اگر به مدت یک سال، گوشت را از رژیم غذایی تان حذف کنید چه اتفاقاتی در بدن شما خواهد افتاد؟
نخوردن گوشت برای آنهایی که عاشق کباب و کله پاچه هستند یک شوک بزرگ است و شاید به هیچ وجه قابل تحمل نباشد اما واقعاً بدن ما چه واکنشی به این موضوع دارد؟
به گزارش آلامتو و به نقل از روزیاتو؛ شاید اگر از شما خواسته شود که خوردن شکلات را کنار بگذارید اندکی برای تان دشوار باشد. ممکن است همین احساس را در مورد کنار گذاشتن گوشت داشته باشید. اما این کار برای سلامتی بسیار مفید است. البته باید این را هم در نظر داشت که این کار تحت نظر یک پزشک انجام پذیرد چرا که در برخی از گروه های سنی می تواند زیان هایی از جمله کم خونی و کاهش ناگهانی «ویتامین ب ۱۲» را به همراه داشته باشد.
با این مقدمه کوتاه بر آن هستیم که دلایل مفید کنار گذاشتن گوشت را برای تان مطرح کنیم که از قرار ذیل هستند:
در مورد افرادی با قد و وزن متوسط و نرمال با کنار گذاشتن گوشت، می توانند در طول یک سال، حدود ۵ کیلوگرم لاغر می شوند.
۱۵ پژوهش انجام شده در دانشکده پزشکی دانشگاه جورج واشنگتن که در نقاط مختلف جهان از جمله اروپا و آمریکا و بر روی رژیم های گیاهی صورت پذیرفت، این نتیجه بدست آمد که حتی بدون شمردن کالری های دریافتی و یا ورزش کردن، مصرف مواد گیاهی می تواند در کاهش وزن موثر باشد.
همچنین در مطالعه دیگری که بر روی راهبان پیرو بودیست انجام شد، مشخص گشت که «بی اِم آی» که شاخص وزن سلامت افراد است در میان این گروه گیاهخوار در سطح پایین تری قرار داشت.
به دلیل کاهش میزان کلسترول و فشار خون در رژیم های غذایی بدون گوشت، خطر ابتلا به بیماری های قلبی نیز کاهش پیدا می کند.
در مطالعه ای نشان داده شد که افرادی که در تمام طول هفته گوشت مصرف می کنند تا ۲۷ درصد نسبت به گیاهخواران بشتر به دیابت مبتلا می شوند. همچنین در میان افرادی که از گوشت های فرآوری شده استفاده می کردند این میزان تا ۳۸ درصد افزایش پیدا کرده است.
مرکز بهداشت جهانی با بررسی گوشت های فرآوری شده ای همچون بیکن و سالامی، به این نتیجه دست یافتند که چنین گوشت هایی در معرض اشعه گاما قرار می گیرند و سرطان زا هستند. گوشت قرمز هم احتمالاً می تواند مواد سرطان زایی را در خود داشته باشد.
در مطالعه انجام شده در دانشگاه «سیتی» در نیویورک این نتیجه بدست آمد که گیاهخواران گونه های مفید بیشتری از باکتری های شکمی را در مقایسه با گوشتخواران در درون سیستم گوارشی شان دارا هستند.
اگر بعد از انجام فعالیت های ورزشی احساس گرفتگی در عضلات خود را دارید ممکن است به دلیل تجمع اسیداوریک و اسید لاکتیک اضافه ای باشد که بر اثر مصرف بیش از اندازه گوشت در بدن تان جمع شده.
دکتر «چیدی نگوابا» مشاور انجمن سبک زندگی سلامت در میان جوامع اروپایی، در این مورد می گوید، این وضعیت ممکن است باعث ایجاد درد شود. همچنین این امکان وجود دارد که مراحل بهبود این اختلال طولانی تر باشد.
«ریچارد برنسون» میلیاردر با کنار گذاشتن گوشت، حال بهتری را نسبت به گذشته تجربه می کند. همچنین «مت فرِیزر» نوسینده وبلاگ No Meat Athlete در وبلاگ خود می نویسد از زمانی که به گیاهخواری روی آورد سریع تر می دود. وزنش نیز کاهش پیدا کرد و توانسته به کشف خوردنی هایی بپردازد که قبلا با آنها چندان آشنا نبود.