[ad_1]
مفیدستان:
کاربرد این روغن ها در آشپزی بسیار مضر است
این روزها که وجود پالم در روغن های کشور مسئله جدیدی شده است،باید در مصرف روغن ها دقت بسیاری کنیم تا سالم بمانیم. این روزها صبحت های بسیاری پیرامون انواع روغن ها برای سرخ کردن و پخت و پز بین مردن مطرح می شود. اما بهتر است در این بین با بدترین روغن ها برای پخت و پز و سرخ کردن آشنا شوید.
بدترین روغن ها برای سرخ کردن کدامند؟
یکی از اعضا هیئت علمی انستیتو تغذیه و صنایع کشور گفت: در رابطه با روغن ها معضلی که وجود دارد بخصوص در بحث روغن زیتون این است که یک نوع زیتون در بازار موجود است که که با پرس کردن زیتون روغن آن را استخراج می کنند که این نوع از روغن بهترین نوع روغن زیتون شناخته شده است اما نکته ای که وجود دارد این است
در استخراج کردن این روغن مقدار تفاله از زیتون ها باقی می ماند که با افزود برخی از حلّال های ناشناخته و قرار دادن آنها در حرارت های فراوان روغن زیتون دیگری را تولید می کنند که مشکل اساسی همین حلّال ها هستند چرا که نمی دانیم ترکیبات این مواد از چه درست شده اند و از طرفی احتمال سرطان زا بودن این ترکیبات حلّالی بسیار زیاد است.
به گفته او نوع دیگر روغن زیتون، روغن تصفیه شده است که در نسبت به روغن زیتون های دیگر قیمت کمتری دارند اما برخی می پندارند روغن تصفیه شده روغن بدون خاصیت است که این تصور کاملا اشتباه است.
وی تاکید کرد: مردم اطلاعات روی روغن های خریداری شده را با دقت ملاحظه کنند لذا نوع آن روی بسته درج شده است و در مصارف خوراکی به هیچ عنوان از روغن زیتون هایی که هیچ ارزش غذایی ندارد استفاده نکنند و بدانند که این روغن زیتون ها در کشور غیر مجاز هستند و بصورت قاچاق وارد ایران می شوند.
عضو هیئت علمی انستیتو تغذیه و صنایع کشور اظهار داشت: چندی پیش سفری به کردستان – بانه داشتم در آن جا کالاهای قاچاق بسیاری را مشاهده کردم که هیچ گونه نظارتی روی این قبیل کالاها صورت نمی گیرد، چه خوب است وزارت بهداشت که متولی سلامت مردم است پاسخ گوی این گونه تخلفات از سوی سودجویان باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در بحث مصرف روغن یک نکته کلیدی وجود دارد، مردم باید بدانند برای چه مصرفی چه روغنی استفاده کنند و استفاده از یک نوع روغن برای تمامی پخت و پز ها کاملا اشتباه است چرا که یک زمانی نیاز به مقاومت بالا در سرخ کردن داریم که در اینجا باید روغن های سرخ کردنی استفاده کنیم
حتی اگر در آن پالم داشته باشد زیرا می دانیم روغن پالم بهترین روغن در مصارف سرخ کردنی است همچنین زمانی که به حرارت ملایم نیاز بود قطعا روغن زیتون، هسته انگور و کنجد بهترین گزینه ها هستند.لازم به ذکر است روغن کنجد برای سرخ کردنی های خیلی سنگین با دمای بالا بر خلاف آنچه که عموم جامعه می پندارند روغن مناسبی نیست.
در رابطه با روغن های ناسالمی چون روغنهای جامد، به عنوان روغن های اشباع و با اسید چرب ترانس، بدترین نوع روغنها شناخته می شوند که افزایش ابتلا به بیماری های قلب و عروق، سکته های قلبی و مغزی، گرفتگی عروق و … را به همراه دارند.
