مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مجله مطالب خواندنی

سبک زندگی، روانشناسی، سلامت،فناوری و ....

مادران توجه کنند؛ تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت است !

[ad_1]
فصل مدرسه ها در راه است.
برنامه زندگی همه افرادی که در خانه خود محصل دارند با شروع فصل پاییز کاملا تغییر می کند…

 
زندگی شمایل جدیدی به خود می گیرد. شب نشینی های خانوادگی مختص تعطیلات آخر هفته می شود و برنامه های روتین تغییر می کند و همین تغییر دلنشین است که به زندگی قالب منظمی می دهد. در پی همه این تغییرات آیا هرگز به ایجاد تغییر مناسبی در رویه غذایی فرزندان محصل خود فکر کرده اید؟ آیا می خواهید آنها در سال تحصیلی جدید تمرکز بیشتری داشته باشند و اوضاع ذهنی شان بهتر پیش برود؟ اگر این طور است پس باید بدانید پیروی از اصول اولیه و کلی برای نظم دهی به برنامه تغذیه ای محصلان کافی است تا ابتدایی ترین خواسته شما محقق شود. برنامه غذایی صحیح و سالم می تواند در پیشبرد یک سال تحصیلی خوب، نقش اساسی ایفا کند.
 
محصلان به همه موادمغذی نیاز دارند

به طور کلی برنامه غذایی در زمان مدرسه و خارج از مدرسه تفاوت چندانی ندارد فقط موضوع این است که با توجه به گذراندن دوران تعطیلات تابستان و به تبع آن مسافرت ها و برنامه های این چنینی، احتمال مصرف غذاهای فرآوری شده یا غذاهای فست فودی بیشتر بوده است. با این حال اگر فردی به عنوان یک محصل یا یک دانشجو می خواهد از حداکثر پتانسیل ذهنی و جسمی خود استفاده کند باید تمام موادمغذی شامل املاح و ویتامین ها و موادمغذی ماکرو و میکرو برای هر فردی به طور متعادل و با توجه به مقدار نیاز فرد به بدن او برسد.
 
دخترهای محصل مراقب کمبود آهن باشند

دخترها در سنین بلوغ که قاعدتا مترادف است با دوران راهنمایی یا دبیرستان شان در مقاطع سال تحصیلی باید مراقب کمبود آهن، روی، ید، ویتامین D و کلسیم باشند چون کمبود این ویتامین ها و مینرال ها شایع است و چه بسا کمبود هر یک از آنها می تواند روی عملکرد فیزیولوژیک و مکانیسم ها مغز و بدن تاثیر گذار باشد، بنابراین کمبود خفیف هر یک از موارد یاد شده می تواند روی قدرت تمرکز ذهنی، توجه و نهایتا میزان یادگیری سر کلاس درس موثر باشد.
 
به طوری که مطالعات مختلف نشان داده اند کمبود آهن حتی اگر به طور حاشیه ای ایجاد شود یعنی حتی اگر به بروز نشانه های بالینی هم منجر نشود، می تواند به طور قابل توجهی روی تمرکز ذهنی اثر بگذارد. درباره کمبود ید هم این مساله کاملا ثابت شده است. این موضوع حتی در کتاب های درسی هم قید شده و به عنوان یک نشانه علمی مورد توجه است. کمبود کلسیم و ویتامین D هم می تواند روی متابولیسم بدن اثر بگذارد و در واقع منجر به کاهش متابولیسم پایه بدن شده و در نهایت باعث بیماری هایی مثل چاقی و اضافه وزن، استرس و البته بیماری های التهابی و متابولیک شود.

۴ گروه اصلی خوراکی یادتان نرود

آنچه در یک شرایط طبیعی از افراد و نوع تغذیه شان انتظار می رود این است که برنامه غذایی شان را طوری تنظیم کنند که بتوانند از همه موادمغذی موجود، ویتامین ها و املاح به مقدار مورد نیاز، به بدن خود برسانند. البته همه باید مراقب باشند حتی دچار کمبودهای خفیف و حاشیه ای که می توانند روی قدرت ذهنی و تمرکز یادگیری تاثیر گذار باشند، نشوند.

