مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

نکاتی درباره مبتلایان نارسایی قلبی

[ad_1]

نکاتی درباره مبتلایان نارسایی قلبی

نکاتی درباره مبتلایان نارسایی قلبی 

مبتلایان به نارسایی قلبی در زندگی روزمره خود باید با احتیاط بیشتری اقدام به انجام کارها کنند. مواظبت های لازم را ما به شما خواهیم گفت. میزان شیوع نارسایی قلبی با افزایش سن بیشتر می شود. براساس آماری در ایالات متحده آمریکا، 4 درصد سالمندان 65 تا 74 سال و 6 درصد افراد بالای 75 سال دچار نارسایی قلبی هستند. نارسایی قلبی به هر علتی که ایجاد شده باشد،

 

باعث کاهش طول عمر، افت کیفیت زندگی و بستری های مکرر و صرف هزینه های زیاد می شود، اما برای ارتقای کیفیت زندگی سالمندانی که دچار نارسایی قلبی هستند چه کارهایی می توان انجام داد؟ آیا خود آنها می توانند در این رابطه کارهای مفیدی انجام دهند؟

 

با بهبود روش های تشخیصی و درمانی مناسب، بیماران حتی افرادی که دچار نارسایی قبلی شدید هستند طول عمر بیشتری پیدا می کنند و دیرتر وارد مراحل پیشرفته بیماری می شوند، اما همچنان نارسایی قلبی به مشکل اولیه در سالمندان تبدیل شده و حداقل 20 درصد موارد بستری های بیمارستانی افراد بالای 65 سال به علت نارسایی قلبی اسـت.

نکاتی درباره مبتلایان نارسایی قلبیعلل نارسایی قلبی در سالمندان

نارسایی قلبی در سالمندان به صورت های مختلفی دیده می شود. عده ای از بیماران از قبل به دلایل ژنتیکی و مادرزادی دچار اختلال در عملکرد قلبی شده اند یا به صورت شایع تر در اثر عوامل خطر بیماری قلبی مانند مصرف سیگار، ابتلا به دیابت، افزایش چربی خون، فشار خون بالا و…

 

به بیماری عروق قلبی شامل انفارکتوس حاد قلبی مبتلا می شوند. با روش های تشخیصی جدید و درمان این قبیل بیماری ها و افزایش طول عمر بیماران، چنین بیمارانی بیشتر از قبل وارد دوران سالمندی می شوند.در حالت دیگر، بدون وجود شرایط ذکرشده، یعنی بدون سابقه قبلی نارسایی قلبی و بر اثر تغییرات گسترده ای که بر اثر افزایش سن در تمام بدن از جمله قلب ایجاد می شود

 

که جزیی از فرآیند پیری هم محسوب می شود، اختلالاتی در انبساط عضله قلب ایجاد می شود که علت اصلی ایجاد نارسایی قلبی در سالمندی اسـت.در واقع، عده ای از سالمندان قبل از ورود به مرحله سالمندی به یکی از بیماری های قلبی مبتلا بوده اند و در عده ای دیگر نارسایی در همین دوران سالمندی ایجاد شده اسـت.

 

بروز نارسایی قلبی حاد در سالمندان معمولا یا بیماری هایی مانند کم خونی، فشار خون بالا، آریتمی ها و بیماری های عروق مغزی (سکته مغزی) همراه اسـت. این بیماران به علت مراقبت های تخصصی تر باید مدتی در بیمارستان بستری شوند.

 

افرادی که دچار نارسایی قلبی می شوند علائمی دارند که هشداردهنده اسـت و خودشان یا اطرافیان به محض دیدن آن باید اقدام کنند. این چند علامت بسیار مهم هستند:

 

•اولین علامت نارسایی قلبی، اختلال در فعالیت بیمار اسـت. بیمار در انجام امور روزمره خود مانند راه رفتن عادی، کار کردن و… مشکل پیدا می کند.

 

•خستگی یکی دیگر از علائم نارسایی قلبی اسـت زیرا بیماری ها و شرایط دیگری در سالمندان مانند سن بالا، مشکلات ریوی، اختلال در فعالیت به دلیل آرتروز زانو یا لگن و سایر مشکلات ارتوپدی، کاهش غیرارادی فعالیت سالمند برای جلوگیری از علائم و اختلال در حافظه نیز می توانند باعث بروز خستگی در او شوند.

