[ad_1]
مفیدستان:

نکات سرآشپز برای پخت شیرینی های خوشمزه
آشپزی همراه با فوت و فن های خاص و ویژه است که ارزش پیدا می کند و ما اکنون توصیه ها و نکات بسیار کاربردی درباره پخت شیرینی برای شما داریم.
• در برنامهریزی برای پخت شیرینی یک روز آرام و کمدردسر را انتخاب کنید.
• از قبل چند شیرینی را انتخاب و مواداولیه آن را طبق دستور خریداری کنید.
• هیچ وقت به صلاحدید خودتان در دستور پخت یک شیرینی دست نبرید. چیزی را کم و زیاد نکنید، مثلا میزان شکری که در یک دستور داده میشود، علاوه بر شیرین یا کم شیرین شدن، روی نوع بافت بیسکوئیت یا شیرینیهایتان تأثیر میگذارد.
• اگر در دستوری که مقابلتان گذاشتهاید از کره استفاده شده، آن را با روغن مایع یا سایر چربیها جایگزین نکنید.
• دستور پخت را جلوی رویتان بگذارید، همه مواد را اندازهگیری کنید و هرگز چشمی مواد را با هم مخلوط نکنید.
• اگر در دستورتان از پیمانه استفاده شده، حتما یک بسته پلاستیکی آن را که مجموعه همه پیمانهها و قاشقهای استاندارد است، بخرید.
• مواد اندازه زده را روی میز کارتان بچینید. از روی لیستتان بخوانید و برای هرکدام از مواد، علامت حاضری بزنید. در این حالت دیگر در انتهای پخت این جمله را از خودتان نمیشنوید که «وای یادم رفت شکر بریزم!»
• برای پخت شیرینیها باید یک فر خوب داشته باشید و یا قلق فرتان، دستتان باشد. البته منظور از فر خوب، فر گرانقیمت نیست. منظورمان این است که فر مورد نظر درست کار کند. اگر فرتان بیش از حد گرم باشد، قبل از اینکه شیرینیها بپزد، ته شیرینی میسوزد و اگر دمای فر خیلی خوب گرم نباشد، شیرینیهایتان وا میرود و روی سینی پهن میشود.
• بهترین کار و یکی از اصولی ترین کارهایی که حتی شیرینی پزان حرفه ای هم آن را رعایت میکنند، این است که باید بعد از درست کردن خمیر ۲ تا از شیرینی ها را داخل فر بگذارید و ببینید چه اتفاقی برایشان میافتد. اگر دما بالا یا پایین بود، آن را تنظیم کنید.
• اگر فاصله شیرینی ها داخل سینی کم بود، فاصله چیدن آن ها را رعایت کنید.
• اگر دما مناسب بود اما شیرینیها پهن شدند و شکلشان را از دست دادند، احتمالا باید کمی آرد به خمیر اضافه کنید. مراقب باشید که آرد بیش از حد هم شیرینی تان را سفت و خشک می کند. بعد از اینکه کمی آرد به خمیر اضافه کردید، دوباره پختن ۲ عدد شیرینی را آزمایش کنید.
• بیسکوئیتها، شیرینیهای مناسبی برای پذیرایی هستند که برخلاف ذهنیت ما از بیسکوئیتهای صنعتی، شیرینیهای جانانهای محسوب میشوند.
• بیسکوئیتها از ترکیب آرد و کره و شکر و مواد انتخابی مانند انواع آجیل یا میوهها درست میشوند. بعد از درستکردن خمیر بیسکوئیت حتما باید آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود؛ یعنی خمیر قالب زده یا بریده شده بیسکوئیتها باید سرد، داخل فر گرم بروند.
• حتما روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. معمولا در پخت بیسکوئیتها و شیرینیها سینی فر را چرب نمیکنند چون میزان کره مناسبی در خمیر وجود دارد برای همین هم هیچ وقت خمیر بیسکوئیت یا شیرینی را ورز نمیدهند، چون حتما روغن میاندازد و بافت شیرینی را خراب میکند.
