مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

دفاع شرکت سازنده شکلات نوتلا از مصرف روغن پالم

[ad_1]

دفاع شرکت سازنده شکلات نوتلا از مصرف روغن پالم

دانش > پزشکی - همشهری آنلاین؛
شرکت ایتالیایی فررو که ازجمله سازنده شکلات‌های معروف مالیدنی نوتلا است، پس از اظهارنظر سازمان بهداشتی و ایمنی غذایی اروپا درباره خطرات بالقوه استفاده از روغن پالم در محصولات غذایی به دفاع از این روغن برخاسته است.

به گزارش رویترز سازمان بهداشت و ایمنی غذایی اروپا (EFSA) در اوایل سال گذشته میلادی اعلام کرد که هنگام تصفیه شدن روغن پالم در  درجه حرارت بالای ۲۰۰ درجه سلسیوس نسبت به سایر روغن‌های گیاهی میزان‌هایی بیشتری از یک ماده بالقوه سرطان‌زا به نام GE (استرهای ‌اسید چرب گلیسیدیل) ایجاد می‌شود.

این سازمان اعلام کرد کرد شواهد کافی برای سرطان‌زایی این ماده وجود دارد و بنابراین حد ایمنی برای آن تعیین نکرده است. این سازمان به خصوص درباره قرار گرفتن نوزادان صرفا تغذیه شده با شیرخشک به ‌ماده GE هشدار داد.

قراز است این سازمان تا پایان سال ۲۰۱۷ راهنمایی در  این زمینه منتشر کند. EFSA قدرت وضع مقررات در این زمینه را ندارد، اما کمیسیون اروپا در حال بازبینی این موضوع است.

این اعلام باعث کاهش فروش شکلات نوتلا در ایتالیا شد که در ساختن آن از روغن پالم استفاده می‌شود، و این وضعیت شرکت فررو را به دفاع علنی از مصرف این روغن و کارزاری تبلیغاتی در این مورد واداشت.

قوام نرم و ماندگاری شکلات نوتلا به استفاده از این روغن وابسته است و از طرف دیگر روغن پالم ارزان‌ترین روغن گیاهی موجود است و جایگزینی آن با روغن‌های گیاهی دیگر باعث افزایش هزینه‌ها می‌شود.

قبلاً سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل درباره خطرات بالقوه استفاده از روغن پالم هشدار داده بودند، اما این سازمان‌ها هم خواستار ممنوعیت مصرف روغن پالم نشده‌اند.

برخی از شرکت‌های بزرگ غذایی در ایتالیا مانند کوپ، بزرگ‌ترین سوپرمارکت زنجیره‌ای و باریلا بزرگ‌ترین تولیدکننده نان در ایتالیا تحت فشار گروه‌های فعال حامی حقوق مصرف‌کنندگان استفاده از روغن پالم را کنار گذاشته‌اند و روی محصولاتشان برچسب «عاری از روغن پالم» زده‌اند.

شرکت فررو در دفاعش از استفاده از روغن پالم می‌گوید، این شرکت از روش جدیدی برای تصفیه روغن پالم استفاده می‌کند که نیازی به درجه حرارت‌های بالا ندارد و به این ترتیب میزان تولید مواد آلاینده‌ای مانند GE به حداقل می‌رسد.

فررو در آگهی‌هایش اشاره می‌کند که روغن پالم مورداستفاده‌اش از روغن‌کشی میوه‌های تازه پالم به دست می‌آید و در دمای کنترل‌شده فراوری می‌شود.

سایر شرکت‌های بزرگ غذایی در اروپا مانند یونیلور و نستله هم از روغن پالم در فراورده‌هایشان مانند شکلات و مارگارین از روغن پالم استفاده می‌کنند. این شرکت‌ها هم می‌گویند در تلاش هستند تا میزان GE در محصولاتشان به پایین‌ترین حد ممکن برسانند.

اما شرکت فررو تنها شرکت بزرگ اروپایی است که پس از اعلام نظر EPSA به چنین دفاع علنی از استفاده از روغن پالم در فراورده‌هایش برخاسته است. فررو می‌گوید صدها هزار آزمایش بر روی روغن پالم مورداستفاده‌اش و در فراورده‌های نهایی آن‌ها از لحاظ این مواد آلاینده انجام داده است.

میزان‌های خرده‌فروشی شکلات نوتلا در اروپا در ۱۲ ماه منتهی به ماه اوت ۲۰۱۶ حدود ۳ درصد افت کرد و فررو تا حدی تبلیغ فراورده‌های عاری از روغن پالم به وسیله رقبایش را مسئول این کاهش فروش می‌داند.