پس توضیح خیلی ساده این است که اگر می خواهید گرفتار چنین مشکلاتی نشوید باید مطمئن باشید همه گروه های غذایی در برنامه خوراکی تان وجود دارد. به طور مثال اگر یک نوجوان که اتفاقا در سن رشد هم هست طی یک روز یعنی در فاصله زمانی ۲۴ ساعت شیر، ماست، دوغ و به طور کلی از گروه لبنیات به هر دلیلی مصرف نکند اما در عین حال از سایر گروه های غذایی دیگر حتی ده ها کیلو استفاده کند به دلیل اینکه لبنیات در برنامه غذایی اش نبوده به هیچ عنوان کلسیم و ویتامین B۲ بدنش تامین نمی شود.

مصرف نکردن گروه غذایی گوشت ها و پروتئین نیز می تواند کمبود آهن و روی را در پی داشته باشد، بنابراین از آنجایی که همه موادمغذی در گروه های اصلی پراکنده هستند، حتما باید ۴ گروه اصلی خوراکی شامل شیر و لبنیات، نان و غلات، سبزیجات و صیفی جات و میوه ها همراه گروه گوشت ها که علاوه بر انواع گوشت های کم چرب، پنیر و تخم مرغ و مغزدانه ها را هم دربرمی گیرد در برنامه غذایی روزانه افراد گنجانده شود.
 
خوراکی در زنگ تفریح از واجبات است

۴ گروه اصلی غذایی باید در قالب وعده ها و میان وعده ها تنظیم شوند و در برنامه غذایی قرار بگیرند. در واقع تنظیم خوراکی باید به گونه ای باشد که این ۴ گروه غذایی حداقل در ۳ وعده خوراکی و ۳ میان وعده گنجانده شود. هر چقدر سن افراد کمتر باشد اهمیت این موضوع بیشتر می شود. به بیان ساده اگر یک نوجوان صبحانه را کامل مصرف کند اما ساعت ۱۰ در مدرسه دیگر میان وعده ای استفاده نکند، در ساعات نزدیک به ظهر دچار افت قندخون خواهد شد و اگر کلاس درسی در آن ساعت خاص داشته باشد طبیعی است یادگیر ی اش در آن زمان به حداقل ممکن برسد، بنابراین در ساعات زنگ تفریح بهتر است میان وعده هایی از گروه میوه ها، سبزیجات و صیفی جات یا شیر و لبنیات گنجانده شود تا بچه ها بتوانند در طول روز و البته به فاصله هر ۲ یا ۳ ساعت از آنها مصرف کنند.
  
 هله هوله خوری قطعا، حتما ممنوع!
مسلما مصرف خوراکی های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس یا اسنک های شور مانند چیپس، پفک و حتی خوراکی های خیلی شیرین مثل کیک ها و نوشابه های گازدار بدترین انتخاب ممکن برای زنگ تفریح بچه ها هستند. چون نه تنها نیاز به موادمغذی کلیدی را تامین نمی کنند حتی مثلا نوشابه به دلیل کالری زیادی که تولید می کند و قند فراوانی که دارد می تواند طی ساعات متوالی باعث افت قندخون بعدی شود، چون این نوع خوراکی ها در یک لحظه قندخون را سریع بالا می برند و سیری کاذب ایجاد می کنند.

از آنجایی که قندخون یکباره بسیار بالا رفته، پاسخ بدن هم خیلی شدید خواهد بود بنابراین انسولین زیادی ترشح می شود و در نتیجه افت قندخون به فاصله کوتاه اجتناب ناپذیر خواهد بود. با این اوصاف طبیعی است چنین شرایطی روی عملکرد جسمی و ذهنی محصل تاثیر می گذارد. خوراکی های خیلی شور یا خیلی شیرین می توانند اوسمولاریتی مایعات بدن را بر هم بزنند که این موضوع می تواند روی قدرت تمرکز ذهنی و توجه کاملا اثر مستقیمی داشته باشد.
 
