مواد لازم:
2-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ها را هم بزنید تا از حالت سفتی خارج شود. به تدریج شکر سفید، خامه قنادی، آرد و 1 قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید.
3-تخم مرغها را دانه دانه بشکنید و هم بزنید. 1/3 از مایه چیز کیک را روی مواد پایه بریزید. 1 و 1/2 بیسکوئیت خرد شده را روی مایه پخش کنید و بقیه مایه چیز کیک را روی آن بریزید.
4-قالب چیز کیک را به مدت 45 دقیقه در فر 175 درجه سانتی گراد قرار دهید و بعد از اینکه چیز کیک پخت، قالب را از فر بیرون بیاورید. خامه ترش، 1/4 فنجان شکر و 1 قاشق وانیل را باهم مخلوط کنید و روی چیز کیک بریزید. 7 تا 10 دقیقه دیگر آن را در فر بپزید. سپس فر را خاموش کنید و چیز کیک را 30 دقیقه در فر محبوس کنید. سپس قالب را بیرون بیاورید و بگذارید تا خنک شود.
5-خامه قنادی و چیپس شکلاتی را در یک شیر جوش بریزید و روی حرارت پایین شکلات را در خامه ذوب کنید.
6-سپس 1 قاشق چایخوری وانیل بریزید و کمی هم بزنید. آن را روی چیز کیک بریزید.
7-قبل از سرو چیز کیک، آن را به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود