[ad_1]
خاگینه هویج یکی از انواع خاگینه یا قیقناخهای بسیار خوشمزه و مقوی تبریز است که به سادگی تهیه میشود. با طرز تهیه خاگینه هویج تبریزی آشنا شوید.
به طور کلی، انواع خاگینه یا قیقناخها از دیرباز پای ثابت سفرههای مهمانی و مجالس رسمی و غیر رسمی تبریزیها بوده و هستند. خاگینه تنوع بسیار زیادی دارد و به صورت ساده یا ترکیبی با مواد دیگر مثل میوهها یا مغزیجات تهیه میشود. از جمله مشهورترین و پرطرفدارترین انواع این دسر بسیار خوشمزه و مقوی میتوان به خاگینه هویج، خاگینه موز، خاگینه رولتی مغزدار، خاگینه قالبی، خاگینه ساده و ... اشاره نمود.
در ادامه قصد داریم طرز تهیه خاگینه هویج تبریزی را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه بوده و میتواند به فهرست دسرهای مخصوص مهمانیهای شما تبدیل شود.
مواد لازم برای تهیه خاگینه هویج:
هویج | 5 کیلوگرم |
تخم مرغ | 8 عدد |
آرد | 8 ق سوپخوری |
آب | 8 ق سوپخوری |
گردو | 125 گرم |
دارچین، هل، گل محمدی، زنجبیل | از هر کدام 1 ق غذاخوری |
زعفران دمکرده | 1.5 ق سوپخوری |
بیکینگ پودر | 1 ق مرباخوری |
نمک | خیلی کم |
مواد لازم برای تهیه شربت خاگینه:
آب | 1 لیوان |
شکر | 3 لیوان |
گلاب | 1/2 پیمانه |
طرز تهیه خاگینه هویج:
- برای تهیه خاگینه هویج ابتدا هویجها را شسته، پوست بگیرید.
- هویجها را پخته و صبر کنید تا کمی خنک شوند.
- هویجهای خنک شده را رنده کنید.
- هویجهای پختهشده را کمی تفت دهید.
- اجازه دهید هویجها کمی خنک شوند.
- حین خنکشدن هویجها، تخممرغها را با همزن بزنید.
- به تخممرغها آب و آرد را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- زعفران را اضافه کرده و هویجهای تفت داده شده را به این مخلوط اضافه کنید.
- در یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
- وقتی روغن داغ شد، نیمی از مواد را در تابه ریخته و روی آن مخلوطی از گردو، گل محمدی، هل و دارچین بریزید.
- بقیه مواد را داخل تابه ریخته و با قاشق سطح آن را صاف کنید.
- وقتی یک طرف سرخ شد، آن را با احتیاط برگردانید و سمت دیگر را نیز سرخ کنید.
- حرارت را کم کنید تا خاگینه مغز پخت شود.
- در این فاصله سراغ درستکردن شربت بروید.
- برای تهیه شربت خاگینه هویج، شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
- گلاب را اضافه کرده و صبر کنید تا شربت کمی به غلظت برسد.
- حالا حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا شربت کمی خنک شود.
- خاگینه را داخل همان تابه به صورت مکعب یا لوزی برش دهید و از شربت خنک شده روی آن بریزید.
- کمی صبر کنید تا شربت به خورد خاگینه برش خورده داخل تابه برود.
- بعد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا از حرارت بیفتد.
- برای تزیین خاگینه میتوانید از پودر پسته، پودر نارگیل یا پودر گل محمدی استفاده کنید.
خاگینه شما آماده است. میتوانید آن را به صورت گرم یا سرد و به عنوان دسر، صبحانه یا عصرانه سرو کنید.
نکاتی درباره تهیه خاگینه هویج:
- هویجها را در مرحله اول نباید آنقدر بپزید که له شوند. پخته شدن هویج در حد متوسط کفایت میکند.
- علت اینکه باید صبر کنید تا هویج خنک شود و بعد آن را رنده کنید این است که اگر هویجها داغ باشند، موقع رنده کردن کاملا له میشوند و موقع برشدادت خاگینه ظاهر زیبایی نخواهند داشت.
- خاگینه یک دسر ایرانی است و نیازی به بیکینگ پودر ندارد و شما میتوانید بیکینگ پودر را از دستور حذف کنید.
- همچنین این تعداد تخممرغ در صورتی که به دمای محیط رسیده باشند به خوبی پف میکنند اما با این حال در صورتی که بخواهید میتوانید همین مقدار بیکینگ پودر نیز به مواد اضافه کنید.
- برخی از آردها میزان بیشتری آب به خود جذب میکنند پس اگر مایه خاگینهتان سفت شد، یکی دو قاشق غذاخوری شیر سرد به مایع اضافه نمایید تا روانتر شود.