آب را جرعه جرعه باید نوشید
 
بهترین نوشیدنی برای همه افراد به خصوص کودکان و نوجوانان در حال رشد آب است. آب باید در فاصله کوتاه و به صورت جرعه جرعه نوشیده شود. همه افراد باید حس تشنگی خود را با خوردن آب برطرف کنند البته نه بدین معنی که مثلا فردی ۳ ۲ لیوان آب پشت سر هم بنوشد و بعد برای ۳ ۲ ساعت آینده خیالش راحت باشد چون افراد باید کوچک ترین خشکی دهان را با نوشیدن ۲ ۱ جرعه آب پاسخ بدهند و اجازه ندهند کم آبی که می تواند روی عملکرد ذهنی تاثیر گذار باشد، اتفاق بیفتد.

سبزیجات را جدی بگیرید

مصرف سبزیجات، صیفی جات و میوه ها به عنوان میان وعده یا همراه وعده های اصلی بسیار توصیه می شود چون از نظر موادمغذی بسیار متراکم هستند، بنابراین می توانند به عملکرد فیزیکی و فیزیولوژیکی بدن کمک کنند. این گروه از مواد غذایی با بهره مندی از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانع بروز آسیب در سطح سلولی خواهند شد.

صبحانه مهم ترین وعده غذایی است

عادت، موضوع بسیار مهمی در امر تغذیه است. مثلا اگر فردی خودش را به خوردن صبحانه و شام عادت دهد و ناهار نخورد بعد از مدتی به ناهار نخوردن عادت می کند یا عکس این هم می تواند صادق باشد. نباید فراموش کرد مهم ترین وعده خوراکی صبحانه است. گویی اینکه اگر صبحانه در زمان، مقدار و شرایط مناسب مصرف شود به نوعی تنظیم کننده حالت های گرسنگی و اشتها طی روز خواهد بود، اما نمی توان این موضوع را به شکل دستوری درآورد به طوری که بگوییم همه بچه ها باید صبحانه بخورند.

این امر به مدیریت و شیوه زندگی افراد هم ربط دارد و اینجاست که بحث عادت هم مطرح می شود. به بیان ساده کسی اشتها و میل به صبحانه دارد که ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بعد از اینکه از خواب بیدار شد سر میز صبحانه برود، بنابراین بچه ای که شب تا دیر وقت بیدار است و صبح هم به سرعت از خواب بیدار می شود و فقط وقت دست و صورت شستن دارد و بعد باید بلافاصله سوار سرویس شود و به مدرسه برود مسلم است که به هیچ عنوان نمی تواند صبحانه بخورد. پس مهم ترین تاثیر گذاری روی این مساله برنامه ریزی زندگی است. باید طوری برنامه را تنظیم کرد صبح که بچه ها از خواب بیدار می شوند اشتهای کافی برای خوردن این مهم ترین وعده غذایی را داشته باشند تا بلکه در ساعات اولیه روز به بالاترین پتانسیل ذهنی برای درک مطلب و توجه برسند.
 
فاصله بین وعده های غذایی طولانی نشود

فاصله بین وعده های غذایی در طول روز باید منظم باشد. مثلا اگر کسی صبحانه اش را ساعت ۷ می خورد باید تقریبا ۵/۲ تا ۳ ساعت بعد یک میان وعده بین روز میل کند. در این روند طبیعی است که ۲ و نیم تا ۳ ساعت بعد وقت خوردن ناهار است و ۵/۲ تا ۳ ساعت بعد نوبت میان وعده دیگری است و رویه غذایی باید به همین ترتیب ادامه داشته باشد تا به شام برسد.
 
حتی نیم ساعت قبل از خواب هم بچه ها می توانند یک میان وعده ساده و کم چرب مثل شیر میل کنند که اگر گرم هم شده باشد به خواب راحت تر آنها کمک خواهد کرد. پس آن مساله ای که حائز اهمیت است این است؛ از زمانی که صبحانه خورده می شود وعده و میان وعده ها تنظیم شود و برنامه غذایی روزانه روال منظمی داشته باشد. فاصله بین وعده های غذایی نباید خیلی طولانی شود چون باعث افت قندخون و در نتیجه ایجاد اختلال های ذهنی و یادگیری بچه ها خواهد شد.  
-
-

