مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر اسـت؟

[ad_1]

شکی نیست که پردازش گوشت شامل بسیاری از مواد شیمیایی مضر اسـت که به طور طبیعی در گوشت تازه وجود ندارد. این مقاله نگاه دقیقی به اثرات گوشت پردازش شده بر روی سلامت دارد.


گوشت پردازش شده چیست؟

گوشت فرآوری شده گوشتی اسـت که توسط نمک، دود دادن، خشک کردن و یا بصورت کنسرو حفظ و مراقبت می شود.

محصولات غذایی طبقه بندی به عنوان گوشت فرآوری شده عبارتند از:

سوسیس سرخ کرده، هات داگ، کالباس.

بیکن، ژامبون.

گوشت شور و به عمل آوری شده، گوشت گاو نمک زده.

گوشت دودی.

گوشت خشک شده، گوشت گاو خشک شده در آفتاب.

گوشت در مواد غذایی کنسروی.

از سوی دیگر، گوشت که منجمد شده اسـت و یا تحت پردازش مکانیکی مانند برش و قاچ اسـت هنوز هم فرآوری نشده در نظر گرفته می شود.

خوردن گوشت پردازش شده با سبک زندگی ناسالم مرتبط اسـت

مصرف گوشت فرآوری شده به طور مداوم با اثرات مضر بر سلامت مرتبط اسـت.

به همین دلیل، خوردن مقدار زیاد گوشت فرآوری شده در میان مردم که دارای عادات سبک زندگی ناسالم هستند شایع تر اسـت.

در واقع، مصرف سیگار در میان کسانی که مقدار زیادی از گوشت فرآوری شده می خورند شایع تر اسـت. و مصرف میوه ها و سبزیجات نیز در آنها بسیار پایین تر اسـت.

اکثر مطالعات مشاهده ای در مورد گوشت فرآوری شده و سلامت سعی برای اصلاح این عوامل دارد. با این حال، این روش ها هیچ گاه کامل نیست.

ارتباط هایی بین گوشت پردازش شده و بیماری یافت شده اسـت و تا حدی به این واقعیت اسـت که افرادی که گوشت پردازش می خورند تمایل به انجام کارهای ناسالم دیگر نیز دارند.

با این وجود، مطالعات همواره ارتباط قوی بین مصرف گوشت فرآوری شده و بیماری های مزمن مختلف را پیدا کنید.

گوشت پردازش شده با بیماری مزمن همراه اسـت

چرا گوشت پردازش شده برای شما بد اسـت؟
خوردن گوشت پردازش شده با افزایش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن همراه اسـت که عبارتند:
فشار خون بالا (هیپرتنشن).
بیماری های قلبی.
بیماری انسدادی مزمن ریوی.
سرطان معده و روده.

مطالعات بر مصرف گوشت فرآوری شده در انسان همه در طبیعت مشاهده شده هستند.

آنها می توانند نشان می دهد که افرادی که گوشت پردازش شده می خورند احتمال بیشتری برای گرفتن این بیماری ها را دارند اما آنها نمی توانند ثابت کند که گوشت فرآوری شده علت آنها اسـت.

با این حال، شواهد قانع کننده می باشد زیرا ارتباط ها قوی و سازگار می باشد.

علاوه بر این، همه این مطالعات در حیوانات پشتیبانی می شود. برای مثال، مطالعات در موش نشان می دهد که خوردن گوشت پردازش شده خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می دهد.

یک چیز روشن اسـت که گوشت فرآوری شده حاوی ترکیبات شیمیایی مضر که ممکن اسـت خطر ابتلا به بیماری های مزمن را افزایش دهد. ترکیبات که به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته در اینجا مورد بحث اسـت.

نیتریت، ترکیبات N-Nitroso و نیتروسامین

ترکیبات N-nitroso مواد سرطان زایی هستند که تصور می شود مسئول برخی از عوارض جانبی مصرف گوشت پردازش شده می باشد.

آنها از نیتریت ( نیتریت سدیم ) تشکیل شده اسـت که به محصولات گوشت فرآوری اضافه شده اسـت.