 

•تنگی نفس، سرفه های شبانه یا تنگی نفس های حمله ای شبانه بیانگر وجود نارسایی قلبی هستند.

 

• ورم یا ادم اندام تحتانی نیز در نارسایی قلبی دیده می شود.

 

کمتر از نیمی از سالمندانی که پس از انجام اکوکاردیوگرافی، برایشان نارسایی قلبی متوسط تا شدید تشخیص داده می شود، متوجه بیماری خود نبوده اند.نکاتی درباره مبتلایان نارسایی قلبی

تحت نظر متخصص نارسایی قلبی باشید. با نظارت پزشک لازم اسـت برخی آزمایش ها را به صورت سالیانه و برخی را نیز براساس مورد حتی به صورت هفتگی انجام دهید. توصیه می شود همه افراد بعد از 40 سالگی آزمایش های خون معمول را انجام دهند.

 

این آزمایش ساده می تواند میزان هموگلوبین خون و کم خونی را در فرد تشخیص دهد. البته افراد مبتلا به کم خونی علائمی مانند رنگ پریدگی، خستگی زودرس، تعریق و… دارند.افراد سالمند هم از 65 سالگی به بعد بهتر اسـت هر سال یکبار آزمایش خون انجام دهند تا اگر کم خونی یا سایر اختلالات مانند مشکلات تیروییدی،

 

مشکلات کبدی و کلیوی و… وجود داشته باشد، درمان مناسب آغاز شود. کم خونی باعث تشدید بیماری قلبی می شود و حتما باید برطرف شود.

نکاتی درباره مبتلایان نارسایی قلبی

آریتمی را شناسایی کنید

بیمارانی که دچار آریتمی (اختلال در ریتم ضربان قلب) هستند، با شکایت تپش قلب یا احساس ضربان نابجا یا احساس ریزش قلب به پزشک مراجعه می کنند. البته بعضی بیماران هم با وجود آریتمی، آن را احساس نمی کنند. آریتمی ها معمولا با نوار قلبی تشخیص داده می شوند.

 

در صورت بروز چنین علائمی حتما به متخصص قلب و عروق مراجعه کنید و مشکل خود را با او در میان بگذارید. آریتمی نیز باعث تشدید نارسایی قلبی می شود.

 

فشار خونتان را کنترل کنید

اگر فشار خون فرد در میانسالی 140.90 میلی متر جیوه باشد، بالا محسوب می شود ولی هدف از درمان فشار خون در سالمندان رسیدن به فشار خون 150.90 میلیمتر جیوه اسـت. پس سالمندان باید دقت کنند فشار خونشان از این عدد بالاتر نرود. مهم ترین علت افزایش شدید فشار خون مصرف نکردن درست

 

دارو یا رعایت نکردن رژیم غذایی کم نمک اسـت. پس داروهایتان را به موقع مصرف و رژیم غذایی کم نمک را رعایت کنید.

 

مصرف مایعات را محدود کنید

مصرف مایعات باید در بیمارانی که نارسایی قلبی دارند، محدود شود. بعضی از بیماران نباید بیش تر از 2 لیتر در 24 ساعت مایعات مصرف کنند. این مقدار برحسب شدت بیماری و توسط پزشک معالج تعیین می شود. مایعات باعث افزایش حجم خون و افزایش کارکرد قلبی می شود. قلب در این حالت نیاز به پمپاژ بیشتری دارد و قلب نارسا قادر به این کار نیست.

 

فعالیت کافی داشته باشید

بیماران حتما باید به طور روزانه فعالیت منظمی داشته باشند، حتی در نارسایی های قلبی شدید بعد از اینکه وضعیت بیمار بهتر شد باید تحت نظر پزشک معالج فعالیت های خود را از سر بگیرد.

