[ad_1]
وبسایت روزیاتو: اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می گیرد. حالا در این مطلب، نمونه جدیدی از آن را با مغز سیب و وانیل آموزش داده ایم که به جای رول شدن، درون قالب های مافین قرار داده و پخته می شوند.
مواد لازم:
برای اشترودل
- ۳ عدد سیب
- ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
- ۴ قاشق غذاخوری شکر
- نصف پیمانه بادام
- یک بسته خمیر شیرینی آماده
- خامه و آب برای بستن خمیر
- ۱ عدد تخم مرغ
مخلوط پودینگ وانیل- ۱ بسته پودینگ وانیل
- ۱٫۵ پیمانه شیر کامل
برای تزئین
طرز تهیه:
1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2-قالب مافین را با روغن چرب کنید.
3-سیب ها را پوست بگیرید. ترجیحا به گونه ای این کار را انجام دهید که بتوانید از پوست اضافه سیب برای تزئین این شیرینی استفاده کنید.
4-سیب ها را نگینی خرد کرده و درون یک کاسه بزرگ بریزید.
5-آب لیموترش، شکر و بادام را اضافه کرده و هم بزنید.
6-خمیر شرینی را از وسط دو نیم کرده و یکی از برش ها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا کاملا نازک شود. سپس خمیر به دست آمده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
7-روی سطح خمیرها یک لایه نازک خامه بمالید.
8- نیمی از مخلوط سیب را روی هر سه لایه خمیر بریزید و یک سوم از بخش بالایی آن را خالی بگذارید. لبه های خمیرها را با کمک قلم مو و آب خیس کنید. سپس آنها را رول نمائید. دو طرف رول خمیر را با دست ببندید تا مواد از داخل آن بیرون نیایند.
9-رول های خمیر را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو نیم تقسیم کنید.
10-بخش بسته آنها را درون قالب های از قبل چرب شده مافین بگذارید.
11-همین کار را با باقی مواد تکرار کنید تا ۱۲ عدد اشترودل به دست بیاید.
12-پودر پودینگ وانیل را با نیمی از شیر مخلوط کنید.
13- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از پودینگ را درون هر کدام از اشترودل ها بریزد.
14- تخم مرغ را در یک پیاله هم بزنید و با قلم مو روی سطح شیرینی بمالید.
15- قالب مافین را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح شیرینی ها طلایی شوند.
16- پس از خارج کردن اشترودل از قالب، روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.
17-برای تزئین می توانید پوست های سیب را به صورت گل رز شکل داده و در کنار بشقاب قرار دهید.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط
کلماتی برای این موضوع اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اساشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس آکااشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس آکاشیرینی،عصرانه آکاایران اشترودل سیب و وانیل اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اساشترودلسیبواشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اساشترودلوانیلدیگهاشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس وبسایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اسمجله اینترنتی ندا آنلاین وب سایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی هست و در واقع یک اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اسوبسایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اساشترودلسیبووانیلیهچیزاشترودل سیباشترودل سیب با یوفکااشترودل سیب با خمیر یوفکااشترودل سیب المانی اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس برترین هااشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اسوبسایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس سرچیاراشتراشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس مجله راگا …وبسایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می ساجده اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اساشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس رایافاناشترودلسیبووانیلیهچیزدیگهوبسایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می اشترودل سیب و وانیل آشپزی چیبپزیماشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید قالب اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس پرتال جامع …اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس مجله …به گزارش دبلیوخبر و به نقل از نداآنلاین آبان ٨ اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اساشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس برترین ها …وب سایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس محبوب هااشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش برچسب ها اشترودل سیب و وانیلاشترودل سیب و وانیل اخبار داعش کمونه انتخاب عکس بازیگران اس ام اس فال روزانه مد و دکوراسیون اس ام اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس – نیوزوی مجله …اشترودلسیبووانیلیهچیزدیگه را با مغز سیب و وانیل آموزش سیب و وانیل یه چیز دیگه اس اشترودل سیب و وانیل یه اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس مجله …اشترودلسیبووانیلیهچیزوبسایت روزیاتو اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می
لینک منبع :اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس!
اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/news/.../اشترودل-سیب-و-وانیل-یه-چیز-دیگه-اسCached29 ا کتبر 2016 ... اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع
یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات ...
Images for اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس!
اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! - کمونه
kamooneh.com/fa/news/.../اشترودل-سیب-و-وانیل-یه-چیز-دیگه-اسCached30 ا کتبر 2016 ... اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع
یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات ...
اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! - آکا
www.akairan.com/shirinipazi/.../news2016102916171381778.htmlCached29 ا کتبر 2016 ... آکاایران: اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! طرز تهیه: 1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه
سانتی گراد گرم کنید. 2-قالب مافین را با روغن چرب کنید. 3-سیب ها ...
اشترودل سیب وانیل یه چیز دیگه اس - onvansho
onvansho.ir/result/اشترودل-سیب-وانیل-یه-چیز-دیگه-اس.html
انجمن راسخون اشترودل سیبوانیل یه چیز دیگه اس . طرز تهیه تارت چیز کیک سیب
مجله تصویر زندگی تارت چیز کیک سیب دسری نوک قاشق غذا خوری وانیل ۵ اینجا یه ...
اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! - آکا - سایت تفریحی
p89.ir/news/164325
29 ا کتبر 2016 ... وب سایت روزیاتو: اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک
محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می ...
هرلحظه، اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس!
harlahze.com/اخبار-خواندنی/اشترودل-سیب-و-وانیل-یه-چیز-دیگه-اس
وبسایت روزیاتو: اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک
محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می گیرد. حالا در این مطلب، ...
اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! - جامعه زنان خراسان شمالی - تی نیوز
tnews.ir/news/f63373229876.html
اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که
در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می گیرد.
اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! – مجله راگا - راگانیوز
https://raganews.ir/magazine/271440/
29 ا کتبر 2016 ... صفحه اصلی بانوان آشپزی اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! ... ۸- نیمی از مخلوط
سیب را روی هر سه لایه خمیر بریزید و یک سوم از بخش بالایی آن ...
اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! - سرزه
www.serze.com/اشترودل-وانیل-دیگه-2136400/Cached29 ا کتبر 2016 ... اشترودل سیب و وانیل یه چیز دیگه اس! اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع
یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات ...
سهشنبه 17 مرداد 1396 ساعت 14:11