• اگر سینی فرتان نازک است، مراقب باشید که شیرینیها نسوزند.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط توصیه های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذاسایت بیتوته ۱۳۹۲۷۲۳ سه شنبه اردیبهشت اسرار خانه دارینکات مهم آشپزیتوصیه های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا تازه های نکات آشپزی پخت غذا در مایکرویو استفاده از مایکرویو از گذاشتن بیشتر سایت بیتوتهفنون مهم در پخت برنج ۵ روز پیش کوچه پس کوچه های تفاهم دوران سالمندی آشپزی و تغذیه آموزش انواع غذاها آموزش شیرینی پزی انواع مربا و ترشیجات خواص مواد غذایی غذاهای رژیمی نکات مهم آشپزی نگه داری مواد غذایی بیشتر نکته های مهم در مورد پخت برنج آشپزیکانون آشپزی پرشین بلاگ ۱۳۹۳۸۱۶ از بهترین سرآشپزهای جهان طرز تهیه سرکه سیب چگونه ماهی منجمد سالمی بخریم؟ منجمد کردن سفیده تخم مرغ طرز درست کردن خامه شیرین از خامه صبحانه نکات کلیدی برای پخت کیک انواع بیشتر نکات مهم و مفید در پخت کیک آشپزیکانون آشپزی پرشین بلاگ ۱۳۹۳۱۰۲۲ از بهترین سرآشپزهای جهان طرز تهیه سرکه سیب چگونه ماهی منجمد سالمی بخریم؟ منجمد کردن سفیده تخم مرغ طرز درست کردن خامه شیرین از خامه صبحانه نکات کلیدی برای پخت کیک انواع بیشتر طرز تهیه شیرینی نخودچی و نکته های آنسایت آشپزی،هنری، آرایشی، ۱۳۹۴۱۲۴ … غذام تند شد چی کار کنم؟ اشتباهات رایج در آشپزیقسمت اول مواد جایگزین در آشپزی و شیرینی پزی نکتههای طلایی برای پخت نان رمز و راز یک خورش قورمه سبزی جا افتاده و بیشتر آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی آلمانیبانو کده آموزشآشپزیوطرزتهیهیشیرینیآلم ۱۳۹۴۱۰۱۲ نشود و قالب زدن آن راحت باشد این شیرینی پایه بسیار خوبی برای انواع شیرینی های مربایی است برای نگهداری این شیرینی می توان بیسکویت ها را آماده کرد و بدون مارمالاد بیشتر آموزش دسر های خوشمزه آموزش آموزشدسرهایخوشمزه ۱۳۹۴۱۲۵ دسرهای خوشمزه – سفــــره شیــــــــــراز آموزش نکات این دسر خوشمزه را در اینجا ببینید موضوع مطلب دسرهای … این دسر هم به تنهایی و هم با ترکیب ژله های میوه ای بیشتر نکتههای طلایی برای پخت نانسایت آشپزی،هنری، آرایشی، مشاوره،سرگرمی، ۱۳۹۴۷۲۹ جستجو چهارشنبه مهر خانهقنادینکات شیرینی پزی نکتههای طلایی برای پخت نان شیرینی ایرانی طرز تهیه حلوا به همراه فوت و فن آن مواد لازم برای تا نفر آرد گندم بیشتر نکات مهم آشپزی ۱۳۹۵۵۶ سوشی درست کنیم به جای زعفران در جوجه کباب نکا ت لازم در مورد تهیه شیرینیها نکات مهم استفاده از فر در شیرنی پزی توصیه های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا دانستنی های بیشتر نکاتی در مورد انتخاب و پخت برنج مجله تصویر زندگی نکاتیدرموردانتخابوپختبرن ۱۳۹۴۹۲ این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید … روش خوشمزه تر کردن غذا توصیه های سرآشپز برای بیشتر نکته های مهم در مورد پخت برنج آشپزیکانون آشپزی پرشین بلاگ ۱۳۹۳۸۱۶ از بهترین سرآشپزهای جهان طرز تهیه سرکه سیب چگونه ماهی منجمد سالمی بخریم؟ منجمد کردن سفیده تخم مرغ طرز درست کردن خامه شیرین از خامه صبحانه نکات کلیدی برای پخت کیک انواع بیشتر نکات مهم و مفید در پخت کیک آشپزیکانون آشپزی پرشین بلاگ ۱۳۹۳۱۰۲۲ از بهترین سرآشپزهای جهان طرز تهیه سرکه سیب چگونه ماهی منجمد سالمی بخریم؟ منجمد کردن سفیده تخم مرغ طرز درست کردن خامه شیرین از خامه صبحانه نکات کلیدی برای پخت کیک انواع بیشتر طرز تهیه شیرینی نخودچی و نکته های آنسایت آشپزی،هنری، آرایشی، ۱۳۹۴۱۲۴ … غذام تند شد چی کار کنم؟ اشتباهات رایج در آشپزیقسمت اول مواد جایگزین در آشپزی و شیرینی پزی نکتههای طلایی برای پخت نان رمز و راز یک خورش قورمه سبزی جا افتاده و بیشتر آموزش آشپزی و طرز تهیه شیرینی آلمانیبانو کده آموزشآشپزیوطرزتهیهیشیرینیآلم ۱۳۹۴۱۰۱۲ نشود و قالب زدن آن راحت باشد این شیرینی پایه بسیار خوبی برای انواع شیرینی های مربایی است برای نگهداری این شیرینی می توان بیسکویت ها را آماده کرد و بدون مارمالاد بیشتر آموزش دسر های خوشمزه آموزش آموزشدسرهایخوشمزه ۱۳۹۴۱۲۵ دسرهای خوشمزه – سفــــره شیــــــــــراز آموزش نکات این دسر خوشمزه را در اینجا ببینید موضوع مطلب دسرهای … این دسر هم به تنهایی و هم با ترکیب ژله های میوه ای بیشتر نکتههای طلایی برای پخت نانسایت آشپزی،هنری، آرایشی، مشاوره،سرگرمی، ۱۳۹۴۷۲۹ جستجو چهارشنبه مهر خانهقنادینکات شیرینی پزی نکتههای طلایی برای پخت نان شیرینی ایرانی طرز تهیه حلوا به همراه فوت و فن آن مواد لازم برای تا نفر آرد گندم بیشتر نکات مهم آشپزی ۱۳۹۵۵۶ سوشی درست کنیم به جای زعفران در جوجه کباب نکا ت لازم در مورد تهیه شیرینیها نکات مهم استفاده از فر در شیرنی پزی توصیه های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا دانستنی های بیشتر نکاتی در مورد انتخاب و پخت برنج مجله تصویر زندگی نکاتیدرموردانتخابوپختبرن ۱۳۹۴۹۲ این مطلب با اصول پخت برنج ایرانی ، نکاتی در خصوص بهتر قد کشیدن برنج و هم چنین ترفندهای پخت کته و برنج آبکش آشنا خواهید … روش خوشمزه تر کردن غذا توصیه های سرآشپز برای بیشتر رازهای خوشمزه تر شدن الویه مجله تصویر زندگی رازهایخوشمزهترشدنالویه ۱۳۹۴۸۱۴ عروسک سازی آموزش ساخت زیور آلات آموزش عثمان دوزی شفق دوزی آموزش دکوپاژ آشپزی دستور پخت غذا نکات آشپزی غذای رژیمی فست فود نان، شیرینی، دسر نوشیدنی ها مربا، ترشی، سس بیشتر ایران بانونکات آشپزی ۱۳۹۵۹۴ نکاتی برای پخت غذاهای گوشتی پوست کندن سیر هنگام پخت مرباها روش پخت برنج برای زنان شاغل شیرینی های عید را سالم تر کنید فرمان برای شیرینی پزی عید نکات کدبانو گری ۱۴ بیشتر
لینک منبع :نکات سرآشپز برای پخت شیرینی های خوشمزه
Images for نکات سرآشپز برای پخت شیرینی های خوشمزه
نکات سرآشپز برای پخت شیرینی های خوشمزه - پارس ناز
www.parsnaz.com/نکات-سرآشپز-پخت-شیرینی-های-خوشمزه.htmlCachedنکات سرآشپز برای پخت شیرینی های خوشمزه ،نکات پخت شیرینی و کیک،ترفندهای
آشپزی پخت شیرینی و کیک خوشمزه،راه های پخت شیرینی و کیک عالی و بی ...
