مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

آلزایمر را با کهولت سن اشتباه نگیرید

جام جم سرا: دکتر شاپور کریمی با بیان اینکه آلزایمر در ۲۰ درصد افراد بالای ۶۵ سال دیده می‌شود، یادآوری کرد: از این رقم پنج درصد مربوط به نوع شدید و مابقی مربوط به نوع خفیف تا متوسط آلزایمر است.

به گزارش جام جم سرا، این پزشک متخصص با اشاره به شیوع بالای این بیماری در سنین بالا، تصریح کرد: امروزه چون نیاز به توانایی‌های ذهنی بیشتر شده و افراد عمر طولانی‌تری دارند، اهمیت آلزایمر بیشتر مورد توجه است.

به گفته کریمی، علت دقیق بیماری آلزایمر هنوز مشخص نیست، اما عوامل پروتئینی شناخته شده که با رسوب در سلول‌های مغز در عملکرد آن‌ها اختلال ایجاد می‌کند.

وی همچنین از نقش افزایش سن، آلاینده‌های هوا، سموم موجود در مواد غذایی، رادیکال‌های آزاد، استرس و... در آلزایمر یاد کرد و ادامه داد: ژنتیک نیز در بیماری آلزایمر نقش قابل توجهی دارد و افرادی که سابقه ژنتیکی مثبت دارند، بیشتر در معرض این بیماری هستند.

این روانپزشک معتقد است: آلزایمر در زنان، خصوصا زنانی که در سن پایین یائسه شده‌اند، شیوع بیشتری دارد.

به نقل از ایسنا، کریمی در خصوص علائم این بیماری نیز گفت: آلزایمر می‌تواند با یک افسردگی ساده آغاز شود و اکثر افراد این افسردگی و گوشه گیری را ناشی از کهولت سن می‌دانند.

وی خاطرنشان کرد: اختلال در حفظ اطلاعات، فراموش کردن نام اعضای خانواده، دوستان و آدرس منزل، ناتوانی در محاسبات ساده و بدبینی به اطرافیان نیز از دیگر علائم آلزایمر است.

این پزشک با بیان اینکه چنانچه آلزایمر زود تشخصیص داده شود، قابل کنترل است و می‌توان از سرعت پیشرفت آن کم کرد، افزود: درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد.

کریمی اصلاح تغذیه و سبک زندگی و درمان دارویی را از راهکارهای کنترل آلزایمر دانست و به افرادی که در منزل بیمار مبتلا به آلزایمر دارند توصیه کرد، نگهداری از بیمار را فقط بر عهده یک نفر نگذارند، چون احتمال افسردگی برای فرد مراقب را ایجاد می‌کند.



لینک منبع :آلزایمر را با کهولت سن اشتباه نگیرید

آلزایمر را با کهولت سن اشتباه نگیرید - ایسنا www.isna.ir/news/.../آلزایمر-را-با-کهولت-سن-اشتباه-نگیرید‎Cached27 جولای 2014 ... یک روانپزشک گفت: نباید علائم اولیه آلزایمر را با کهولت سن اشتباه گرفت. دکتر شاپور کریمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ... Images for آلزایمر را با کهولت سن اشتباه نگیرید آلزایمر را با کهولت سن اشتباه نگیرید | مرآت : آخرین اخبار استان سمنان meraatnews.com/content/آلزایمر-را-با-کهولت-سن-اشتباه-نگیرید‎Cached1 نوامبر 2014 ... این پزشک متخصص با اشاره به شیوع بالای این بیماری در سنین بالا، ... یک روانپزشک گفت: نباید علائم اولیه آلزایمر را با کهولت سن اشتباه ... آلزایمر را با کهولت سن اشتباه نگیرید | نباید علائم اولیه - قطره www.ghatreh.com/news/nn21095236/آلزایمر-کهولت-اشتباه-نگیرید 27 جولای 2014 ... نباید علائم اولیه آلزایمر را با کهولت سن اشتباه گرفت. آلزایمر از جمله بیماری های « دمانس» یا زوال عقل است که با Ú. فراموشی را با آلزایمر اشتباه نگیرید - بیماری - مراقبت - سلامت نیوز www.salamatnews.com/news/.../فراموشی-را-با-آلزایمر-اشتباه-نگیرید‎Cached Similarدمانس یا فراموشی در سنین 40 تا 50 سال مسأله‌ای نگران‌کننده نیست. ... فراموشی را با آلزایمر اشتباه نگیرید. ۱۳۹۴/۰۱/۲۳ - ۱۱:۰۰ - کد خبر: 143940. فراموشی را با ... بیشتر دقت کنیم / فراموشی را با آلزایمر اشتباه نگیرید sinahospital.tums.ac.ir/detail.aspx?content=news&gidview=17546‎Cached1 آگوست 2015 ... در واقع دمانس یا فراموشی، بیماری سنین بالا است و به عنوان بیماری ... حافظه را درگیر می‌کند اما آنها این نشانه‌ها را با بیماری فراموشی اشتباه می‌گیرند. Iran Dekor - Google+ https://plus.google.com/101834678536297860372‎Cachedتکذیب "ابتلا به آلزایمر با افزودن آهن به آرد" از سوی ... http://pard.is/ ... بازیابی حافظه در آلزایمر با درمان غیرتهاجمی فراصوت .... آلزایمر را با کهولت سن اشتباه نگیرید جستجوی نتایج - حوادث - صدا و سیمای یزد yazd.irib.ir/حوادث?... دکتر بسکی متخصص تغذیه با اشاره به سن مناسب برای غذا دادن به نوزاد اظهار داشت: در .... آب مروارید نشانه ای از کهولت سن می باشد، اما گاهی ممکن است در افراد 40 یا 50 سال نیز رخ داده و نیاز به جراحی پیدا کند. .... آلزایمر را با این بیماری‌ها اشتباه نگیرید ... با این راهکارهای ساده از آلزایمر پیشگیری کنید - سایک نیوز psychnews.ir/6412/6412.html‎Cached Rating: 5 - 1 vote 4 ژانویه 2017 ... از طرفی مطالعات پژوهشگران نشان می دهد احتمال ابتلا به آلزایمر در افرادی که رژیم غذایی ... شکر مهمترین عامل در کاهش توانایی مغز با افزایش سن است. ... دلیل این بیماری همیشه کهولت سن نیست و عوامل ژنتیکی، سکته مغزی و شوک عاطفی نیز می توانند منجر به این بیماری شوند. .... افسردگی را با دوقطبی اشتباه نگیرید ... 6 توصیه برای پیشگیری از آلزایمر - تبیان article.tebyan.net/294397/6-توصیه-برای-پیشگیری-از-آلزایمر‎Cached18 مارس 2015 ... محققان توصیه می کنند برای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر، روزانه نیم ساعت پیاده روی داشته ... در نتیجه این افراد به راحتی نمی توانند با بیماری های مربوط به کهولت سن مانند آلزایمر مقابله کنند ... ماهی میل کنید تا فراموشی نگیرید ... این باورها پایه و اساس علمی ندارد و گاهی منجر به تصمیم‌گیری‌‌‌های اشتباه مادران باردا ...