سپس فررو از ماه سپتامبر کارزار تبلیغاتی‌اش برای رفع نگرانی مصرف‌کنندگان را شروع کرد و اکنون می‌گوید در چهار ماه انتهایی سال ۲۰۱۶ فروش نوتلا در ایتالیا ۴ درصد بالا رفته است.

به گفته این شرکت، فروش نوتلا در ایتالیا در ایتالیا در چهار ماه پایانی سال ۲۰۱۶ چهار درصد افزایش یافته است.

به گفته این شرکت، فروش جهانی نوتلا تحت تأثیر نگرفته است و با میزان ۵ تا ۶ درصد در سال در حال بالا رفتن است.

درآمد کلی شرکت فررو در سال مالی منتهی به ماه اوت ۱۰ میلیارد یورو بود که دو میلیارد یوروی آن به فروش شکلات نوتلا مربوط می‌شود.


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

جهانی در واکنش به کاهش تولید اعضای اوپک دفاع شرکت سازنده شکلات نوتلا از مصرف روغن پالمنقاط ضعف شکلات صبحانه ی نوتلا شکلات صبحانه ی نوتلا از درصد قند و روغن پالم این شکلات شرکت صعود نفت جهانی در واکنش به کاهش تولید اعضای دفاع شرکت سازنده شکلات نوتلا از مصرف روغن پالمدیلی میرور شکلات نوتلا نخورید از شکلات صبحانه نوتلا نوتلا، روغن پالم یک شرکت ایتالیایی سازنده پارسی نیوز ساخت ابزارهای پزشکی با چاپگر سه …دفاع شرکت سازنده شکلات نوتلا از مصرف روغن پالم علمی توقف مصرف شکلات نوتلا به توصیه متخصصان …تندرستی و تغذیهدر تولید شکلات نوتلا از نوتلا، روغن پالم که یک شرکت ایتالیایی سازنده اصلی برچسب ها روغن پالمروغن پالمشود بر اساس تحقیقات در شکلات روغن در مصرف نوتلا روغن پالم بعد از یک اهمیت دادن به خورد و خوراک کودک بهتر است در نحوه …دفاع شرکت سازنده شکلات نوتلا از مصرف روغن پالم استخدام شرکت ارایشی و بهداشتی در کشف دارویی جهت جلوگیری از شیوع مرگبارترین …دفاع شرکت سازنده شکلات نوتلا از مصرف روغن پالم آسیب های مهلک ناشی از مصرف درخواست برای توقف فوری مصرف یک نوع شکلات …تغذیهمواد غذایی از شکلات صبحانه نوتلا نوتلا، روغن پالم یک شرکت ایتالیایی سازنده مرجع صنایع غذایی ایران بانک اطلاعات تولیدکنندگان محصولات غذایی این شرکت یکی از شرکت های زیرمجموعه سازمان اتکا وزارت دفاع با برند ورامین و اتکا با بیش از