- در نهایت و چند دقیقه قبل از خاموش کردن شعله میتوانید به لبههای خاگینه داخل تابه، مقدار کمی شکر بپاشید. این کار باعث میشود لبهها کمی سفتتر شده و ظاهر شیکتری داشته باشد. (این روش کاملا اختیاری است.)
- یک قانون بسیار مهم درباره تهیه انواع خاگینهها وجود دارد و آن این است که یا باید خاگینه داغ باشد و شربت سرد و یا خاگینه سرد باشد و شربت داغ. این تضاد باعث ایجاد شوک شده و سبب میشود شربت به خوبی به خورد خاگینه برود.
- خاگینه را میتوانید داخل فر نیز تهیه کنید برای این کار باید خاگینه را با حرارت ۱۷۰ درجه داخل فر قرار دهید و تا زمانیکه مواد به چنگال نچسبد، پخت را ادامه دهید.
خاگینه هویج و دیگر انواع خاگینه همچنین یک گزینه مناسب برای سفره افطار میباشند و جلوه خاصی به میز و سفره غذای شما میدهن. امیدواریم از این دستور و نکاتی که درباره تهیه خاگینه آموزش داده شد استفاده لازم را برده باشید و این دسر خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری: گروه آشپزی ستاره
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع خاگینه، طرز تهیه خاگینه تبریزی آکاخاگینهخاگینه تبریزیخاگینه گلخاگینه تخم مرغخاگینه سادهطرز تهیه خاگینهخاگینه انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه آموزش آشپزی آکا و طرز طرز تهیه تست فرانسوی با نوتلای خانگی و توت فرنگی عطر خوشِ نانِ پنیر و سیب زمینیطرز تهیه کیک وانیلی ساده طرز تهیه کاپ کیک فنجانی ساده یا کاپ کیک خیسبدون نیاز به فرطرز تهیه ی سوپ رشته فرنگی طرز تهیه کله گنجشکی یا سر گنجشکی طرز تهیه مرغ فلورنتاین طرز تهیه مرغ سوخاری با پوشش شیرینی،شیرینی پزی،آموزش شیرینی پزی،پخت انواع …آشپزیشیرینیشیرینی پزیاشپزیآموزش شیرینی پزیشیرینی گردوییانوع شیرینیشیرینی عید آشپزی ایرانی آذربایجان تبریز دادلی دوزلیآشپزیایرانیدرفرهنگ غذائی ما آذریها انواع مختلفی از کاچی وجود داره ما بهش میگیم قورماق ، معمولا آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی …طرز تهیه ته چین مرغخورشت کرفسجوجه کبابتزیین سالاد الویه آشپزیاشپزیتزیین سالاد لذت آشپزیمواد لازم تخم مرغ عدد شکر گرم آرد سفید گرم آرد ذرت گرم بکینگ پودر قاشق چای خوریایشلی قیقاناخ خاگینه رولتی مغز دار دنیای اسراءایشلیقیقاناخخاگینهچند روزیه حس و حال خوبی ندارم، بماند که واسه چی حوصله نوشتن پست جدید هم نداشتم اما خاگینه، طرز تهیه خاگینه تبریزی آکا خاگینهخاگینه تبریزیخاگینه گلخاگینه تخم مرغخاگینه سادهطرز تهیه خاگینهخاگینه مجلسی انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه آموزش آشپزی آکا و طرز طرز تهیه تست فرانسوی با نوتلای خانگی و توت فرنگی عطر خوشِ نانِ پنیر و سیب زمینی طرز تهیه ی سوپ رشته فرنگی طرز تهیه رول دارچینی سیب و گردو با روکش پنیر خامه ای طرز تهیه کیک وانیلی ساده طرز تهیه کاپ کیک فنجانی ساده یا کاپ کیک خیسبدون نیاز به فر شیرینی،شیرینی پزی،آموزش شیرینی پزی،پخت انواع شیرینی آشپزیشیرینیشیرینی پزیاشپزیآموزش شیرینی پزیشیرینی گردوییانوع شیرینیشیرینی عید پخت آشپزی ایرانی آذربایجان تبریز دادلی دوزلی آشپزیایرانی پنج پست پیاپی در یک روز به این دلیل هست که جبران دوسه هفته ای رو که نخواهم بود پیشاپیش کرده آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی آنلاین،آشپزی با طرز تهیه ته چین مرغخورشت کرفسجوجه کبابتزیین سالاد الویه آشپزیاشپزیتزیین سالادسالاد لباس محلی آذربایجان شرقی کوفته تبریزی کوفته تبریزی یکی از غذاهای مشهور ایران و متعلق به شهر تبریز است انواع کوفته روش های آسان درست کردن نودل و ماکارونی – جدیدترین اخبار ایران روشهایآساندرست طرز تهیه نودل و تخم مرغ گردآوری شده توسط گروه آشپزی ممتاز چاپ طرز تهیه نودل و تخم مرغ طرز تهیه خاگینه هویج
لینک منبع :طرز تهیه خاگینه هویج تبریزی
طرز تهیه خاگینه هویج تبریزی - مجله اینترنتی ستاره
setare.com/fa/news/6898/طرز-تهیه-خاگینه-هویج-تبریزی - ذخیره شده
31 ا کتبر 2016 ... خاگینه هویج یکی از انواع خاگینه یا قیقناخهای بسیار خوشمزه و مقوی تبریز است که
به سادگی تهیه میشود. با طرز تهیه خاگینه هویج تبریزی آشنا ...
