مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

استفاده از بادمجان در این غذای ایتالیایی

[ad_1]

وب سایت آشپزباشی: پارمزان بادمجان از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای ایتالیایی راهی عالی برای استفاده از بادمجان در وعده های غذایی تان است.

 

مواد لازم:


  •     بادمجان ۳ عدد بزرگ
  •     روغن زیتون به میزان لازم
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     سیر  ۱ عدد
  •     آویشن  ۱ قاشق چای خوری
  •     پوره گوجه فرنگی  ۸۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     سرکه  قدری
  •     برگ ریحان  ۱ مشت
  •     پنیر پارمزان  ۳ مشت
  •     آرد سوخاری  ۲ مشت
  •     برگ آویشن  به میزان لازم
  •     پنیر موتزارلا ۱۵۰ گرم

 

 پارمزان بادمجان

 

طرز تهیه:

1-ماهیتابه ی گریل را روی حرارت بگذارید تا کاملا گرم شود و بادمجان ها را در آن کبابی کنید. شاید لازم باشد تا آن ها را در چند نوبت کبابی کنید.


2- مقداری روغن در ماهیتابه ای بزرگ دیگری روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، سیر و آویشن خشک را در آن برای حدود ۱۰ دقیقه تا زمانی که پیاز نرم شده و سیر تغییر رنگ دهد، تفت دهید.


3- پوره ی گوجه فرنگی را به سایر مواد اضافه کنید، آن ها را هم بزنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه قل بزند. وقتی حجم سس گوجه فرنگی کم شد، به آن کمی نمک و فلفل سیاه، سرکه و برگ های ریحان را اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید سس را پوره کنید.


4-در ظرف مورد نظرتان (که مناسب گذاشتن در فر باشد)، لایه ی نازکی از سس، لایه ای پنیر پارمزان و بعد یک لایه بادمجان قرار دهید. این کار را تکرار کنید و در نهایت کار را با یک لایه سس و مقدار نسبتا زیادی پنیر پارمزان تمام کنید.


5-می توانید مقداری آرد سوخاری، کمی روغن زیتون و تعدادی برگ آویشن را با هم ترکیب کنید و روی پارمزان بپاشید و تکه های پنیر موتزارلا را روی آن قرار دهید.


6-ظرف را در فر بگذارید و برای حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد بپزید، تا زمانی که روی آن طلایی و ترد شده و حباب بزند. آن را گرم میل کنید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی پارمزان بادمجان:

1- بادمجان ها را بشویید، سر آن ها را جدا کنید و آن ها را به شکل ورقه هایی به پهنای ۱ سانتی متر برش دهید.


2- پیاز و سیر را پوست گرفته و آن ها را ریز خرد کنید.


3- می توانید به جای پوره گوجه فرنگی از ۱ کیلو گرم گوجه ی تازه استفاده کنید. آن ها را برای ۴۰ ثانیه در آب جوش بیاندازید و بعد برای ۳۰ ثانیه در آب یخ قرار دهید. پوست و دانه های آن ها را جدا کرده و آن ها را له کنید.


4- پنیر پارمزان را رنده کنید.

[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

تهیه ۱۴ غذای آسان در کمتر از ۳۰ دقیقه شما چه نظری دارید؟ تجربه‌ها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید سه روش برای تهیه کشک و بادنجان به همراه رمز و راز …پیتزا بوقلمون یک غذای خوشمزه و در عین حال سالم پیتزا بوقلمون را میتوانید به جای نان ‫گراتن مرغ و بادمجان‬ سرآشپزمواد لازم‬ ‫فیله مرغ ۱ کیلوگرم‬ ‫بادمجان قلمی ۱۰ تا ۱۲ عدد‬ ‫سس سفید ۳ پیمانه ‬روش تهیه‌ دسر معروف تیرامیسو شکلاتی؛ دسر ایتالیاییپیتزا بوقلمون یک غذای خوشمزه و در عین حال سالم پیتزا بوقلمون را میتوانید به جای نان غذاهای ملل دیگر آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ ترکی این غذا از نمونه غذاهای ترکی می‌باشد که در شرق آن کشک بادمجان طرز تهیه کشک بادمجان سنتی ایران …سلام و سپاس از شما من این غذا رو درست کردم مزش خوب شد ولی ظاهرش با عکس اول فرق داشت غذاهای فوری و سریع، شش غذای فوری مجردی خوشمزه آکاشش غذای فوری مجردی خوشمزهخوراکی های مجردیغذای مجردیغذاهای مجردیغذاهای فوری و سریع عصر ایران هتلی مدرن در دل غاری در ایتالیا عکس لاپلند، سحرانگیز ترین منطقه زمین در کریسمس عکس انواع ساندویچ آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و در این بخش شما با انواع ساندویچ کوچکاموزش پخت غذای فرنگیبفرمایید شاماشپزیساندویچ غذای رژیمی و لاغری در این غذا ،جایگزین کردن میگو به جای گوشت میزان امگا ناچس را بالا ‌می‌برد استفاده تهیه ۱۴ غذای آسان در کمتر از ۳۰ دقیقه شما چه نظری دارید؟ تجربه‌ها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید سه روش برای تهیه کشک و بادنجان به همراه رمز و راز خوشمزه تر شدن پیتزا بوقلمون یک غذای خوشمزه و در عین حال سالم پیتزا بوقلمون را میتوانید به جای نان پیتا با ‫گراتن مرغ و بادمجان‬ سرآشپز غذاهای ویژه بهترین دستورات این سایت را بصورت یکجا روی موبایل خود داشته باشید روش تهیه‌ دسر معروف تیرامیسو شکلاتی؛ دسر ایتالیایی پیتزا بوقلمون یک غذای خوشمزه و در عین حال سالم پیتزا بوقلمون را میتوانید به جای نان پیتا با غذاهای ملل دیگر آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ ترکی این غذا از نمونه غذاهای ترکی می‌باشد که در شرق آن مشهورتر است کشک بادمجان طرز تهیه کشک بادمجان سنتی ایران کوک سلام و سپاس از شما من این غذا رو درست کردم مزش خوب شد ولی ظاهرش با عکس اول فرق داشتعکس شما غذاهای فوری و سریع، شش غذای فوری مجردی خوشمزه آکا خوراکی های مجردیغذای فوری و سریعغذاهای فوری و سریعغذاهای فوری خوشمزهغذاهای فوری با سیب عصر ایران هتلی مدرن در دل غاری در ایتالیا عکس لاپلند، سحرانگیز ترین منطقه زمین در کریسمس عکس با انواع ساندویچ آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی در این بخش شما با انواع ساندویچ کوچکاموزش پخت غذای فرنگیبفرمایید شاماشپزیساندویچ گوشت غذای رژیمی و لاغری در این غذا ،جایگزین کردن میگو به جای گوشت میزان امگا ناچس را بالا ‌می‌برد استفاده از é é é



