[ad_1]
ایتالیا خانه هزاران نوع پاستا است، از شکل های معروف لوله ای و قلمی گرفته تا شکل های غیر معمول که با دست و به صورت خانگی تهیه میشوند و از منطقه ای به منطقه دیگر با هم فرق می کنند.
ایتالیا خانه هزاران نوع پاستا است، از شکل های معروف لوله ای و قلمی گرفته تا شکل های غیر معمول که با دست و به صورت خانگی تهیه میشوند و از منطقه ای به منطقه دیگر با هم فرق می کنند. مردم هر بیست منطقه ایتالیا آشپزی و دستپخت مخصوص خود را دارند. تفاوت در نوع آشپزی به شرایط اقلیمی از جمله آب و هوا و زمین و به تاریخچه آن منطقه باز می گردد. در کوهستان های شمال ایتالیا و در پیامونته ، قارچ ترافل و پنیر گورگونزولا را خواهیم یافت. گوشت های نمک سود شده و گوجه فرنگی های خوشمزه در مناطق حاصلخیز ناحیه مرکزی ایتالیا و در منطقه آمبریا یافت میشود و سیسیلی در جنوب ایتالیا به آرتیشو ( کنگر فرنگی ) و غذاهای دریایی خود شهرت دارد.
این مواد اغلب در سس پاستا ها مورد استفاده قرار می گیرد و با آن ها هماهنگ میشوند. در واقع برای هر پاستا سس مخصوص به آن در نظر گرفته و انتخاب میشود، پاستا باید سس را در خود نگه دارد. به همین دلیل مردم هر یک از شهرهای مختلف ایتالیا سس پاستای مخصوص خود را دارند و گاه درباره اصالت سس با هم جر و بحث می کنند.در این گزارش با چند نمونه از انواع مختلف پاستای ایتالیایی بیشتر آشنا خواهید شد.
ونتو ، شمال ایتالیا
پاستا: بیگولی Bigoli
بیگولی اسپاگتی ضخیم و شبیه به نودل است. اغلب از آرد گندم، کره و تخم اردک تهیه میشود. مثل بقیه پاستاهای نازک و دراز همراه سس سبک دریایی، خامه و یا سس های روغنی سرو می شود.
امیلیا روماگنا، شمال ایتالیا
پاستا: استروتزاپرتی Strozzapret اسم این پاستای کوتاه و پیچ خورده کمی عجیب است و در لغت معنای « کشیش خفه کن » می دهد . این نام الهام گرفته شده از یک افسانه است که بر اساس آن یک کشیش طمع کار، پاستایی را که مردم محلی تهیه می کردند را از آنها می گرفت و با سرعت و ولع می خورد به طوری که همیشه احتمال خفه شدن او وجود داشت. این پاستا هم با سس سبک و نرم و اغلب با سس پستو خوشمزه میشود.
لیگوریا، شمال ایتالیا
پاستا: تروفیه Trofieاین پاستای کوچک و رول شده به صورت سنتی با سس پستو ، لوبیا سبز و سیب زمینی خورده میشود.
توسکانی مرکز ایتالیا
پاستا: جیجلی Gigliجیجلی ترجمه ایی از گل لیلیوم ( سوسن ) است. این پاستای فلوت شده شبیه گل سوسن است و به شهر فلورانس ایتالیا تعلق دارد. فلورانس به گل های لیلیوم خود شهرت دارد.
ابروتزو، مرکز ایتالیا
پاستا: کیتارا Chitarraکیتارا در لغت به معنای گیتار است. خمیر این پاستای بلند و نازک را از دستگاه عبور داده و برش می زنند. کیتارا با سس های خامه ای و روغن زیتون و مانند آن خورده میشود.
کامپانیا، جنوب ایتالیا
پاستا: پنه Penneپنه به معنای قلم و مداد است، نوع برش مداد گونه باعث شده تا چنین نامی را بر روی او بگذارند. سس گوجه و گوشت مناسب پاستا پنه هستند.
