDL به صورت شدیدتری میشود.
وی اضافه کرد: ایجاد اسید چرب ترانس در تمام روغنها وجود دارد. در نتیجه تا حد امکان روغن را حرارت ندهید و اگر هم لازم بود که غذایی سرخ شود، در مدت کوتاه و با حرارت کمتری (شعله کوچک اجاق) این کار انجام شود تا مقدار کمتری اسید چرب ترانس ساخته شود و روغن باقیمانده نیز دورریخته شود. (ایسنا)
لینک منبع :
باید و نبایدهای سرخ کردن غذاباید و نبایدهای سرخ کردن غذا - عصر ایران
www.asriran.com/fa/news/400576/باید-و-نبایدهای-سرخ-کردن-غذاCachedیک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به باید و نبایدهایی که برای غذاهای سرخ کردنی
بهتر ... این کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: در طی سرخ کردن غذاها، روغن اگر بیشتر
از ...
باید و نبایدهای سرخ کردن غذا - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../باید-و-نبایدهای-سرخ-کردن-غذاCached
Similar13 ژوئن 2015 ... جام جم سرا- یک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به باید و نبایدهایی که برای غذاهای سرخ
کردنی بهتر است به کار گرفته شود گفت: مصرف غذاهای سرخ شده ...
باید و نبایدهای سرخ کردن غذا - پایگاه خبری زیست آنلاین
zistonline.com/article/60831/باید-و-نبایدهای-سرخ-کردن-غذا.aspx
یک کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به باید و نبایدهایی که برای غذاهای سرخ کردنی
بهتر است به کار گرفته شود گفت: مصرف غذاهای سرخ شده باعث افزایش چربی بد خون
...
باید و نبایدهای سرخ کردن غذا - بیست ستون
www.bistsotoon.com/p/باید-و-نبایدهای-سرخ-کردن-غذاCached26 مه 2015 ... باید و نبایدهای سرخ کردن غذا. چاپ مطلب بازدید ... سرخ کردن باید قبل از زمانی باشد
که سبزی به طور کامل از حالت انجماد خارج شده است. برای سرخ کردن ...
باید و نبایدهای سرخ کردن غذا -آکا - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/nokat.../news20167153451073496.htmlCached15 جولای 2016 ... برای سرخ کردن غذا و نگه داری غذا از ظروف آلومینیومی استفاده نکنید زیرا نمکی که در
روغن بوده است ، باعث می شود آلومینیوم وارد روغن شود و مسمومیت ...
چگونه غذا را سالم سرخ کنیم؟ - تبیان
article.tebyan.net/155470/چگونه-غذا-را-سالم-سرخ-کنیم-Cachedاین نکتهای است که نباید راحت از کنارش گذشت، چون وقتی روغن به نقطه دود میرسد، ...
اما پیش از آن که بخواهیم روغن مناسب سرخ کردن را انتخاب کنیم، باید با نقطه دود ...
همه باید ها و نبایدهای سرخ کردن غذا-پرشین پرشیا
www.persianpersia.com/health/hdetails.php?articleid...65...Cachedهمه باید ها و نبایدهای سرخ کردن غذا. غذایی که سرخ می شود، اگرچه برای خیلی ها ضرر
دارد، اما طعم خوب آن هنوز رقیبی پیدا نکرده است. البته حالا که افزایش چربی خون ...
باید و نبایدهای سرخ کردن غذا - نیک صالحی پرتال سرگرمی ...
www.niksalehi.com/khanedari/باید-و-نبایدهای-سرخ-کردن-غذا.html
14 ژوئن 2015 ... باید و نبایدهای سرخ کردن غذا.jpg. مریم صالحی با بیان اینکه همه افراد باید از خوردن
چربی بویژه غذاهای سرخشده پرهیز کنند، گفت: در چند سال اخیر ...
شیوه صحیح سرخ کردن غذا - بیتوته
www.beytoote.com/housekeeping/.../red-right-approach-food.htmlCached
Similarسالم ترین روش برای پخت غذا، روش آب پز کردن است. در صورتی که ناچار هستید غذای
خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. اگر قصد دارید ...
نکات خواندنی برای سرخ کردن غذا - باشگاه خبرنگاران
www.yjc.ir/fa/news/3919773/نکات-خواندنی-برای-سرخ-کردن-غذا-Cached
Similarبه گفته کارشناسان هرگز برای سرخ کردن مواد غذایی نباید از روغن ها ی جامد ... که یک
بار برای سرخ کردن از آن استفاده کرده اید، دوباره مورد استفاده قرار دهید، باید هنگام ...
چهارشنبه 25 مرداد 1396 ساعت 09:10