منبع : salamatnews.com
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع اثرات درمانی روغن میخک درمان سردرد، استرس و بی خوابی روغن میخک یک تسکین دهنده عالی برای استرس است این روغن مقایسه روغنهای مایع خوراکیروغن آفتابگردان مثل روغن زیتون این روغن برای سرخ کردن و پخت و پز مواد غذایی، کاربرد ایران استایل مجله اینترنتی ، پورتال خبری و سبک …اختصاصی ایران استایل الک بالدوین پیشنهاد اجرا در افتتحاییه ی ریاست جمهوری ترامپ سبوس برنج مفید برای پوست و مو، سبوس، خواص …سبوس را همه می شناسند ولی شاید خیلی ها فکر می کنند فقط در نان مورد استفاده است، در خاصیت اعجاب انگیز روغن هسته انار آکاخوردن شکلات و تشدید این بیماری در بدن آکاایران خوردن شکلات و تشدید این بیماری در بدن امگا چیست و چه خواصی دارد؟ پایگاه تخصصی …این روزها بیشتر از هر زمان دیگری صحبت از امگا میشود، اما ممکن است برخی از خانواده مایع منی – پزشکان ایرانجهان پزشکیچگونگی افزایش تولید منی افزایش حجم مایع منی در هر بار تخلیه منی موجب رضایت مردان می رنگ پوست و دلایل تغییرات رنگ پوست – پزشکان …پوست و مورنگ طبیعی پوست رنگ طبیعی پوست به سه عامل هموگلوبین ،کاروتنوئید و پیگمان ملانین بستگی شیرینبیان ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد…عصاره شیرین بیان تقریباً حاوی ۱۰۰ کالری در هر اونس ۳۵۲۸ گرم است با جوشاندن ریشهٔ تاولهای سوختگی و توصیهها و هشدارهای دکتر بهروز …تاولهای سوختگی و توصیهها و هشدارهای دکتر بهروز باریکبین درباره ترمیم جای سوختگی چگونه می توان سینه ها کوچک را بزرگ کرد راهنمایی پزشکی جهت مقدمه برآورد ها و حدس ها حاکی از آن است که بیش از سه میلیون زن در سراسر دنیا در ۳۵ سال اخیر اثرات درمانی روغن میخک درمان سردرد، استرس و بی خوابی روغن میخک یک تسکین دهنده عالی برای استرس است این روغن اثرات مقایسه روغنهای مایع خوراکی روغن آفتابگردان مثل روغن زیتون این روغن برای سرخ کردن و پخت و پز مواد غذایی، کاربرد گسترده ایران استایل مجله اینترنتی ، پورتال خبری و سبک زندگی دهه ی ۸۰ ستارگان تلویزیون تا به الان به گزارش ایران استایل در دهه ی ۸۰ که هنوز شبکه ها سبوس برنج مفید برای پوست و مو، سبوس، خواص سبوس، فواید سبوس سبوس را همه می شناسند ولی شاید خیلی ها فکر می کنند فقط در نان مورد استفاده است، در صورتی که شیرینبیان ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد عصاره شیرین بیان تقریباً حاوی ۱۰۰ کالری در هر اونس ۳۵۲۸ گرم است با جوشاندن ریشهٔ گیاه و خاصیت اعجاب انگیز روغن هسته انار آکا روغن هسته انار با پرس کردن سرد دانه های انار به دست می آید این روغن به زیبایی کهربا است و بوی امگا چیست و چه خواصی دارد؟ پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ این روزها بیشتر از هر زمان دیگری صحبت از امگا میشود، اما ممکن است برخی از خانوادهها مایع منی – پزشکان ایران جهان پزشکی چگونگی افزایش تولید منی افزایش حجم مایع منی در هر بار تخلیه منی موجب رضایت مردان می شود استیک اسید ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد استیکاسید قدمت سرکه به اندازه عمر تمدن و حتی بیشتر است اسید استیکهای باکتریزا در همه جای جهان وجود
لینک منبع :کاربرد این روغن ها در آشپزی بسیار مضر است
کاربرد این روغن ها در آشپزی بسیار مضر است - پارس ناز
www.parsnaz.com/کاربرد-روغن-ها-آشپزی-بسیار-مضر-اس.html
کاربرد این روغن ها در آشپزی بسیار مضر است ،روغن های مفید برای آشپزی کردن،انواع
روغن های مضر برای آشپزی کردن،روغن های سرخ کردنی مضر برای سلامتی.
کاربرد این روغن ها در آشپزی بسیار مضر است - مفیدستان
mofidestan.ir/کاربرد-این-روغن-ها-در-آشپزی-بسیار-مضر-اس/Cachedکاربرد این روغن ها در آشپزی بسیار مضر است. این روزها که وجود پالم در روغن های
کشور مسئله جدیدی شده است،باید در مصرف روغن ها دقت بسیاری کنیم تا سالم بمانیم.
