مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

طرز تهیه پوست مرکبات شکری

[ad_1]
مفیدستان:

پوست مرکبات شکری نوعی تنقلات سالم است که از طریق گرفتن تلخی پوست مرکباتی مثل پرتقال و لیمو بدست می‌آید. با طرز تهیه پوست مرکبات شکری آشنا شوید.

"پوست مرکبات شکری" یکی از تنقلات ساده است که در اکثر کشورها به صورت بسته ‌بندی کارخانه‌ای در بازار یافت می‌شود و از آن برای تهیه انواع کیک، نان و دسرهای میوه‌ای استفاده شده و یا به صورت تنقلات آن را همراه با چای یا به تنهایی مصرف می‌کنند.

جالب است بدانید که تهیه چنین محصولی در ممزل بسیار ساده است و به مواد اولیه بسیار کمی نیاز دارد و شما می‌‌توانید با صرف کمی وقت و حوصله، یک ظرف پر از پوست مرکبات شکری خانگی خوشمزه داشته باشید.

در ادامه طرز تهیه پوست مرکبات شکری خانگی را با توضیحات کامل به شما عزیزان آموزش می‌دهیم. 

مواد لازم برای تهیه پوست مرکبات شکری:

پرتقال، لیمو، گریپ فروت، نارنگی، ...5 عدد
شکر2 لیوان
آب10 لیوان
طرز تهیه پوست مرکبات شکری، پوست پرتقال شکری، پوست مرکبات شیرین، گرفتن تلخی پوست پرتقال، طرز تهیه خلال پرتقال شیرین

طرز تهیه پوست مرکبات شکری:

نکته‌ای که لازم است قبل از شروع کار یادآوری کنیم این است که شما می‌توانید برای تهیه پوست مرکبات شکری از هر نوع مرکبات شامل؛ پرتقال، لیمو، گریپ فروت، نارنگی و ... استفاده کنید. شما می‌توانید فقط از یک نوع مرکبات و یا ترکیبی از چند نوع  استفاده کنید که این به سلیقه شما و امکاناتی که در اختیار دارید بستگی دارد. حالا به سراغ آموزش می‌رویم:

  • پرتقال، لیمو، نارنگی یا گریپ فروت را خوب شسته و پوست بگیرید.
  • سعی کنید میوه را طوری پوست بگیرید که قسمت سفید زیر پوست جدا نشود زیرا همین قسمت سفید رنگ باعث تلخی پوست مرکبات است.میکنه. 
  • حالا شروع به خردکردن پوست میوه‌ها کنید. برای این کار می‌توانید پوست میوه‌ها را خلالی خرد کرده و یا از قالب‌های کوچک استفاده کرده و پوست مرکبات را قالب بزنید. 
  • وقتی همه پوست میوه‌ها را خرد یا خلالی کردید، همه را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و روی آن‌ها آب سرد بریزید تا جایی که آب کاملا روی مواد را بپوشاند.
  • قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید تا به جوش آید.
  • وقتی آب جوش آمد، پوست میوه‌ها را داخل صافی یا آبکش خالی کنید و روی آن‌ها آب سرد بریزید تا خوب شسته شوند. 
  • باز پوست میوه‌ها را داخل قابلمه ریخته و روی آن‌ها را با آب سرد بپوشانید و مراحل قبل را برای 3 مرتبه تکرار کنید. این کار برای گرفتن تلخی پوست مرکبات یا شیرین کردن پوست مرکبات انجام می‌شود. 
  • وقتی 3 یا 4 مرتبه مراحل بالا را انجام دادید، در نهایت 2 لیوان آب به اضافه 2 لیوان شکر داخل قابلمه ریخته و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. 
  • قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و وقتی شربت به جوش آمد، حرارت را کم کرده و پوست میوه‌‌ها را داخل شربت بریزید. 
  • در این مرحل نباید مواد را هم بزنید، به مواد فرصت دهید تا به خوبی باهم ترکیب شده و شیرین شوند. 
  • این مدت زمان ممکن است حدود 2 ساعت طول بکشد و نشانه آماده شدن پوست مرکبات شکری شما این است که پوست میوه‌ها کاملا شفاف شده و دیگر هیچ تلخی و تندی حس نمی‌کنید.
  • بعد از این مدت زمان، حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا خنک شوند و بعد آن‌ها را از صافی رد کنید و یک کاسه زیر صافی قرار دهید تا شربت اضافه داخل آن بریزد. 
  • به مدت چند ساعت و یا یک شب تا صبح، صافی و کاسه زیر آن را داخل یخچال قرار دهید. 
  • حالا پوست مرکبات را از صافی درآورده و داخل شکر بغلطانید و بعد آن‌ها را روی یک شبکه توری قرار دهید تا حسابی خشک شوند. 
  • پوست مرکبات شکری آماده‌شده را داخل کیسه زیپ لاک ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید. 

