جام جم سرا: ۱ - از باقلاهایی استفاده کنید که پوست سبز رنگی دارند و البته به مدت طولانی هم فریز نشدهاند زیرا ماندن طولانیمدت باقلا در فریزر باعث تغییر رنگ و طعم این ماده غذایی میشود.
۲ - بهتر است نصف مقدار برنج، باقلا اضافه کنید. یعنی در ۴ پیمانه برنج، ۲ پیمانه باقلا بریزید.
۳ - بهترین گوشتها برای صرف با باقلاپلو، گوشتهای گردن و ماهیچه هستند البته این غذا با گوشت مرغ نیز خورده میشود. جالب است بدانید که جنوبیها این برنج مخلوط را با ماهی هم میخورند.
۴ - قبل از افزودن باقلا به برنج آبکششده، بهتر است آن را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در آب جوش قرار دهید و با دم کشیدن کامل برنج، باقلاها نیز مغزپخت خواهندشد. یادتان باشد که این مرحله نباید خیلی طولانی شود زیرا در صورت زیاد جوشیدن باقلاها در آب، بعد از دم کشیدن همراه برنج، له خواهند شد. در ضمن، هنگام جوشیدن باقلاها در آب، کفی روی آنها را میگیرد که باید آن را بردارید زیرا در غیر این صورت باقلاپلو رنگ کدر و تیرهای پیدا میکند که چندان خوشایند نیست.
۵ - برخی باقلاها بهخوبی پخته نمیشوند. این نوع باقلاها ناپز هستند و هر قدر روی حرارت بمانند، باز هم پخته نخواهند شد بنابراین بهتر است از خرید و حرارت دادن آنها خودداری و از خوردنشان صرفنظر کنید.
۶ - سبزی مناسب این غذا شوید است که توصیه میشود از نوع تازه آن استفاده کنید. در ضمن میتوانید هنگام دم کشیدن برنج، یک شاخه سیر تازه در میان آن قرار دهید تا عطر منحصر به فردی بگیرد.
۷ - اگر باقلاپلویتان با گوشت گردن بود، برای طعم دادن بیشتر به این غذا میتوانید روی برنج در حال دم کشیدن، دارچین بیفزایید و روی گوشت نیز کمی دارچین بریزید. به این ترتیب غذا طعم متفاوتتری پیدا خواهد کرد.
۸ - ته دیگ این غذا میتواند مخلوط برنج با باقلا یا نان، بهخصوص نان تافتون، باشد. به این ترتیب دیگر با هیچ بهانهای از خیر ته دیگ تهیه شده نخواهید گذشت.
نکتهها:
اگر فشارخون دارید بهتر است به برنج کمی سیر تازه بیفزایید و افزودن نمک را بسیار محدود کنید. میتوانید در کنار مرغ از سیبزمینی استفاده کنید زیرا این ماده غذایی سرشار از پتاسیم است و به کنترل فشارخونتان کمک خواهد کرد. البته در صورت خوردن سیبزمینی با این غذا، مقدار برنج مصرفی را به حداقل برسانید زیرا در غیر این صورت دچار اضافه وزن خواهید شد.
اگر چربی خون دارید بهتر است با این غذا گوشت سفید مانند گوشت بوقلمون یا مرغ میل کنید آن هم قسمت سینه زیرا چربی کمتری دارد، غذا را با روغن کمتری تهیه و آن را با یک بشقاب سبزی خوردن میل کنید. این فیبر دریافتی به تنظیم چربی خونتان کمک خواهد کرد.
اگر لاغرید بهتر است وقتی غذا را در بشقاب کشیدید، به آن کره بیفزایید و آن را با یک بشقاب سالاد و سبزیهای رنگارنگ و تازه میل کنید. این سبزیها بهتر است شامل گوجهفرنگی، کاهو، کلمقرمز و جوانه گندم باشد. پیشنهاد میکنیم باقلاپلو با مرغ را با یک لیوان آبمیوه تازه خانگی میل کنید تا مقدار کالریای که در واحد حجم در یک وعده غذایی دریافت میکنید، افزایش یابد. (ایران فروم)
لینک منبع :
۸ فوت کوزهگری برای خوشمزه شدن باقالی پلو۸ فوت کوزهگری برای خوشمزه شدن باقالی پلو - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/.../۸-فوت-کوزهگری-برای-خوشمزه-شدن-باقالی-پلوCached17 آگوست 2014 ... تصویر ۸ فوت کوزهگری برای خوشمزه شدن باقالی پلو. جام جم سرا: ۱ - از باقلاهایی
استفاده کنید که پوست سبز رنگی دارند و البته به مدت طولانی هم ...
