جام جم سرا: مدیر مرکز تحقیقات غذای حلال پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با اشاره به اهداف در حال پیگیری این مرکز تصریح کرد: تحقیقات بر روی روشهای کشتار مبتنی بر فناوریهای نوین مورد استفاده در کشتار گاهها و بومیسازی آنها به نحوی که مطابق با شریعت اسلامی باشد، فرآوردههای غذایی با رویکرد تشخیص حلال و یا حرام بودن کل محصول و یا افزودههای مورد استفاده در آن (به لحاظ منشاء) و یا به لحاظ فرآوری محصول و همچنین کنترل فرآیند تهیه محصول و تدوین استانداردهای مربوطه از جمله زمینههای پژوهشی مدنظر برای این مرکز است.
دکتر مرضیه رضوی زاده ادامه داد: همچنین از دیگر اهداف مرکز غذای حلال، فرهنگسازی در ترویج برند حلال در داخل کشور، آموزش در زمینه شناخت و تولید مواد غذایی حلال و انجام پروژه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و در صورت امکان تبادل دانشجو با سایر مراکز تحقیقاتی مشابه در جهان، ارائه خدمات آزمایشگاهی تخصصی و مشاوره به صنایع و نیز ایجاد شبکه و پایگاه اطلاعاتی معتبر و قابل استناد جهت بهرهگیری صنایع ، سازمانهای نظارتی و مصرف کنندگان است.
رضوی زاده با اشاره به اینکه به طور کلی خوردنیها از دیدگاه حلیّت آن، به دستههای کلی از جمله فرآوردههای گوشتی، محصولات غذایی غیر گوشتی (اعم از لبنی و غیرلبنی) و آشامیدنیها دستهبندی میشوند خاطرنشان کرد: در این موارد تحقیقات از منظرهای گوناگون،چه به لحاظ منشاء و چه به لحاظ فرآیند تهیه، قابل انجام است.
وی با بیان اینکه تقلب یکی از چالشهای صنعت غذای حلال محسوب می شود ادامه داد: نبود تخصص و تعهد در تولید کنندگان و واردکنندگان مواد غذایی روند تامین امنیت استاندارد حلال را سختتر ساخته است؛ بنابراین انجام تحقیقات و آزمایشات در یک مرکز رسمی بر روی حلیت مواد غذایی امری ضروری است.
مدیر مرکز تحقیقات غذای حلال پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: با توجه به اینکه ممکن است در فرآوری و فرمولاسیون بعضی از مواد خوراکی و افزودنیهای غذایی که پایه نباتی دارند از ترکیبات و مشروبات الکلی و یا ترکیباتی با منشاء حیوانی مانند شیر، چربی، پودر استخوان، یا دیگر اجزای حیوان حرام گوشت استفاده شود، باید دقت لازم صورت گیرد که در انتهای عملیات فرآوری، محصول عاری از مواد غیر حلال باشد و این امر نیاز به انجام آزمایشات دقیق و تخصصی دارد که مرکز تحقیقات غذای حلال پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به منظور تحقق این اهداف راه اندازی شده است.(مهر)
لینک منبع :
طراحی ابزاری برای تشخیص غذاهای حلالایرنا - طراحی ابزار تشخیص غذاهای حلال در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
www.irna.ir/fa/News/81218096/
28 ژوئن 2014 ... تهران- ایرنا- طراحی ابزاری برای تشخیص محصولات حلال از حرام، در دستور کار مرکز
تحقیقات غذای حلال پژوهشکده علوم و صنایع غذایی قرار گرفت.
طراحی ابزاری برای تشخیص غذاهای حلال - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/sara/.../طراحی-ابزاری-برای-تشخیص-غذاهای-حلالCached28 ژوئن 2014 ... طراحی ابزار تشخیصی برای محصولات حلال از حرام، در دستور کار مرکز تحقیقات
غذای حلال پژوهشکده علوم و صنایع غذایی قرار گرفت.
Images for طراحی ابزاری برای تشخیص غذاهای حلال
طراحی ابزار تشخیص محصولات حلال و حرام در آینده | آفتاب
www.aftabir.com/news/article/view/2014/06/28/362653Cached28 ژوئن 2014 ... مدیر مرکز تحقیقات غذای حلال پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: طراحی ابزاری
برای تشخیص محصولات حلال از حرام از مهم ترین اهدافی است که در ...
طراحی ابزار تشخیص غذاهای حلال در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی ...
https://forum.hammihan.com/thread131853.html
تهران- ایرنا- طراحی ابزاری برای تشخیص محصولات حلال از حرام، در دستور کار مرکز
تحقیقات غذای حلال پژوهشکده علوم و صنایع غذایی قرار گرفت.
طراحی ابزاری برای تشخیص غذاهای حلال - پایگاه خبری تحلیلی انقلاب ...
tnews.ir/news/5C4427072840.html
28 ژوئن 2014 ... طراحی ابزار تشخیصی برای محصولات حلال از حرام، در دستور کار مرکز تحقیقات
غذای حلال پژوهشکده علوم و صنایع غذایی قرار گرفت.
غذاهای برای پیک نیک - علمی سرا
elmisara.ir/tag/غذاهای-برای-پیک-نیک.html
غذاهای مفید برای دیابتیها - مشرق نیوز ... فرهنگ و آداب روزهداری با غذاهای طبیعی»؛
دائرهالمعارفِ روزه و بهداشت و آشپزی ... طراحی ابزاری برای تشخیص غذاهای حلال
برچسب ها - غذاهای حلال - 598
www.598.ir/fa/tag/1/%20غذاهای%20حلالCachedبا ایجاد برند جهانی غذای حلال از سوی جمهوری اسلامی... ایران از ... طراحی ابزاری برای
تشخیص غذاهای حلال. طراحی ابزار تشخیصی برای محصولات حلال از حرام در دستور.
حلال تک-Halaltec | ایده پروری
halaltec.ir/?tag=ایده-پروریCachedسه عبارت "معماری داخلی" ، "طراحی داخلی" و "دکوراسیون داخلی" معمولا (به غلط) به جای ...
استفاده از این تمایل اشخاص به عنوان وسیله ای برای تشخیص شخصیت آنها موضوع ...
ابزار، ظروف، ماشین ها و پشتیبانیهای تولید بکار برده شده برای تولید غذای حلال، ...
دکتر مرضیه رضوی زاده - اصفهان امروز
www.eenews.ir/fa/tag/17474/دکتر-مرضیه-رضوی-زاده.html
28 ژوئن 2014 ... طراحی ابزاری که غذاهای حلال را تشخیص می دهد. طراحی ابزار تشخیصی برای محصولات
حلال از حرام، در دستور کار مرکز تحقیقات غذای حلال پژوهشکده ...
شنبه 28 مرداد 1396 ساعت 02:12