نکات سرآشپز برای پخت شیرینی های خوشمزه -آکا - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/...aka/news201763023261657374.htmlCached30 ژوئن 2017 ... نکات سرآشپز برای پخت شیرینی های خوشمزه ،نکات پخت شیرینی و کیک،ترفندهای
آشپزی پخت شیرینی و کیک خوشمزه،راه های پخت شیرینی و ...
توصیه های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا - بیتوته
www.beytoote.com/.../chefs-recommendations-delicious-recipes.htmlCached
Similarخوشمزه شدن غذا غذاهای خوشمزه نکته های آشپزی , خوش طعم کردن گوشت , توصیه های
آشپزی , خوش طعم شدن مرغ ... مجموعه: نکات مهم آشپزی ... برای پختن هر یک عدد مرغ کامل،
یک لیوان آب کافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد!
بهترین دستور تهیه شیرینی قطاب یزد - Delkhoshi.com
www.delkhoshi.com/.../بهترین-دستور-تهیه-شیرینی-قطاب-یزد/Cached22 فوریه 2016 ... دستور پخت قطاب خوشمزه یزد، دستور پخت شیرینی برای عید، طرز تهیه خمیر قطاب،
بهترین ... همچین برای پیچیدن قطاب از قالب های مخصوص پیراشکی هم می توان
استفاده کرد. ... از دستورات آشپزی و انتشار تصاویر دستورات آشپزی، از سرآشپز
دلخوشی حمایت کنید. .... طرز تهیه کتلت خوشمزه + نکات کامل کتلت گوشت.
نکات آشپزی , روش خوشمزه تر کردن غذا | توصیه های سرآشپز برای ...
https://www.pinterest.com/pin/313000242837260671/
نکات آشپزی , روش خوشمزه تر کردن غذا | توصیه های سرآشپز برای خوشمزه تر شدن غذا.
... نان، شیرینی، دسر , طرز تهیه شیرینی ستاره های فندقی خوشمزه و مجلسی برای ...
دستهبندی نکات مهم در تهیه کیک و شیرینی - کیک و شیرینی
cakesite.blogsky.com/category/cat-8Cached
Similarمنبع:سرآشپز ... برای تهیه شیرینیهای ایرانی باید نهایت حوصله را بهکار برد زیرا
لطف این نوع ... پختن چنین نان هایی کار چندان دشواری نیست اما دانستن نکات کوچک
کلیدی در طبخ انواع نان ..... پس از جنگ جهانی دوم و بهبود وضعیت روحی مردم این خوردنی
خوشمزه طرفداران بیشتری پیدا کرد و در نهایت کارخانه های ساخت این ماده براه افتادند.
نون خامه ای - Spoon-feed Baking
https://spbaking.com/recipes/نون-خامه-ای-t77Cachedبرای درست کردن این شیرینی خوشمزه خمیر کلمی رو به شکل گرد، با قیف روی سینی
شیرینی پزی می ریزن و بعد از پخت و سرد شدن، توش رو ... نکات پخت خمیر کلمی.
نکات مهم برای پخت کیک اسفنجی - آشپز هنرمند
www.chefartist.ir/showpages633.htmlCachedخوب اینم از نکات کنکوری کیک اسفنجی حالا میریم سراغ دستور پخت کیک های .....
کیک خوشمزه و خوشگلیه که راحت تر از کیک اسفنجی هم هست من حتما تو پست های ...
نکات پخت شیرینی سالم خوشمزه برای عید نوروز - onvansho
onvansho.ir/result/نکات-پخت-شیرینی-سالم-خوشمزه-برای-عید-نوروز.html
برای دیدن عکس های با موضوع نکات پخت شیرینی سالمخوشمزه برای عید نوروز می
توانید ... شیرینی های خوشمزه عید نوروز زیباکده ... شیرینی برای عید نوروز تک
آشپز.
شنبه 14 مرداد 1396 ساعت 12:47