پوست مرکبات شکری خوشمزه شما آماده است. شما می‌توانید این تنقلات خوشمزه را به تنهایی یا همراه چای نوش جان کنید و یا این‌که از آن‌ها برای تهیه انواع کیک‌ها و نان‌ها استفاده کنید.

چند نکته درباره تهیه پوست مرکبات شکری:

  • اگر قرار است پوست مرکبات شکری را برای مراسم خاصی مثل شب یلدا یا نوروز و برای پذیرایی از مهمان سرو کنید بهتر است از روش قالب‌زدن پوست میوه‌ها استفاده کنید تا همه یک‌دست و یک شکل بوده و ظاهر بهتری داشته باشند. 
  • از همین روش برای تهیه خلال پوست پرتقال برای استفاده در طبخ غذاهایی مانند مرصع‌پلو می‌توانید استفاده کنید. در این صورت پوست پرتقال را از اول بدون داشتن ذره‌ای سفیدی، خلال کرده و تا مرحله ریختن در صافی ادامه دهید و قسمت نهایی ینی غلطاندن در شکر را حذف کنید. 
  • این پوست مرکبات را می‌توانید تا مدتی داخل کیسه زیپ لاک در یخچال نگهداری کنید. 
  • نسبت آب به شکر برابر است پس مهم نیست که چقدر پوست مرکبات دارید، شربت باید همواره روی پوست‌ها رو بپوشاند. 
  • قبل از مرحله ریختن داخل صافی، می‌توانید پوست میوه‌ها را تا 3 روز داخل همان شربت نگهداری کنید. 
  • از این خوشمزه‌ها می‌توانید برای پخت یا تزیین انواع کیک و نان استفاده کرده و یا آن‌ها را داخل انواع اسموتی میوه‌ای بریزید و از طعم قوی آن لذت ببرید. 

امیدواریم از این آموزش و نکاتی که ذکر شد نهایت استفاده را ببرید و این تنقلات خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن‌ها لذت ببرید. نوش جان.

گردآوری و اقتباس: کارگاه آشپزسازی


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط با این موضوع

طرز تهیه گرفتن تلخی پوست مرکباتتهیه خلال …طرز تهیه ابتدا پوست پرتقال را به وسیله رنده یا چاقو جدا کنید و تمام سعی خود را به کار طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزیکیک گردو و خرماکیک زمستانی مخصوص کریسمس طرز تهیه یک کیک ساده و خوش طعم طرز تهیه کیک روش ساخت ماء الشعیر یا آبجو، طرز تهیه آبجو آکاطرز تهیه آبجو با دلسترطرز تهیه آبجو با دلستر و قرص مخمرطرز تهیه آبجو الکل دار خانگی دمنوش انار، خواص دمنوش انار، طرز تهیه دمنوش اناردمنوش اناردمنوش پوست انارخواص دمنوش انارجوشانده گل انارجوشانده ی پوست انار دانلود کتاب آموزش آشپزی شیرینی کیک دسر …دانلودکتابآموزشکتاب رایگان آموزش آشپزی شیرینی ، کیک ، دسر و مربا در این کتاب می آموزید • آدمک روی عسل طبیعی کوهستان،مرغوبترین عسل خالص ایران …کوهستان عسل آویشن عسل مرکبات عسل گیشنیز عسل گون عسل گون گز عسل کنار عسل کوهرنگ عسل با ღ بانوی زیبایی ღ☂ تاریخ ارسال پنج‌شنبه اردیبهشت‌ماه سال ساعت بظ نویسنده چاپ مطلب نظرآشنایی با میوه لوکس و عجیب غریب تصاویرآشنایی با میوه لوکس و عجیب غریب تصاویر شاید شما هم در بازار، میوه‌های لوکسی را شال قلاب بافی ღ بانوی زیبایی ღ☂فصل زمستون داره میاد گفتم شاید دوست داشته باشید آموزش شال و کلاه بذارم اینم اموزش یه طرز تهیه گرفتن تلخی پوست مرکباتتهیه خلال پرتقال و نارنج طرز تهیه ابتدا پوست پرتقال را به وسیله رنده یا چاقو جدا کنید و تمام سعی خود را به کار بگیرید طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی روش ساخت ماء الشعیر یا آبجو، طرز تهیه آبجو آکا طرز تهیه آبجو با دلسترطرز تهیه آبجو با دلستر و قرص مخمرطرز تهیه آبجو الکل دار خانگیطرز دمنوش انار، خواص دمنوش انار، طرز تهیه دمنوش انار دمنوش اناردمنوش پوست انارخواص دمنوش انارجوشانده گل انارجوشانده ی پوست انارجوشانده پوست دانلود کتاب آموزش آشپزی شیرینی کیک دسر پایگاه دانلود دانلودکتاب پایگاه اینترنتی دانلود رایگان کتاب تک بوک در ستاد ساماندهی سایتهای ایرانی به ثبت رسیده است عسل طبیعی کوهستان،مرغوبترین عسل خالص ایران قیمت عسل های طبقه بندی اطلاعیه عسل کوهستان خرید عسل طبیعی کوهستان درمان با گیاهان دارویی و داروی عسل طبیعی کوهستان،مرغوبترین عسل خالص ایران مطالب درمان سینه کوهستان عسل آویشن عسل مرکبات عسل گیشنیز عسل گون عسل گون گز عسل کنار عسل کوهرنگ عسل با قیمت ღ بانوی زیبایی ღ☂ تاریخ ارسال پنج‌شنبه اردیبهشت‌ماه سال ساعت بظ نویسنده چاپ مطلب نظر آشنایی با میوه لوکس و عجیب غریب تصاویر آشنایی با میوه لوکس و عجیب غریب تصاویر شاید شما هم در بازار، میوه‌های لوکسی را دیده شال قلاب بافی ღ بانوی زیبایی ღ☂ فصل زمستون داره میاد گفتم شاید دوست داشته باشید آموزش شال و کلاه بذارم اینم اموزش یه شال