پولیا، جنوب ایتالیا
پاستا: ارکیته Orecchietteکلمه ارکیده در زبان ایتالیایی به معنای گوش های کوچک است، سس این پاستا با بروکلی ، موتو ماهیان( آنچووی ماهیان)، چیلی و سیر تهیه میشود.
[ad_2]
لینک منبع بازنشر:
مفیدستان
عبارات مرتبط با این موضوع بازی آنلاین بازی آنلاین بازیاین بازی آنلاین با کیفیت به دلیل صحنه های خشونت آمیز برای افراد بالای سال پیشنهاد می صنایع غذایی – جدیدترین اخبار ایران و جهان …مدل های جدید و شیک کیک عروسی ایرانی و خارجی گردآوری شده توسط گروه اقتصاد ممتاز نیوز آشپزی سالم پزشکان ایران واقعا تهیه این دست پیچهای لبنانی کلاسیک، راحت است زمان تهیه یک ساعت و ۱۵ دقیقهانواع سالاد آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و طرز تهیه سالاد نودل سرد دستور تهیه سالاد برنج قهوه ای سالاد ترکیه ای با کُلی غذاهای رژیمی انواع غذای رژیمی آموزش آشپزی آکا و طرز …فلافل و فوت و فن های تهیه آن رسپی ژله انار و زنجبیل را یاد بگیریم سالاد سریع رسپی سالاد اصلاح نباتات گندم دورومگندمدورومعمده دانش ما در مورد اثرات پروتئین های خاص بر خصوصیات ساختاری خمیر، برپایه مطالعات آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانیآشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست مجله اینترنتی برترین ها پورتال خبری و سبک …دستورتهیه کوکوی خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی های رسمی مناسب است هم برای سفرهای آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی انواع کیک …انواعکیکوشیرینیآشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست ایالات متحده آمریکا ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزادایالاتمتحدهآمریکاقسمتی از رشته کوههای راکی در غرب آمریکا قرار گرفتهاست که بزرگترین قله آن در ایالت بازی آنلاین بازی آنلاین بازی این بازی آنلاین با کیفیت به دلیل صحنه های خشونت آمیز برای افراد بالای سال پیشنهاد می شود صنایع غذایی – جدیدترین اخبار ایران و جهان ممتاز نیوز مدل های جدید و شیک کیک عروسی ایرانی و خارجی گردآوری شده توسط گروه اقتصاد ممتاز نیوز در عکس آشپزی سالم پزشکان ایران واقعا تهیه این دست پیچهای لبنانی کلاسیک، راحت است زمان تهیه یک ساعت و ۱۵ دقیقه اصلاح نباتات گندم دوروم گندمدوروم عمده دانش ما در مورد اثرات پروتئین های خاص بر خصوصیات ساختاری خمیر، برپایه مطالعات همبستگی انواع سالاد آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان آموزش تهیه برگ زردآلو در منزل طرز تهیه سالاد سیب زمینی اوکراینی نوعی الویه اوکراینی غذاهای رژیمی انواع غذای رژیمی آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه فلافل و فوت و فن های تهیه آن رسپی ژله انار و زنجبیل را یاد بگیریم سالاد سریع رسپی سالاد جوانه آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی آشپزی ایرانی و غذای ایرانی مطمئنا یکی از بهترین و خوشمزهترینها در دنیاست مجله اینترنتی برترین ها پورتال خبری و سبک زندگی دستورتهیه کوکوی خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی های رسمی مناسب است هم برای سفرهای آخر آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی انواع کیک و شیرینی انواعکیکو مواد لازم گرم شکلات پیمانه میلی لیتر کره و فنجان میلی لیتر شکر عدد تخم مرغ ایالات متحده آمریکا ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد ایالاتمتحده قسمتی از رشته کوههای راکی در غرب آمریکا قرار گرفتهاست که بزرگترین قله آن در ایالت کلرادو
لینک منبع :راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی
Images for راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی
راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی - تابناک باتو
tabnakbato.ir/fa/news/.../راهنمای-شکل-های-مختلف-پاستای-ایتالیاییCached19 نوامبر 2016 ... راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی ایتالیا خانه هزاران نوع پاستا است، از
شکل های معروف لوله ای و قلمی گرفته تا شکل های غیر معمول که با ...
راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی - آکا - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/.../news20175322443796283.htmlCached3 مه 2017 ... ایتالیا خانه هزاران نوع پاستا است، از شکل های معروف لوله ای و قلمی گرفته تا شکل
های غیر معمول که با دست و به صورت خانگی تهیه میشوند و از منطقه ...
راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی - تیترنو
www.titreno.com/fa/news/.../راهنمای-شکل-های-مختلف-پاستای-ایتالیایی
19 نوامبر 2016 ... ایتالیا خانه هزاران نوع پاستا است، از شکل های معروف لوله ای و قلمی گرفته تا شکل
های غیر معمول که با دست و به صورت خانگی تهیه میشوند و از منطقه ...
با انواع پاستا و طرز تهیه آن آشنا شوید - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/news/.../با-انواع-پاستا-و-طرز-تهیه-آن-آشنا-شویدCached
Similar17 ا کتبر 2015 ... پاستاها از نوعی خمیر ایتالیایی درست می شوند که متشکل از آب، آرد و تخم ... به طور
مثال، به رشته های توخالی و لوله ای شکل پاستا، ماکارونی گفته ... ریگاتونی
Regatoni (پاستاهایی که رویشان شیار دارند و در انواع مختلف تهیه می شوند.).
راهنمای شکلهای پاستای ایتالیایی - Rezone
rezonemag.com/راهنمای-شکلهای-پاستای-ایتالیایی/Cached10 آگوست 2016 ... ایتالیا خانه هزاران نوع پاستا است. از شکل آشنای لولهای تا شکلهای غیرمعمول که از
منطقهای تا منطقهی دیگر فرق میکنند. هر ۲۰ منطقه ایتالیا آشپزی ...
راهنمای شکل های گوناگون پاستای ایتالیایی (8 عکس) - سرزه
www.serze.com/راهنمای-گوناگون-پاستای-ایتالیایی-2300069/Cached19 نوامبر 2016 ... راهنمای شکل های مختلف پاستای ایتالیایی ایتالیا منزل هزاران نوع پاستا است، از
شکل های سرشناس لوله ای و قلمی گرفته تا شکل های غیر متداول که با ...
فهرست پاستا - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/فهرست_پاستاCached
Similarبرخی از انواع پاستا بسیار محلی هستند و شهرت جهانی ندارد؛ برخی از انواع نیز در
زبانهای گوناگون نامهای گوناگونی دارند. برای نمونه پاستای روتله (rotelle) در ایتالیا
...
طرز تهیه 10 مدل مختلف پاستا برای عید 96 به همراه ویدئوی آموزشی ...
rooziato.com/.../طرز-تهیه-10-مدل-مختلف-پاستا-برای-عید-96/Cachedطرز تهیه ۱۰ مدل مختلف پاستا برای عید ۹۶ به همراه ویدئوی آموزشی [تماشا کنید] ... این
شماره از آشپزی های عید ۹۶ به انواع گوناگون پاستا اختصاص دارد که می توانید با ...
سوسیس ایتالیایی که در مواد این غذا نوشته شده، در واقع گوشت چرخ کرده است که با ...
آموزش انواع پاستا | طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی (بسیار خوشمزه ...
https://baelm.net/آموزش-انواع-پاستا-طرز-تهیه-پنه-با-سس-ای/Cachedآماده سازی : 15 دقیقه پخت : 35 دقیقه مواد لازم : پاستا 350 گرم روغن زیتون 2 قاشق
چای خوری گوشت چرخ کرده 350 گرم پیاز خرد شده 1 فنجان سس گوجه فر.
پنجشنبه 19 مرداد 1396 ساعت 04:09