نیتریت سدیم به عنوان یک افزودنی برای 3 دلیل استفاده می شود:
- برای حفظ رنگ قرمز یا صورتی گوشت.
- به منظور بهبود عطر و طعم با سرکوب اکسیداسیون چربی.
- برای جلوگیری از رشد باکتری، بهبود طعم و کاهش خطر مسمومیت غذایی.

نیتریت و ترکیبات مرتبط، مانند نیترات، نیز در غذاهای دیگر یافت می شود. به عنوان مثال، نیترات در سطح نسبتاً بالا در برخی از سبزیجات یافت می شود که حتی ممکن اسـت برای سلامت سودمند باشد.

با این حال، همه نیتریت ها یکسان نیستند. نیتریت در گوشت فرآوری شده می تواند به ترکیبات مضر N-nitroso تبدیل شود که به نوبه خود با مطالعات گسترده نیتروسامین می باشد.

گوشت فرآوری شده منبع اصلی رژیم غذایی نیتروسامین اسـت. منابع دیگر عبارت از آب آشامیدنی آلوده، دود تنباکو و غذاهای ترش و شور می باشد.

نیتروسامین عمدتاً زمانی که محصولات گوشت فرآوری در معرض حرارت بالا ( بالای 266 ° F یا 130 درجه سانتی گراد )، مانند سرخ کردن بیکن یا کباب سوسیس تشکیل می شود.

مطالعات در حیوانات نشان می دهد که ممکن اسـت نیتروسامین نقش عمده ای در شکل گیری سرطان روده بازی کند.

مطالعات مشاهده ای در انسان نشان می دهد که نیتروسامین ممکن اسـت خطر ابتلا به سرطان روده و معده را افزایش می دهد.

هیدروکربنهای چند حلقه ای معطر ( PAH ها )

چرا گوشت پردازش شده برای شما بد اسـت؟
گوشت دود اندود یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری اسـت که اغلب در ترکیب با نمک سود یا خشک کردن استفاده می شود.

این سبب تشکیل مواد مختلف به طور بالقوه مضر می شود. این شامل هیدروکربن های آروماتیک (PAH ها ) اسـت

PAH ها یک کلاس بزرگ هستند که از سوختن مواد آلی بدست می آیند.

آنها در هوا با دود منتقل شده و در سطح محصولات گوشت دودی، گوشت کباب شده، گریل شده، سرخ شده و یا بو داده بر روی آتش باز تجمع می یابند.

آنها می توانند تشکیل شوند از:
- سوزاندن چوب یا زغال چوب.
- چکیدن چربی که بر روی یک سطح گرم سوزان.
- گوشت سوخته یا به آتش کشیده.

به همین دلیل، محصولات گوشت دودی می تواند در PAH ها بالا باشد.

اعتقاد بر این اسـت که PAH ها ممکن اسـت به برخی از اثرات سوء سلامتی گوشت فرآوری شده کمک کند.

مطالعات متعدد در حیوانات نشان داده اسـت که برخی از PAH ها می تواند باعث سرطان شود.

هتروسیکلیک امینس ( HCAs)

آمین هتروسیکلیک ( HCAs) گروهی از ترکیبات شیمیایی اسـت که وقتی گوشت یا ماهی با درجه حرارت بالا پخته شود مانند سرخ کردن یا کباب ایجاد می شود.

آنها به گوشت فرآوری شده محدود نمی شود و مقدار قابل توجهی در سوسیس، بیکن سرخ شده در روغن و همبرگر گوشت پیدا شده اسـت.

HCAs عامل سرطان هنگامی که به حیوانات در مقادیر بالا داده شود. که به طور کلی، این مقدار بسیار بیشتر از مقدار معمول در رژیم غذایی انسان اسـت.

با این وجود، مطالعات مشاهده ای متعدد در انسان نشان می دهد که خوردن گوشت پردازش شده خطر ابتلا به سرطان در روده بزرگ، پستان و پروستات را افزایش دهد.

