برخی از خوراکی ها برای روده ها مفید هستند که می توانید آن ها بخورید و باکتری های روده را تقویت کنید. روده کار جذب مواد مفید غذا را بر عهده دارد. یکی از عجیب ترین چیزهایی که تحقیقات اخیر به آن دست یافته تاثیر میکروبیوم روده در سلامت بدن انسان است. برای بالا بردن سلامت باکتری های خوب روده غذاهای فروانی وجود دارد که می توانید از آنها کمک بگیرید.
سیب زمینی سرد
سیب زمینی های سرد یکی از بهترین منابع نشاسته های مقاوم هستند. نشاسته های مقاوم یک نوع پروبیوتیک هستند، یک نوع کربوهیدرات غیر قابل هضم که برای باکتری های روده مانند غذا عمل می کند. این نوع کربوهیدرات باعث رشد و تکثیر باکتری های خوب در روده می شود نشاسته
مقاوم مزایای فراوانی برای سلامت دارد، یکی از بهترین مزایای آن بالا بردن حساسیت به انسولین است. این مزیت به افراد کمک می کند از دیابت در امان بمانند و حتی وزن کم کنند.
کفیر
کفیر را یکی از اعضای خانواده ماست بدانید اما با قدرت بسیار بیشتر. این نوشیدنی از تغذیه قارچ های کفیر توسط شیر بدست می آید. به مرور زمان این قارچ ها باعث تخمیر شیر می شوند، و نوشیدنی سرشار از باکتری های مفید تولید می کنند. تحقیقات نشان داده،
کفیر می تواند باعث تسکین مشکلات گوارشی و آلرژی شود، و حتی ممکن است تاثیری مثبت روی سلامت قلب نیز داشته باشد. متاسفانه بسیاری از کفیر هایی که توسط کارخانه ها تولید می شوند حاوی مقدار زیادی قند اضافه شده هستند، که باکتری های بد معده را تغذیه می کنند، پس ابتدا برچسب مواد به کار رفته در کفیری که می خرید را مطالعه کنید.
موز سبز
بسیاری از مردم موزهای سبز را نمی خرند و بیشتر به سمت آنهایی می روند که به خوبی رسیده اند. اما برای کسانی که از این نوع موز استفاده می کنند خبر های خوبی داریم. موزهای سبز منابعی غنی از پروبیوتیک ها هستند، به خصوص نشاسته مقاوم. این موزها همچنین دوز سالمی از فیبر ها،
ویتامین ها و مینرال های محلول و نا محلول در خود دارند. این ترکیب برای باکتری های خوب روده ضیافتی را ترتیب می دهد و به محافظت از سلامت قلب و استخوان کمک می کند.
کیمچی
اسمش گولتان نزند – این غذای کره ای نه تنها خوشمزه است بلکه برای سلامت یک سوپر استار به حساب می آید. کیمچی را با سبزیجات تخمیر شده به همراه پروبیوتیک باکتری های اسید لاکتیک درست می کنند، به همین دلیل این غذا به اندازه تمام غذاهای تخمیری دیگر برای روده مزیت دارد. در این غذا از سبزیجاتی مانند بوک چوی و کلم در کنار ادویه جات سالمی مانند سیر و فلفل استفاده می شود.
کیمچی حاوی دوز فوق العاده بالایی از ویتامین ها فیبر و آنتی اکسیدان ها است. تحقیقات نشان داده کیمچی می تواند بدن را از ابتلا به سرطان، چاقی، و یبوست حفظ کند همچنین می تواند باعث کاهش کلسترول، تقویت ذهن و سیستم ایمنی بدن شود.
کلم ترش
کلم ترش از فامیل های آلمانی کیمچی است. کلم ترش متشکل است از انواع سبزیجات به ویژه کلم که در آب نمک تخمیر شده اند. این غذا مقدار زیادی باکتری مفید برای روده به همراه دارد. کلم ترش نه تنها مزایایی مانند دیگر غذاهای تخمیر شده دارد بلکه تحقیقات نشان داده،
مصرف روزانه یک وعده کلم ترش می تواند به کاهش اضطراب اجتماعی کمک فراوانی بکند. محققان بر این باورند چنین تاثیری به این دلیل دیده می شود که ۸۰ درصد هورمون های آرام بخش، سروتونین، در روده تان ( نه مغز! ) تولید می شود. و باکتری های خوب تولید سروتونین را تقویت می کنند.
شکلات
بله، این حقیقت دارد! شکلات می تواند رشد باکتری های خوب در روده را بهبود ببخشد. تحقیقات نشان داده ترکیب شکلات با پروبیوتیک ها مزایای هر دو را بیشتر می کند. شکلات از باکتری ها در طول گذر از معده محافظت می کند. فقط مطمئن شوید که مقدار مصرف شکلاتتان زیاد نباشد،
با اینکه باکتری ها به بدن کمک می کنند به خوبی شکلات را هضم کند، آن را از جذب بخشی از مواد مفید و آنتی اکسیدان ها محروم می کند.
سیر
ساده ترین روش برای بد بو کردن دهان دارای خواص بسیار قوی برای باکتری های سالم روده است. اگر میخواهید بیشترین استفاده را از سیر ببرید آن را خام میل کنید ولی پخته آن نیز خاصیت بالایی دارد. تحقیقات نشان داده خوردن سیر باعث پیشگیری از بسیاری بیماری های گوارشی می شود. فقط اگر می خواهید سیر استفاده کنید مطمئن شوید مدتی پس از خوردنش تنهایید!