لینک منبع :دفاع شرکت سازنده شکلات نوتلا از مصرف روغن پالم

دفاع شرکت سازنده شکلات نوتلا از مصرف روغن پالم - همشهری آنلاین www.hamshahrionline.ir/details/358578/Science/medical‏ - ذخیره شده 14 ژانویه 2017 ... همشهری آنلاین؛ شرکت ایتالیایی فررو که ازجمله سازنده شکلات‌های معروف مالیدنی نوتلا است، پس از اظهارنظر سازمان بهداشتی و ایمنی غذایی اروپا درباره ... دفاع شرکت سازنده شکلات نوتلا از مصرف روغن پالم - آفتاب www.aftabir.com/news/article/view/2017/01/14/1604313‏ - ذخیره شده 14 ژانویه 2017 ... همشهری آنلاین؛ شرکت ایتالیایی فررو که ازجمله سازنده شکلات‌های معروف مالیدنی نوتلا است، پس از اظهارنظر سازمان بهداشتی و ایمنی غذایی اروپا درباره ... دفاع شرکت سازنده شکلات نوتلا از مصرف روغن پالم - همشهری | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/31436152‏ 13 ژانویه 2017 ... دفاع شرکت سازنده شکلات نوتلا از مصرف روغن پالم. - همشهری آنلاین؛ شرکت ایتالیایی فررو که ازجمله سازنده شکلات های معروف مالیدنی نوتلا است، ... روزنامه سپید - متحـد سرسخـت روغن پـالـم - سپید آنلاین sepidonline.ir/d/48751-متحـد-سرسخـت-روغن-پـالـم.html‏ - ذخیره شده 16 ژانویه 2017 ... شرکت ایتالیایی فررو که سازنده شکلات‌های نوتلا است، در بیانیه‌ای عمومی به دفاع از این ماده غذایی پرداخته است که برخی از شرکت‌های دیگر در حال کنار ... شکلات فندقی مالیدنی نوتلا یکی از مشهورترین برندهای ایتالیا و یک خوراکی ... سازمان غذا و داروی آمریکا هم مصرف روغن پالم در فرآورده‌های غذایی را ممنوع نکرده است. شکلات صبحانۀ نوتلا سرطان‌زا است - سایت خبری تحلیلی تابناک ... www.tabnak.ir/fa/news/.../شکلات-صبحانۀ-نوتلا-سرطان‌زا-است‏ - ذخیره شده 13 ژانویه 2017 ... ... رویترز، شرکت فراورده‌های قندی "فِرِرو" موضع عمومی ای در دفاع از یکی از ... نوتلا گل سرسبد محصولات صنعت پالم است که یک پنجم از فروش این صنعت را تشکیل می دهد. ... برای شرکت فررو داشته باشد، چرا که روغن پالم تنی 800 دلار است، در ...... شود و به فروش می رسد معلوم نیست این مقدار روغن پالم کجا مصرف میشود ... نوتلا و راه اندازی کمپینی در رابطه با غیر مضر بودن روغن پالم - روزیاتو rooziato.com/.../تبلیغ-برای-غیر-مضر-بودن-روغن-پالم-موجود/‏ - ذخیره شده شیشه مملو از شکلات و فندق ایتالیایی که یکی از محبوب ترین صبحانه ها در ... در حال حاضر، پالم یکی از ارزان قیمت ترین روغن های گیاهی محسوب می گردد و یک تن ... به گفته فررو، آن ها سالانه ۱۸۵ هزار تن روغن پالم برای تولید نوتلا مصرف می ... اختلاف نظر در مورد مضرات پالم و دفاع کمپانی Ferrero از محبوب ترین محصول خود همچنان ادامه دارد. اول خبر | خبر امروز - دفاع شرکت سازنده شکلات نوتلا از مصرف روغن پالم avvalkhabar.ir/.../دفاع_شرکت_سازنده_شکلات_نوتلا_از_مصرف_روغن_پالم‏ - ذخیره شده 14 ژانویه 2017 ... همشهری آنلاین؛ شرکت ایتالیایی فررو که ازجمله سازنده شکلات‌های معروف مالیدنی نوتلا است، پس از اظهارنظر سازمان بهداشتی و ایمنی غذایی اروپا درباره ... نوتلا هم از پالم استفاده می کند - روزنامه فرصت امروز forsatnet.ir/free-time/نوتلا-هم-از-پالم-استفاده-می-کند.html‏ - ذخیره شده 15 ژانویه 2017 ... او در توضیحات دفاعی خود اعلام کرد که مصرف روغن پالم بدون خطر است، مگر اینکه تا ... این شرکت با همه اختلافات و شکایاتی که مبنی بر استفاده از روغن پالم در دستور ... به چنین دفاع علنی از استفاده از روغن پالم در فرآورده هایش برخاسته است. ... میزان خرده فروشی شکلات نوتلا در اروپا در ۱۲ ماه منتهی به ماه آگوست ۲۰۱۶ ... سرطان زا بودن نوتلا، از شایعه تا واقعیت | رکنا www.rokna.ir/.../240062-سرطان-زا-بودن-نوتلا-از-شایعه-تا-واقعیت‏ - ذخیره شده 23 ژانویه 2017 ... شکلات فندقی نوتلا نخستین بار در سال 1964 به بازار معرفی شد و به سرعت مورد ... را در تلویزیون و روزنامه های ایتالیا با هدف دفاع از نوتلا آغاز کرده است. ... این شرکت مدعی است که روغن پالم مورد استفاده در تولید نوتلا یکی از بهترین و با ... آلاینده GE داده اند، اما ممنوعیت کامل مصرف روغن پالم تاکنون مطرح نشده است. پیش از خوردن "نوتلا" بخوانید! www.mouood.org/.../k2/.../39524-پیش-از-خوردن-نوتلا-بخوانید.html?...‏ 14 ژانویه 2017 ... آژانس استانداردهای غذایی اروپا (EFSA) اعلام کرد شکلات صبحانه نوتلا ... شرکت سازنده نوتلا از استفاده روغن پالم برای تولید این شکلات دفاع کرد.