جام جم سرا: دکتر محمد صفاریان افزود: نوشابههای رژیمی تنها به لحاظ قند مصرفی با دیگر نوشابهها تفاوت دارند که قند مورد استفاده در آنها ساخارین است. چندی پیش این قند سرطانزا شناخته شده بود اما اکنون این نظریه را رد کردهاند، به همین دلیل نوشابههای رژیمی سالمتر از دیگر نوشابهها شناخته میشوند.
صفاریان در خصوص ارتباط نوشابههای گازدار و ابتلا به پوکی استخوان تصریح کرد: کافئین موجود در این نوشیدنیها برای افرادی که در مدت زمان زیادی از این نوشابهها در وعدههای روزانه خود استفاده میکنند، مانع از جذب کلسیم و ویتامین دی میشود.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: نوشابههای گازدار به علت اسیدی بودن زیاد، معده را اذیت میکند و این خاصیت اسیدی باعث تحلیل استخوانها و در نتیجه پوکی استخوان میشود.
وی در خصوص ارتباط نوشیدنیهای گازدار و ابتلا به بیماریهایی از قبیل سرطان لوزالمعده و سنگهای کلیوی اظهار کرد: این نوشیدنیها نقش خاصی در ابتلا به سرطانها ندارند اما با تکرر در مصرف نوشابهها به دلیل افزایش ترشح اگزالات از کلیه، باعث تشدید ایجاد سنگ کلیه در افراد میشود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه دوغ طبیعی یکی از سالمترین نوشیدنیهاست، تصریح کرد: در مطالعات جدید ثابت شده که عصارههای مورد استفاده در دوغها مانند عصاره نعناع، سرطانزا است و هرچه دوغها بدون مواد اسانسی و گاز باشند سالمترند. میتوان با فرهنگسازی نوشیدنیهای سالم دیگری را جایگزین نوشیدنیهای مضر کرد که انواع شربتهای خانگی اعم از شربت آبلیمو، سکنجبین، آلبالو و آبغوره، بخصوص برای کودکان، از آن جمله است.
وی خاطرنشان کرد: بیشتر چایهای کیسهای و نپتونها دارای رنگ هستند و کافیمیکسها نیز دارای قند زیادی هستند که اگرچه فوایدی از جمله جذب بالای پتاسیم و آنتی اکسیدانها دارند اما باید به میزان مصرف آنها و همچنین موادی که همراه آن مصرف میشود از جمله شیرینیها و خامهها توجه کرد.
این متخصص تغذیه بیان کرد: ماءالشعیر، متفاوت از دیگر نوشیدنیهای گازدار است. ماءالشعیری که از تخمیر جو بهدست میآید و نوعی فراوری مالت است، طعم گس و تلخی دارد و نوشیدنی سالم و مفیدی به حساب میآید. (ایسنا)
لینک منبع :
فواید و مضرات نوشیدنیهای دم دستفواید و مضرات نوشیدنیهای دم دست - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../فواید-و-مضرات-نوشیدنیهای-دم-دستCachedفواید و مضرات نوشیدنیهای دم دست. چهارشنبه 26 آذر 1393 ساعت 09:38. یک متخصص
تغذیه با اشاره به این که آسیب نوشیدنیهای گازدار به بدن یکسان است، گفت: ...
15 نکتهای که باید درباره چای بدانید - تبیان
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleID=330167Cached
Similarلذت نوشیدن چای وقتی بیشتر میشود که بدانید این نوشیدنی سالم و پرطرفدار خواص
درمانی هم ... بنابراین برای حفظ سلامت و استفاده بیشتر از فواید چای بهتر است چای
خیلی داغ ... با این کار چای مقدار زیادی از عناصر مضر خود را از دست میدهد.چگونگی دم
کردن چای سیاه: آب را به درجه جوش رسانده (100 درجه سانتیگراد) سپس روی چای میریزیم
.