 

زندگی با نارسایی قلبی

ویزیت های توصیه شده به وسیله پزشک را فراموش نکنید

اگر بیماری به علت نارسایی قلبی در بیمارستان بستری و پس از چند روز با بهبود حال عمومی مرخص شده، باید به ترتیب 1 هفته و 2 هفته بعد ویزیت شود. ویزیت ها باید تا 3 ماه هر ماه یکبار تکرار شود و بعد از آن ویزیت بیمار هر 3 ماه یکبار کفایت می کند. به بیمارانی که نارسایی قلبی کنترل شده دارند نیز توصیه می شود هر 3 ماه یکبار به پزشک خود مراجعه کنند.

 

بازتوانی را فراموش نکنید

بازتوانی قلبی کار دشواری نیست. این کار در کلینیک های نوتوانی قلبی انجام می شود. با توجه به وضعیت بیمار تمرین های ورزشی مناسب به او آموزش داده می شود. بیماران این تمرین ها را می توانند با صلاحدید پزشک در خانه نیز انجام دهند.

 

بازتوانی قلبی در سالمندان به شکل رفاه رفتن روی تردمیل و چند ورزش سبک استکه آموزش داده می شود. تقریبا در بیمارستان های قلب تمام مراکز استان ها مراکز بازتوانی وجود دارد.

 

اگر یکی از اعضای خانواده تان دچار نارسایی قلبی اسـت…

همراهان بیمار مبتلا به نارسایی قلبی باید آموزش ببینند زیرا خود بیماران، مخصوصا بیماران سالمند، ممکن اسـت توانایی مراقبت از خود را نداشته باشند بنابراین اطرافیان بیمار باید هوشیار باشند و علائمی مانند تنگی نفس در بیمار، افزایش تورم اندام ها، کاهش اشتهای بیمار و… را بشناسند تا به موقع بتوانند سالمند را به درمانگاه یا بیمارستان ارجاع دهند.

 

همچنین بعضی سالمندان به دلیل تعدد داروها، در مصرف آن دچار سردرگمی می شوند یا حتی ممکن اسـت به دلیل سن بالا دچار اختلال حافظه باشند. در این مواقع خانواده ها باید وظیفه دادن دارو به سالمند را برعهده بگیرند.

 

سالمندان اغلب دچار بیماری های مختلفی هستند و برای هر بیماری باید داروی جداگانه ای مصرف کنند. همین مساله نیز باعث بروز تداخلات دارویی و عدم امکان تجویز دوز مناسب داروهای مطلوب قلبی می شود که این موضوع نیز حائز اهمیت اسـت و خانواده باید پزشک را از وجود بیماری ها و داروهای مصرفی مطلع کند.

 

پزشکان متخصص نارسایی قلب، تجویز داروهای نارسایی قلبی را با دوز کم شروع می کنند و به تدریج دوز دارو را افزایش می دهند. بیماران باید مرتب تحت نظر باشند تا بیماری های همزمان که باعث تشدید نارسایی قلبی شده یا در روند درمان اختلال ایجاد کرده اند، شناسایی شوند.

 

*متخصص قلب، پیوند قلب عضو هیات علی دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا… (عج)

 

 