کاربرد این روغن ها در آشپزی بسیار مضر است | فتویاب
fotoyab.ir/کاربرد-این-روغن-ها-در-آشپزی-بسیار-مضر-اس/
30 ژانویه 2017 ... کاربرد این روغن ها در آشپزی بسیار مضر است. این روزها که وجود پالم در روغن های
کشور مسئله جدیدی شده است،باید در مصرف روغن ها دقت بسیاری کنیم ...
روغن - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/روغنCached
Similarروغن گردو یک روغن خوراکی است و معمولاً به مقدار کمتری از دیگر روغنها در فراوری و ...
ممکن است در برخی از رستورانهای گرانقیمت سر آشپزها از این روغن برای سرخ کردن در
... به جای روغن گردو بسیاری از هنرمندان و یا فروشندگان رو غن بذر کتان روغن دانه ....
روغنهای گیاهی نیز که امروزه مشکل تمامی جوامع است دارای مضرات قابل توجهی است.
روغن زیتون - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/روغن_زیتونCached
Similarاین روغن بسیار در آشپزی، لوازم آرایش، دارو و صابون در قدیم به عنوان سوخت ... روغن از
کتاب مقدس عبری شناخته شده است و در خروج از مصر انجام گرفته است، در طول قرن ...
چه مواقعی نمی توان از روغن زیتون استفاده کرد؟ - برنافیت
bornafit.ir/چه-مواقعی-نمی-توان-روغن-زیتون-استفاده/Cached24 نوامبر 2016 ... بنابراین در هنگام مصرف روغن زیتون، از خود بپرسید که آیا در انتخاب کاربرد آن
اشتباه نکرده اید؟ ... بنابراین چگونه می توان فهمید که یک روغن زیتون واقعی است یا
تقلبی؟ ... دود گرم شود نه تنها مفید نیست بلکه برای سلامت قلب بسیار هم مضر است.
... در بسیاری از آشپزی ها، توصیه می شود قبل از گذاشتن سبزیجات و ...
روغن کنجد و خواص شگفت انگیز آن - تبیان
article.tebyan.net/167239/روغن-کنجد-و-خواص-شگفت-انگیز-آنCached25 سپتامبر 2011 ... روغن کنجد در بین روغنهای خوراکی به ملکهی روغنها مشهور است. ... نوع لیگنان و آنتی
اکسیدانهای طبیعی موجود در این روغن باعث بروز مقاومت بسیار بالا در ... است که
برای هر سه مصرف سرخ کردن، پخت و پز و سالاد قابل استفاده است.
روغن پالم چیست ؟ مضرات و فواید و دیگر کاربردهای پالم در صنایع ...
asanbesan.ir/new/روغن-پالم-چیست/Cached10 ژوئن 2017 ... چرا روغن پالم پرمصرف است و دیگر سوالات شبیه به این را در این اینجا ... مارگارین ،
روغن نباتی جامد کره بادام زمینی ، روغن های مخصوص آشپزی و … ... میزان چربی اشباع
موجود رد روغن پالم ۵۰% میباشد که میزان بسیار بالایی است .
آیا روغن زیتون برای سرخ کردن مناسب است؟ - الو دکتر
https://www.alodoctor.ir/.../آیا-روغن-زیتون-برای-سرخ-کردن-مناسب-است؟Cached6 آوریل 2016 ... در بسیاری از دستورهای آشپزی رسانهها دیده میشود که آشپز برای نشان دادن توجهش به
سلامت مواد غذایی از روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده میکند؛ ...
آیا پخت و پز با روغن زیتون خطرناک است؟ - نیلگون-تناسب اندام ...
nilgoon-mag.com/آیا-پخت-و-پز-با-روغن-زیتون-خطرناک-است؟/Cached
Similar1 آگوست 2015 ... روغن زیتون مخصوص سرخ کردنی، روغن زیتون در آشپزی، روغن زیتون در پخت و.
احتمالا شنیدهاید که روغن زیتون برای سسها و سالادها انتخاب بسیار خوبی است، اما
برای استفاده در حرارت بالا و سرخ کردن ... به گفته بلیک، گرچه دود کردن روغن برای
سلامتی شما مضر نیست، اما .... نه کاربرد جالب روغن نارگیل برای زیبایی.
شنبه 14 مرداد 1396 ساعت 01:50