منبع:بیتوته


[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان

عبارات مرتبط


13 سپتامبر 2016 ... دوران تحصیل دانش آموزان یکی از حساس ترین دوره ها چه از لحاظ رشد شخصیتی و چه از لحاظ رشد جسمانی می باشد. بنابراین تغذیه ی دانش آموز باید به ...13 سپتامبر 2016 ... دوران تحصیل دانش آموزان یکی از حساس ترین دوره ها چه از لحاظ رشد شخصیتی و چه از لحاظ رشد جسمانی می باشد. بنابراین تغذیه ی دانش آموز باید به ...مادران توجه کنند تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت است. سه شنبه، 23 شهريور ماه ، 1395 11:12:39pm. مادران توجه کنند ؛تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت ...13 سپتامبر 2016 ... مادران توجه کنند ؛تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت است ! ... بنابراین به راحتی می توان با توجه به خواص ویتامینی، معدنی و نیازهای سنی ...شمار از خوراک کشاورزنیوز استفاده می کنیدبه گزارش کشاورزنیوز،فصل مدرسه ها در راه است. برنامه زندگی همه افرادی که در خانه خود محصل دارند با شروع فصل پاییز کاملا ...13 سپتامبر 2016 ... دوران تحصیل دانش آموزان یکی از حساس ترین دوره ها چه از لحاظ رشد شخصیتی و چه از لحاظ رشد جسمانی می باشد. بنابراین تغذیه ی دانش آموز باید به ...14 سپتامبر 2016 ... پایگاه خبری علمی، آموزشی و تحصیلات تکمیلی میگنا.14 سپتامبر 2016 ... دوران تحصیل دانش آموزان یکی از حساس ترین دوره ها چه از لحاظ رشد شخصیتی و چه از لحاظ رشد جسمانی می باشد. بنابراین تغذیه ی دانش آموز باید به ...تاثیر سوءتغذیه بر یادگیري دانش آموزان ... تفاوت سن بلوغ متفاوت است و بعد ازآن نیاز به دو ریزمغذي ید و آهن در دختران بیشتر است. شیوع گواتر ناشی از کمبود ید در سنین کودکی در دختران و پسران یکسان است ولی .... دختران جوان مبتلا به سوء تغذیه که زود ازدواج می کنند و بچه دارمی شوند نمی توانند کودکانی با وزن طبیعی بدنیا آورند.


کلماتی برای این موضوع

مادران توجه کنند ؛تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت استبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،فصل مدرسه ها در راه است برنامه زندگی همه مادران توجه کنند؛ تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت استپزشکی و سلامتتغذیهتماس با کانون فرم تقاضای همکاری با کانون پرسش های شما، پاسخ های ما دفتر مرکزی تهران مادران توجه کنند ؛تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت استمادرانتوجهکنند؛تغذیهدوران تحصیل دانش آموزان یکی از حساس ترین دوره ها چه از لحاظ رشد شخصیتی و چه از لحاظ رشد میگنا مادران توجه کنند؛ تغذیه دختران دانش آموز با پسران مادران توجه کنند؛ تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت است تغذیه دختران،دانش مادران توجه کنند ؛تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت استتغذیه سالماخبار اخبار گوناگون سینما و تئاتر اخبار حوادث اجتماعی دانش و فناوری ورزشی پزشکی تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت است …دانستنیهاتغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت است مادران توجه کنند تغذیه ی دانش آموز شهید دانش آموز شهیددانشآموزشهید دانش آموز دبیرستان دخترانه با معلم مرد مجرد ٢٣ سالهدبیرستاندخترانهبا ٢٣ ساله آمده است تا به دختران مادران توجه کنند ؛تغذیه دختران دانش آموز با میگنا راهکارهایی برای افزایش مهارت های اجتماعی در … لازم است دانش‌آموز مادران توجه کنند؛ تغذیه دختران دانش آموز با تفاوت‌های یادگیری دانش‌آموزان دختر و پسر اگر دانش‌آموز با دختران و پسران در این است که معرفی کنند نقش تغذیه مادران، دختران و ازدواج تفاوت های نسلی در ایده ها و …مادران، دختران و مرتبط با ازدواج است با توجه به دختران دانش آموز مادران پسرها را بیشتر دوست دارند یا دخترها را؟ ایران … است که مادران جانب پسران خود توجه دارند و با ای متفاوت رفتار می‌کنند چرا پسران باید گوجه فرنگی مصرف کنند چراپسرانبایدمصرفکنندمادران توجه کنند؛ تغذیه توجه کنند ؛تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت است کودکان هوش را از مادر به ارث می برند یا پدر؟ دیس میسمشاور خانوادهمادران توجه کنند ؛تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت است دانش و فناوری نظارت بر وضعیت تغذیه دانش آموزان فصلنامه افق … و تغذیه دختران توجه نمود فعلی تغذیه دانش آموز رشد است ؛ که با بلوغ دختران راهنمائی و مشاورهبلوغدختراندانش آموز ۱٥ بهداشت باید به چه نکاتی توجه کنند است که دختران و پسران با بلوغ دچار بهداشت و خانواده سلامت دختران نوجوان می‏کنند، دختران نوجوان بدنی است با توجه به این دانش‌آموز پسری اهمیت تغذیه دانش آموزان شعبه سید خندان پسران …اهمیتتغذیهدانشآموزانالبته باید به تغذیه دختران بیشتر توجه داشت خانواده‌با تغذیه دانش است مادران به تغذیه دانش آموزان اهمیت دهید دانش آموزمنبع تغذیه تغذیه ، یکی از مسائلی است توجه داشت زیرا دختران با نکات مهم در تغذیه دوران بلوغ دختران و پسرانپرشین …نکات مهم در تغذیه دوران بلوغ دختران و پسراننقش تغذیه دانش آموز است و با توجه