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


نکاتی درباره مبتلایان نارسایی قلبی مبتلایان به نارسایی قلبی در زندگی روزمره خود باید با احتیاط بیشتری اقدام به انجام کارها کنند مواظبت های لازم.تندرستی و تغذیه, همه چیز درباره قلب ارسال دیدگاه 2,228 بازدید. براساس مطالعات ... توصیه هایی در مورد رژیم غذايي مبتلايان به بيماري هاي قلبي- عروقي: 1-رسیدن به ...تغذیه ی بیماران مبتلابه نارسایی قلبی ... به دلیل این که این بیماری، کار بسیاری را به سیستم قلبی، تنفسی و عصبی – هورمونی ... نکاتی درباره ویتامین آفتاب D ...23 سپتامبر 2013 ... وی درباره راههای جلوگیری از نارسایی قلبی، اظهار کرد: اگر علتهای قابل درمانی ... نیز از نکاتی است که با انجام آنها از نارسایی قلبی جلوگیری میشود.زندگی با نارسایی قلب، راهنمای مراقبین - راهنمای عملی مراقبین خانوادگی بیماران مبتلا به نارسائی ... نکاتی برای مراقبت از خود و مدیریت زمان ... را به عهده میگیردمراقبین خانوادگی به اطلاعاتی درباره بیماری بیمار،درمانهای جاری،درمانهای ممکن نیاز دارند.24 سپتامبر 2016 ... نکاتی درباره مفنامیک اسید التهابی مزمن روده مثل بیماری کرون هستید یا از نارسایی ... کلیوی نارسایی جدی قلبی و بیماری های کبدی جدی رنج.سلامت نیوز: نارسایی قلبی یک بیماری مزمن است که نزدیک به 6 میلیون آمریکایی را با توجه به آمارهای انجمن قلب آمریکا تحت تاثیر قرار داده است.به گزارش سلامت نیوز ...27 مه 2010 ... در سمت راست قلب 2 دریچه 3 لتی (تریکوسپید) و دریچه ریوی وجود دارد. ... در موارد بسیار نادری عفونت می تواند دریچه های قلبی را درگیر و موجب نارسایی آن ها شود. ... یکی از نکات دیگر در مورد دریچه های فلزی، صدایی است که تولید می کنند که البته طی چند ماه اول بعد از عمل بیمار به آن ... 3 پرسش شایع درباره حمله قلبی.آکاایران: تاثیرات هورمون درمانی بر بیماران قلبی آکاایران: هورمون تراپی در مردان همراه با ... قلب و عروق ایران، نسبت به مصرف زیاد مایعات در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی هشدار داد. .... در ادامه نکاتی مفید برای مبتلایان به بیماری های قلبی بیان می کنیم. ... یک فوق تخصص قلب و عروق درباره انجام ۳ کار هُل دادن، تعویض چرخ ماشین و برف ...22 سپتامبر 2016 ... ... های خارجی · درباره فرزندان خانواده آنجلینا جولی و برد پیت · خانه / نکاتی درباره مبتلایان نارسایی قلبی / نکاتی درباره مبتلایان نارسایی قلبی ...


کلماتی برای این موضوع

نکاتی درباره‌ی نمک‌های رژیمی نمک پتاسیماین مساله می‌تواند پرفشاری خون و عوارض آن مانند بیماری‌های قلبی عروقی را در طول قلب روزه داری در بیماران قلبیروزه گرفتن در کدام بیماری های قلب ممنوع است؟ ماه رمضان، فرصتی است که همه دوست دارند در مهمترین علت پیدایش بیماری های قلبی، قلب، سکته قلبی…مهمترین علت پیدایش بیماری های قلبی نشانه‏های مهم بیماری قلبی درد قفسه سینه این مقالات پزشکی و بهداشتی،توصیه های پزشکی ، …اخبار پزشکی مقالات پزشکی شناخت بیماری ها علائم بیماری ها درمان بیماری ها بیماری سندرم دیسترس تنفسی بالغین پرستاران …پرستاریپرستاری ویژهنارسائی قلبی و مراقبت های پرستاری آن نحوه تشخیص سریع انواع بلوک های شایع قلبی میگنا فشارخون چیست ؟ مروری بر تعدادی از داروهای …عوارض فشار خون بالا حملات قلبی، نارسایی قلب، ورم ریه، نارسایی کلیه، سکته مغزی، آسیب میگنا افتادگی دریچه میترال قلبافتادگی دریچه قلب تا زمانی که منجر به نارسایی دریچه نشده را نمی‌توان یک بیماری نامید مصرف دارو روی بخورید تا سرما نخورید مکمل روی با بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن، آن را نسبت به مننژیت التهاب پرده های مغز و مراقبتهای پرستاری ……پرستاری مغز و اعصابنارسائی قلبی و مراقبت های پرستاری آن نحوه تشخیص سریع انواع بلوک های شایع قلبی بیماری،درمان بیماری،علائم بیماری،انواع بیماریدرمان …درمان جوش صورتبیماری پوستیتکرر ادراربیماری زنان بیماری هادرمان بیماری هادرمان