۸ فوت کوزهگری برای خوشمزه شدن باقالی پلو - آی دونه
https://www.idooneh.com/.../۸-فوت-کوزهگری-برای-خوشمزه-شدن-باقالی-پلوCachedباقلاپلو از غذاهای قدیمی ایرانی و با مشخصاتی که تهیه میشود، مختص کشور ماست.
این غذا همچنین یکی از گزینههای مناسب برای سرو در میهمانیهای ایرانی محسوب میشود اما
...
8 فوت کوزه گری برای خوشمزه شدن باقالی پلو - قطره
www.ghatreh.com/.../فوت-کوزه-گری-برای-خوشمزه-شدن-باقالی-پلوCached2 دسامبر 2015 ... 8 فوت کوزه گری برای خوشمزه شدن باقالی پلو - خوشمزه شدن باقالی پلو های ایرانی
محسوب می شود اما برای تهیه و پخت آن باید نکته هایی را رعایت کرد ...
۸ فوت کوزه گری برای خوشمزه شدن باقالی پلو - پایگاه جامع اطلاع ...
tnews.ir/news/988f53110690.html
2 دسامبر 2015 ... خوشمزه شدن باقالی پلو باقالی پلو از غذاهای قدیمی ایرانی و با مشخصاتی که تهیه می
شود، مختص کشور ماست. این غذا همچنین یکی از گزینه های مناسب ...
آموزش کامل طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه - گالریا
benim.ir/آموزش-کامل-طرز-تهیه-باقالی-پلو-با-ماهی-7/Cached14 مه 2017 ... ۸ فوت کوزهگری برای خوشمزه شدن باقالی پلو – جام جم. ۱۷ آگوست ۲۰۱۴ … باقلاپلو از
غذاهای قدیمی ایرانی و با مشخصاتی که تهیه میشود، مختص کشور ...
خوشمزه شدن باقالی پلو – سایت آشپزی – دستور پخت غذا
cook.3eke.ir/tag/خوشمزه-شدن-باقالی-پلو/Cached4 جولای 2016 ... تصویر ۸ فوت کوزهگری برای خوشمزه شدن باقالی پلو. جام جم سرا: ۱ – از باقلاهایی
استفاده کنید که پوست سبز رنگی دارند و البته به مدت طولانی هم ...
باقالی پلو با ماهی - باقلا
faba-bean.powerset.ir/باقالی-پلو-با-ماهی
۸ فوت کوزهگری برای خوشمزه شدن باقالی پلو. باقلاپلو از غذاهای قدیمی ایرانی و با
مشخصاتی که تهیه میشود، مختص کشور ماست. این غذا همچنین یکی از گزینههای مناسب
...
توصیه های سرآشپز برای خوشمزه شدن سبزی پلو چهارشنبه سوری
onvansho.ir/.../توصیه-های-سرآشپز-برای-خوشمزه-شدن-سبزی-پلو-چهارشنبه-سوری.html
۸ فوت کوزهگری برای خوشمزه شدن سالادسبزیهای توصیههای جدی برای . آموزش طرز تهیه
میگو پلو با سبزی خوشمزه دلبرانه آموزش طرز تهیه میگو پلو با سبزی خوشمزه ...
فوت و فن های زندگی - دانلود | نصب برنامه اندروید | کافه بازار
https://cafebazaar.ir/app/didar.fotofanhayezendegi/?l=faCached Rating: 3.6 - 23 votes - Free - Android - Business/Productivity
برای تقویت و پرپشت شدن موها این 3 ماده را به شامپویتان اضافه کنید ... 59 فوت و
فن از بزرگ ترین آشپزهای دنیا ... ۸ فوت کوزهگری برای خوشمزه شدن باقالی پلو
۸ فوت کوزهگری برای خوشمزه شدن باقالی پلو - جام جم - غذا - لاگر
ghazaa.loger.ir/.../۸-فوت-کوزهگری-برای-خوشمزه-شدن-باقالی-پلو-جام-جمCached17 آگوست 2014 ... باقلاپلو از غذاهای قدیمی ایرانی و با مشخصاتی که تهیه میشود،
مختص کشور ماست. این غذا همچنین یکی از گزینههای مناسب برای سرو در میهمانیهای .
جمعه 27 مرداد 1396 ساعت 14:47