لینک منبع :مادران توجه کنند؛ تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت است !

مادران توجه کنند ؛تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت است ! www.yjc.ir/.../مادران-توجه-کنند-تغذیه-دختران-دانش-آموز-با-پسران-متفاوت-است-‎Cached13 سپتامبر 2016 ... دوران تحصیل دانش آموزان یکی از حساس ترین دوره ها چه از لحاظ رشد شخصیتی و چه از لحاظ رشد جسمانی می باشد. بنابراین تغذیه ی دانش آموز باید به ... Images for مادران توجه کنند؛ تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت است ! مادران توجه کنند ؛تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت است ! | اکو فود ecofood.ir/Post.aspx?ID=88c9f42b-c4c0-4b16-9886-d66608b5f8d4 13 سپتامبر 2016 ... دوران تحصیل دانش آموزان یکی از حساس ترین دوره ها چه از لحاظ رشد شخصیتی و چه از لحاظ رشد جسمانی می باشد. بنابراین تغذیه ی دانش آموز باید به ... تاثیر سوتغذیه بر یادگیری | دانشکده تغذیه و علوم غذایی nutr.mui.ac.ir/تاثیر-سوتغذیه-بر-یادگیری‎Cached Similarتاثیر سوءتغذیه بر یادگیری دانش آموزان ... تفاوت سن بلوغ متفاوت است و بعد ازآن نیاز به دو ریزمغذی ید و آهن در دختران بیشتر است. شیوع گواتر ناشی از کمبود ید در سنین کودکی در دختران و پسران یکسان است ولی .... دختران جوان مبتلا به سوء تغذیه که زود ازدواج می کنند و بچه دارمی شوند نمی توانند کودکانی با وزن طبیعی بدنیا آورند. [PPT] تغذیه در سن مدرسه بهورزان.ppt shf.mui.ac.ir/...ac.../تغذیه%20در%20سن%20مدرسه%20بهورزان.ppt‎Cached Similarبا توجه به نقش صبحانه در حفظ قند خون در حد طبیعی: نخوردن صبحانه باعث کاهش ... تنهابرای 4ساعت گلیکوژن ذخیره می کند بنابراین دانش آموزان به خوردن غذا در وعده های بیشتر نیاز دارند. ... به طور معمول سن بلوغ و جهش رشد در دختران 2سال زودتر از پسران است . ... رشد و میزان فعالیت جسمی نوجوانان ، نیاز به انرژی در نوجوانان متفاوت است . پایگاه خبری شهرستان لادیز :: آرشیو ladiez.ir/archive?&PageNum=103 گندم و جو با طعم فاضلاب/ سرطان معده دستاورد ۱۲ سال خواب مسئولین. تداوم فاجعه .... مادران توجه کنند ؛تغذیه دختران دانش آموز با پسران متفاوت است ! دوران تحصیل دانش ... [PDF] ارتقاء توانمندی نوجوانان و مادران آنان در مقابله با بحران بلوغ در دختران ... unmf.umsu.ac.ir/article-1-628-fa.pdf‎Cached27 جولای 2011 ... ﺗﻮﺍﻧﻤﻨﺪﻱ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺑﺤﺮﺍﻥ ﺑﻠﻮﻍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ ... ﺍﺩ ﮐﻪ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺩﺭ ﺍﺭﺗﻘﺎﺀ ﺗﻮﺍﻧﻤﻨﺪﻱ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﺩﺭ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﺑﺎ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺑﻠـﻮﻍ ﺩﺧﺘـﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﺩﺭﻣﺎﻧﮕـﺎﻩ ... ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﻐﻴﻴﺮﺍﺕ ﺷﮕﺮﻑ ﺑﻠﻮﻍ ﺩﺭ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﻭ ﻭﺍﻟﺪﻳﻦ. ﺁﻥ ... ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﺍﺣﺴـﺎﺱ ﻭ .... ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺑﻠﻮﻍ ﺩﺭﮎ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺣﺲ ﻫﻤـﺪﺭﺩﻱ ﻭ ﺭﻭﺷـﻦ ﺑﻴﻨـﻲ ﺑـﻪ ... ۸۰. ﻧﻔـﺮ ﺍﺯ ﺩﺍﻧـﺶ. ﺁﻣـﻮﺯﺍﻥ. ﮐــﻼﺱ. ﻫــﺎ. ﻱ. ﺩﻭﻡ ﻭ ﺳــﻮﻡ ﺭﺍﻫﻨﻤــﺎﻳﻲ ﺩﺭ ﭘﺎﻳﮕــﺎﻩ ﺗﺤﻘﻴﻘــﺎﺕ. نحوه صحیح رفتار با فرزندان در سن بلوغ – مشاوره آنلاین مهکام mehcom.com/نحوه-صحیح-رفتار-با-فرزندان-در-سن-بلوغ/‎Cached Similar8 ژانویه 2014 ... بسیاری از والدین تا زمانی که فرزندان دختر و پسرشان به سن بلوغ می – ... پرسش به فرزند خود بدهید بدین شرح است: این سن در هر فرد متفاوت است. ... حد با هم سن و سال های خودشان تفاوت دارند، توجه بسیار زیادی می کنند و همین امر ... هایی که در سنین بلوغ بوجود می آید، مخالفت مکرر با پدر و مادر است. .... تغذیه در سن بلوغ 0 ... اهمیت تغذیه دانش آموزان - شعبه سید خندان پسران | دبیرستان های علوی ... alavi.ir/sb/اهمیت-تغذیه-دانش-آموزان/‎Cached30 دسامبر 2015 ... البته باید به تغذیه دختران بیشتر توجه داشت زیرا دختران با ورود به سن ... تغذیه بست به نوع فعالیت کودکان و دانش آموزان متفاوت است . ... بررسی ها ارتباط معناداری بین عدم مصرف صبحانه و افت تحصیلی در دانش آموزان گزارش می کنند. ... بنابراین مادران باید هر روز صبح، صبحانه کودک خود را قبل از این‌که به مدرسه ... نظارت بر وضعیت تغذیه دانش آموزان - فصلنامه افق طلائی سلامت zuhen.persianblog.ir/post/246/‎Cached11 آوریل 2010 ... اگر دانش آموزان صبح زودتر بیدار شوند وکمی ورزش کنند برای صرف ... معدنی را با خوردن وعده های دیگر جبران کنند بنابراین مادران باید وظیفه ... می شود اگر دختران و پسران در دوران بلوغ تغذیه صحیح داشته باشند و شرایط بهداشتی برای آنها فراهم شود از رشد کافی برخوردار می شوند . نیاز به انرژی در نوجوانان متفاوت است .