آشپزی لیدی الهام - خاگینه هویج (یرکوکی قیقاناقی)
ladyelham1984.blogfa.com/post/6 - ذخیره شده - مشابه
11 مارس 2013 ... آشپزی لیدی الهام - خاگینه هویج (یرکوکی قیقاناقی) - آشپزی/هر از گاهی ... به ترکی
قیقاناخ ها) پای ثابت سفره های میهمانی و مجالس تبریز بوده است. ... طرز تهیه: (من از سه
عدد هویج و یک تابه 8 اینچی حدوداً 20 سانتی متری استفاده کردم.).
طرز تهیه خاگینه هویج - بیتوته
www.beytoote.com/cookery/.../carrot-omelette-recipe.html - ذخیره شده - مشابه
خاگینه هویج درست کردن خاگینه هویج,پخت خاگینه هویج,مواد لازم برای خاگینه هویج,
نحوه پخت خاگینه هویج,شربت خاگینه هویج,نحوه پخت انواع خاگینه,طرز تهیه خاگینه ...
طرز تهیه خاگینه هویج تبریزی - ستاره | خبر فارسی
khabarfarsi.com/u/27396971
31 ا کتبر 2016 ... خاگینه هویج یکی از انواع خاگینه یا قیقناخ های بسیار خوشمزه و مقوی تبریز است که
به سادگی تهیه میشود. با طرز تهیه خاگینه هویج تبریزی آشنا ...
خاگینه هویج - لذت آشپزی
ourkitchen.persianblog.ir/post/57/ - ذخیره شده - مشابه
لذت آشپزی · خاگینه هویج. نویسنده: یه خانوم تبریزی - سهشنبه ۱٤ تیر ۱۳٩٠. من این
خاگینه روخیلی دوست دارم خیلی خوشرنگ هستش خوشمزه وبرای مهمونی خیلی خوبه.
آموزش تهیه خاگینه هویج - آکاایران
www.akairan.com/shirinipazi/sonati1/20129252287.html - ذخیره شده - مشابه
خاگینه هویج,طرز تهیه خاگینه هویج,روش تهیه خاگینه هویج,طرز پخت خاگینه هویج,آموزش
پخت خاگینه هویج,مواد لازم برای خاگینه هویج,خاگینه هویج خوشمزه,دستور پخت ...
طرز تهیه خاگینه هویج - سوران
www.sooran.com/fa/recipes/2933/ - ذخیره شده - مشابه
24 مارس 2014 ... طرز تهیه ابتدا هویجها را شسته و پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید، سپس
تخممرغها و بیکینگپودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید درون یک تابه ...
آشنایی با روش تهیهی خاگینه هویج - تبیان
article.tebyan.net/208843/آشنایی-با-روش-تهیه-ی-خاگینه-هویج - ذخیره شده
19 مه 2012 ... مواد لازم این خاگینه عبارتند از: هویج، تخم مرغ، روغن مایع، گردو، پودر قند، دارچین،
پودر پسته یا خلال پسته، ... روش تهیه شربت ... خاگینه تبریزی.
خاگینه هویج تبریز | سایت سربزن
https://www.sarbezan.com/taxonomy/term/13352
طرز تهیه خاگینه مجلسی به روش کدبانوهای تبریزی. زمان آماده سازی: 15. مناسب برای: 2
نفر. زمان پخت: 15. تخم مرغ آرد و شکر را با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود.
خاگینه هویج | طرز تهیه خاگینه هویج - نمناک
namnak.com/خاگینه-هویج.p18270 - ذخیره شده
رتبه: ۵ - ۲ نقد - ۱ ساعت
نمناک آشپزخانه نمناکشیرینی پزی طرز تهیه خاگینه هویج ... زمان آماده سازی و تهیه
خاگینه هویج 60 دقیقه می باشد.خاگینه هویج را تهیه کنید و لذت ببرید.طرز تهیه را در
...
شنبه 9 اردیبهشت 1396 ساعت 09:21