لینک منبع :استفاده از بادمجان در این غذای ایتالیایی

استفاده از بادمجان در این غذای ایتالیایی - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/.../استفاده-از-بادمجان-در-این-غذای-ایتالیایی‏ - ذخیره شده 2 ژانویه 2017 ... پارمزان بادمجان از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای ایتالیایی راهی عالی برای استفاده از ... استفاده از بادمجان در این غذای ایتالیایی - کمونه kamooneh.com/fa/news/103103/استفاده-از-بادمجان-در-این-غذای-ایتالیایی‏ 3 ژانویه 2017 ... پارمزان بادمجان از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای ایتالیایی راهی عالی برای استفاده از ... تصاویر برای استفاده از بادمجان در این غذای ایتالیایی استفاده از بادمجان در این غذای ایتالیایی - مجله اینترنتی جورواجور ... jooorvajoor.ir/1395/10/13/استفاده-از-بادمجان-در-این-غذای-ایتالیا/‏ 2 ژانویه 2017 ... وب سایت آشپزباشی: پارمزان بادمجان از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما شیوه تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای ایتالیایی راهی ... استفاده از بادمجان در این غذای ایتالیایی | مجله راگا magazine.raganews.ir/302078/‏ 2 ژانویه 2017 ... این غذای ایتالیایی راهی عالی برای استفاده از بادمجان در وعده های غذایی تان است. مواد لازم: بادمجان ۳ عدد بزرگ روغن زیتون به میزان لازم پیاز ۱ عدد سیر ... بادمجان شکم پر ایتالیایی - بن جو https://www.bonjoo.ir/...ایتالیایی/247-بادمجان-شکم-پر-ایتالیایی‏ - ذخیره شده در دستور اصلی این غذا از پنیر پکورینو رومانو (Pecorino romano) استفاده شده که پنیری ایتالیایی و تهیه شده از شیر گوسفند است و طعمی قویتر از پنیر پارمزان ... استفاده از بادمجان در این غذای ایتالیایی max-news.ir/search/?...استفاده%20از%20بادمجان%20در%20این%20غذای%20ایتالیایی...‏ رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا پشتیبانی خود را از برگزاری جام جهانی فوتبال با حضور 48 تیم اعلام کرد. به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه ... تریبون - استفاده از بادمجان در این غذای ایتالیایی 3bune.ir/post/.../استفاده_از_بادمجان_در_این_غذای_ایتالیایی‏ - ذخیره شده 2 ژانویه 2017 ... این مواد غذایی ایتالیایی است یک راه عالی برای استفاده از بادمجان در وعده های غذایی خود را است. مواد لازم: بادمجان ۳ عدد بزرگ روغن زیتون به میزان لازم ... بادمجان شکم پر ایتالیایی | پرتال پارسه گرد https://www.parsegard.com/.../بادمجان-شکم-پر-ایتالیایی.html‏ - ذخیره شده در دستور اصلی این غذا از پنیر پکورینو رومانو (Pecorino romano) استفاده شده که پنیری ایتالیایی و تهیه شده از شیر گوسفند است و طعمی قویتر از پنیر پارمزان ... استفاده از بادمجان در این غذای ایتالیایی – روز پیپر rouzpaper.ir/آشپزی/استفاده-از-بادمجان-در-این-غذای-ایتالیا/‏ - ذخیره شده 2 ژانویه 2017 ... وب سایت آشپزباشی: پارمزان بادمجان از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای ایتالیایی راهی عالی ...