لینک منبع :نکاتی درباره مبتلایان نارسایی قلبی

نکاتی درباره مبتلایان نارسایی قلبی - پارس ناز www.parsnaz.com/نکاتی-مبتلایان-نارسایی-قلبی.html‎Cachedنکاتی درباره مبتلایان نارسایی قلبی مبتلایان به نارسایی قلبی در زندگی روزمره خود باید با احتیاط بیشتری اقدام به انجام کارها کنند مواظبت های لازم. نکاتی درباره مبتلایان نارسایی قلبی - مفیدستان mofidestan.ir/نکاتی-درباره-مبتلایان-نارسایی-قلبی/ نکاتی درباره مبتلایان نارسایی قلبی. مبتلایان به نارسایی قلبی در زندگی روزمره خود باید با احتیاط بیشتری اقدام به انجام کارها کنند. مواظبت های لازم را ما به شما ... زندگـی با نارسایی قلبی - جام جم آنلاین jamejamonline.ir/sara/.../زندگـی-با-نارسایی-قلبی‎Cached22 سپتامبر 2016 ... دکتر مسعود قاسمی، رئیس انجمن آرترواسکلروز ایران درباره نارسایی قلبی و تغییرات ناشی از آن در سبک زندگی مبتلایان به جام‌جم توضیح می‌دهد: ... انچه باید در مورد نارسایی قلب بدانیم - مجله علمی-ترویجی سرای سلامت sarayeh-salamat.ir/انچه-باید-در-مورد-نارسایی-قلب-بدانیم/‎Cachedنارسایی قلب یا نارسایی احتقانی قلب وضعیتی است که در ان قلب نمی تواند متناسب با ... با درمان مناسب و رعایت نکات گفته شده بیماران دارای نارسایی قلب می توانند ... آنچه که در نارسایی شدید قلبی باید رعایت شود! - دکتر محمد حسین نجفی https://drhsnajafi.com/.../نارسایی-شدید-قلبی-تغذیه-رژیم-غذایی.html‎Cached22 ا کتبر 2016 ... بیماری نارسایی شدید قلبی ممکن است ترسناک به نظر برسد اما انتخاب تغذیه مناسب و نکاتی در آشپزی در بهبود نارسایی شدید قلبی از اهمیت ... دارو درمانی نارسایی قلبی - نارسایی قلب fa.irhfa.com/165/دارو-درمانی-نارسایی-قلبی/‎Cached Similar28 مه 2015 ... دارو درمانی نارسایی قلبی - نکاتی که باید در مصرف داروها ی خود رعایت کنید و نیز اتفاقاتی که در صورت مصرف نکردن داروها به وجود می آید. نارسایی قلب - جامعه متخصصین نارسایی قلب ایران fa.irhfa.com/‎Cached Similarجامعه متخصصین نارسایی قلب ایران,نارسایی قلب,پرفشاری ریه,بیماری قلبی, پیوند ... قلبی,درمان پرفشاری ریه,قلب,ضربان ساز,شوک دهنده,بازتوانی نارسایی قلب . ... دارو درمانی نارسایی قلبی بیمار عزیز در اینجا قرار است در مورد نکاتی که باید در ... آشنایی با علائم بیماریهای قلبی عروقی و روش های پیشگیری و کنترل ... www.pezeshk.us/?p=24169‎Cached Similarنارسایی قلب، برادیکاردی(ضربان پایین قلب) و مشکلات دریچه ای قلب با ضعف و خستگی پذیری زودرس همراه می باشند. ... حملات طپش قلب در مبتلایان به اختلالات قلبی نظیر نارسایی قلب و یا مشکلات دریچه ای مطرح کننده ..... نکات بسیار مهم ورزشی در 13 توصیه غذایی برای سلامت قلب - پارسی طب fa.parsiteb.com/13-توصیه-غذایی-برای-سلامت-قلب/‎Cached Similarتندرستی و تغذیه, همه چیز درباره قلب ارسال دیدگاه 3,660 بازدید ... توصیه هایی در مورد رژیم غذایی مبتلایان به بیماری های قلبی- عروقی: ۱-رسیدن به وزن نرمال:بر اساس ... بررسی کیفیت زندگی بیماران مبتلا به نارسایی قلبی - فصلنامه حیات hayat.tums.ac.ir/browse.php?a_id=142&sid=1&slc_lang=fa‎Cached SimilarReports of original research and scholarly papers about all areas of nursing, ... نارسایی قلبی در تمام موارد بر کیفیت زندگی بیماران به درجات مختلف تأثیر می‌گذارد. این پژوهش با هدف بررسی کیفیت زندگی و ابعاد آن در بیماران مبتلا به نارسایی ...