مجله آشپزی مثبت: با ما همراه باشید تا به شما نشان دهیم چگونه میتوانید به آسانی ده مدل فاج (شکلات دست ساز) خوشمزه درست کنید و آن را با وسایل در دسترس و رنگین، تزیین و هوسانگیز کنید.
6. فاج با طعم باسلوق و عطر نارگیل
فاج پایه + یک سوم پیمانه نارگیل تازه (رنده شده) + 100 گرم باسلوق با رویه شکلاتی
فاج را که طبق دستور درست کردید و در قالب ریختید، روی آن را با تکههای باسلوق که قبلا خرد کردهاید و نارگیل تازه رنده شده بپوشانید و پس پوشاندن روی قالب در یخچال بگذارید. بعد از 4 ساعت که شکلات سفت شد، برش بزنید و سرو کنید.
7. فاج با شکلاتهای پرتقالی توپی
فاج پایه + نصف پیمانه شکلاتهای پرتقالی توپی روکشدار
شکلات را به روش توضیح داده شده در دستور تهیه فاج پایه آماده کنید، در قالب روی کاغذ روغنی بریزید و صاف و یکنواخت کنید. سپس شکلاتهای پرتقالی توپی را خرد کنید و روی فاج بریزید. حالا روی قالب را بپوشانید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید. بعد برش بزنید.
فاج پایه + 200 گرم انواع پاستیل
فاج آماده شده را که در قالب ریختید، پاستیل ها را ریز کرده ،سطح شکلات را با آنها تزیین کنید. حال بعد از 4 ساعت برش بزنید.
فاج پایه + یک پیمانه مارشمالوی خرد شده + 2 قاشق سوپخوری بادامزمینی نمکی خرد شده + یک چهارم پیمانه گیلاس یا آلبالوی خشک براق
مایه آماده شده فاج را در قالب روی کاغذ روغنی بریزید و با ارتفاع یکسان پهن کنید. مارشمالو، بادامزمینی و خشکبار دلخواه را روی شکلات بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از 4 ساعت برش بزنید و در ظرف دلخواه بچینید.
فاج پایه + یک چهارم پیمانه چیپس شکلات سفید + یک سوم پیمانه برگه زردآلو یا قیسی خرد شده
فاج را طبق دستور آماده کنید، در قالب بریزید و پهن و یکنواخت کنید. زردآلوی خشک خرد شده و چیپس شکلاتی را مخلوط و روی شکلات را با آنها تزیین کنید. بعد از اینکه شکلات را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دادید، آن را برش بزنید و سرو کنید.
400 گرم شکر دانهریز را با 200 میلیلیتر آب داخل یک قابلمه که بهتر اسـت آلومینیومی یا آهنی نباشد بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. شکر که در آب حل شد 50 میلیلیتر آب لیموی تازه و صاف شده به آن اضافه کنید. بعد از ۳۰ دقیقه جوشیدن مواد روی حرارت ملایم وقتی رنگ مواد شروع کرد به قرمز- قهوهای شدن، 10 دقیقه دیگر صبر کنید، بعد مواد را از روی حرارت بردارید. حالا مواد را در ظرفی شیشهای و دردار بریزید و بعد از خنک شدن در یخچال نگهداری کنید. این شربت بعد از ۲ تا ۳ روز طعم بهتری پیدا میکند.
فوتوفن
مایه فاج آنقدر باید حرارت ببیند تا کاملا غلیظ شود.