"موفقیت" برای همه - فواید و مضرات چای
www.movafagiyat.blogfa.com/post/230/فواید-و-مضرات-چایCached
Similar"موفقیت" برای همه - فواید و مضرات چای - موفقیت برای همه حتی شما. ... در صورتی که
برگ تازهی چای را به سرعت خشک کنند، چای سبز به دست می آید. ... چای سبز را می
توان مانند چای سیاه، دم کرده و مصرف نمود. ... با وجود این که امروزه چای معمولی به عنوان
یک نوشیدنی گرم با مصرف بسیار گسترده رو به روست، ولی باید در نظر داشت که
چای علاوه ...
15 نکتهای که باید درباره چای بدانید - عصر ایران
www.asriran.com/fa/news/.../15-نکتهای-که-باید-درباره-چای-بدانیدCached
Similar14 ژانویه 2013 ... لذت نوشیدن چای وقتی بیشتر میشود که بدانید این نوشیدنی سالم و .... بنابراین
برای حفظ سلامت و استفاده بیشتر از فواید چای بهتر است چای خیلی داغ نخورید. ... دم
بکشد، با این کار چای مقدار زیادی از عناصر مضر خود را از دست میدهد.
فواید و مضرات چای - پارسی طب
fa.parsiteb.com/فواید-و-مضرات-چای/Cached
Similarچای یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار است و در تحقیقات فراوانی که درباره مصرف چای
انجام ... طرز دم کردن چای صحیح این است که مقداری چای خشک در قوری ریخته و آب جوش به
آن ... میکند چون کافئین آزاد شده با دیگر مواد ترکیب شده و خاصیت خود را از دست میدهد.
فواید و مضرات چای - فواید و مضرات چای
saba342.parsiblog.com/Posts/1/فواید+و+مضرات+چای/Cachedچای یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار است و در تحقیقات فراوانی که درباره مصرف چای ...
طرز دم کردن چای صحیح این است که مقداری چای خشک در قوری ریخته و آب جوش به آن ...
میکند چون کافئین آزاد شده با دیگر مواد ترکیب شده و خاصیت خود را از دست میدهد.
خواص عالی زعفران برای سلامتی و مضرات آن • دونفره
https://www.2nafare.com/خواص-زعفران-saffron/Cachedکشت و برداشت این گیاه هنوز به شکل قدیمی و سنتی انجام میشه و باد دست مراحل اون ...
قرار بدید تا دم بکشه و به همرا نبات یک چای زعفران خوش عطر و طعم نوش جان کنید.
دست نگه دارید، هرگز چای کهنه دم نخورید! - باشگاه خبرنگاران
www.yjc.ir/fa/news/.../دست-نگه-دارید-هرگز-چای-کهنه-دم-نخوریدCached8 آگوست 2016 ... چای یکی از نوشیدنی های پرطرفدار در بین ایرانی هاست که مصرف آن قاعده و ... است؛
افزود: از عوارض مصرف چای کیسه ای و کهنه دم می توان به ریفلاکس و ...
تغذیه هوشمند - فواید و مضرات نوشیدن چای
www.hoshyar4.com/content/Food-Properties/drinks/271Cached
Similarچای یکی از نوشیدنی های پرطرفدار است و در تحقیقات فراوانی که درباره مصرف چای ...
طرز دم کردن چای صحیح این است که مقداری چای خشک در قوری ریخته و آب جوش به آن ...
می کند چون کافئین آزاد شده با دیگر مواد ترکیب شده و خاصیت خود را از دست می دهد.
چای سبز - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/چای_سبزCached
Similarچای سبز نوعی چای است که از جوانهها و گلبرگهای تازه گیاه چای به دست میآید. ... (میزان
کمتری کافئین دارد۲۰ تا ۳۰، و کمتر مضر است) به تازگی علاوه بر مردم چین، ... دلیل
اصلی این استقبال، آشنایی مردم دیگر کشورها با خواص درمانی این نوع نوشیدنی است.
.... همچنین از دم کردن چای سبز در قوری استیل اکیداً خودداری شود، زیرا چای سبز به ...
پنجشنبه 26 مرداد 1396 ساعت 13:46