جام جم سرا: تنها راه پیشگیری از بیاتشدن نان، نگهداشتن آن در فریزر در دمای منفی 10 تا منفی 4 درجه سانتیگراد است.
شاید خود شما هم بهطور تجربی متوجه تفاوتهای بین این دو شرایط نگهداری شده باشید؛ هنگامی که نان را در فریزر میگذاریم، رطوبت یا آب موجود در بافت آن منجمد میشود و دیگر آبی در بافت نان نمیماند که میان مولکولهای پروتئین و نشاسته منتقل و کریستاله شود، به این ترتیب میتوان نان را به مدت 3-2 ماه در فریزر نگه داشت. با بیرون آوردن نان از فریزر، آب منجمد شده بافت آن دوباره به حالت مایع برمیگردد و حالت تازه به خود میگیرد.
اما در محیط یخچال و اتاق، آب موجود در بافت نان نه تنها به نقطه انجماد نمیرسد بلکه میان مولکولهای پروتئینی و نشاستهای، منتقل و باعث کریستالهشدن این مولکولها و بیاتشدن نان میشود.
جالب است بدانید در روستاها یا مناطقی که به یخچال دسترسی ندارند، برای افزایش ماندگاری نان آن را زیر آفتاب خشک میکنند؛ با این کار آب از بافت نان حذف میشود و روند بیات شدن نان رخ نمیدهد. سرانجام اینکه اگرچه توصیه ما به خرید روزانه نان است، اما اگر به هر دلیلی بیش از مصرف یک وعده نان در اختیار دارید، آن را در فریزر قرار دهید و با توجه به نوع نان قبل از مصرف آن را 20-5 دقیقه در دمای اتاق بگذارید.(باشگاه خبرنگاران)
لینک منبع :
نان را در یخچال نگه نداریدنان را در یخچال نگه داریم یا فریزر؟ - بیتوته
www.beytoote.com/housekeeping/.../bread1-refrigerator-freezer-keep1.htmlCached
Similarبرخی تصور میکنند گذاشتن نان در یخچال، جلوی بیات شدن آن را می گیرد. ... منتقل و
کریستاله شود، به این ترتیب میتوان نان را به مدت ۳-۲ ماه در فریزر نگه داشت.
نان را در یخچال نگه ندارید - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../نان-را-در-یخچال-نگه-نداریدCached19 آگوست 2014 ... عدهای تصور میکنند گذاشتن نان در یخچال، جلوی بیات شدن آن را میگیرد اما این باور
غلط است زیرا این کار روند بیاتشدن را سریعتر میکند.
نان در یخچال نگه ندارید | | روزنامه پزشکی ایران
www.iran.pezeshk.us/archives/81201Cachedدر محیط یخچال و اتاق، آب موجود در بافت نان نه تنها به نقطه انجماد نمیرسد بلکه میان
مولکولهای پروتئینی و نشاستهای، منتقل و باعث کریستالهشدن این مولکولها و.
نان را در یخچال نگه ندارید - جام جم آنلاین
77.104.65.15/sara/.../نان-را-در-یخچال-نگه-نداریدCached19 آگوست 2014 ... عدهای تصور میکنند گذاشتن نان در یخچال، جلوی بیات شدن آن را میگیرد اما این باور
غلط است زیرا این کار روند بیاتشدن را سریعتر میکند.
[PDF] نان در یخچال نگه ندارید -آکا - آکاایران
www.akairan.com/health/pdf/...salem/news2017619141065144.pdfCachedﺁﮐﺎﺍﯾﺮﺍﻥ: ﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻧﮕﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ. ﺗﻐﺬﯾﻪ. ﺩﺭ ﻣﺤﯿﻂ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻭ ﺍﺗﺎﻕ، ﺁﺏ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺑﺎﻓﺖ ﻧﺎﻥ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺍﻧﺠﻤﺎﺩ
ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ ﺑﻠﮑﻪ ﻣﯿﺎﻥ ﻣﻮﻟﮑﻮﻝ ﻫﺎﯼ ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻨﯽ ﻭ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺍﯼ، ﻣﻨﺘﻘﻞ ﻭ ﺑﺎﻋﺚ. ﮐﺮﯾﺴﺘﺎﻟﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﻟﮑﻮﻝ ﻫﺎ ﻭ ﺑﯿﺎﺕ ...
بهتر است نان را در یخچال نگهداری کنیم یا فریزر؟ - نمناک
namnak.com/نگهداری-نان-در-یخچال.p21809Cachedاگر تصمیم به نگهداری طولانی مدت نان دارید باید روشهای ماندگار کردن طولانی مدت آن را
بدانید و اینکه نان را در یخچال نگه دارید و یا در فریزر،می توانید با خواندن این مطلب ...
از نگهداری نان در یخچال خودداری کنید | فرتاک نیوز
www.fartaknews.ir/بخش...9/11431-از-نگهداری-نان-در-یخچال-خودداری-کنید
25 فوریه 2017 ... در محیط یخچال و اتاق، آب موجود در بافت نان نه تنها به نقطه انجماد نمیرسد بلکه میان
مولکولهای پروتئینی و ... و نشاسته منتقل و کریستاله شود، به این ترتیب میتوان
نان را به مدت 3-2 ماه در فریزر نگه داشت. ... کره را در یخچال نگه ندارید ...
نان را در یخچال نگه ندارید | عده ای تصور می کنند گذاشتن نان - قطره
www.ghatreh.com/news/nn21521340/نان-یخچال-نگه-نداریدCached19 آگوست 2014 ... عده ای تصور می کنند گذاشتن نان در یخچال، جلوی بیات شدن آن را می گیرد اما این باور
غلط است زیرا این کار روند بیات.
نان در یخچال نگه ندارید - شفا آنلاین | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/34311417
1 مارس 2017 ... نان در یخچال نگه ندارید. نان تازه ای که از تنور یا فر بیرون می آید، بافت نرم و عطر و
طعم دلچسبی دارد اما بی توجهی به اصول نگهداری اش، مغزش را سفت ...
کره را در یخچال نگه ندارید - onvansho
onvansho.ir/result/کره-را-در-یخچال-نگه-ندارید.html
کره را در یخچال نگه ندارید یک متخصص علومصنایع غذایی با تاکید بر اشتباه اغلب
... در یخچال 12 ماه 6 کره 2 هفته در یخچال را طولانی تر از مدت لازم باز نگه ندارید نان .
جمعه 27 مرداد 1396 ساعت 14:33