سطح HCAs را می توانید با استفاده از روش های پخت و پز ملایم، مانند سرخ کردن تحت حرارت کم و بخار به حداقل برسانید. از خوردن گوشت سیاه و سوخته اجتناب کنید.

نمک طعام

چرا گوشت پردازش شده برای شما بد اسـت؟
محصولات گوشت فرآوری شده معمولاً دارای کلرید سدیم بالا می باشد همچنین با برچسب نمک شناخته شده اسـت.
برای هزاران سال، نمک به عنوان نگهدارنده به مواد غذایی اضافه شده اسـت. با این حال، آن اغلب سبب بهبود طعم و مزه غذا می شود.

مصرف بیش از حد نمک ممکن اسـت نقشی در فشار خون بالا و بیماری های قلبی به خصوص در کسانی که یک بیماری به نام فشار خون بالای حساس به شوری داشته باشد.

علاوه بر این، چند مطالعات مشاهده ای نشان می دهد که رژیم غذایی پر نمک ممکن اسـت خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد.

مطالعات نشان می دهد که یک رژیم غذایی با نمک بالا ممکن اسـت رشد هلیکوباکتر پیلوری، باکتری عامل زخم معده، یک عامل خطر مهم برای سرطان معده را افزایش می دهد.

اضافه کردن مقداری نمک به غذاهای کامل به منظور بهبود عطر و طعم خوب اسـت اما خوردن مقدار زیادی از غذاهای فرآوری شده به خوبی ممکن اسـت باعث آسیب شود.

نکته

گوشت فرآوری شده حاوی ترکیبات شیمیایی مختلف اسـت که به طور طبیعی در گوشت تازه وجود ندارد. بسیاری از این ترکیبات برای سلامتی مضر هستند.

به همین دلیل، خوردن مقدار زیادی از محصولات گوشت فرآوری شده برای مدت طولانی ( سال یا چند دهه ) ممکن اسـت خطر ابتلا به بیماری های مزمن، به خصوص سرطان را افزایش دهد.

در پایان روز، شما باید مصرف خود از غذاهای فرآوری شده را محدود و پایه رژیم غذایی خود را بر روی مواد غذایی تازه قرار دهید.
-


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط




کلماتی برای این موضوع

مستندی تکان دهنده از تهیه سوسیس و کالباس …سوسیس و کالباس‌های زیرزمینی از بدترین مواد ممکن ساخته می‌شوند، اما کسی به آن توجهی چرا آی کیو ایرانیان روبه نزول است؟ مفت خوری حس زرنگی و احساس آن بی اخلاقی نبود قانون کپی رایت بی نطمی به انواع قانونچند نکته جالب درباره ظروف مسی تغذیه سنتیصفحه اصلیدانستنی هابر مبنای احتیاط، لازم است همه ساله نسبت به تجدید و بازسازی لایه محافظ از طریق اندود آیا می دانید مرغی که می خورید چیست؟ مرجع طب …آیا میدانید که مقاله ای که در پیش روی شماست و برای اولین بار در سایت ها و رسانه های کشورمان منتشر می ممنوعات عمومی مرجع طب سنتی ایرانی اسلامی سایت …اسلایدر صفحه اولدر پاسخ بسیاری از سوالات مندرج در بخش پرسش و پاسخ و یا مطالب سایت، داشتن تغذیه سالم و پایگاه خبریتحلیلی فرهنگ ایثار و شهادت علت …ما جانبازان خدا راداریم ولطف خدا رهبر عزیز سیذ علی رو هم به ما داده است همین کافی است روش صحیح غذا خوردن زیتونجدیدترین یادداشت‌ها خوراکی های مناسب خانم های باردار ، و ازماه چهارم به بعد، و ایام شاهکاری بی بدیل از لودویگ وان بتهوون در قطعه …سونات مهتاب ، ترکیب صدای طبیعت با آثار بزرگ موسیقی کلاسیک لودویگ وان بتهوون و سمفونی مهرطب حرف آخر در مورد مصرف چای…توسط راسخون در دی ۲۷ ۱۳۹۰ پاسخ رازهای پنهان نوشیدن چای راسخون یکی از مایعاتی که علت قد کشیدن برنج هندی؟خندون دات آی آر رویکردی …دانستنیهاآشپزیامروز می‌خواهم به سؤالی که ذهن من و احتمالاً خیلی از شما دوستان را مشغول کرده است



