[ad_1]
انواع خوراکیهای دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلفی همچون هیدروکربنها هستند که میتوانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.
به گزارش مشرق، مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد، در مقابل انواع خوراکی های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلف ساطع شده از دود مانند هیدروکربنها هستند و میتوانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.
در اینجا رایج ترین اقلام غذایی که شما را چند قدم به سرطان مصرف میکنند، بیشتر معرفی شده اند؛ مواد غذایی که شاید هر روز به انواع مختلف مصرف شوند:
ذرت تفت داده شده
واقعیت این است که این نوع ذرت به تنهایی نمیتواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد اما اقلام غذایی اینچنینی با کیسههایی حاوی مواد شیمیایی به نام پرفلوئورواکتانوئیک اسید بسته بندی شده اند که مطالعات ثابت کرده این مواد شیمیایی خطر ناباروری در زنان و ابتلا به برخی از انواع سرطان را افزایش میدهند.
گوشتهای فراوری شده
انواع این گوشتها از قبیل سوسیس، هات داگ، بیکن و ... در بلند مدت خطر ابتلا به برخی سرطانهای خاص از جمله سرطان روده بزرگ را افزایش میدهد. مطالعات نشان داده که مصرف بیش از 160 گرم از گوشتهای فراوری شده در طول روز، خطر افزایش مرگهای ناشی از سرطان را در طول زمان تا 44 درصد افزایش میدهد.
کنسرو گوجه فرنگی
ماده شیمیایی بیس فنول در این کنسروها خطرناک است و اسیدیته گوجه فرنگی به احتمال زیاد منجر به حل بیس فنول در مواد غذایی میشود.
گوشت قرمز کبابی / کباب کردن گوشت سفید مرغ
ساختار مولکولی و شیمیایی گوشت قرمز هنگام فرایند کبابی شدن تغییر میکند و خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان سینه را افزایش میدهد.
نوشابههای گازدار
سودا پر از قند، رنگهای غذایی و مواد شیمیایی است؛ این نوع نوشیدنیها بدن را اسیدی میکنند و سلولهای سرطانی را پرورش میدهند. سودا یا آب گازدار یا آب کربناته، آبی است که در آن کربن دی اکسید، تحت فشار حل شده باشد.
روغنهای هیدروژنه
روغنهای هیدروژنه معمولا برای ذخیره غذاهای فراوری شده استفاده میشود که میتواند به بیماریهای ناتوان کننده سیستم بدنی، مانند سرطان منجر شود.
غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
مصرف این نوع محصولات غذایی یک نگرانی عمده از نظر ابتلا به انواع مشکلات سلامتی است و بهتر است محصولات آلی و ارگانیک جایگزین آنها شوند.
ماهی پرورشی
به گزارش آوای سلامت - ماهی آزاد پرورشی کمبود ویتامین D دارد و اغلب با مواد شیمیایی سرطان زا آلوده شده و آلوده به بی فنیلهای پلی کلرینه، و آفت کشها است.
الکل
ثابت شده که مصرف نوشیدنی های الکلی در طول روز خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان تا 30 درصد افزایش میدهد. در واقع الکل دومین علت ابتلا به سرطان بعد از دخانیات است.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
خوردنیهای خوشمزه سرطانی. شناسه خبر: 1146105 سرویس: اجتماعی. ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷. کاریکاتور/ سوسیس و هاتداگ، افزایش سرطان ...2 آگوست 2016 ... به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد، در مقابل انواع خوراکی های دودی مانند ماهی، ...4 آگوست 2016 ... خوردنیهای خوشمزه سرطانی. انواع خوراکیهای دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلفی همچون ...2 آگوست 2016 ... انواع خوراکی های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلفی همچون.2 آگوست 2016 ... خوردنیهای خوشمزه سرطانی. انواع خوراکیهای دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلفی همچون ...2 آگوست 2016 ... به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد، در مقابل انواع خوراکیهای دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، ...3 آگوست 2016 ... به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد، در مقابل انواع خوراکی های دودی مانند ماهی، برنج، ...3 آگوست 2016 ... به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد، در مقابل انواع خوراکی های دودی مانند ماهی، برنج، ...2 آگوست 2016 ... مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد، در مقابل انواع خوراکی های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، کالباس، سس و پنیرهای ...
