جام جم سرا به نقل از ایلنا: محمد هاشمی ضمن آرزوی قبولی نذورات، توصیههایی به تهیه کنندگان و توزیع کنندگان غذاهای نذری ارائه داد:
۱. مسئولان تهیه مواد اولیه باید از سالم و بهداشتی بودن مواد اولیه مصرفی اطمینان داشته باشند و آنها را از محلهای معتبر خریداری کنند.
۲. هدایا را از افراد معتبر و شناخته شده به عنوان نذورات قبول نمایند.
۳. در صورت مشکوک بودن به سلامت مواد غذایی، ادارات نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونتهای غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز بهداشت، آماده هر گونه همکاری هستند.
۴. مدیران هیئتها و هیئت امنا مساجد و تکایا، در قبول نذورات بصورت غذای آماده دقت مضاعف نمایند و ضمن خودداری از قبول غذای آماده از افراد ناشناس از سلامت غذای ارائه شده قبل از توزیع اطمینان حاصل نمایند.
۵. آب آشامیدنی باید بهداشتی و ترجیحا از شبکه توزیع عمومی باشد.
۶. خانوادهها از سالم بودن مواد غذایی نذورات خود اطمینان کامل حاصل نمایند.
۷. در صورت توزیع شیر حتیالمقدور از شیرهای پاکتی استریلیزه یا نهایتا پاستوریزه استفاده نمایید. از توزیع شیر خام که کمتر از ۱۰ دقیقه جوشیده است، بپرهیزید.
۸. در توزیع غذا از ظرف به ظرف کردن بیمورد آن خودداری و حتی الامکان در کوتاهترین فاصله غذای تهیه شده بصورت گرم توزیع گردد.
۹. استفاده از ظروف یکبارمصرف بهداشتی و مناسب نوع غذا (برای غذای گرم، نوع مات مناسب است)، در توزیع غذا توصیه میشود.
۱۰. برای توزیع چای حتی المقدور از لیوانهای یکبار مصرف مات و نو استفاده شود.
۱۱. در صورت استفاده از ظروف ملامین یا چند بار مصرف، مکانی برای شستشو و ضدعفونی آن برای هر نوبت استفاده، پیش بینی شود.
۱۲. حتما از سفرههای یک بار مصرف برای سرو غذا استفاده و از راه رفتن افراد روی سفره در حین پذیرایی خودداری گردد.
۱۳. رعایت شرایط سالم طبخ و توزیع بهداشتی مواد غذایی ضروری است.
۱۴. از ظروف یک بار مصرف مات دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان استفاده نمایید و از ظروف نازک پلاستیکی یکبار مصرف و ظروف بازیافتی که رنگ کدر و بویی خاص دارندبدلیل سرطانزا بودن بهیچوجه، استفاده ننمایید
۱۵. از ذخیره سازی مواد پروتینی خام و پخته در مجاورت هم موکدا خودداری و در ذخیره سازی گوشت نیز رعایت نکات ایمنی بویژه تمیز و قطعه نمودن گوشت و فریز نمودن فوری گوشتهای مازاد در قطعههای کوچک را رعایت نمایند.
۱۶. سبزیجات تازه مسلما آلوده به عوامل بیماریزا هستند و لذا ازبا توجه به محدودیت وقت، ازدحام و حجم بالای توزیع غذا از توزیع سبزی خودداری نمایند.
لینک منبع :
توصیههایی برای تهیه و توزیع غذای نذریتوصیههایی برای تهیه و توزیع غذای نذری - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../توصیههایی-برای-تهیه-و-توزیع-غذای-نذریCached3 نوامبر 2014 ... مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن بیان سخنانی درباره نحوه تهیه غذای نذری،
توصیههایی بهداشتی در زمینه تهیه و توزیع این غذاها طی ایام محرم ارائه ...
Images for توصیههایی برای تهیه و توزیع غذای نذری
توصیههای بهداشتی برای تهیه و توزیع غذای نذری | خبرگزاری ایلنا
www.ilna.ir/.../219850-توصیه-های-بهداشتی-برای-تهیه-توزیع-غذای-نذریCached3 نوامبر 2014 ... مسئولین تهیه مواد اولیه باید از سالم و بهداشتی بودن مواد اولیه مصرفی اطمینان داشته
باشند و آنها را از محلهای معتبر خریداری کنند.
توصیه هایی برای تهیه غذای نذری - مجله تصویر زندگی
www.tasvirezendegi.com/prepare-food-aways/Cachedطبخ غذای نذری از آیین های ریشه دار مذهبی و دینی ما است. این غذاها و خوراکی های متنوع که
بین دیگران توزیع می شوند، در مناسبت های مذهبی گوناگون پخته می شوند.
توصیههایی برای تهیه و توزیع غذای نذری - جام جم آنلاین
188.75.89.4/sara/.../توصیههایی-برای-تهیه-و-توزیع-غذای-نذریCached3 نوامبر 2014 ... مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن بیان سخنانی درباره نحوه تهیه غذای نذری،
توصیههایی بهداشتی در زمینه تهیه و توزیع این غذاها طی ایام محرم ارائه ...
توصیه های بهداشتی برای تهیه و توزیع غذای نذری - خبرگزاری مهر ...
www.mehrnews.com/.../توصیه-های-بهداشتی-برای-تهیه-و-توزیع-غذای-نذریCached3 نوامبر 2014 ... استفاده از ظروف یکبار مصرف بهداشتی، در توزیع غذاهای نذری توصیه می ... نذورات
توصیه هایی به تهیه کنندگان و توزیع کنندگان غذاهای نذری ارائه داد:.
توصیه های بهداشتی برای تهیه غذای نذری - باشگاه خبرنگاران
www.yjc.ir/fa/news/.../توصیه-های-بهداشتی-برای-تهیه-غذای-نذریCached
Similar16 ا کتبر 2015 ... سعی کنید از سلامت آشپزها و تهیه کنندگان غذا مطمئن شوید. محل طبخ غذا و ... چنان چه
نذر شما توزیع شیر است از شیرین کردن آن خودداری کنید. * به مقدار ...
توصیههای بهداشتی برای تهیه و توزیع غذای نذری - استان خوزستان
khouzestan.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=45261
رییس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به پخت و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم، گفت:
منبع تهیه غذا بسیار مهم است و در خصوص منابع غذایی باید کاملا استانداردهای ...
توصیههای بهداشتی برای تهیه و توزیع غذای نذری - ایسنا
www.isna.ir/.../توصیه-های-بهداشتی-برای-تهیه-و-توزیع-غذای-نذریCached9 نوامبر 2013 ... رییس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به پخت و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم، گفت:
منبع تهیه غذا بسیار مهم است و در خصوص منابع غذایی باید کاملا ...
توصیههایی برای پخت و توزیع غذاهای نذری - صدای ایران
sedayiran.com/fa/news/85296/توصیههایی-برای-پخت-و-توزیع-غذاهای-نذری
21 ا کتبر 2015 ... معاون سازمان غذا و دارو یزد، عنوان کرد: توصیه میشود در پخت و آمادهسازی غذاهای نذری از
نمکهای ید دار تصفیه شده دارای پروانه ساخت بهداشتی و روغن ...
پنجشنبه 26 مرداد 1396 ساعت 22:26