لینک منبع :چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر اسـت؟

چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر است؟ - برترین ها www.bartarinha.ir/fa/.../چرا-سوسیس-و-کالباس-اینقدر-مضر-است‏ - ذخیره شده 8 دسامبر 2015 ... چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر است؟ گوشت فرآوری شده است به طور کلی ناسالم در نظر گرفته می شود. زیرا با بیماری هایی مانند سرطان و بیماری ... چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر است - آفتاب www.aftabir.com/.../چرا-سوسیس-و-کالباس-اینقدر-مضر-است‏ - ذخیره شده 10 دسامبر 2015 ... گوشت فرآوری شده است به طور کلی ناسالم در نظر گرفته می شود زیرا با بیماری هایی مانند سرطان و بیماری قلبی در مطالعات متعدد مرتبط است. چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر است؟ - شرح مطلب در 2reham.com/post/216.html‏ چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر است؟ چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر است؟ گوشت فرآوری شده است به طور کلی ناسالم در نظر گرفته می شود. زیرا با بیماری هایی ... واقعاً چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر می باشند؟ - جدیدترین اخبار ... www.momtaznews.com/واقعاً-چرا-سوسیس-و-کالباس-اینقدر-مضر-می/‏ - ذخیره شده - مشابه 7 آگوست 2015 ... واقعاً چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر می باشند؟ ... سرطان‌زا بودن سوسیس و کالباس‌ها واقعیتی است که کارشناسان تغذیه وزارت بهداشت نسبت به آن ... چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر است؟ - برترینها - شهرخبر www.shahrekhabar.com/medical/144954906038119‏ گوشت فرآوری شده است به طور کلی ناسالم در نظر گرفته می شود. زیرا با بیماری هایی مانند سرطان و بیماری قلبی در مطالعات متعدد مرتبط است. - برترینها. چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر است؟ - شبکه اجتماعی هم میهن https://hammihan.com/post/9128530‏ - ذخیره شده چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر است؟ [لینک] · ilike · و 4 نفر · 0 نظر. محتوای سایت توسط کاربران تولید شده است و «شبکه اجتماعی هم میهن» هیچ مسئولیتی نسبت به ... چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر است؟ - برترین ها | خبر فارسی khabarfarsi.com/u/10563068‏ 8 دسامبر 2015 ... چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر است؟ گوشت فرآوری شده است به طور کلی ناسالم در نظر گرفته می شود. زیرا با بیماری هایی مانند سرطان و بیماری ... واقعاً چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر هستند؟ - هایپرکلابز hyperclubz.com/main/Club.aspx?qClub=golestan&qCat...‏ - ذخیره شده - مشابه واقعاً چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر هستند؟ ... سرطان‌زا بودن سوسیس و کالباس‌ها واقعیتی است که کارشناسان تغذیه... ... مضرات سوسیس و کالباس هم‌ردیف سیگار مضرات سوسیس و کالباس - پریک www.parik.ir/مضرات-سوسیس-و-کالباس/52104‏ - ذخیره شده 24 آوریل 2017 ... چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر است؟ گوشت فرآوری شده است به طور کلی ناسالم در نظر گرفته می شود. زیرا با بیماری هایی مانند سرطان و بیماری … خبرگزاری آریا - چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر است؟ www.aryanews.com/News.aspx?code=20160104114612161...‏ - ذخیره شده 4 ژانویه 2016 ... زیرا با بیماری هایی مانند سرطان و بیماری قلبی در مطالعات متعدد مرتبط است. چرا سوسیس و کالباس اینقدر مضر است؟ گوشت فرآوری شده است به طور ...