کلماتی برای این موضوع خبرگزاری تسنیم خوردنیهای خوشمزه سرطانیخوردنیبه گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می خوردنیهای خوشمزه سرطانیخوشمزهسرطانیانواع خوراکیهای دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، کالباس، سس و پنیرهای دودی خوردنیهای خوشمزه سرطانی پایگاه خبری ترازتراز انواع خوراکیهای دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، کالباس، سس و پنیرهای خوردنیهای خوشمزه سرطانیخوردنیهای سرطانی مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد، در خوردنیهای خوشمزه سرطانی فرهنگ نیوزانواع خوراکیهای دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، کالباس، سس و پنیرهای دودی خوردنیهای خوشمزه سرطانیخوردنیهای خوشمزه سرطانی واقعیت این است که این نوع ذرت به تنهایی نمیتواند خطر خوردنیهای خوشمزه سرطانی خوردنیهای خوشمزه سرطانیخوردنیهای خوشمزه متن کامل خبر در پایگاه خبری کیهان خوردنیهای خوشمزه سرطانیخوردنی های خوشمزه سرطانی باشگاه خبرنگاران جوان …به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به خوردنیهای خوشمزه سرطانی انواع خوراکیهای دودی مانند انواع خوراکیهای دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، کالباس، سس و پنیرهای دودی خوردنی های خوشمزه سرطانی تسنیم خبر فارسیبه گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم ، مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می
لینک منبع :خوردنیهای خوشمزه سرطانی
خوردنیهای خوشمزه سرطانی - خبرگزاری تسنیم - Tasnim
https://www.tasnimnews.com/fa/news/.../خوردنی-های-خوشمزه-سرطانیCached2 آگوست 2016 ... به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را
کاهش میدهد، در مقابل انواع خوراکیهای دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، ...
خوردنیهای خوشمزه سرطانی - پارس نیوز
www.parsnews.com/بخش.../384320-خوردنی-های-خوشمزه-سرطانیCached3 آگوست 2016 ... به گزارش پارس نیوز، مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد، در
مقابل انواع خوراکی های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، ...
رابطه یک خوراکی خوشمزه با سرطان مری و معده - بیتوته
www.beytoote.com/health/.../delicate-food-stomach-cancer.htmlCached
Similarcancer سرطان خوراکی در میهمانی ها وقتی برنج را میکشند همه در انتظار دیس تهدیگ
هستند. گاهی تا این دیس سر سفره گذاشته شود محتوایش به نصف میرسد...
[PDF] خوردنی های خوشمزه سرطانی - Magiran
www.magiran.com/ppdf/nppdf/2827/p02827214230071.pdfCached23 آگوست 2016 ... در ســال 93 نیز از دیگر دستاوردهای دیرینه شناسان چینی بود که به. خاطر بینی درازش
به او لقب »پینوکیو رکس« داده شد. خوردنی های خوشمزه سرطانی.
خوردنی های سرطانی را بشناسید - نبض ما
nabzema.ir/121/خوردنیهای-خوشمزه-سرطانی.htmlCached8 آوریل 2017 ... خوردنی های سرطانی از جمله: خوراکیهای دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس،
کالباس، سس و پنیرهای ... دستور غذاهایی خوشمزه و مقوی با تره فرنگی.
William Li: ویلیام لی: آیا با غذا خوردن می توان سرطان را گرسنگی داد ...
► 20:02https://www.ted.com/talks/william_li/transcript?language=fa
May 17, 2010 - 20 min
سلول های سرطانی تغییر می کنند و توانایی تولید بسیاری از فاکتورهای رگ زایی را .... و این جا هم لیست در حال بزرگ شدن از خوردنی ها و آشامیدنی هایی با ...
خوردنیهای خوشمزه ضد سرطان - دولت بهار :: هواداران دکتر محمود احمدی نژاد
www.dolatebahar.com/view-47185.htmlCached1 مه 2015 ... دولت بهار: برخی از خوردنیهای بسیار خوشمزه و مشهور در سراسر دنیا آثار ضد ...
پژوهشگران به افراد توصیه میکنند برای جلوگیری از ابتلا به سرطان، ...
خوردنیهای خوشمزه ضد سرطان - پایگاه خبری تحلیلی هراز نیوز
haraznews.com/159086/خوردنیهای-خوشمزه-ضد-سرطان/
30 آوریل 2015 ... برخی از خوردنیهای بسیار خوشمزه و مشهور در سراسر دنیا آثار ضد سرطانی بسیار
مفیدی دارند که لازم است باشند و ضروری است که در رژیم غذایی افراد ...
مقابله با عوارض شیمی درمانی با خوردنی های خوشمزه | سلامت دات لایف
https://salamat.life/.../سرطان/مقابله-با-عوارض-شیمی-درمانی-خوردنیCached13 ژوئن 2017 ... مقابله با عوارض شیمی درمانی نظیر درمان اسهال ، یبوست ، خشکی دهان ، تهوع ، بی
اشتهایی ، درمان زخم های دهان بعد از شیمی درمانی برای مبارزه با سرطان ...
خوردن شکلات برای بیماران سرطانی ممنوع ! - نمناک
namnak.com/شکلات-و-سرطان.p42268Cachedشکلات و ممنوعیت خوردن شکلات برای بیماران سرطانی و بیماران سرطانی شکلات ...
کسی میتواند از خوردنش بگذرد اما همین خوردنی خوشمزه باعث عود بیماری سرطان میشود .
یکشنبه 15 مرداد 1396 ساعت 22:05