لینک منبع :طرز تهیه پوست مرکبات شکری

پوست مرکبات شکری ~ کارگاه آشپزسازی www.cheftayebeh.ir/2013/11/blog-post_23.html‎Cached Similar23 نوامبر 2013 ... سالها پیش ضمنی در مورد تهیه پوست مرکبات شکری توضیح داده بودم در این ... یکی از اون چیزا همین پوست مرکبات شکریه که در کیک و نون و شیرینی و ... طرز تهیه پوست مرکبات شکری | ستاره setare.com/fa/news/8942/طرز-تهیه-پوست-مرکبات-شکری‎Cached22 ژانویه 2017 ... پوست مرکبات شکری نوعی تنقلات سالم است که از طریق گرفتن تلخی پوست مرکباتی مثل پرتقال و لیمو بدست می‌آید. با طرز تهیه پوست مرکبات ... Images for طرز تهیه پوست مرکبات شکری پوست مرکبات شکری - Spoon-feed Baking https://spbaking.com/recipes/پوست-مرکبات-‌شکری-t11‎Cached1 ژانویه 2016 ... از پوست مرکبات خیلی می شه استفاده کرد، می شه دم کرد و به عنوان دمنوش سرو کرد، می شه مربا درست کرد و می شه تو غذا ریخت یکی از استفاده های ... [PDF] طرز تهیه پوست مرکبات شکری -آکا - آکاایران www.akairan.com/ashpazi/pdf/.../news201761919575058185.pdf‎Cachedﺁﮐﺎﺍﯾﺮﺍﻥ: ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﺮﮐﺒﺎﺕ ﺷﮑﺮﯼ. ﺁﮐﺎﺍﯾﺮﺍﻥ: ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ (ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺳﺎﯾﺮ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎ) ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺻﻨﻌﺘﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﺸﻪ ﺭﻭ ﻣﯿﺸﻪ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﻮ. ﺧﻮﻧﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩ. ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﭼﯿﺰﺍ ﻫﻤﯿﻦ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﺮﮐﺒﺎﺕ ﺷﮑﺮﯾﻪ ﮐﻪ ﺩﺭ ... پوست پرتقال شکری - شام چی داریم؟ shamchidarim.com/Home/View/1573‎Cachedطرز تهیه. ۱) با یک کارد تیز، پوست پرتقال را جدا کنید و بدون جدا کردن قسمت سفید رنگ آن، آنها را به شکل نوارهایی به طول ۳ تا ۳.۵ و عرض نیم سانتیمتر ببرید. خلال پوست مرکبات شکری شده | کدبانوی ایرانی kadbanoo.net/خلال-پوست-مرکبات-شکری-شده/‎Cached Similarخلال پوست مرکبات شکری شده - از پوست مرکبات خلال و شیرین شده برای تزیین همه نوع خوردنی از کیک و بستنی تا انواع پلوهای مخلوط مانند شیرین پلو می توان ... پوست مرکبات شکری - ღ بانوی زیبایی ღ. banoyeziba.blogsky.com/1394/09/29/post.../پوست-مرکبات-شکری‎Cachedپوست مرکبات شکری یکی از اون قرتی بازی هایی که جدیدا رو میزهایی پذیرایی مخصوصا یلدا ظاهر شده... در فرنگستان حاضری میفروشن ... حالا در مام وطن حاضریش وجود ... پوست مرکبات شکری www.chefartist.ir/showpages781.html‎Cachedیعنی رسما عاشقش شدم و مطمئنم تا پایان فصل مرکبات بارها و بارها درستش میکنم. ... منتها چون من هدفم تهیه پوست شکری واسه کیک و نون بود نا منظم و در سایز کوچیک ... طرز تهیه پوست مرکبات شکری - شیک پارس shikpars.com/recipe-sweet-citrus-squash/‎Cachedجالبه که خیلیخوراکی های خوشمزه که در بازار (البته بازار سایر کشورها) به صورت صنعتی پیدا میشه رو میشه راحت تو خونه درست کرد. یکی از اون چیزا همین پوست مرکبات ...